r1ta
|
Ojla punce! Natalie jaz sem na shujševalni dieti. Že deseti teden! Pa je šlo dol samo dobrih pet kil. Okay, vmes sem dobila dobro kilco gor, ko smo bili v Sloveniji in me je mami razvajala s štrudeljčki, pečenkami, pecivčki, domačim kruhom... Dojim pa ne že, uf, celo večnost se mi zdi, definitivno pa sva ukinili tisto crkljanje zjutraj na zizi 23.9., se pravi pred enim mesecem. Drugače pa moja japkica ni pridobivala na teži tako kot bi morala, zato smo začeli z dodajanjem adaptiranega mleka in posledično se je manj dojila. Tako da sva se res dojili nekje do sedmega meseca, potem pa še le 3x na dan, pa potem dvakrat in nazadnje samo zjutraj. Zdaj pogleda zizo, se malo stisne, da bi jo dala pa v usta pa ni šans. Se začne smejati. Lumpika! Ja spali smo pa dobro do 4.30., potem je bila pa auf in pripravljena za igro. In sva se igrali do 6.30, nakar je zaspala z menoj, atija sva pa že prej poslali v njeno sobico, da se naspi. No, potem sva spali do devetih. Saj ne vem kaj naj krivim za to spanje. Včasih se mi zdi, da je dovzetna za vsako lunino meno in to jo začne že metat dva dni pred meno in jo drži 4 dni skupaj, ostale tri dni se pa zbuja že iz navade. Pa tako lepo je spala prvih šest mesecev, da res nisem vedela kaj je imeti dojenčka in podočnjake. Drugače sem pa jaz tudi že posteljico obrnila 333x, ji odstranila igrače, jih dala nazaj, prezračujem sobico, ni premrzlo, ni prevroče, ma vse se mi zdi da sem naredila. Edino kar se mi zdi je to, da punca rabi dotik, ker dobro spi le kadar spi z nama in se nekoga dotika. Medvedka pa noče, ninice tudi ne. Bo že... Moj zob oziroma Postojnska jama, strela jasna, še kar boli. In jezik tudi. Verjetno so mi še malo jezik prerezali, ker drugače me ne bi bolel tako dolgo. In zdaj zelo malo govorim, pa zato več pišem. Nekje si moram pridit noter, ne? L_p, kaj naj ti rečem, da bo vzpodbudno? Zob mora ven, ker drugače dela zgago drugim zobom. Vsaj pri meni jih je tiščal v eno smer in me je bolelo ko je prihajal ven in potem so me rahlo boleli še vsi ostali ki so se zaradi njega premikali. Po puljenju sem pa imela občutek kot da so si zobje prav oddahnili in zadihali. Res. Kot da so veseli da imajo spet prostor. Saj je šit tele par dni, ampak zdaj bom imela zavselej mir. Pač, jaz sem imela peh, da mi je slonel na kosti in da mi injekcije niso prijele, pri tebi pa lahko da bo no big deal. Nič bat, tako pač mora biti. Vilma, srečna bodi da tako lepo spi. Objami ga in mu povej da je zlat fantek! Saj ne, da moja japkica ni zlata, ampak, ko bi mi vsaj lahko povedala kaj jo muči... Danes pa greva z Aniko ven. Imam poln kufer stanovanja in prav kličem za svežim zrakom. Pa bodije brez rokavov ji moram kupit in se zavselej posloviti od številke 68. Pa lego kocke za Andraža (nečaka). Imajo akcijo in stane 700 kock 25 evrov, kar je res zelo poceni. papa