Gina
|
Saj vem, da se je že dosti o kuhinjah govorilo, pa vendar....ko smo se vselili, je hiša že imela vgrajeno kuhinjo. Marlesovo kuhinjo, takrat staro 4 leta, ki je navzven izgledala prav čisto ok. Lepe barve, prijetna na pogled. Zelo kmalu sem ugotovila, da so iverke v omarah precej uboge, da "cvetijo", da se na zunanji strani omar čisto vsaka melenkost pozna, bi lahko vsak dan fronte pomivala, če bi hotela, da je čisto, pult je itak čisto mimo, vselej izgleda masten, četudi sveže spucan, najhujše pa je, da plastični deli, ki so nalepljeni gor na fronte, dobesedno dol letijo. Ne vsi, le od dvojih vrat, ampak to je meni čisto nerazumljivo, da se po 5. letih to dogaja. Aja, panti so tudi bolj bogi, ampak tisto bi se dalo popravit. Skratka, razočarana sem nad gorenjem. Nameravam zamenjati kuhinjo. Zanima me, s katerimi firmami se take reči ne dogajajo, s katerimi ste zadovoljne? Katere omare niso takoj povsem zapackane od najmanjšega prijema s prsti, (se pravi najbrž ne smejo biti totalka plastične), kot zgleda so moje? Katero ohišje ne cveti po 5. letih, mislim iverke ali kaj drugega notri, iz katerega so sestavljeni boksi omare? Katera firma ima notri normalna vodila, ki po petih letih še vedno brezhibno delajo? Ima kakšna od Lipa Ajdovščina kuhinjo, ali od hackerja ali nobilije? Kako ste zadovoljne z zgoraj omenjenim - sploh tiste, ki imate otroke, ki prijemljejo vse ohišje vsak dan večkrat? thx
|