asandra1
|
Da se še jaz malo oglasim zdaj ko mali spančka.... LUNA, vaš Mark je pa pravi frajer, kar ne morem verjet, kako že hodi.Saj vem, da se še vredu ne bom okol obrnila pa bo naš razgrajač tudi, včasih me je kar groza, kako hitro teče čas! Pri nas veliko novega, jaz hodim v službo že 14 dni, Klemna čuva sestra, tako da me sploh ne pogreša, prav uživa, jaz pa tudi čutim svobodo, ko ga še lahko kdo drug pomiri, ga nahrani, da spat, ni treba vse meni .zdaj sem bila bolana tri dni in ga je ati čisto lepo porihtal, brez problemov... A že vaši malčki kaj čebljajo?Klemen ponavlja ma-ma, ata, včasih je še kak ta-ta, če mu rečeš, kako dela kuža (imamo tri doma in je navdušen nad njimi), reče ov-ov (saj ne vem, ali res reče ali si samo domišljam ). Pa če se bolj glasno pogovarjamo, da je več ljudi, se začne on tudi zelo glasno pogovarjat, sicer ne razumemo, samo hoče vse preglasit Aja, glede hranjenja pa tudi pri nas količinsko ne pojemo veliko, zdaj poskušam, da res med obroki ne pustim, da mu karkoli dajejo, tudi škorjice kruha ne, ker če dobi nekaj čisto malega, mi potem ne je kosila oz. večerje oz. malice......Jaz se tolažim, da dokler je živahen, mu nič ne manjka, pač majn rabi (ni tak kot mami, ki bi vse pojedla ). ni ravno 20 vrstic, pa boljše kot nič..... lp