|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   on "ne", jaz "ja"
4.11.2007 13:53:23   
ciboxa
...da bi še imela enega otrokauser posted image , so moje skoraj vsakdanje besede! Njegova ušesa so popolnoma gluha, saj pravi da je najin sonček še premajhen (rojen leta 2004). Meni pa se zdi, da je sedaj pravi čas da bi zanosila, saj bi potem bila prevelika razlika.
Prava katastrofa vam povem! Ko sva se za prvega odločila sploh ni gledal tako kot sedaj ampak enostavno sva oba rekla ja in začela delati na tem! Kako fajn, je bilo takrat, ko ni nasprotoval, sedaj pa kar naprej išče izgovore.

Zanima me, če se še kateri to dogaja in do kakšnega zaključka ste prišle?

Imam resnično veliko željo še po enem otroku! Če bi bilo samo po mojem bi imela med prvim user posted image  in drugim user posted image samo dve leti razlike!

Lp vsem !

Če ta tema ne paše sem ,jo pa premaknite!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: on "ne", jaz "ja"
4.11.2007 13:56:48   
kajalin*
Hmmmm,se boš pač mogla sprijaznit al kaj...Sej mu ne moreš svojih interesov vsilit,ne?Za take zadeve morata bit dva "ja",a ne?

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2007 14:00:01   
Anonimen
Prava katastrofa vam povem!

Ah, bejž no.

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2007 14:01:46   
Anonimen
Da ne bom zdej izpadla nesramna, sam kaj ti pa naj me pomagamo? Če noče, pač noče. Ne obstaja revcept, da bi ga lahko prepričalo. Nekaj kar je prepričalo Franceta od sosedove Micke, ni nujno, da bo tudi tvojega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2007 14:17:45   
ciboxa
Ne nezdiš se mi nesramna, saj živimo v svobodni državi in ima vsak pravico do svojega mnenja!
Ne vem, mogoče je bila katera v podobni situaciji? Kaj ste se pustile prepričati z odgovorom ne, ali ste vztrajale, dokler le ni moška stran popustila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2007 14:18:33   
babylove
Hmmmm,se boš pač mogla sprijaznit al kaj...Sej mu ne moreš svojih interesov vsilit,ne?

Nekatere ženske enostavno potrebujejo otroke in se ne morejo sprijaznit s tem, da se partnerju pač ne da več imeti otrok, ker bi raje imel mir v hiši kot pa otroški direndaj.

Moj po prvem ni hotel imeti več otrok, ravno zaradi ljubega miru. Po dolgotrajnem najedanju, žalosti,... je on tisti, ki se je sprijaznil.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2007 14:42:01   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: babylove
Po dolgotrajnem najedanju, žalosti,... je on tisti, ki se je sprijaznil.
[/quote]

Bom vstrajala še naprej in upam da se bo tudi meni tako zgodilo, da se bo le sprijaznil, da bi še imela enega otroka.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2007 14:46:36   
Maxica
Po moje bosta morala doseči en kompromis. V kolikor je on za, da bi sicer še imel enega otročka, vendar ne še, potem probaj tudi ti mal popustit, pa se zmenita, da začneta na drugem članu delati npr.naslednje leto. Jaz mislim, da se o taki temi dva odrasla kulturna človeka komot pogovorita in pomenita. Razloži mu, da ti veliko pomeni, da razlika med otrokoma ne bo prevelika, pa pač mu povej svoje razloge za, on pa proti, pa probajta priti nekje skupaj. Srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2007 14:50:26   
kepa*
Res zanimivi odgovori, v negativnem smislu seveda. Kaj to pomeni, da če si ženska recimo želi dva otroka, moški pa ne, mora ona pač odnehat, pokopat svoje želje, upoštevati samo njega? Kaj pa ona? Njena hotenja niso vredna nič? Sicer pa ene odgovarjajo tako, da  ni vredno komentarja. In to na vsaki temi, kajne Nives?

No, tebi, ciboxa, pa svetujem, da mu ne najedaš, ampak se usedita in se pogovorita, pretehtajta obe mnenji, dobre in slabe strani obeh možnosti. Želim ti, da se vama izide najbolje.

Letos pa bo!

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2007 15:20:47   
Anonimen
Pri nama je bila odlocitev za prvega otroka tudi soglasna, za drugega pa kot pri vama, le da moj fant ni bil do mene nikoli "gluh" , le vcakic je odgovoril, da misli, da se ni pravi cas.
Zato sem se en vecer vsedla k njemu in mu vse lepo razlozila- zakaj si se enega zelim sedaj, kaj so prednosti itd. pa tudi kaj so slabosti- ampak sem imela seveda pripravljen odgovor kako bova tezave (ce se pojavijo ) resila..

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2007 16:34:58   
Gina
Usedita se in naj ti točno pove, kako si on to predstavlja, zakaj si tako predstavlja, kakšne plane ima, ti pa njemu razloži kaj si ti želiš, zakaj si ti želiš  in kakšne plane imaš. Menda bosta skupaj že našla kak kompromis. Te pa razumem. Meni otroci ogromno pomenijo in zelo bi me bolelo, če se ne bi mogla zmenit z decem. Moram pa ti povedat, da razlika v letih ni tako zelo pomembna, kot sem včasih tudi sama mislila. Vse, izključno vse je odvisno od karakterja otrok, kako se ujamejo in koliko imajo skupnega. Kar je bolj pomembno je tvoja želja in čist zihr ni nič manj pomemmbna, kot njegova. Je pa res, da če bo on na silo imel otroka, bosta imela prepir v hiši ves čas. Vprašanje, kako bo sprejel otroka, koliko bo potem bežal od doma, koliko bo preutrujen, ali ves čas v službi, koliko bosta imela en od drugega...razumeš, vse skupaj morata poštudirat in nati kompromis, ki bo obema v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2007 18:34:33   
Moyca_
se podpišem pod Gino

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2007 18:53:27   
piščanc
predvsem najprej dolg pogovor zakaj ne in zakaj ja. napišita prednosti in slabosti, pa sklenita kompromis. moj je tudi začel oklevati pri drugem, pa sem se kar sama odločila. zdaj ko razmišljam, ga sploh nisem vprašala za mnenje. jasno sem mu povedala, da samo enega ne bomo imeli, kdaj pa bo prišel drugi sem se pa sama odločila. seveda sem mu povedala, ampak nekako ni imel možnosti ugovora.

je pa zdaj zelo vesel, ker je starejša bolj 'moja', mlajši pa bolj 'njegov'. za tretjega se bi pa odločila samo v primeru 'nezgode'.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2007 18:55:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Usedita se in naj ti točno pove, kako si on to predstavlja, zakaj si tako predstavlja, kakšne plane ima, ti pa njemu razloži kaj si ti želiš, zakaj si ti želiš  in kakšne plane imaš. Menda bosta skupaj že našla kak kompromis. Te pa razumem. Meni otroci ogromno pomenijo in zelo bi me bolelo, če se ne bi mogla zmenit z decem. Moram pa ti povedat, da razlika v letih ni tako zelo pomembna, kot sem včasih tudi sama mislila. Vse, izključno vse je odvisno od karakterja otrok, kako se ujamejo in koliko imajo skupnega. Kar je bolj pomembno je tvoja želja in čist zihr ni nič manj pomemmbna, kot njegova. Je pa res, da če bo on na silo imel otroka, bosta imela prepir v hiši ves čas. Vprašanje, kako bo sprejel otroka, koliko bo potem bežal od doma, koliko bo preutrujen, ali ves čas v službi, koliko bosta imela en od drugega...razumeš, vse skupaj morata poštudirat in nati kompromis, ki bo obema v redu.

Res je.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2007 17:28:37   
Anonimen
Anonimna, se bo treba pogovarjat in pregovarjat. Nikoli ne bi silila moža v kaj takega, lahko pa mu na vsake toliko časa povem, da si zelo želim še enega otroka. Pred pol leta je odločno izrekel NE, danes ko mu včaih sem pa tja malo podrobim, pa je že neodločen. Pravi da ne ve in da rabi še malo časa.

Mogoče se že kmalu vpišem kot nova nosečkauser posted image ?

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2007 18:23:10   
metuLJchy
Med ja in ne žal ni neke sredine. Kaj pa če naredita kompromis, neke vrste moratorij (recimo polletni) da ga nekaj časa ne boš preveč s tem obremenjevala, on pa bo med tem imel čas da pri sebi vidi da še en otroček morda le ni tako daleč starn od tega kar si želi. Jaz bi na tvojem mestu res malo počakala še, da ga siliš nima pomena, da se sekiraš vsak dan tudi ne...le malo časa mu daj. Saj se tudi počasi daleč priide, ljudje pa smo dostikrat takšni, da bolj kot nas nekdo v nekaj prepričuje, bolj se temu izmikamo. Do takrat pa uživajte drug z drugim, imejte se radi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.11.2007 19:28:57   
ciboxa
Moje čakanje je že kar nekaj časa, prepričujem ga že dobro leto dni (da ne bo pomote ne čisto vsaki dan). Bojim se, da ne bo popustil in bo trdno odločen ostal pri enem otroku. Kaj pa jaz, me mogoče ne ljubi dovolj, da bi ispolnil mojo željo še po enem otroku. Nebi rada da bi se zaradi tega oddaljila eden od drugega.

Kaj pravite, naj popustim user posted image in se sprijaznem z njegovo odločitvijo?
Je bila mogoče user posted image katera v podobni situaciji?
So se zaradi tega spremenili vajini odnosi eden do drugega?

Pri nama je zaenkrat vse o.k!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2007 19:32:47   
Taula
Kaj pa jaz, me mogoče ne ljubi dovolj, da bi ispolnil mojo željo še po enem otroku. Nebi rada da bi se zaradi tega oddaljila eden od drugega.

To gre v obe smeri..on lahko reče..mogoče me ne ljubi dovolj in noče upoštevati moje želje, da nočem več otrok. Premisli.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.11.2007 19:33:22   
Anonimen
Imam resnično veliko željo še po enem otroku! Če bi bilo samo po mojem bi imela med prvim user posted image  in drugim user posted image samo dve leti razlike!

Če bi bilo samo po tvojem, če......pa ni user posted image .

Ker sta potrebna dva...in ker ima včasih življenje drugačne cilje kot so naše želje. Ne na silo, če bo bo, če ne bo, ne bo. S prisilo ne boš naredila nič.

Malo bolj na easy, pa se tudi on ne bo počutil, da "mora" imeti še enega :)

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.11.2007 19:45:46   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kaj pa jaz, me mogoče ne ljubi dovolj, da bi ispolnil mojo željo še po enem otroku. Nebi rada da bi se zaradi tega oddaljila eden od drugega.

To gre v obe smeri..on lahko reče..mogoče me ne ljubi dovolj in noče upoštevati moje želje, da nočem več otrok. Premisli.

Sem točno vedela, da se bo nekdo najdel in mi to napisal, kar sem imela v mislih že sama, pa nisem želela, da nebi rekli, da samo nakladam tja v tri dni.
Glede na to kaj sem že prebrala in kakšno močno odločitev ima moj partner, mislim da bova trenutno ostala samo pri enem otroku. Jaz pa bom potihem upala, da se bo nekega dne le odločil še za enega, in tako le postala ena nosečka več med vami!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2007 16:11:16   
ciboxa
lp

sporočam vam veselouser posted image novico, da smo tudi pri nas začeli na črtovati še enega otrokauser posted image . želja po njem pa je prišla sedaj iz njegovih ust.

nič nebomo odlašali z delomuser posted image , kar s polno paro začnemo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2007 16:20:08   
jakaracman
Ne vem če ti bo kaj pomagalo pa vendar moja sestričina je spela moža prepričati v tretjega otroka.Ko se je tretji rodil je po pol leta odšel user posted image .Po moje se človeka ne da prepričat in ga tudi nima smisla.

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 16:21:45   
baguSka
želja po njem pa je prišla sedaj iz njegovih ust

cestitke... zelim ti oz vama oz vam... da je bila ta zelja iskrena user posted image

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2007 16:30:38   
ciboxa
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman
Po moje se človeka ne da prepričat in ga tudi nima smisla.

saj ga nisem več čisto nič prepričevala, pustila sem ga pri miru, niti mu nisem nič več omenjala še za enega otrokauser posted image , kar sam od sebe je začel.
bilo je zvečer, ko sem sina dala spat, prišla k njemu in kar na lepem je začel temo o povečanju družine. pustila sem ga do konca, da je povedal svoje, nato pa sem ga vprašala, če si resnično želi še enega, in brez razmišljanja je odgovoril SEVEDA.

Mi gremo na delo!user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.11.2007 16:45:40   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa

Njegova ušesa so popolnoma gluha, saj pravi da je najin sonček še premajhen (rojen leta 2004).

Mogoče čaka, da bo vajin prvi otrok postal polnoleten?user posted image

Drugače se pa do zadnje pike strinjam z Gino!user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?