|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prometna nesreca
30.10.2007 10:22:00   
delfinčica
Junior... iskreno sožalje... sploh ne vem, kaj drugega napisati. Bodita močni s hčerko.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.10.2007 14:27:00   
junior
ja mami sem prosila,da je pri meni,se verjetno sploh ne zaveda koliko to meni pomeni,to samo jaz vem.
drugač pa Laura spi v atijevi postelji,sploh noče v svoji posteljici spati,se pa tako premetava ponoči,da je enkrat na eni strani,drugič na drugi,bojim se da ne pade s postelje ,no sej enkrat je že,mogoče bom mogla kupit ograjco.
lp Karmen

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.10.2007 15:41:28   
samomi
junior, še enkrat iskrene sožalje tudi od mene. Držite se, sedaj  ste 3 ženske ostale brez svojih moških. user posted image user posted image

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.10.2007 22:00:04   
frrrr
moje iskreno sožalje ob dvojni izgubi! bodi močna zaradi hčerkice! pa ne pozabi na svoja čustva in se komu zaupaj! 

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 254
30.10.2007 22:16:22   
Gina
Ojoj, junior, še dobro, da je mami prišla k tebi. Povej ji, da ti to ogromno pomeni. Naj bo še z vama. Najbrž bo še preteklo precej časa, da boš k sebi prišla. Po moje si še v šoku, oz. v stanju, ko se ti zdi, da vse skupaj ni res, da ne more biti, da sanjaš, pa si čisto otopela v srcu od hudega, zato da sploh lahko preživiš. Otrok te čuti, stisni se k njej, pa bosta druga drugi v pomoč. Čisto ok je tako. Čas bo zacelil rane, obljubim. Hudo mi je zate, če ti lahko kako pomagam, piši.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.10.2007 22:25:36   
nejcko
O, Junior, tako mi je hudo zate! Iskreno sožalje ob izgubi očeta.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.10.2007 23:11:02   
arabela*
iskreno sožalje tud z moje strani.Stisni punčko k sebi,zdaj še bolj potrebuje ljubezen.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 257
31.10.2007 3:39:50   
pearl
Moje iskreno sožalje. Objemi Lauro in jo fejst stisni k sebi, saj je to tudi del dragega, čuvaj jo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
31.10.2007 11:26:45   
soncek&luna
še enkrat iskreno sozalje user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 259
31.10.2007 15:21:52   
TARA in MAJ
user posted image sožalje tudi od mene

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 260
31.10.2007 20:07:41   
Sandrin
Karmen!

Vsi bližnji, ki smo jih ljubili,
nas s smrtjo niso zapustili.
V ljubezen so se spremenili,
z njo naša srca napolnili!

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=http%3A%2F%2Fwww.katedrala.si%2Fartman%2Fuploads%2Fsveca.jpg&resulturl=http%3A%2F%2Fwww.katedrala.si%2Fartman%2Fuploads%2Fsveca.jpg&refurl=http%3A%2F%2Fwww.katedrala.si%2Fartman%2Fpublish%2Fcat_index_35.shtml&q=sve%C4%8Da&contenttype=image%2Fjpeg][/link]

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
31.10.2007 22:04:00   
max81
Iskreno, iskreno sožalje še enkrat, res mi je hudo pri srcu, kaj vse moraš prestajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  objami svojo princesko in bodi močna za obe...tudi za vaju bo posijalo sonce in upam, da čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 262
31.10.2007 22:24:52   
Janeja
Iskreno sožalje. user posted image

Ostala sem brez besed, ne morem verjeti, da je lahko toliko hudega na enkrat v eni družini.
Bodi močna za svojo hčerkico, vseeno pa si vzemi tudi čas za žalovanje, za jok in solze. Ne zapiraj se vase, pogovarjaj se in deli svoje občutke, pa čeprav samo tukaj ...
Verjamem, da bosta z mamico zdaj ena drugi v oporo. Tvoj mož in oče pa zdaj od daleč pazita na vas ...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 263
31.10.2007 22:39:35   
mojčca
Ne vem, kaj naj napišem razen iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 264
31.10.2007 23:11:44   
kaya2007
Ne morem verjet, koliko žalosti na kupu user posted image  iskreno sožalje še za očeta!

Včeraj sem delala pa me je ena oseba vprašala,kako,da že delam,pa da se ji nič žalostna ne zdim.

sploh se ne oziraj na to kaj ljudje govorijo...to so tudi meni nekateri očitali, ko mi je umrl oče (in se mi je podrl svet)-ampak moj oče bi že vedel kako je v resnici, tvoj pa tudi sigurno!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 265
4.11.2007 1:01:07   
Anonimen
Prejmi iskreno sožalje Junior ob izgubi tvojega očeta in tvojega moža.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako kruta je lahko usoda, kako je to mogoče, da se zgodi naenkrat takšna tragedija.

Upam, da boš zbrala moč in zdržala to težko obdobje, saj veš, zdaj ti pa res mora posijati sonček in res ti želim, da bi zopet prišla sreča  v tvoje življenje.

Predvsem zaradi tvoje lepe punčke, tak cukrček je na tvoji slikici....

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
4.11.2007 13:55:19   
AKŠ
iskreno sožalje

user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.11.2007 14:21:23   
triša
Moje iskreno sožalje. user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.11.2007 15:22:36   
Noseckica
MOJE ISKRENO SOŽALJE!

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.11.2007 18:59:28   
junior
evo jutri zjutraj imamo pogreb za očita,moja hčerka je pa včeraj zbolela.
no kaj pa sedaj naj naredim,ko gre narobe gre pa res narobe.
upam,da bo do jutri zdrava.
lp Karmen

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.11.2007 19:01:37   
Gina
O, junior, poskusi dati vendarle deklico nekomu, ki mu zaupaš za tiste par ur. A maš koga, ki bi ti pomagal?

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.11.2007 19:52:45   
Zamima
junior , bodi močna. Če želiš, še vedno velja ZS user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.11.2007 21:33:49   
ursalara
user posted image JUNIOR jaz in moja druzina ti izreka iskreno sožalje prosim javi se mi na ZS ker bi ti rada stala obstani ob boleči izgubi tvojega partnerja.punce zavedajte se da sta bila res lep par poznam jih osebno!Karmen bodi močna zase in za svoji pikico

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.11.2007 21:45:31   
eya
Ojej, Junior-sožalje tudi ob izgubi očeta. Zadnje tedne ti pa res ni lahko-drži se...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 22:06:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?