|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
25.10.2007 21:26:41   
sun71
Jst mam jutr dan D, ampak bom še kar počakala s testom še kak dan. me je kr mal strah user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
25.10.2007 21:28:01   
Erin
torej bomo držale pesti za soboto sun71, velja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.10.2007 21:32:10   
Fargesia
Čer...ne bi se še rada barvala v modro...včeraj sem imela svetlo roza izcedek (miceno malo)...danes že malo več , tudi na vložku...in bolj rdeče obarvano...zdaj pa spet samo malo miceno in roza...tak da dokler se ne vlije se vas držim kot pijanec plota...potem pa v 19. krog in sicer v december ker imam tako dolge cikluse...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.10.2007 21:35:54   
Erin
Prav je da se nas držiš...te ne damo in upamo s teboj da je to le vgnezditvena.
Držim pesti da 19 krog ne pride--> ker boš srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.10.2007 21:39:25   
sun71
Maša82 - držim pesti zate in upam, da se v tvojem telesu dogaja nekaj zelooo lepegauser posted image user posted image user posted image . Sporoči nam novost.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.10.2007 21:40:51   
sun71
Erin, ne verjamem da bom že to soboto tko zlo korajžnauser posted image user posted image user posted image . Glede sebe sem pa res mal boječkauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.10.2007 21:45:12   
Shani
O ja pogrešam pogrešam vas Se* mah ste tu take pozitivke, da kar ne gre brez, da ne pokukam kako ste.
Se* - ti zapleš en hud erotičen ples boš videla kako bodo hitro splaval user posted image user posted image user posted image do........bo bo bo sam v to verjami.user posted image user posted image user posted image

Mene daje pa utrujenost zadnje dni pa še slabosti tako, da se je začelo,  živčki delajo pred prvim UZ, mah hočem mislit samo pozitivno in preganjam slabe misli samo, da bo vse ok.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.10.2007 21:47:35   
Fargesia
Joj, Erin jst si tud močno želim da bi bila tole vgnezditvena...pa ne vem če je res...sam glede na vse znake ki sem jih imela...ne vem no...prsa me še skos ful bolijo, vročino mam 37 že cel teden...čez dan sem kr ok, zvečer mi je pa slabo na trenutke...pol neki pojem in sem ok...eh, lahko je pa vse tole psiha nardila...

jst tud upam da ne bo 19.kroga...

a ni vgnezdtvena prej?no, sicer pri teh nenormalnih ciklusih (34 - 40. dni...tudi 55. dni) res ne moreš vedt kdaj je O...če sploh je...no pa upam da zdej vsaj tri mesece po laparo vse štima pri meni in da jih imam...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.10.2007 21:47:54   
Shani
Maša82 in Sun71 - držim pesti!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.10.2007 21:51:05   
Erin
Maša - ravno včeraj sem brala da je obdobje po O dolgo največ 12-16 dni tako da ni prepozno za vgnezditveno...Znaki so optimistični, upam le da te ne bodo prevarali kot so mene..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
25.10.2007 22:00:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shani

O ja pogrešam pogrešam vas Se* mah ste tu take pozitivke, da kar ne gre brez, da ne pokukam kako ste.
Se* - ti zapleš en hud erotičen ples boš videla kako bodo hitro splaval user posted image user posted image user posted image do........bo bo bo sam v to verjami.user posted image user posted image user posted image

Mene daje pa utrujenost zadnje dni pa še slabosti tako, da se je začelo,  živčki delajo pred prvim UZ, mah hočem mislit samo pozitivno in preganjam slabe misli samo, da bo vse ok.

user posted image user posted image user posted image

Plešem, plešem na vse možne načine .... user posted image  malo tako user posted image , malo več tako user posted image in največ tako user posted image

maša - ni je še in pika. In NE bo je! Ker prihaja naša Šcccccc terapija and Big mean meeeee! Naj se prikaže, če se upa .... user posted image

hmm - Hm? Hm? Povej povej!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
25.10.2007 22:15:23   
Erin
Se* - danes ti še nisem povedala da te imam radaaaauser posted image user posted image user posted image (opombe: kot soborko ane...)user posted image
Lepo te je brat, resnično... Veš kako si želim da bi se skupaj preselile med nosečke...user posted image , no, da bi se vse, ker ste tanartabolš punce za pogovor!user posted image user posted image user posted image
Ma jest vas ma vse radaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image Sedaj sem se pa raznežila...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
25.10.2007 22:26:37   
Fargesia
Se*, jst se pa totalno strinjam z Erin!!! že prej z unim tastarim nicokm si bila večna optimistka, zdej pa sploh! jst te mam tud rada! pa Erin mam tud rada! pa vse soborke mam rada...

ej, a misliš da bi si tud jst mogla nick spremenit da bom bolj optimistično gledala na svet?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
25.10.2007 22:27:58   
Shani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma tale ritka k miga............................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
25.10.2007 22:44:01   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  

ERIN - jaz man tebe tuj laaadaaa (kot soborko user posted image ) user posted image user posted image user posted image  Ja bi pa res bilo super čvekat še tam.... user posted image  MA BOMO!
Hm, a si ti 100 % da nisi nosečka??? Saj vem - prišla je user posted image  ampak solzice in emocije, emocije, emocije ... user posted image

Uh, zdaj še pa jaz trobim ... user posted image   user posted image  Sumljivo. Imam feeling, da je to predhodnost naših roza barv v novembru .. še nosečke nismo, pa so nas simptomi že ujeli ... Eto to so ti znaki --- delam že magisterij ....

Ko, govorimo o ujetju, jaz man O dneve in visim tu.. Uh, grem v lov za tistim spešal one swimmer user posted image !!!!

PA še ena velka user posted image  da bomo končno PUFFFŠAKALAAAKAAA to našo user posted image !!!!!!

Nočkooooooo!
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
25.10.2007 22:49:27   
Serendipity
Eh punceee (maša user posted image user posted image  -meni je tvoj nick super!Pa saj ti si tudi borka pa pol! optimistka in rožica nasploh!) jaz vaas maaan kar vse rada user posted image !

Eto, spet solzice...mater pa ti hormoni!!!!user posted image Res res ---magisterij delam na področju prednosečniških znakov .. emocije so, zdaj pa le naj moji boobs malo prej narasejo user posted image user posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.10.2007 5:49:14   
Temari
Jutro, drage moje! Torej... včeraj sem končno klicala G in ji razložila situacijo - M od nikoder, test negativen. In mi je rekla, da naj test ponovim, kar sem tudi storila - test spet negativen (tokrat CB). Rekla je tudi, da moram počakat do 60. dneva od zadnje M (če se prej ne pojavi) in potem spet poklicat. Danes je 50. dan, BT je 37,2, meni pa nič več jasno. Meh... saj bo... V desetih dneh se lahko marsikaj zgodi.

Bodite pridne in lep konec tedna!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.10.2007 7:21:53   
talika81
jutro, punce!

ne bom rekla dobro, ker dežuje. bljak user posted image

najprej ena zelo dišeča in okusna user posted image  samo za vas.

mene je v službi že čakalo presenečenje - vrtnica od šefice, ker mam ta vikend rojstni dan.

drugače pa se jaz sedaj zares poslavljam od oktoberk in se selim v november.

danes zjutraj se je namreč user posted image  res ulila. kar sem nekak pričakovala glede na sinočnje bolečine tam spodaj.
sem pa še vedno zvesta navijačiča za vse tiste, ki še vedno NE čakate na user posted image  ta mesec. Da bi le zagledala en velik user posted image  user posted image , še za nas.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.10.2007 8:13:31   
Anonimen
ŽIVJOOOO, sem na hitro prebrala, tako da tudi na hitro odpišem. Vsem ki ste m dobile, še premalo ste jo teple, v november naj gre še bolj prestrašena. Nineva, upam da nisem zamešala nicka... meni se zdi, da je baby check bolj močan kot clearblue, vem da sem fulkrat brala, da prvo pokaže baby check, potem pa šele kasneje Cb, ampak je pa kasneje bolj siguren. Tako da po mojem je čisto možno, da si nosečka. Galadriel. meni je ful čudno vse skupaj pri tebi. Ok sej menza kdaj pač ne pride, ampak ti maš povišano temperaturo še vedno. A ni tako da vsaj 16 dni povišane temperature JE nosečnost? Kaj pa krvni test?  Ok zdej pa šibammmmmm

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.10.2007 8:47:58   
matt
Dobro jutro čvekice!user posted image

žal mi je za vse, ki se vam je ulila .......Pošiljam objemčke... user posted image user posted image user posted image

Punce včeraj sem razmišljala in bi rada vaše mnenje... mene M zeza zadnje 3 mesece - moji ciklusi (24 dni, 41 dni, danes 34 dan, pa še ni duha ne sluha...) prej vsa leta pa sem imela na 28 dni -  vedno. No in o user posted image  razmišljamo ravno zadnje mesece, ki so tudi brez večjih stresov (prej so bili skozi), no in zato sem začela jesti folno - TIFOL, ... No vprašanje, ki se mi zastavlja, ali bi bla lahko zmeda ciklusov od folne??? Kaj mislite, da se moje telo tako odziva nanj? pa zredila sem se tud, čeprav mislim, da ne jem nič več kot prej.

No, tudi KT - Cilest, sem v pubrteti, prenehala jemati po 3 meseceh, ker sem bla skoz nervozna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.10.2007 8:49:51   
matt
pa še hvala za vaše odgovore

pa, pa....

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.10.2007 8:55:14   
nineva
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kavica za vse.

Dela ponovno test in sicer tega iz DM- First C. , ponovno negativen.user posted image
Sem pa bla 5 min nazaj na WC, pa se mi zdi da moja user posted image  pride. Sicer  je sam sluz rjavo roza obarvana, tak da še vedno upam, da to ni user posted image , čeprav ?????????????????

jaz mam upanje, da sem zanosila čist na koncu cikla okrog 20.10. po takšnem izračunu bi bla dans vnezditvena.user posted image

Brala sem tudi, da če je velik napor se kljub nosečnosti pojavi rjavkast izcedek. No jaz sem zdaj ful prišibala v službo, ker sem hotla v laboratorijo dat kri, pa v centru MB ne jemljejo samoplačniško.

Še vedno sem optimist, dokler ni puni šus to ni nič.......user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.10.2007 8:59:29   
talika81
nineva, dokler se ne ulije, je še vedno upanje ... user posted image

držim pesti, da ne bi bila user posted image  in da bi zagledala en velik user posted image .

pa še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.10.2007 9:00:21   
nineva
Matt - men prvič od kar pomnem zamuja, testi negativni, res pa da sem tudi jaz začela z Tifolom in lahk, da sem si pobrklala vse skup in mi zamuja zaradi tega.user posted image

Punce glavo gor

Jaz še vedno ŠŠŠŠCCCCCCC

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.10.2007 9:04:31   
talika81
ne vem, če bi folna kislina lahko kaj vplivala ne cikluse.
jaz jemlem elevit in imam redno M na 28 dni. je pa res, da imam redne M že od vsega začetka, torej od takrat ko sem jo prvič dobila.

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!