|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
3.11.2007 17:42:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image poznate uno reklamo za johnson &johnson kopel in losijon? ki naj bi po tem dojenček res bolje spal?????

Poznam. user posted image  Zdaj čakam, da porabim Bubchen milo, potem pa bom kupila po od J&J.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.11.2007 18:34:24   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

LINA31 naš ima tudi rdeče lise od rojstva in sicer zadaj na glavici, na vratku, ob strani na vratku in pri desnem ušeskuuser posted image  Pravijo, da so to "ŠTORKLJINI UGRIZI"user posted image in da to v roku enega leta izgine samo od sebeuser posted image  Bomo videliuser posted image ,...

.

moji imajo ta štorkljina znamenja še vedno pa sta stara že 9 in 11 let

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.11.2007 19:16:55   
Pikica pokica

IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Sandra, a si mogočeuser posted image ? Smo radovedne, ha?user posted image user posted image user posted image

user posted image
UPAM DA NE...user posted image

... katere poznajo mene oz. koga od mojih znancev, pa da se ne bo pol prehitro razvedlo...pa par RR-jevk je tle gor, ki poznajo mojo familijo...sej razumete nouser posted image

mal potrpljenja

Ma poročila se bo user posted image . A ne??

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.11.2007 19:24:59   
Pikica pokica
Eh, nisem prej do konca prebrala... Torej ne bo nič poroke. Vseeno  pa čestitke, da boš postala teta user posted image .

Mi smo se vrnili iz Ptujskih toplic. S pikico sva se ful sprehajali, sinko pa se je kopal z babico in dedijem. Bila je ful pridna, skoraj nič ni tečnarila in noč prespala le z enim podojem ob 4h zjutraj.
Ampak zdaj pa sin spi že od 3h popoldne in ga sploh ne moreva predramiti. Zgleda, da bomo imeli burno noč, ker se bo zdaj naspal.. Joj, joj, me prav skrbi.  

Spraševale ste, če hodimo ven v vsakem vremenu. Do sedaj sva bili še čisto vsak dan vzunaj, pa vsaj za malo. Če je deževalo, sem jo dala v kengorujčka in vzela dežnik, pa sva šli. Na srečo pri nas ni burje, saj bi v tem primeru verjetno res bila druga pesem.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.11.2007 19:42:43   
sonce78
user posted image    BRAVOOOOO TETA SANDRA!!!!!!!!!!

Na našem mini dopustu na obali je bilo super, moj sonči je pridno spal v jajčku celo pot user posted image user posted image user posted image .
Ga je nona tako scartala, da je hotel doma biti skozi v rokah. Če sem ga položila v posteljo je zelo užaljeno jokal ..... prav zanimivo je, kako že tako majhni znajo narediti užaljene obrazke, da se mi zasmili, pa nimam srca ga pustiti v postelji.

Zdaj pa pečem Rafaello pecivo ....... toliko o mojih kilahuser posted image user posted image user posted image

A se je kateri zgodilo, da se je zredila tudi v stopala? Jaz ne moram obuti nobenih čevljev, škornjev ..... moram zadeti sedmico, da si grem  lahko sedaj kupiti nekaj nove obutve, na noge spravim le ene superge user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.11.2007 21:16:43   
123a
Ojla punce!

Zopet se oglašam po dveh dneh,ker smo samo okoli hodili in izkoristili lepe dneve.
Sem pa danes jezna ko user posted image ...včeraj sma z mojim prvič kupila plenice pampers 2,ker je že za pampers 1 prevelika in so ta 2 katastrofauser posted image user posted image user posted image Ponoči so ji premočile in danes čez dan 2x,in še ko se je pokakala ji je šlo vse čez pri bedrah in zadaj na hrbtu (no ampak to glede kakanja še razumem,ker se mi je kdaj tudi zgodilo pri pampers 1)to ni resssssss...pa še kupila sma jumbo packuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ji lepo namestila pleničko,ker vedno full pazim.In pol ko sem pogledala te plenice malo bolj podrobno sem ugotovila,da so čisto tanke in še ne vem zakaj nimajo mrežice tako kot pamperske1???

user posted image A se še kateri to dogaja?
user posted image Kakšno kakanje imajo vaši user posted image ?(tekoče,barva)
user posted image Katere plenice so pa vam najboljše?

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.11.2007 21:25:00   
helenav

A se je kateri zgodilo, da se je zredila tudi v stopala? Jaz ne moram obuti nobenih čevljev, škornjev ..... moram zadeti sedmico, da si grem lahko sedaj kupiti nekaj nove obutve, na noge spravim le ene superge

Hvala enakouser posted image user posted image čevlji še vedno eno številko več.....najbrž, ko bom dala dol  še teh 10 kil, bo tudi številka spet padla za enouser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo naš angelček spi v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image , kaj bo pa prinesla noč, bom vedla jutri.... Poročam......

Sanda čestitke za tvojo sestro..ful lepo da ste tako blizu z naraščajem..ji boš lahko fullll svetovala, pa bratranci in sestrične se bod zastopli sto na uro

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.11.2007 21:30:11   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Ojla punce!

Zopet se oglašam po dveh dneh,ker smo samo okoli hodili in izkoristili lepe dneve.
Sem pa danes jezna ko user posted image ...včeraj sma z mojim prvič kupila plenice pampers 2,ker je že za pampers 1 prevelika in so ta 2 katastrofauser posted image user posted image user posted image Ponoči so ji premočile in danes čez dan 2x,in še ko se je pokakala ji je šlo vse čez pri bedrah in zadaj na hrbtu (no ampak to glede kakanja še razumem,ker se mi je kdaj tudi zgodilo pri pampers 1)to ni resssssss...pa še kupila sma jumbo packuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ji lepo namestila pleničko,ker vedno full pazim.In pol ko sem pogledala te plenice malo bolj podrobno sem ugotovila,da so čisto tanke in še ne vem zakaj nimajo mrežice tako kot pamperske1???

Meni so Pamperske 2 boljš kot 1. Se j zgodilo, da premoči, ampak najbrž nisem uredu naštimala plenice.

Žan kaka večinoma rumene, včasih zeleno. Tako bolj kašasto.

Zaenkrat imamo le pamperske, pa mullerjeve. Oboje so cool.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.11.2007 22:52:35   
NalLa
Meni so pampers 2 enake kot 1. Tudi te iz spara smo danes sprobali in se je 2x orenk pokakal in polulal in niso premočile. Kakanje je rumenkaste ali pa včasih malo zelenkaste barve. Linostar so zaenkrat super.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.11.2007 23:17:02   
nena80

ČE BO VSE PO SREČI, BOM TETA(moja sestra je user posted image )!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(

user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM TETA SANDRA!!! DRŽIMO PESTI DA BO VSE OK!!! user posted image user posted image

Jaz sem pa izvedela, da bojo eni prijatelji dobili še enega user posted image  in to tretjega!!! Prvi je star 3 leta,drugi pa 6 mesecev user posted image user posted image user posted image  za njih!!!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.11.2007 23:22:08   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

LINA31 naš ima tudi rdeče lise od rojstva in sicer zadaj na glavici, na vratku, ob strani na vratku in pri desnem ušeskuuser posted image  Pravijo, da so to "ŠTORKLJINI UGRIZI"user posted image in da to v roku enega leta izgine samo od sebeuser posted image  Bomo videliuser posted image ,...

.

user posted image  TUDI ČE OSTANEJO, NIČ HUDEGA...SAJ SO OD ŠTORKLJE user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.11.2007 8:44:53   
helenav
Dobro jutro-----spet prva na forumu itakkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pač kokoško, ki gre zgodaj spat in zgodaj vstane....midve sva že od 6h pokonci user posted image ..ona se pač hoče malo  igrat user posted image user posted image

Je bila pa noč suuuuperuser posted image user posted image user posted image
Mi sicer, še vedno ne spimo celo noč..na to skoraj da neupam, do kašnega 2. letauser posted image user posted image ..AMPAK  JE V SVOJI SOBI spala dosti bolj mirneje in prvo rudno 5 ur, drugo rundo 4 ure in potem še dve urce in to je to....

Tudi sama sem spala mirneje..ker nisem slišala njenega blebetanjauser posted image user posted image in vedla sem da mi jo Angel Care čuva kot kašen angelček.
user posted image

KLARA ..ČIM VEČ TAKIH NOČI.....user posted image

< Sporočilo je popravil helenav -- 4.11.2007 8:46:17 >

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.11.2007 8:56:39   
lumpa6

.

user posted image  TUDI ČE OSTANEJO, NIČ HUDEGA...SAJ SO OD ŠTORKLJE user posted image

ja mal je zoprn ko jima je vroče, ker izstopijo, bolj rdeče in se kar vidijo, no pri punci ker so po obrazu so kar moteči ,nekaj jih imata po glavi in jim jih lasje zakrijejo,user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.11.2007 8:56:56   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Sem imela en ta velik paket Pampersk 2, pa  jih ne bom več kupovala. Ponoči je premočila in je bila cela pižamica mokra, ob straneh je ven teklo, ko se je pokakala, je bila do pol hrbta umazana - seveda je ven pogledalo. Zdaj uporabljam Mulerjeve ( tudi 2), pa so neprimerljivo boljše. Pa še cenejše user posted image .

Moja pupa kaka tekoče, barva pa je rumenkasta.

Uporabljam Mulerjeve plenice, ker so mi od vseh, ki sem jih sprobala, najboljše.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.11.2007 9:02:01   
Pikica pokica
user posted image Imam vprašanje. Danes ponoči je Zoja kašljala. Prvič. Pa sploh ne vem, kaj lahko naredim razen vlage, da bi ji pomagala. Saj zdaj še ni bilo hudo, pa tudi jokala ni poleg, ampak vseeno me je strah, da bi šlo na huje. Sirup proti kašlju še ni zanjo, tako da res ne vem???

Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.11.2007 9:13:06   
jst86
ojla!

čestitam tetka sandra! držim pesti da bo vse ok-ampak itak bo!!user posted image
punce morm povedat da sva se z Leonom dons ponoči samo dojila.dodatek je 3xodklonil,spal je pa vedno vsaj 3 ure!!!!jupi!kok bi blo fino če bi blo zmeri dost mleka zanj,ker sem ful manj utrujena.

pa dons ponoč je bil prvič celo noč suh in mu pleničke niso prepuščale.sva pa kupila pampers mislim da baby active fit(mislim da so te) v Mullerju in so super!našmu je št. 2 skoz prepuščala.

pa še učeri sva kupla sušilca(končno) in zdej veselo perem in sušim.prej so mi cune ful ostajale ker jih nisem imela kje sušit.ful sem vesela da lahko neki normalno delam. jupi!

Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.11.2007 9:35:14   
PBJ
sANDRA, user posted image  ZA TVOJO SESTRO! Saj sem vedela, da je nekaj v tej smeriuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.11.2007 10:20:58   
Anonimen
Jutro!

Mi pa smo že na 3.
Vse pleničke kupimo št. 3.

Moram še sprobat šparove...jih je že katera poskusila?

PikiccaPokica: v katerem Muleru kupuješ? Če boš kaj mimo mojih koncev hodila se oglasi kaj.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.11.2007 11:39:43   
nora
Dobro jutro!user posted image

Po dolgem času sem spala 8 uruser posted image kolk je fajn ko je moz domauser posted image vikende in praznike imam najrajeuser posted image . Končno sem se spočila kot je treba in naredila nekaj zase. Danes pa sem polna energije in sem se še na orbitrek spravila.
Najina user posted image je kar pridna. Na trenutkih jo zvija, ful se napenja in se malo joka, ko pa prdne ali se pokaka je veliko boljšeuser posted image . Plantex ji zelo pomaga, samo ne vem če je v redu da ga vsak dan pijeuser posted image Komarčkov čajcek od Hippa pa ji ne pomaga. Ponoči se samo 1x zbuja, jaz se pa velikkrat zbujam, da vidim če je v redu. V petek sem ji malo dvignila jogi za 10 cm in čez 1h odkar je zaspala sem jo nasla na koncu postelje cela pod kovtrom, sem se ful ustrašila. Ona skoz brca in se obrača. Zmeraj jo dam spat na boku, nikoli pa je ne najdem v istem polozaju.
cuma, jst, bravouser posted image user posted image user posted image jaz sem tudi nehala dodajat, zato pa me prsi bolijo, ker skoz sesauser posted image Ponavadi sem dodajala po dojenju in zadnji teden je zmeraj bruhala odkar je spila Novalac. Pediatrinja mi je rekla, da je sita in da ima prevec. V casih imam malo manj v casih malo vec mleka, ko je manj jo prestavljam bolj pogosto in je ok, ko pa je velik mleka se lepo naje in 4 ure spiuser posted image
Sandra user posted image user posted image user posted image za tvojo sestro!pa še teti cestitke!user posted image
tianna, jaz sem jo zbujala prva 2 tedna po nasvetu patronazne. Po prvem pregledu pa ne več, ni po dnevi ni ponoči. Pediatrinja je rekla, da user posted image lepo se redi in da je ni treba zbujati, ko bo lačna se bo sama zbudila in je res tako. Po dnevi v casih 4 ure komot prespi, potem se zbudi in v 2 uri popije 2 doziuser posted image Opazila sem pa,ko sem jo zbujala, da je bila bolj tečna in takrat tudi manj pojedla.

Plenice: jaz uporabljam beauty baby in nikoli mi niso premočile. Na zacetku sem pamperske pa je bila mokra po strani.
Blato: tekoče rumeno. Ko pije cajček tudi malo zelnkasto.
Pikica pokica, tudi mene to zanima, ker najina user posted image tudi kašlja v casih, pa kihauser posted image Nana sigurno bo znala kaj svetovatiuser posted image
guppy, user posted image user posted image user posted image sem vesela, da se je pritisk normaliziraluser posted image

user posted image še spančka, zato se grem malo z user posted image pocrkljat, ker od jutri spet bo po cele dneve v sluzbiuser posted image

Lepo nedeljo vsem!
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.11.2007 12:18:07   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

Mi pa smo že na 3.
Vse pleničke kupimo št. 3.

Moram še sprobat šparove...jih je že katera poskusila?

PikiccaPokica: v katerem Muleru kupuješ? Če boš kaj mimo mojih koncev hodila se oglasi kaj.

Šparove plenice jaz včasih kupim za sina, saj jih ima le za kakt - za 2 minutki. Drugače je že leto dni brez pleničke, ampak kakat pa noče in noče v stranišče. Meni niso včeš, ker so ful trde na otip.

Ponavadi v Mulerju kupuje mož, saj je veliko v MB ju, pa ga potem naložim s plenicami, robčki.... Včasih grem pa tudi sama v Velenje. Ravno v tem tednu moram tja, saj moram na CSD, ker sem bila takrat, ko sem oddajala papirje za porodniško še tam prijavljena. Ti bom javila, kateri dan bom šla (verjetno v sredo) in se mogoče res oglasim, če bo lepo vreme, pa lahko gremo na en sprehod user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.11.2007 12:45:36   
Rožica*
Živjo!

jaz sem pa kupila plenice v Toysu imajo akcijo MEGA PACK (vsega skupaj 152 plenic v pakungi) za 25 eurov. Je vseeno katere vzameš (acitv fit, baby dry,....)
Jaz sem se odločila za baby dray, ker imajo te Nemške tudi elastične trakove za zapenjat,... Skratka veliko boljše so kot te "naše".
Bom naredila eno primerjavo da vam sporočim.
Je pa res da imajo v Avstriji tudi drugačno embalažo in imajo te njihove plenice neko ekstra sleep layer plast,...
Če je katera blizu Toysa se izplača zapeljat tja.
Jaz sem vzela še paket robčkov, tudi mega pack za 20 eurov. je pa 12 paketov po 54 robcev pampers.

Poglejte same katalog 20 Jahre MEGA Geschenke mogoče najdete še kaj:

http://www.toysrus.de/#

Grem naprej kuhat.
LP.

Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.11.2007 12:46:56   
Anonimen
TETA SANDRA - ČESTITKE!!!  user posted image

Zdaj boš lahko sestri delila nasvete!!!
(ampak kako smo poredne - jaz sem tudi najprej pomislila na user posted image hi, hi,..)

HELENA & KLARA - ČESTITKE ZA SPANJE!!!user posted image

.

Žana ga ima tudi še zmeraj in to na sredini čela (nad noskom), res pa je, da se zelo malo vidi - razen, č joče, potem se malo bolj vidi.
Jure ga nima, Matija pa ga ima na istem mestu kot Žana in tudi se ne vidi močno.

Mi tudi uporabljamo Müllerjeve plenice in so nam O.K.
Prve smo imeli Pampers New born, pa je bil velikokrat moker. Drugih pa še nisem poskusila.
Kaka pa pol tekoče in rumenorjavkasto.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.11.2007 12:57:11   
Anonimen
Sandra, čestitaj sestri. Meni pa se je zdelo da bo kaj takega, ker je že takrat ko smo se vidle nekaj namigovala da naročujejo. Držim pesti da bo vse okuser posted image .

Jaz pa sem včeraj spet ostala sama, je mama šla po enem tednu domov in jaz v jok. Tak lepo sem se naspala, zvečer sem ga nahranila, ponoči mi ga je ona prinesla in čez 20 min spet odnesla, prav tako zjutraj in sem tako vsak dan spala do 9h.
Sem pa bila natančno 3 dni brez prekletega frdamanega vložka in butastih neerotičnih mrežastih gat zaradi čišče, ko sem danes zjutraj dobila prvo M.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tečna sem, depresivna, trebuh me boli in ČISTO BREZ MLEKA SEM!!!!! Že 2x sem mu morala dodat da se je sploh najedel, že spet se nalivam z čajem za dojenje, mlekom in pirom. Grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! Mater pa ti hormoni, cela sem spet smrdljivo zašvicana kot prve dni v P. Jao ti hormoni, porkasvet, a bo kdaj konec tega? Pa še v torek naj bi imela prvi pregled in ga bom seveda morala prestavit, ker mislim da ne bom vzela Mireno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.11.2007 13:28:13   
Rožica*
Eno vprašanje?

Kako jim dodajete?
Na flaško, po žlički,...?

meni se je zgodilo, da je začel zavračati dojko.
Imela sem dovolj mleka.
Občasno smo ga nahranili po flaški in začela sem mu dodajati čaj po flaški.
Prebrala sem da je možno, da odklanja zaradi sesalne zmede.
Kakšne izkušnje imate s tem.
Želijo vaši user posted image zizat, kljub temu da jih hranite po flaški ?

Zdaj sem ukinila flaške, vse tudi čaj, tako da ne morem res nikamor več sama user posted image . In se trudiva z zizo.
Še vedno občasno protestira, je pa malenkost bolje, zdaj vsaj zagrabi zizo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.11.2007 13:30:30   
sandra85
hvala vsem za čestitke! user posted image

pleničke kupujem samo še v DM-u pampers active fit 3 in so superuser posted image

kakec rumenkast, tekoč in malo delcev (neprebavljanega mleka not), včasih malo, malo zelenkasto
lise
jo ima Enej na tilniku, tako da se mu sploh ne vidiuser posted image

sprehodi če piha burja in če dežuje ne gremo vn...user posted image

nisem se zredila v stopalauser posted image

nena 80
čestitke za tvoje prijatelje user posted image

helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Klaro!!!!!!! pridna punca

guppy
kje si??

srček user posted image hudič tauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!