|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gostilne in prijatelji
1.11.2007 20:06:27   
Anonimen
Pozdravljene,
Prosim,če mi poveste kaj naj naredim.
Živim s partnerjem 4 leta.Iz prvega zakona imam 2 otroka,sina
Na zaćetku najine zveze sva imela kar nekaj problemov z njegovo punco,po dolgem času jo je tudi zapustil in se odločil za mene.Ljubezen med nama je bila res močna in srečna sem bila z njim do sedaj.Moja otroka je lepo sprejel.Tudi otročka moja sta se navadila na njega,upošteveta ga in s tem res nimam problemov.
Problem je nastal sedaj kakšno leto traja,da hodi veliko ven.Vsak drugi dan je pijan,ni ga domov tudi po dan ali dva.Ko pride domov ni nikoli nasilen.Je miren in gre spat.Spi po cele dneve.jaz pa non stop sama doma.Ko se derem na njega je čisto tiho in pravi,da imam prav.Zabluzi v gostilni s prijatelji.
Že nešteto krat mi je obljubil,da to več ne bo počel.Pa ne gre in ne gre.
Na začetku njegovega pijančevanja sem tudi pomislila da pa morda ima kako ljubico.Prepričala sem se tudi tako,da sem šla za njim v gostilno in ga poiskala.No samo to,da ne bi imel nikoli nobene ne dam za nobenega moškega roke v ogenj.Res prijatelji so mu št.1.Na to da sem prišla za njim ni bil nič jezen.
Sam ima prijatelje večinoma mlajše od sebe stare po 25 let.Oni pretežno nimajo družine.Včasih sem klicala tudi prijatelje.Sedaj tega več ne počnem ker mi je brez veze.Planirava še enega otročička,ampak po vsem tem sem začela razmišljat,da boljš da ga nimava,ker ne vem kako dolgo bom še to prenašala.
Naj omenim še najine spolne odnose,ki so 1x na mesec.To je za mene katastrofa.Naj omenim še,da je neodgovoren za dom,položnice itd.Vse kar naredi doma,je samo nujno kaj poravit.Drugo nič.ne zanima ga kaj nam manjka v domu,imava nek cilj itd.O tem ni časa za pogovor.V službo ne hodiva .Denar kar priskrbi to ne bom rekla,mi da in ni škrt.Zaradi tega vsega postajam nezadovoljna in se sprašujem kako se bo to kančalo.Kaj naj storim.Jaz ga spremenit ne morem.Vsak se mora sam.
Drugače se imava resnično rada,vprašala sem ga,če si želi da greva narazen,pa pravi,da neee ker brez mene ne bi mogel.
Povejte kak pameten nasvet.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gostilne in prijatelji
1.11.2007 20:19:06   
Njuškalo
Jaz otroka z njim še nekaj časa ne bi imela, to ziher...bi na to za nekaj časa kar pozabila.Po eni strani pravi, da ne more brez tebe, po drugi pa ga itak ni nič s teboj.user posted image Jah ne vem...jaz bi mu rekla, kaj hočem in pričakujem, malo se mora vsak človek v zakonu prilagodit..če ne more omejiti teh svojih pohajanj zunaj, da bi bil več doma...pa , če ti tako ne moreš več živeti, potem ni druge variante, kot da greš stran od njega...vsaj začasno, mogoče bo potem kaj k pameti prišel.Mogoče pa tudi ne, ti boš pa vsaj živela mirno življenje.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2007 20:20:03   
Anonimen
Problem je nastal sedaj kakšno leto traja,da hodi veliko ven.Vsak drugi dan je pijan,ni ga domov tudi po dan ali dva.Ko pride domov ni nikoli nasilen.Je miren in gre spat.Spi po cele dneve.jaz pa non stop sama doma.Ko se derem na njega je čisto tiho in pravi,da imam prav.Zabluzi v gostilni s prijatelji.

Drugače se imava resnično rada

Kdaj pa pride na vrsto, tisti drugače? Časovno in logistično mislim :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2007 20:21:09   
Anonimen
težka tale tvoja situacija,...
Na tvojem mestu bi se jaz njim mal dol vsedla in se poskušala čim bolj odkrito pogovorit,čeprav zna bit to včasih problem. Vprašaj ga kako si on predstavlja to vajino življenje,če ga kot praviš ni nč doma. Postavi pogoj ALI TI IN OTROCI ALI NJEGOVI PRIJATELJI,...
Daj mu jasno vedet da ti tega ne misliš več prenašat,in da dokler bo takšen ne vidiš z njim prihodnosti,..
tukaj moreš bit samo vztrajna,in mu ne popuščat,..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2007 20:22:19   
Anonimen

Ta bo pa težkauser posted image .

Tvoj tip je namreč en fejst alkoholik, k ma raj alkohol, gostilne in prjatle k tebe. Tko da nasvet bi rada? hm....najdi si tipa k ne bo alkoholik in k mu boš na prvem mestu. To je edini nasvet k ga mam.
To da te ma pa rad....hm očitno ja, če ga kar par dni ni domov.user posted image
Aja pa itak da noče da se razideta, ktera mu bo pa še kuhala, prala, seksala z njim in gledala pijanca k ga par dni ni, če pa je pa si itak mačka zdravi.

Mam pa eno vprašanje....kak to misliš v službo ne hodiva? Kaj pa počneta? Dnar pa prskrbi. Kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2007 20:24:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ta bo pa težkauser posted image .

Res je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2007 20:28:24   
purple
Res težka situacija. Postavi mu ultimat, jaz ali prijatelji, pa boš hitro videla njegovo reakcijo.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2007 20:33:34   
Anonimen
Jaz pijančevanje ne prenesem in tako bi tudi ukrepala.
Bi mi bilo pa lepše brez nekoga, ki ga itak nikoli ni, ko pa pride je pa pijan. Fej fuj. Manj živcev bi mi šlo.
Moje mnenje.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2007 20:34:03   
Primoza
Poiskati mora strokovno pomoč za svoje alkoholne težave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2007 20:34:19   
Anonimen

Mam pa eno vprašanje....kak to misliš v službo ne hodiva? Kaj pa počneta? Dnar pa prskrbi. Kakouser posted image

Tole tud mene zanima. Če nič drugega, že zato ne bi imela še enega otroka. No, da ne govorim o tem, da je tvoj res alkoholik, ker očitno ne more brez alkota. Hvala bogu vsaj nasilen ni, samo za moje pojme to ni zadosten razlog, da ostaneš s človekom in si z njim omisliš otroka. Pa da v takem že dva otroka vzgajaš. Jaz ne bi mogla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2007 20:36:44   
Gina
Zasvojen je. Sicer jaz vedno rečem, da ima vsak moški hobi, pa naj bo to šport, ambiciozno službo, pc, tv, mehankarijo, rihtanje doma, spanje, šraufanje....ali pa frendi in gostilne. In vedno vsak moški hoče imeti oboje - hobi+familijo ali pa vsaj ženo. Samo tale tvoj bi moral hobi zamenjat. Ima pa tak hobi, ker ti to dopuščaš.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2007 20:41:42   
Gina
p.s.: anonimna, a si ti moja soseda? Je tolk fajn punca s popolnoma enakimi težavami ob ravno takem moškem...zato te razumem, ker je ful težko po moje tudi zanjo. Ima ga zelo rada, pa upa po moje, da ga bo minilo, ali pa si dopoveduje, da je ne moti toliko...kaj pa vem. Mogoče je s tabo enako. In ja, ni še čas, da bi ji bilo dovolj hudo, po moje tudi tebi še ni. Rabi take izkušnje. Kaj pa vem.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2007 20:43:23   
metuLJchy
Ko sem bila jaz mala je bilo pri nas doma podobno. S tem da se oče ni vračal pijan, pač pa ob nemogočih urah in rahlo okajen - kar ne spremeni dejstva, da so mu bili prijatli na prvem mestu. Jaz se še zdaj spomnim da sem dostikrta ponoči jokala ker ga ni bilo, pa ker sem videla mamo žalostno...a mama je vztrajala, dosti verjetno zaradi nas otrok, čeprav ji jaz priželim najlepše. Situacija danes...ljubi očka ne zamudi nobene zabave, nobenega druženja s prijatelji. Mama se je z leti vdala v to, verjetno ji je že vseeno...sestra ki je mlajša od mene in še v puberteti v njem žal vidi frajerja. To je najhuje... Če bi mama takrat 25 let nazaj vedela kakšna pot jo čaka, da ne bo nikoli odrasel (čeprav je drugače zelo priden in delaven) - dvomim da bi se odločila da vztraja. Tudi jaz bi ji rekla naj si raje poišče srečo.

Ti se boš morala odločiti sama. Opazuj situacijo kako se bo odvijala,  če boš videla da ne gre na boljše - verjetno na boljše tudi ne bo šla. Imej na prvem mestu sebe in svoja otroka. Pomisli kaj zate predstavlja sreča - in najdi pot ki te bo k sreči vodila, čeprav bo morda na začetku morda težka. Ali ste se kdaj morda pogovorila kaj ga vleče v te večere, sta se pogovorila kje spi ko ga ni?

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2007 20:44:02   
Anonimen
Če si se odločila, ampak trdno in zares, da tega ne boš trpela, potem se vsedita skupaj in mu to povej - mirno in brez dretja nanj, je tvoj partner ne tvoj otrok. Povej mu da je treba nekaj korenito spremenit, tudi zaradi tvojih dveh sinov, ki v njemu vidita model moškega obnašanja.

Veseli me, da veš, da ga ti ne moreš spremeniti, zares in korenito lahko se le sam.

Morda se ni izživel, da ima mlade prijatelje brez družine, morda si želi da ne bi imel odgovornosti, še tisto malo kar jo ima kot pišeš?

Glede otročka, nikar, nikar v takih razmerah, povečana odgovornost ga bo le še bolj odvrnila od vas, če je že sedaj neodgovoren. Ti se moraš prepričati, da se lahko trdno opreš nanj, kar pa je zdaj nemogoče.

Moral se bo odločiti kaj bi rad s svojim življenjem, ti pa ali se boš z njegovo odločivijo lahko sprijaznila.

Veliko sreče in poguma

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.11.2007 20:51:43   
kajalin*

Mam pa eno vprašanje....kak to misliš v službo ne hodiva? Kaj pa počneta? Dnar pa prskrbi. Kako
user posted image
Kak vama je fajn,hmmmm?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.11.2007 20:55:19   
Putka
Kaj pa sploh imaš od njega, razen nikakvega seksa 1x mesečno?

Če je on tvoj partner, potem ti mora pomagat. Tako imaš pa še enega (tipično slovenskega) nedoraslega in nezrelega dedca.

Tvojima fantoma pa ni treba takšnega zgleda gledat, niti njun oče ni.

Imajo prav. Postavi ultimat in ne popusti. Bolje brez moškega kot s takim.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.11.2007 21:03:20   
Anonimen
To kar sem napisala,da ne hodiva v službo,gre pa nekaterim ful v nos ane ženske.
Tko,da vam povem.....denar priskrbi,ker ima d.o.o.
Drugače pa je sposoben.Ni kaj.

Pa lepo od vas da ste tako pismeno nadarjene.Hvala vam za nasvete,bom upoštevala nekatere,jih je bilo kar nekaj dobrih.

lp

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2007 21:07:24   
Anonimen
a si ti malo uboga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.11.2007 21:07:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,
Prosim,če mi poveste kaj naj naredim.
Živim s partnerjem 4 leta.Iz prvega zakona imam 2 otroka,sina
Na zaćetku najine zveze sva imela kar nekaj problemov z njegovo punco,po dolgem času jo je tudi zapustil in se odločil za mene.Ljubezen med nama je bila res močna in srečna sem bila z njim do sedaj.Moja otroka je lepo sprejel.Tudi otročka moja sta se navadila na njega,upošteveta ga in s tem res nimam problemov.
Že nešteto krat mi je obljubil,da to več ne bo počel.Pa ne gre in ne gre.
Na začetku njegovega pijančevanja sem tudi pomislila da pa morda ima kako ljubico.Prepričala sem se tudi tako,da sem šla za njim v gostilno in ga poiskala.No samo to,da ne bi imel nikoli nobene ne dam za nobenega moškega roke v ogenj.Res prijatelji so mu št.1.Na to da sem prišla za njim ni bil nič jezen.
Sam ima prijatelje večinoma mlajše od sebe stare po 25 let.Oni pretežno nimajo družine.Včasih sem klicala tudi prijatelje.Sedaj tega več ne počnem ker mi je brez veze.Planirava še enega otročička,ampak po vsem tem sem začela razmišljat,da boljš da ga nimava,ker ne vem kako dolgo bom še to prenašala.
Naj omenim še najine spolne odnose,ki so 1x na mesec.To je za mene katastrofa.Naj omenim še,da je neodgovoren za dom,položnice itd.Vse kar naredi doma,je samo nujno kaj poravit.Drugo nič.ne zanima ga kaj nam manjka v domu,imava nek cilj itd.O tem ni časa za pogovor.V službo ne hodiva .Denar kar priskrbi to ne bom rekla,mi da in ni škrt.Zaradi tega vsega postajam nezadovoljna in se sprašujem kako se bo to kančalo.Kaj naj storim.Jaz ga spremenit ne morem.Vsak se mora sam.
Drugače se imava resnično rada,vprašala sem ga,če si želi da greva narazen,pa pravi,da neee ker brez mene ne bi mogel.

lp

Pa daj nehaj se **** prosim te lepo no. Ti bi rabla nasvet??? Ti se rabiš preselit na zdravljenje, to ti rabiš. Pa ne za alkoholike tak ko bi moral tvoj ljubljeni. Ma jaz upam da je to zajebancija, ker bit tak slepo naiven, je riskantno danes in si ne moreš tega privoščit že zaradi dveh otrokecov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.11.2007 21:08:56   
Anonimen

To kar sem napisala,da ne hodiva v službo,gre pa nekaterim ful v nos ane ženske.

Pa lepo od vas da ste tako pismeno nadarjene.Hvala vam za nasvete,bom upoštevala nekatere,jih je bilo kar nekaj dobrih.

lp

O o o user posted image   se bojim da je kar res.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.11.2007 21:10:11   
Anonimen

user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.11.2007 21:11:35   
Anonimen

Res je. Sposoben je dobro se prodati naivni ženski user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.11.2007 21:18:41   
Putka

Kaj si se pa razburila, no? Saj si hotela naše mnenje slišat.

Sicer pa, če mu ni treba delat, pa vseeno denar priskrbi (zaradi mene je lahko tudi zvodnik ali pa kvartopirc), potem ima pa dovolj časa, da ti pomaga.

Pa kaj ima pismenost tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.11.2007 21:21:04   
Anonimen

Nč v nos....sam jasno mi ni blo od kje denar, če noben ne dela. K v naših koncih ne pada z drevesuser posted image .
No sej če ma d.o.o. dela a ne.

Sposoben glede česa? Službe? Kul, in to je zate dobro zato ker...? K denar nosi? K to je edin kar v vezi počne očitno. Aja pa enkrat na mesec ga da na svetlouser posted image .

Bi blo fajn k bi ljudje mel mal samospoštovanja in ponosa. Ne bi blo takih problemovuser posted image
Jaz se za tistih par fičnikov ki jih mesečno prnese pa enga seksa mesečno nebi prodala. Ti se boš pa kar sama mogla odločit al se boš al ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.11.2007 21:23:13   
caillou
Pred štirimi leti pa ni pijančeval in se na veselice odpravljal s prijatelji, ki so imeli dobrih dvajset let ? Tole ga je prijelo šele eno leto nazaj ?

Rad praviš da te ima in ti tudi njega ? No, potem se pa lahko rešita samo na način, da mu postaviš ultimat: "midva (mislim vidva) ali pa pijača in veseljačenje?" Se nimaš kaj bat, bo tebe izbraluser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?