|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
2.11.2007 12:29:05   
pikapoka2
iiiiiiiiiiiiiii,
seveda, sem pozabla.
Tvoja, moja in LuNina user posted image  so na kupu!!
To bo bitka, da jo odženemouser posted image

kaj je z bumbum? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
2.11.2007 12:35:21   
ledenka
z bumbum še nič user posted image  test negativen, user posted image  se napoveduje ampak je še ni... drugega kot čakat ji ne ostane user posted image  jooooj, kolk je to zoprn feeling... upam upam, da ji je uspelo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
2.11.2007 12:47:11   
pikapoka2
to, da je test negativen vem, sem brala zaj tam na oni strani in sem videla, da si ji poslala objemček, sem misla, da se je hudičevka vlila.user posted image

Veš kaj, tud jaz upam z vami, z njo!! In upam, da ji je uspelo, da je bila prehitra za test, to ji želim! Da bi ji uspelo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
2.11.2007 12:49:47   
pikapoka2
sranjeeeeeee!!!
vse krompir sem zažgala!!!user posted image
brala sem in brala RR, skakala sem in tja,
k štedilniku sem pa pozabla pogledat.............
fajn, no
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj takega pa še ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.11.2007 13:05:12   
ledenka
user posted image  jaz sem zadnjič skor poplavo naredla, ko sem pustila, da se bana polni, jaz pa "sam mal poškilila" na RR user posted image  pena je bila že fuuuul visoko, na srečo je voda prišla tik pod rob - še par minut in katastrofa user posted image user posted image user posted image  ja, zaj se smejem, pa ne bi blo tko smešno, ker imamo v zgornjem nadstropju parket user posted image  torej, nauk: nič na RR škilit, ko delaš kaj, kar gre lahko narobe user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.11.2007 14:08:34   
spelka12
bumbumčika našauser posted image user posted image , zgleda, da je tvoja user posted image  tud na vojaško izobraževanje hodila, pa pozna vse ajsikine fore. Bo treba taktiko spremenit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
2.11.2007 14:52:18   
ledenka
user posted image a ji to privoščimo? očitno bo res treba novo taktiko zbrat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
2.11.2007 17:44:28   
pikapoka2
punce, povejte kakšna bo ta taktika?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
2.11.2007 22:08:50   
bumbum
Srčice moje!user posted image user posted image user posted image Jaz se ves dan potepam, ve pa mislite name. Sem bla malo na Hrvaški, ker sva šla še mojim sorodnikom svečke prižgat.
Drugače pa pri meni še nič novega. Me niti ne boli več, ampak vem, da me spet bo, ker je vedno tako........ma ok, bom tiho in bom rekla, da UPAM do konca......čeprav z rahlo rezervo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
3.11.2007 14:35:46   
ledenka
user posted image

tkole, da vas mal posladkam user posted image  

bumbum, drzimo pesti zate in odganjamo to carovnico na vse pretege! ji moramo dopovedat, da NI dobrodosla user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
3.11.2007 18:02:01   
Lupita
MMMMMMMMMMnjam ledenkica, tole je blo predobro!

Kok me hladi v tačke - rabim termoforček!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
3.11.2007 18:03:05   
Lupita
En siv las, dva siva lasa trije sivi lasje,................ i tako do 100!

Luuuna - i'm not getting any younger!!!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
3.11.2007 18:04:10   
LuNa73
kva je zdej???? in kam greš čez 10 minut?

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
3.11.2007 18:04:52   
Lupita
No ja, se bom pa sama igrala - tud to znam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

En mali slonček se je pozibaval, tam pod drevesom na viseči mreži, .... lalalalalalalala

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
3.11.2007 18:05:19   
LuNa73
sam neki ni men jasn.... moja ura kaže 18.02.... prejšnji najini posti pa so bli objavleni kao ob 18.04...user posted image  a mam jst uro nazaj, al kaj?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
3.11.2007 18:05:53   
Lupita
Grem jest! PMS naredu svoje - zdej sem v fazi MMs hahahahaha ampak lačna pa še zmeri!!!!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
3.11.2007 18:06:10   
LuNa73
ha ha ha..... vidim da ti je lepo sami... te bom kr pustila še naprej v samoigriuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
3.11.2007 18:07:17   
Lupita
Back to the future, Luna!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se... Moj računalnik prehiteva v uri za 10 min!!! Ob pol sedmih moram bit na drugi strani LJ!!!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
3.11.2007 18:08:23   
LuNa73
he he he..pol pa bejš hiter, da ne boš zamudila...
ko sva že ravn pr LJ...po moje bom v pondelk jst ko alice v čudežni deželiuser posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
3.11.2007 18:08:38   
Lupita
Ej, lunca kako je radnički lajf?

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
3.11.2007 18:09:40   
Lupita
Ja, pa to je super... Si predstavljaš, da te preganja zajc iz risanke??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da ti karte spregovorijo - mislim, da je to izkušnja in pol! 

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.11.2007 18:11:18   
LuNa73
lupitka moja..... jeb***user posted image
se vsedem na stol, dam noge na mizo... jih malo razkrečim in si mislim, kak se mi je*** za delo user posted image

Da ne boš kje res misla da mamo tak... fajn je..dela kolker češ... tak, da... vsak dan rečem nekako takole: no, danes pa ne grem v službo, ampak grem delatuser posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.11.2007 18:12:22   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

Ja, pa to je super... Si predstavljaš, da te preganja zajc iz risanke??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da ti karte spregovorijo - mislim, da je to izkušnja in pol! 

hja, bi blo super, če bi bla to pravljica.... pa super se čuje tule gor.... v pondelk pa mi ne bo nič več super, ko bom iskala vse kar morem najtuser posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
3.11.2007 18:13:30   
Lupita
Hahahahaha, ja, dobr se sliš!!! Ej mačkica, grem nahrant eno mojo prazno vrečko, ker je že preglasila mojo pesmico....

Te poklikam kej!!!

Mejte se punce rade in mejte se lepo.

In ne, to ni slovo! Ajl bi bak! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
3.11.2007 18:15:56   
LuNa73
hja bejš ja.... ker se ti grozni zvoki slišjo do semle...user posted image user posted image  _Jst pa tud grem...sprobat kok fajni nov povšter sem si kupla user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?