|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamenjava
30.10.2007 19:30:53   
Anonimen
A ste kdaj razmišljale oz. svojemu možu povedale, da bi takoj zamenjale svoje delo.....kuhinja,čiščenje, otrok, skratka taka dela za to njegovo delo, ki ga opravlja (samo služba in doma vse lepo poštimano)
Saj itak tale naša opravila niso nikol nč vredna.user posted image
Pa kaj bi mi manjkalo bi naredila tisto za kar bi bila plačana in bi  blo kaj za pokazat.
Tkole pa nč vredno vendar zame včasih zelo težko obremenjujoče opravilo.
Pa konc koncev ni nč za vidituser posted image
Saj si doma kaj ti manjka itak nč ne počneš haloooo.
Me je mal prijelo ja , razjezilo, zelo razkurilo, sem taka ko user posted image JEZNA

PS: odgovorite tiste, ki ste doma
     katere ste zaposlene ste verjetn še bolj jezne
     no kako besedo pa lahk rečeteuser posted image
Sem dala vn iz sebe in sem mal manj jezna, sem pa še vedno jezna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamenjava
30.10.2007 19:33:25   
tanikaa
Moj na srečo ni tak. No, saj ga občasno prime, da podpira lenobo samo potem se spičiva in je zopet vse ok. Saj niti nima izbire. user posted image  Če noče fasat z valjarjem. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2007 19:35:11   
Anonimen
Saj itak tale naša opravila niso nikol nč vredna.user posted image

Tako ti misliš. Kaj pa če ni res?

Nehaj jih delat in delaj, kar te veseli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2007 19:36:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Nehaj jih delat in delaj, kar te veseli user posted image

Po  moje je to veliko lažje povedat, kot pa narediti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2007 19:37:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Po  moje je to veliko lažje povedat, kot pa narediti. user posted image

Zakaj bi bilo pa lažje?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2007 19:39:05   
tanikaa
Zato, ker bi jaz dobila živčni zlom, če bi bilo stanovanje nastlano, posoda nepomita, če zjutraj ne bi mela kaj za obleč....

Moram pa povedat, da mam to srečo, da za gospodinjstvo nisem sama. Mi moj kar dosti pomaga. Z izjemami, ko hoče vojno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2007 19:40:40   
Anonimen

Zato, ker bi jaz dobila živčni zlom, če bi bilo stanovanje nastlano, posoda nepomita, če zjutraj ne bi mela kaj za obleč....

Recimo da delaš, kar te veseli :).

Od česa bo stanovanje nastlano, posoda nepomita? A bi imela čas, da nardiš raztur? user posted image  user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2007 19:44:18   
Anonimen
Ne bi zamenjala z njegovo službo niti v sanjah user posted image

Mene sploh ne moti, če mi reče da jaz itak samo uživam bla bla bla. Jaz samo rečem, ja hvala bogu, kaj pa si ti mislil, da mi bo hudo al kaj? Pa še rečem mu, da je lahko srečen, da me ma sploh in tu se debata konča za mene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2007 19:44:56   
tanikaa

Od česa bo stanovanje nastlano, posoda nepomita? A bi imela čas, da nardiš raztur? user posted image  user posted image

Veseli? Mogoče. Samo delo...niti ne, ampak tisti užitek in dobro počutje, ko je vse pospravljeno. Z izjemo kuhanja. V tem pa naravnost uživam.

V stanovanju pa nisem sama, tak da sta še dva kandidata, ki prispevata k razturu. user posted image  In seveda potem posledično morata skrbeti tudi za čistočo. user posted image  Z izjemami, še enkrat poudarjam. user posted image

Če pa bi bila sama, e, to pa je druga pesem. user posted image  Raj na zemlji. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2007 19:46:35   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nivess
Pa še rečem mu, da je lahko srečen, da me ma sploh

To je tudi moj stavek. S tem, da dodam, da sva oba dobila na lotu. On glavni dobitek, jaz pa tolažilno nagrado. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2007 19:49:32   
Gina

Eh, jaz ne bi naredila raztur-ja, ampak moji pa bi, oz. kar naredijo, ker opravljajo tisto, kar jim paše. Če nas je manj, komot nič ne delam, kot že 10 zadnjih dni, vendar ne, kadar smo vsi. Ja, strinjam se, da če ima moški službo, ki je kar ok plačana, da je to zanj dovolj ponavadi, ženska pa ima oboje na grbi. In ne, ni mi všeč. Včasih me ma, da bi kar doma ostala. Bi imela bolj mirno življenje. Po moje bi si čas zase vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2007 19:50:01   
Anonimen

Veseli? Mogoče. Samo delo...niti ne, ampak tisti užitek in dobro počutje, ko je vse pospravljeno.

Saj potem je pa kul, če te vsaj na koncu veseli :)).  Potem zate je vredno, da je pospravljeno in tako je ok.

Samo ni ok, če se potem počutiš ničvredno.V tem primeru bi jaz počela kaj drugega user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2007 19:52:07   
tanikaa

.V tem primeru bi jaz počela kaj drugega user posted image .

Itak. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2007 21:19:01   
mami_miki
če delaš iz srca, ti ne more it na živce, če on nič ne dela...pač narediš iz sebe in sama od sebe...če pa pričakujš, da ti bo kdo rekel, kako si boga,da morš vse sama, pa iščeš usmiljenje,,....če delaš iz srca, potem ne rabiš hvale...

če pa ne..pa pusti enkrat razmetano ali karkoli ž pa bošvidela, kako se bo tvoj odzval...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.10.2007 21:19:43   
caillou
Ne, ne bi zamenjala.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.10.2007 21:20:06   
mami_miki
Mič RR...vdno bolj s strinjam s tabouser posted image  a popuščaš

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.10.2007 21:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

Tako zgleda :).

Misliš, da je to dobro? Da sem malo manj "taf"?

Neposredna povezava do sporočila: 17
30.10.2007 21:29:08   
mami_miki

Tako zgleda :).

Misliš, da je to dobro? Da sem malo manj "taf"?

ja itak!

od tega boš vedno bolj lepo dobivala nazaj....tako deluje vesolje...kaj daješ to se ti v podobni obliki vrne nazaj....drugače ne obstaja...to ne pomeni, da ne izražaš svojih čustev...to kar čutiš izražaj še naprej...

pač to so vaje-eden od sedmih duhovnih zakonov je- ne bodi pripet le za svoj prav in svoje mnenje, ne oklepaj se tega, da imaš vedno prav...vse to j treba vadituser posted image  saj ne morš takoj...sam ti ful dobro gre....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.10.2007 21:30:03   
Anonimen
Jaz nebi zamenjala, sicer nism doma, sam vseen nebi zamenjala. Pa tud doma več nardim k on....sam mam pa bl fletne sodelavce k onuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.10.2007 21:36:54   
Anonimen

od tega boš vedno bolj lepo dobivala nazaj....tako deluje vesolje...kaj daješ to se ti v podobni obliki vrne nazaj....drugače ne obstaja...

A misliš, da je to lahko videti kot naključna sreča?

Neposredna povezava do sporočila: 20
30.10.2007 21:43:06   
mami_miki
Ne...naključja ne obstajajo-.....vse ima svoj NAMEN...tud to se mi2 zdaj pogovarjava in vse kaj se nam dogaja je z namenom, da bi spoznali...če se ti lepo dogaja, to daješuser posted image , če pa se ti ne, pa misliš, da lepo daješ....te pa uči, da spoznaj drugo user posted image stran-vse slabo, ker če se hočeš odrešit morš tud to sprejet....to je bil moj problem...ko se mislila, da sem sam dobra...pa zdaj vem, da ne obstaja, da sem bog in hudič....to sem se mogla naučit, le tako sem lahko oboje sprjela in zdaj lahko zberem...ponavadi ljubezen, dobro....včasih ne rata..priznamuser posted image se pa zavedam kaj naj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.10.2007 21:44:27   
Gina

če delaš iz srca, ti ne more it na živce, če on nič ne dela...pač narediš iz sebe in sama od sebe...če pa pričakujš, da ti bo kdo rekel, kako si boga,da morš vse sama, pa iščeš usmiljenje,,....če delaš iz srca, potem ne rabiš hvale...

če pa ne..pa pusti enkrat razmetano ali karkoli ž pa bošvidela, kako se bo tvoj odzval...

A misliš, da pa ne obstaja možnost, da ima človek res ogromno za delat? Če še tolk s srcem delaš, si včasih samo še za v posteljo in ti ni fajn - ne fizično ne psihično. Ne vem, če katera misli s tem, da jamra se smilit komu, pojma nimam...po moje je kdaj upravičeno...namreč se nase jezit, ker se ne znaš uravnovesit, kar v bistvu jamranje je, a ne.
Pa isto ti je to, kot s hrano v temi včeraj. Želiš si pospravljeno in želiš si spočit. Oboje zelo močno, kar skupaj včasih ne gre. Lahko vzameš, da je obdobje, ko je več za delat in manj za počivat in obdobje, ko je več za počivat in manj za delat, pa zaupaš naravi, da se bo samo po sebi zrihtalo. Al pa si sam narediš obdobje, ko je manj za delat, pa si misliš, j...ga, naj bo pa razmetano, pa pogoltneš košček drugega dela sreče. Se pa strinjam, morala bi pustiti razmetano, če je zmatrana, anonimna mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 22
30.10.2007 21:45:25   
Anonimen
če pa se ti ne, pa misliš, da lepo daješ....te pa uči, da spoznaj drugo user posted image stran-vse slabo, ker če se hočeš odrešit morš tud to sprejet....

Recimo, da sva zamenjala vlogi. Da je očka mami in jaz očka, ali še raje teta.

Kaj me to uči? Kaj ti misliš?

Neposredna povezava do sporočila: 23
30.10.2007 21:48:35   
Anonimen
Če še tolk s srcem delaš, si včasih samo še za v posteljo in ti ni fajn - ne fizično ne psihično. Ne vem, če katera misli s tem, da jamra se smilit komu, pojma nimam...po moje je kdaj upravičeno...namreč se nase jezit, ker se ne znaš uravnovesit, kar v bistvu jamranje je, a ne.

Saj se ni treba jezit :), samo v posteljo pejt user posted image .

Ej, men je pa fajn, da sem fulll utrujena, da kar padem v posteljo. Mi je boljš kot tipi topi čisto user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.10.2007 21:50:24   
Gina

če pa se ti ne, pa misliš, da lepo daješ....te pa uči, da spoznaj drugo user posted image stran-vse slabo, ker če se hočeš odrešit morš tud to sprejet....

Recimo, da sva zamenjala vlogi. Da je očka mami in jaz očka, ali še raje teta.

Kaj me to uči? Kaj ti misliš?

Da moraš spoznat moško energijo v sebi, da bo lahko ženska energija normalno funkcionirala. Dajati svobodo že znaš, včasih še preveč, tako da to zih ni to - to lohk mal nalašč nazaj držiš po moje, ne bo nč narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?