|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzroki, da semenčeca ne vstopijo v maternico?
3.11.2007 17:04:06   
Anonimen
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje in upam, da katera pozna možen odgovor: Kateri so lahko vzroki, da semenčeca ne vstopijo v maternico, pa je spermiogram OK? Skratka da niti ne pridejo na cilj?

Je imela že katera podoben problem? Pa še to: nimam pregrade ali kaj podobnega. UZ OK; HSG OK. Skratka vse OK, ampak plavalčki ne pridejo v maternico user posted image

Hvala za odgovor!!!!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.11.2007 20:49:20 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje
3.11.2007 17:06:34   
Anonimen
Zamašeni jajcevodi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 17:08:22   
Anonimen
Ne, sploh ne. Z jajcevodi vse ok. Samo G je pred O preveril sluznico, ali vsebuje kakega plavalčka in jih sploh ni bilo. Dan prej pa sva morala user posted image . Zanimajo me možni vzroki...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 17:13:46   
zorica

Možno da bom ful mimo brsnila, ampak zdi se mi, da če je kislost nožnice previsoke, da to uničuje spermije.Ne bom trdila 100%, prosim da me punce popravite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 17:30:55   
Lupita
Kaj pravite na tole??? user posted image user posted image user posted image user posted image Bolj po faroško....

Oploditev

Za naravno oploditev sta važna dva faktorja; primerna kislost nožnice(povezana je z željo po zanositvi) in kvaliteta spermijev.
O tem odloča ženska. Če bo (zdrava) ženska hotela zanositi bo, če ne bo hotela zanositi ne bo.

user posted image user posted image user posted image
Tiste katere bi rade zanosile pa ne morete, se vam splača poizkusiti ta recept:
Neplodnost
Če sta zakonca že dalj časa poročena, a še vedno brez otrok, čeprav bi jih rada imela,
potem lahko samo svetujem, da oba, torej mož in žena,
vsak dan po požirkih spijeta po eno skodelico hladnega čaja iz smrdljičke (Geranium robertianum).
V večini primerov na uspeh ni treba dolgo čakati. Pred več leti je v mesecu dni prišlo k meni osem žena zaradi te težave.
Poročene so bile že od dveh do deset let.
Začele so uživati ta čaj in vseh osem je zanosilo po 4 – 6 tednih.
Vse so rodile zelo lepe in zdrave otroke in so bile nadvse srečne.
Priprava čaja: ščepec rdeče smrdljičke (Geranium robertianum)
namakamo v skodelici vroče vode 10 minut.
Če ta čaj ne bo pomagal, potem skoraj ni upanja. Smrdljička vsebuje nekaj radija.
Vijoličasta smrdljička ne koristi!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 17:32:30   
Lupita
Še nadaljevanje.... po faroško naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ženska ima kisel pH, moški ima bazičen pH. Ko semenčeca pridejo v žensko telo, pridejo v izjemno sovražno (kislo) okolje. Beljakovine koagulirajo - se skrčijo v močno kislem(kot preizkus, lahko kanete v limonado kanček mleka in boste videli, kako se sesiri), bazičnem okolju, pod vplivom težkih kovin in visoki temperaturi. 
Ravno tako se lahko o (stopnji) kislosti pri ženski in bazičnosti pri moškem prepričate z lakmusovim papirčkom. Izvedbo merjenja pH se prepušča parom in njihovi domišljiji.
Namen kislosti vagine je obramba in preprečitev pred zunanjimi vdori. Raznimi okužbami. In kar ni nepomembno; ženska s kislostjo vagine odloča ali bo zanosila ali ne! Tako tudi zagotavlja, da bo v jajčece prišel najmočnejši in najbolj odporen spermij!
Ni jo ženske, razen profesionalke, da ne bi jemala vsako vezo do konca življenja. S tem pa ni rečeno, da ne bo skočila čez plot. Vendar, ko skoči, postane njena vagina bolj kisla. Kateri spermi je ta kislost namenjena, moževi ali ljubimčevi ali obema, je odvisno, koga (ne)sprejema za biološkega očeta svojega otroka. Včasih je samo "gonitis", tudi brez namena ljubezni!
Pri posilstvu nastane nožnica tako kisla, da sperma koagulira. Torej uniči vse spermije. Pred materničnim vratom se naredi nekakšen čep.
Če ženska pravi, da je zanosila pri posilstvu(imela spolni odnos proti njeni volji) laže! Ženska pri posilstvu nikoli ne zanosi! Zanosi lahko pri grobem ali celo nasilnem seksu. Vendar ji taka oblika spolne združitve ugaja, ker drugače ne bi zanosila. Njeno telo bi spermije dobesedno uničilo. To je že pradavni kemični obrambni mehanizem. Na tak način se ženska brani, ko se ne more več fizično!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 17:38:52   
Taula
Če ženska pravi, da je zanosila pri posilstvu(imela spolni odnos proti njeni volji) laže! Ženska pri posilstvu nikoli ne zanosi! Zanosi lahko pri grobem ali celo nasilnem seksu. Vendar ji taka oblika spolne združitve ugaja, ker drugače ne bi zanosila. Njeno telo bi spermije dobesedno uničilo. To je že pradavni kemični obrambni mehanizem. Na tak način se ženska brani, ko se ne more več fizično!

Ogabno. Kdor je to napisal naj bo najprej posiljen, potem naj pa take sramotne stvari govori.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 17:45:19   
Anonimen
Lupita iz kje si pa to potegnila?

Dej povej kdo je to napisal....da ga grem vžgat na gobec bedaka idiotskegauser posted image

Če je želja bo zanosila ja....kreten zarukanuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2007 17:45:59   
Lupita
Taula, ne se jezit, saj smo to zadevo že komentirale enkrat - vzemi to kot zablode... nobena se ne strinja s tem člankom - kopipejstala sem ga samo zato, ker piše, da ženska lahko vpliva na kislost nožnice in to pa je zanimivo!!! Vse ostalo je balast....IGNORE!!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2007 17:46:01   
MARTINŠČICA
Če mene vprašaš, je tole vse skupaj zelooooo bolno. Če bi bilo to tako easy, bi jaz bila takoj, ko bi žlela, noseča. Pa je trajalo več kot 5 let, pa še to z IVF. 
Pa ta cvetka, s posiljenimi ženskami, ki zanosijo, se mi res zdi skrajno nemoralna ...

200% MAMI

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2007 17:49:02   
Lupita
http://www.splav.info/oploditev_teden_nosecnosti.html

Iskala sem smrdljičko v bistvu in naletela na tole stran... Saj vam pravim - zanimiva mi je bila teza o kislosti nožnice, zato sem ga prilepla - nočem revolucije - user posted image user posted image user posted image

AMPAK: ne teza o posilstvu, daq še tole dodam, predno me izženete - to je huda neumnost - ampak baje je res lahko npr. hrana kriva za kislost nožnice - če je neprimerna jo poviša in smo potem smrtonosne za naše plavalčke - no ja, ne čisto naše...

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 17:52:55   
Anonimen
Fak...zdej sm šla pa še slikco pogledatuser posted image

Oh...grozauser posted image

Na kislost nožnice pa lahko vplivaš ja, sam ne z željo....idiot. Jst bi mu licenco vzela bedaku. Če jo ma seveda.

Se da pa z hrano to uštimat. Mislim da je MIŠEK13 enkrat o tem pisala.

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2007 17:55:42   
Lupita
Če sem prav dojela, je ta stran proti splavu tako da nima smisla s takimi debatirat!!! Že v osnovi je to zamujen čas - saj bodo preživeti tile "strokovnjaki" sigurno. jaz ne jemljem tega tragično, ker je preneumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2007 17:55:43   
LuNa73
Ravno tako se lahko o (stopnji) kislosti pri ženski in bazičnosti pri moškem prepričate z lakmusovim papirčkom. Izvedbo merjenja pH se prepušča parom in njihovi domišljiji.
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

eeeeeeeeeee, men ni šlo... sem probala in to z zelo kvalitetnimi listki... mi je hodl, da je moja sluz bazična user posted image  sem hotla študijo o tem nardituser posted image , pa sem kr kmal opustila to idejo, ker se listki niso obarval tak kot bi se naj...user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2007 17:56:21   
Lupita
oooooooooooooooooooooooooooooooo

Moja lunca!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2007 17:58:56   
LuNa73
aha, tale internetna stran je bila že velikokrat omenjena in smo jo zelo popluvale... verjetn to piše en cerkvenjak..... pa še posnetki o splavu so iz Amerike, kjer se pri njih dovoljuje napraviti to še v kasnejših tednih nosečnosti kot pri nas....
v glavnem to je napisu en idiot!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.11.2007 19:39:13   
kodrana
nam je ena profesorica predavala in je rekla, da pri nepojasnjeni neplodnosti, je lahko vzrok psihološki. da ženska podzavestno zavrača partnerja za očeta njenih otrok. to vem, da sem si zapomnila, ker me je precej presenetilo.
kaj je na temu, pa ne vem..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2007 20:41:27   
Muklla
Sicer ni čist v zvezi s tem, ampak sem že večkrat prebrala za čaje, ki naj bi pomagali pri zanositvi. Včer mi je kolegica razlagala, da pri zanositvi (če dolgo ne rata) pomaga, da v prehrani izključiš belo moko. Kao, da smanjšuje izločanje neke sluzi. Sploh ne vem, za kaj gre tuki, ona pa mi tut ni znala razložit. Je pa fora, da je ena kolegica po treh ss zanosila in bo kmalu mamica in se je držala nekaj mesecev tega. A o tem katera kaj ve? Men se to zdi full čudn.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2007 22:21:20   
Lupita
Bela moka, beli sladkor, vse to...če se ne motim je zadeva povezana s presnovo: sladkorni bolniki oz. tisti s slabo toleranco glukoze naj bi se prehranjevali brez tega...baje da je povezano s PCO, verjetno je kakšna bolj kompleksna razlaga, ampak nekako v enem košu je to to.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.11.2007 22:23:06   
Lupita
nam je ena profesorica predavala in je rekla, da pri nepojasnjeni neplodnosti, je lahko vzrok psihološki. da ženska podzavestno zavrača partnerja za očeta njenih otrok. to vem, da sem si zapomnila, ker me je precej presenetilo.

Hmmmm...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.11.2007 22:50:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

Hmmmm...

Tukaj bi lahko govorili kvečjem o proizvajanju protiteles, ki uničujejo semenčeca in posledično ni zanositve. Ena moja kolegica ima to, mimo tega ne more, tako da si mora zdaj spet ponovno dajat injekcije, da si uredi hormone in protitelesa. Po končani kuri gre na umetno oploditev. Na tak način je tudi prišla do prvega otroka ki ga ima zdaj.

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2007 10:41:44   
kodrana
ta prof. je rekla, da bi ta ženska mogoče z drugim moškim normalno zanosila. tako da, ni govorila o protitelesih proti semenčečam. potem bi verjetno protitelesa ubijala semenčeca od bilo koga moškegauser posted image .
no, ne želim koga razburjat.. sama povem, kaj sem jaz slišala..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2007 11:01:16   
Lupita
Meni se to zdi verjetno, kodrana. 

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2007 11:11:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

ta prof. je rekla, da bi ta ženska mogoče z drugim moškim normalno zanosila. tako da, ni govorila o protitelesih proti semenčečam. potem bi verjetno protitelesa ubijala semenčeca od bilo koga moškegauser posted image .
no, ne želim koga razburjat.. sama povem, kaj sem jaz slišala..

Jaja, to tudi ja. Sam sem pač povedala primer, ko se 2 trudita in kaj je lahko tudi vzrok. Da pa bi z drugim partnerjem ženska zanosila, tole mi je pa tudi tako tako.

Ma sej tista stran je itak res bila popljuvana milijonkrat, ker so res cepci s takimi izjavami.

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2007 11:44:57   
kodrana
no, saj je fora ta, da sem jaz to teorijo slišala že v šoli.. da če ženska nekoga zavrača se ji v nožnici naredi tako kisel ph, da uniči semenčeca.. in zgleda, da kar nekaj ljudi o tem govori..
je pa absurdno, da bi nekdo pri posilstvu užival in zato zanosil. 

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?