Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vse je izgledalo krasno, ampak mene zmoti ena oseba oz. njeno obnašanje. Tisti čuden občutek,ko nekdo nekaj "šepeta" za hrbtom; čudno spogledovanje treh sodelavk. Po poti razlaga kako je bilo, športne igre,hrana,družba...Nič posebnega. Eh, če bi jaz verjela vsem mojim filingom, bi si mnogo manj škode naredila, kot sem si. Pa me je moj ex prepričeval, da si domišljam. Sem tudi sliko našla iz sindikalnega piknika po nesreči, ne boš verjela, pa je rekel, da kaj pa je to takega, zgolj slučajno je tako slikana, mu je padla v naročje in so se vsi smejali, a ne vidim, da je na pol v zraku, ko pada, ko se je spotaknila ... Pa seveda mi je drugič sam razlagal, kako je bilo ne vem kje, da ja ne bi posumila, da je kaj narobe....veš, to je najboljša strategija moških, ki varajo, da ti na tričetrt vse povedo, kao da so odkriti s tabo....Pa to, da si imela občutek, da za tvojim hrbtom govorijo, oz. da razmišljajo o tebi, je vse prej kot ok, ker take reči se res čuti. Ampak zakaj so razmišljali o tebi tako intenzivno? Ma ne vem, poglej, možno je, da nič ni, možno je, da je marsikaj. In od njega že ne boš izvedela. Če mu familija res vsaj nekaj pomeni, bi v primeru, če bi te res varal, to tajil do konca. Tajil bi tudi v primeru, če se še nič ni odločil. In tajil bi tudi v primeru, ko se mu zdi brez veze, da bi ti to sploh kdaj zvedela, četudi bi šla narazen, ker to itak ni vzrok varanja. Mogoče 5% moških ti bi to povedalo, ostali ne, niso tako narejeni. Torej od njega ne moreš nič izvedeti. Zato je brez smisla sploh kaj na glas razmišljat ali omenjat, ker s tem samo povzročiš, da bo bolj pozoren na to, da stvar skrije. Najboljše je, da si mnogo bolj pozorna na tvoje občutke in na njegova dejanja. Če se bo zdaj zelo sukal okrog tebe, je to zanič znak. Pozorna si lahko na njegove navade, če jih je kaj spreminjal zadnje čase, na odsotnosti, na to, kaj nosi domov, kaj posluša, kaj se z njegovim mobijem dogaja, ali pa, kaj se dogaja, kadar tebe ni doma z njim, ali je doma ali ga ni.... No, saj pravim, lahko ni res popolnoma nič, lahko pa je. Ampak itak sama to najboljše veš v svoji duši. Zihr sem, da čutiš, pa karkoli že je. No, jaz sem.
|