ribicau
|
Alo, alo! Tamala spi, in imam svojih 10 min za RR - upam! Ati vam ni nč včerej napisou, ker je tamla takoj ob 5ih ko se je zbudila, tudi zaspala nazaj, seveda s cincanjem v mojem naročju in potem spanjem v najini postelji . Danes pa nisem imela milosti,s eje začela ob 5ih dret in je dobla malo čaja, potem pa je že dobro kazalo in se je ulegla, pa kao spala, ampak čez 5 min je že gledala čez ograjico.....matr! No pol sem jo pa pustila, pa vsake 5 min sem jo nazaj položila (vsake toliko časa se je sama prevrnila, ampak takoj nazaj vstala)...po pol ure je zaspala in to z DUDO! Osem mesecev nisemo imel dude, zdej bi jo pa naša frajla imela . Tud čez dan zaspi z dudo, seveda v mojem naročju!!! Narobe svet! Pomojem se ji je zdele v treh tednih ful enih novih stvari nabral (začela je it po kolenih, začela je povsod vstajat.....) in pomojem to ponoči podoživlja in vstaja in ga serje. Pa ne se prosim smejat moji teoriji. Včeraj je preplezala po kolenih 5 stopnic - navzgor ! Zdej moramo imeti ograjico pri stopnicah nujno, nujno, nujno vedno zaprto, ker drugače.....si ne upam predstavljat, kaj bi lahko blo! Praznovanje je uspelo. Napekla sem tolk enih stvari, pa tolk sem nakuhala, da sem bla včeraj zvečer pošteno zmatrana. Ampak za dragega vse. V sredo mamo pa spet žurko, tokrat za frende....men se bo zmešal. Zdej me pa jutri pelje na hokej Jesenice:Salzburg! Pomojem od tekme nič ne bom imela, ker bo tamalo imela tašča, pa ona jo bo dala spat itd.....men se že zdej meša! Sej bi jo dala moji mami, ampak potem bo od tašče nos do tal, pa še možek bo verjetno mal čudno gledal....glede na to, da s taščo živimo v isti bajti . Kolumbo sorry jutri oz. v petek naju ne bo, je ati za naju vzel dopust. Držim pa pesti, da ti bo šlo gladko z jezika ! za bundo, zdej bo tvoj Majkl frajaru tam na Zbiljah.... TUD JEST SPRAŠUJEM, KAJ SO MURKE S KROMPIRJEM????
|