|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
27.10.2007 16:40:33   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Ajoj, zdejle sm vidla, da se ura prestavi za eno nazaj. To pomeni da bo Maj že okrog 4.30 lepo pokoncuser posted image .

O **** pa res se ura prestavi....jaz sem čist pozabla....še dobr da mamo bubiluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.10.2007 20:10:52   
Darca_k
Ja jaz imam svoje podjetje...kr doma delam...samo to je tud ****, ker nimaš od porodniške amaništa nč. Kaj delam? No če rabi katera zimske gume ji lahko zrihtam z RR popustom

Zdravo Višnja,
naš avto še ni obut, pa me zanima kakšno imaš ceno za gume te dimenzije:
Goodyear, Ultragrip 195/65 R15. 4 kom...
Pri nas jih prodajajo po 67EUR, a je to konkurenčna cena?

Hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.10.2007 21:58:36   
DeMer
Atena, si se pa razpisala. No je pa res, da te ze dolgo ni bilo tu in si mogla malo nadoknadit. Upam, da bo tvoj hrbet cim prej spet stal pokonci brez bolecin. Dragac pa, kofetek z februarcki in njihovimi mamicami zdravi. user posted image user posted image user posted image Kaj praviš?

Kolumbo, a si dobr ponovila zagovor. A, se ponavlja!
Kdaj bo pol zur?

Ribicau, kako je uspelo prvo praznovanje? Pri nas RD za mojga kr tacsa dela in bomo tako tudi pustili. No to se druzinski obicaji, da mame rihtajo to. So pa na teh srecanjih uglavnem bratranci in tete. Tako da, se prov nic ne silim zraven.

Visnjaaa, ja dej mal cenik nam predstavi. Jest tud rabim gume, samo morm pogledat kolk velke rabim. Mam nov avto, pa se nisem cist v teh stevilkah (no sej verjetno tudi ne bom).

Meni za nasega grofija pa je naslednji:
ob 8h mleko 200 ml
malica: zemljica, ali sadje
13h kosilo (vcasih je kr z nama)
pop. malica; sadje
19h mlecna kasica iz 150 ml mleka
20 mleko okoli 100 ml
in potem spanje.............................................do 8h naslenjega dne.

Zadnje dva dni pa je kr nor. Ful velik svojga kosila, pol pa se znama. Isto pri vecerji.

Drgac pa je prov smesen, ker ima samo en zobek. Zgoraj bo po moje kmalu nekaj novega.

TAko, zdej grem pa spat.

Bodite fino!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.10.2007 22:30:03   
atena777
DeMer a vi se vedno vztajate na dveh kosilih? Jaz sem ze obupala za Davida kuhati dvoje kosil, je čist mem, ker potem lahko pol dneva sam packam. Potem pa se za namecek kdaj noce pojest, potem se ti pa res lih sfrka. Samo sem pa opazila, da je res zacel opazovati kaj mi jemo (kaksne barve je predvsem) in tisto potem raje je. Neke njegove posebne minestrice mu ne gredo. Najraje oa ima sladoled, samo tega mu dam v zelo omejenih kolicinah (malo za oblizniti).
Srecanje s februarkami pa obvezno, ze komi cakam!!! Edino zal mi je, da imam embargo na nakupovanje, ko se bo kik odprl. No mogoce pa bo kaj malega;). Kaka spalna vreca bi nam prav prisla npr.

Kaj pa matineje, ste ukinile?

Kolumbo pozabila sem te vprasati, ce potrebujes kako pomoc pri prosojnicah? Mislim, da bodo moji odzivni casi tokrat krajsi, ker sem malo bolje. Trenutno sedim na zogi, se mi zdi, da me potem ne skrivi toliko...Daj mi prosim samo SMS pošlji drugič, kadar mi boš mejl poslala, da vem!

Visnjaaa a ti pa jutri zuras, imate krst ne? Blagor se tebi.
Cateske pa so prestavljene na nedolocen cas kajne?

Sedaj pa grem tudi jaz pocasi dezelo sanj obiskat!
pa-pa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 0:02:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.10.2007 8:16:23   
malecka_mateja
jutro!

no kako ste!???

mi smo včeraj malo lutali ker je mela seka roj.dan druga in smo cel dan z doma bli!

no šla sem valda v rabuku za bundo samo za kolumbo in jo našla v h&M amapk je 86!pa sem cela panična klicala kolumbo ona p ana poroki!sorči kolumbo!no ampak sej maj je ful velik pa če se da spodaj še kak pulover pa mal se rokavi gor zavihajo je ok pa še spomlad jo bo lahko nosil!user posted image user posted image user posted image tako da hvalabogu imamo za bogega maja bundo ker drugače bitak zmrznil!če nebi teta mateja poskrbela zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image mal heca!ampak kako sem se azgnala pa še ena jo je gledala in sma se skoraj scotale za njouser posted image baba kja neve da gre za smrt in življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem smo ok!Končno sem se naspala!user posted image danes gremo k sekici na kosilo ga časti!njami!pa jio grem še malo prej pomagat...bo spet pestro!

kje ste vse???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.10.2007 8:50:10   
Darca_k
Bravo Mateja, da si našla bundo user posted image .
No ta sprememba časa je na našega Maja kar dobro vplivala, zbudil se je namreč okoli pol ene in sploh ni hotel jesti (malo se je cartal) in nato en mali snack (samo okoli 100ml) ob treh in je sedaj spal do osmih (to je po 'stari' uri do devetih) in to brez vmesnega hranjenja, kot ponavadi... Samo nekaj je sicer jamral tam okoli 6h, pa ga nisem upoštevala in sem kasneje videla, da se je čisto obrnil (glava noge) in spal na odeji... Pa smo ga pokrili in spali dalje jupiii...

kolumbo verjamem, da paše, dati malega malo v varstvo. To sem tudi jaz sklenila pred kakšnim mesecem (saj sva vse od rojstva bila z mojim sama in skrbela za vse - malega, stanovanje, perilo...), da bom 1x tedensko malega peljala k babici in bova z mojim imela popoldan zase. In je ful dobro - babica je srečna, da se lahko 'carta' z malim, mali se navaja na drugo okolje, mi2 pa greva po svoje. V petek sem po fuuul dooolgem času igrala biljard, ja mi je pasalo user posted image .

Ok, sedaj pa akcija kliče... Lepo nedeljo vsem, me 'Mariborčanke' pa se srečamo jutri... Cool.user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.10.2007 9:49:01   
Anonimen
Zdravo!

Čisto na kratko, ker sma s tamalim še v pižami (no plenice so zamenjane, voda za kofe pristavljena user posted image ) da ne bo kera mislila, da kokr se zbudim laufam za računalnik! user posted image user posted image user posted image

Mi imamo porihtano spanje user posted image Že skor 1 teden Alen spi od 222h-9h zjutri samo z enim dojenjem! user posted image user posted image user posted image Danes sma spala do 10.10 po stari uri. Včeraj je šel okol 22.30 spat. Kr ne morem verjet. Pa še prehlajen je po vrhu. Sem mu dala flis odejo med jogi in rjuho, da je bolj toplo. Pa še pokrit je z bolj debelo odejo, oblečen ma pa body dolgi rokavi + pižama. Mogoče ga je pa prej revčka zeblo? user posted image

No, vglavnem mi smo včeraj spet vse prelaufali, pa ni bunde! Mater da bom kr miže eno zbrala, če v pon. spet ne bo nič! v Arielu v city centru baje sploh ne bojo dobili do sredine novembra!? user posted image

BrAvo Mateja in Kolumbo za bundo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mater, kake borbe mamo! Ko v času vojne za kruh!user posted image

Nč, voda bo glih zavrela, grem, ker pol še pičimo k moji zlati mamiki, ker bo kosilo! mi danes ne bo treba kuhat! user posted image

LP vse,m!

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.10.2007 10:59:24   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k

Ok, sedaj pa akcija kliče... Lepo nedeljo vsem, me 'Mariborčanke' pa se srečamo jutri... Cool.user posted image

Kdaj pa kje?

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.10.2007 11:23:50   
malecka_mateja
bubilu sem ti prej hotla zs poslat pa me je moj zmotto!

jutri ob 11 v evroparku!vabljenje vse!
ti bom na zs poslala mojo številko pa me lahko pokličeš kje točno se srečamo!

po mojem je najbolkjše pred tidto novo igralnico v prtljiču za otroke ko je poleg al caponeja pa mc donaldsa!

prideš??

midve z draco sva že zmenjene!user posted image user posted image vse ostale pa lepo vabljene!pa metuljčica še pride!user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.10.2007 20:33:58   
malecka_mateja
čer!

jutri pa gremo na kavo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak bo fajn!

bubilu prideŠ????

mi smo skpoani zdaj se nafoojtramo in že spimo!zato letim!
pridne bodite!
mariborčanke se vidimo jutri!
papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.10.2007 21:17:04   
atena777
MB-čanke ne se pozabiti slikati!
Mateja bravo za bundo!
Jasna81 pa se bo ja kakšna bunda našla tudi za vašega cukra!
Kolumbo jaz ne morem še nič obljubiti za torek, bom pa mislila nate!user posted image  Če pa nem mogla na zagovor priti in na zdravico, bom pa kar doma en šampanjc odprla user posted image . Bo moja mama takoj za fešto, bom povedala, da je ena mami februarka diplomirala!
Jest šibam, ker pukl spet cvili. Mali je pa tudi že dva dni tok sitn, da mi kr živc utripa, ne vem kva je to. Verjetno zobje. Včasih res ni lahko biti starš...ampak je pa sladko!

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3562
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 22:10:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
29.10.2007 7:47:58   
malecka_mateja
pa nebom jaz ki sama tam???kolumbo??kaj zsaj to!jaz se iz mb pripeljem!
dajte no babnice??
kolumbo reči jim ker drugače jaz tudi ne pridemuser posted image user posted image  pa neboš bunde doblauser posted image user posted image

ja danes pa kava!bomo se slikale!

lulu nas pride tudi mogoče pogledat!tako da upam da nas bo dost!

bubilu zdaj ti pošljem zs!

Neposredna povezava do sporočila: 3564
29.10.2007 8:02:39   
Bubilu
Upam, da nama rata pridet ob tej uri. Ker v Europark ziher greva, morm nabavit par stvari, ura je pa vprašaj, ker je odvisna od Majevega spanja.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.10.2007 8:21:20   
malecka_mateja
sej bomo ziher kaki dve urci na kavi če ne več!vsaj midve z metuljčico sva taki!tako da brez skrbi lahk naš prideš tud samo pozdravit!boš vidla kako bo tamali!
upam da se vidimo!

kosilo se mi že kuha da moj nebo lačen šel na šihtuser posted image user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
29.10.2007 9:09:30   
Bubilu
Zgleda da bova midva že čez kako dobro uro tam svetla, ker se je mali zdej zbudil, ma pa limit glih nekje 2,5 ure preden spet zaspan rata...

Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.10.2007 9:15:54   
malecka_mateja
bubilu upam da bosta še tam!
pokliči me preden greta!ali kako?

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.10.2007 9:34:46   
Bubilu
Ja bom.

Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.10.2007 9:48:40   
Anonimen
Kaaaaak vam vela.... Js bi tud na kavico! user posted image Drugič, ko bomo zdravi, pa res!

Mater naš je dans že ob 7h galamil.user posted image Zdej spet spi, js sem pa že spila kavo, zajtrkovala, obesila perilo in pripravila vse za kosilo, sam kuhat še dam! user posted image Zdejle se vržem na sezonske cote! Zimske v pranje in sušenje, poletne zložit nazaj. Še kr nisem prišla do tega. Sma z mojim mela kr neki puloverčkov in majčk, zdej ko pa je bolj hladno, nam pa zmanjkuje. user posted image user posted image

Danes to opravim, pol popoldne pa pokličem eno kolegico, pa grema v nove boje za bunde. Tudi njena Ajšika še nima bunde. Js ne vem, zakaj je taka kriza s temi bundicami letos user posted image V soboto mi je v Arielu prodajalka rekla, da jih sploh ne dobijo do sredine novembra. Ja a do tedi nej doma sedimo??? Mater!!! user posted image

Danes boma midva mela tople murke s hrenovkami, ne vem pa kaj b i Alenu pripravila. Kakšna ideja? Sicer mMO KOSILO ŽE OB 12H, KER ATI DELA IN NE GRE DRUGAČE, TEDI JE PAČ FREI. Ups, črke...

Kolumbo upam, da se relaksiraš pred dnevom D in upam, (ma prepričana sem), da bo šlo vse kot po maslu! user posted image user posted image user posted image Se pa z Alenom priporočama za Zbilje (čeprav ne vem kje je touser posted image ) Upam samo, da bo še kaj lepih dni, in da bomo zdravi! user posted image

Kaj pa Čatežke? Zamrla tema? user posted image Mi smo se menli, da bi šli konec tega tedna. Kaj pravite? Upam, da nam bodo družbo delale še dve mlade družinice (ena marčevka in ena aprilčica). Sej ve nebi imele nič proti, a ne?

Nč, grem wašen in peglen, da mi dragi ne zmrzne od huuuuude zime! user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, predvsem ve MB-čanke. Ne pozabite se slikat in spijte še kakšno kavico za mene!!!

Lep dan vsem!!!user posted image

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
29.10.2007 10:44:37   
pikecpokec
Po moje lahk Alenu ke isto daš za kosilo, torej murke s krompirjem. Gal je včeri jedel kruhov cmok in kislo zelje pa ni blo nč narobe. mu je ful teknilo

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 11:10:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
29.10.2007 13:21:54   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Kaaaaak vam vela.... Js bi tud na kavico! 

Tega izraza pa še nisem slišala, kaj pomeni?

Kaj pa Čatežke? Zamrla tema? user posted image Mi smo se menli, da bi šli konec tega tedna. Kaj pravite? Upam, da nam bodo družbo delale še dve mlade družinice (ena marčevka in ena aprilčica). Sej ve nebi imele nič proti, a ne?

Mamljivo!

Kar se pa tiče urejanja poletnih cot sem bila jaz danes ravno pri taistem delu, sem mojemu zložila puloverje na police, poletne cote pa stran. Tudi Davidovih premajhnih cunjic se je nabralo za 4 škatle (velikosti malo večje kot za čevlje - od rojstva naprej sevda). Pa ne vem kaj moj jamra skos da ma mali več cunj kot on user posted image user posted image user posted image user posted image

Novosti: Včeraj mu je zrasel 5 zob, dvojkica spodaj desno. Danes smo mu namestili športni del na ZAPP-a. In končno sem mu šla odpret varčevalno knjižico na NKBM, dobil je svojo prvo nagrado! 20 EUr ob rojstvu. Simpatično je, ker je to v knjižici vpisano.

Kaj jemo danes?

Zjutraj: skutka pasirana LjM. z domačo slivovo marmelado in riževimi kosmiči
Malica: 3/4 kakija
Kosilo: losos in bučna juha iz hokaido buče
Malica naslednja bo: spet malo kakija in morda čežanica s polento.
Večerja: standard, nočna flaška 200 ml. sva se pa ene dvakrat dojila bolj mal sicer, ampak je dobil malo probiotikov vseeno user posted image user posted image .

Danes smo kar gurmansko zaštartali, samo ko pa res nimam idej kaj naj mu kuham user posted image user posted image .

Joj ko tole o bundah berem sem zelo vesela, da sem jo že kupila, čeprav sem svojemu ravno razlagala, ja no mogoče bi pa res lahko še kakšen mesec počakali.
Jaz imam pa drug problem. Prepozno sem se spomnila, da rabimo zimsko vrečo za Speedija v Oceanic blue reflection barvi in sicer jih ne dobijo več, ker je nova kolekcija. Šment!

Se vidimo,

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
29.10.2007 13:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Po moje lahk Alenu ke isto daš za kosilo, torej murke s krompirjem. Gal je včeri jedel kruhov cmok in kislo zelje pa ni blo nč narobe. mu je ful teknilo

A veš da ni hotu svoje kašice. Je kr z nama jedu in to tako, da sem komi folgala hranit ga. Je kr uste odpiru! user posted image user posted image user posted image Že dolgo ni z užitkom tolk pojedu! user posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo kakih krčev!

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
29.10.2007 13:32:24   
ribicau
Alo, alo!

Tamala spi, in imam svojih 10 min za RR  - upam!

Ati vam ni nč včerej napisou, ker je tamla takoj ob 5ih ko se je zbudila, tudi zaspala nazaj, seveda s cincanjem v mojem naročju in potem spanjem v najini postelji user posted image .

Danes pa nisem imela milosti,s eje začela ob 5ih dret in je dobla malo čaja, potem pa je že dobro kazalo in se je ulegla, pa kao spala, ampak čez 5 min je že gledala čez ograjico.....matr! No pol sem jo pa pustila, pa vsake 5 min sem jo nazaj položila (vsake toliko časa se je sama prevrnila, ampak takoj nazaj vstala)...po pol ure je zaspala in to z DUDO! Osem mesecev nisemo imel dude, zdej bi jo pa naša frajla imela user posted image . Tud čez dan zaspi z dudo, seveda v mojem naročju!!! Narobe svet! Pomojem se ji je zdele v treh tednih ful enih novih stvari nabral (začela je it po kolenih, začela je povsod vstajat.....) in pomojem to ponoči podoživlja in vstaja in ga serje. Pa ne se prosim smejat moji teoriji.

Včeraj je preplezala po kolenih 5 stopnic - navzgor user posted image ! Zdej moramo imeti ograjico pri stopnicah nujno, nujno, nujno vedno zaprto, ker drugače.....si ne upam predstavljat, kaj bi lahko blo!

Praznovanje je uspelo. Napekla sem tolk enih stvari, pa tolk sem nakuhala, da sem bla včeraj zvečer pošteno zmatrana. Ampak za dragega vse. V sredo mamo pa spet žurko, tokrat za frende....men se bo zmešal. Zdej me pa jutri pelje na hokej Jesenice:Salzburg! Pomojem od tekme nič ne bom imela, ker bo tamalo imela tašča, pa ona jo bo dala spat itd.....men se že zdej meša! Sej bi jo dala moji mami, ampak potem bo od tašče nos do tal, pa še možek bo verjetno mal čudno gledal....glede na to, da s taščo živimo v isti bajti user posted image .

Kolumbo sorry jutri oz. v petek naju ne bo, je ati za naju vzel dopust. Držim pa pesti, da ti bo šlo gladko z jezika user posted image ! user posted image  za bundo, zdej bo tvoj Majkl frajaru tam na Zbiljah....user posted image

TUD JEST SPRAŠUJEM, KAJ SO MURKE S KROMPIRJEM????

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.