Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:26:41
|
|
|
|
sun71
|
Jst mam jutr dan D, ampak bom še kar počakala s testom še kak dan. me je kr mal strah
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:28:01
|
|
|
|
Erin
|
torej bomo držale pesti za soboto sun71, velja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:32:10
|
|
|
|
Fargesia
|
Čer...ne bi se še rada barvala v modro...včeraj sem imela svetlo roza izcedek (miceno malo)...danes že malo več , tudi na vložku...in bolj rdeče obarvano...zdaj pa spet samo malo miceno in roza...tak da dokler se ne vlije se vas držim kot pijanec plota...potem pa v 19. krog in sicer v december ker imam tako dolge cikluse...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:35:54
|
|
|
|
Erin
|
Prav je da se nas držiš...te ne damo in upamo s teboj da je to le vgnezditvena. Držim pesti da 19 krog ne pride--> ker boš srečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:39:25
|
|
|
|
sun71
|
Maša82 - držim pesti zate in upam, da se v tvojem telesu dogaja nekaj zelooo lepega . Sporoči nam novost.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:40:51
|
|
|
|
sun71
|
Erin, ne verjamem da bom že to soboto tko zlo korajžna . Glede sebe sem pa res mal boječka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:45:12
|
|
|
|
Shani
|
O ja pogrešam pogrešam vas Se* mah ste tu take pozitivke, da kar ne gre brez, da ne pokukam kako ste. Se* - ti zapleš en hud erotičen ples boš videla kako bodo hitro splaval do........bo bo bo sam v to verjami. Mene daje pa utrujenost zadnje dni pa še slabosti tako, da se je začelo, živčki delajo pred prvim UZ, mah hočem mislit samo pozitivno in preganjam slabe misli samo, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:47:35
|
|
|
|
Fargesia
|
Joj, Erin jst si tud močno želim da bi bila tole vgnezditvena...pa ne vem če je res...sam glede na vse znake ki sem jih imela...ne vem no...prsa me še skos ful bolijo, vročino mam 37 že cel teden...čez dan sem kr ok, zvečer mi je pa slabo na trenutke...pol neki pojem in sem ok...eh, lahko je pa vse tole psiha nardila... jst tud upam da ne bo 19.kroga... a ni vgnezdtvena prej?no, sicer pri teh nenormalnih ciklusih (34 - 40. dni...tudi 55. dni) res ne moreš vedt kdaj je O...če sploh je...no pa upam da zdej vsaj tri mesece po laparo vse štima pri meni in da jih imam...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:47:54
|
|
|
|
Shani
|
Maša82 in Sun71 - držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 21:51:05
|
|
|
|
Erin
|
Maša - ravno včeraj sem brala da je obdobje po O dolgo največ 12-16 dni tako da ni prepozno za vgnezditveno...Znaki so optimistični, upam le da te ne bodo prevarali kot so mene..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 22:00:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shani O ja pogrešam pogrešam vas Se* mah ste tu take pozitivke, da kar ne gre brez, da ne pokukam kako ste. Se* - ti zapleš en hud erotičen ples boš videla kako bodo hitro splaval do........bo bo bo sam v to verjami. Mene daje pa utrujenost zadnje dni pa še slabosti tako, da se je začelo, živčki delajo pred prvim UZ, mah hočem mislit samo pozitivno in preganjam slabe misli samo, da bo vse ok. Plešem, plešem na vse možne načine .... malo tako , malo več tako in največ tako maša - ni je še in pika. In NE bo je! Ker prihaja naša Šcccccc terapija and Big mean meeeee! Naj se prikaže, če se upa .... hmm - Hm? Hm? Povej povej!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 22:15:23
|
|
|
|
Erin
|
Se* - danes ti še nisem povedala da te imam radaaaa (opombe: kot soborko ane...) Lepo te je brat, resnično... Veš kako si želim da bi se skupaj preselile med nosečke... , no, da bi se vse, ker ste tanartabolš punce za pogovor! Ma jest vas ma vse radaaaaaaaaaaaa!!! Sedaj sem se pa raznežila...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 22:26:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, jst se pa totalno strinjam z Erin!!! že prej z unim tastarim nicokm si bila večna optimistka, zdej pa sploh! jst te mam tud rada! pa Erin mam tud rada! pa vse soborke mam rada... ej, a misliš da bi si tud jst mogla nick spremenit da bom bolj optimistično gledala na svet?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 22:27:58
|
|
|
|
Shani
|
ma tale ritka k miga............................
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 22:44:01
|
|
|
|
Serendipity
|
ERIN - jaz man tebe tuj laaadaaa (kot soborko ) Ja bi pa res bilo super čvekat še tam.... MA BOMO! Hm, a si ti 100 % da nisi nosečka??? Saj vem - prišla je ampak solzice in emocije, emocije, emocije ... Uh, zdaj še pa jaz trobim ... Sumljivo. Imam feeling, da je to predhodnost naših roza barv v novembru .. še nosečke nismo, pa so nas simptomi že ujeli ... Eto to so ti znaki --- delam že magisterij .... Ko, govorimo o ujetju, jaz man O dneve in visim tu.. Uh, grem v lov za tistim spešal one swimmer !!!! PA še ena velka da bomo končno PUFFFŠAKALAAAKAAA to našo !!!!!! Nočkooooooo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 25.10.2007 22:49:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Eh punceee (maša -meni je tvoj nick super!Pa saj ti si tudi borka pa pol! optimistka in rožica nasploh!) jaz vaas maaan kar vse rada ! Eto, spet solzice...mater pa ti hormoni!!!! Res res ---magisterij delam na področju prednosečniških znakov .. emocije so, zdaj pa le naj moji boobs malo prej narasejo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 5:49:14
|
|
|
|
Temari
|
Jutro, drage moje! Torej... včeraj sem končno klicala G in ji razložila situacijo - M od nikoder, test negativen. In mi je rekla, da naj test ponovim, kar sem tudi storila - test spet negativen (tokrat CB). Rekla je tudi, da moram počakat do 60. dneva od zadnje M (če se prej ne pojavi) in potem spet poklicat. Danes je 50. dan, BT je 37,2, meni pa nič več jasno. Meh... saj bo... V desetih dneh se lahko marsikaj zgodi. Bodite pridne in lep konec tedna!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 7:21:53
|
|
|
|
talika81
|
jutro, punce! ne bom rekla dobro, ker dežuje. bljak najprej ena zelo dišeča in okusna samo za vas. mene je v službi že čakalo presenečenje - vrtnica od šefice, ker mam ta vikend rojstni dan. drugače pa se jaz sedaj zares poslavljam od oktoberk in se selim v november. danes zjutraj se je namreč res ulila. kar sem nekak pričakovala glede na sinočnje bolečine tam spodaj. sem pa še vedno zvesta navijačiča za vse tiste, ki še vedno NE čakate na ta mesec. Da bi le zagledala en velik , še za nas.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 8:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ŽIVJOOOO, sem na hitro prebrala, tako da tudi na hitro odpišem. Vsem ki ste m dobile, še premalo ste jo teple, v november naj gre še bolj prestrašena. Nineva, upam da nisem zamešala nicka... meni se zdi, da je baby check bolj močan kot clearblue, vem da sem fulkrat brala, da prvo pokaže baby check, potem pa šele kasneje Cb, ampak je pa kasneje bolj siguren. Tako da po mojem je čisto možno, da si nosečka. Galadriel. meni je ful čudno vse skupaj pri tebi. Ok sej menza kdaj pač ne pride, ampak ti maš povišano temperaturo še vedno. A ni tako da vsaj 16 dni povišane temperature JE nosečnost? Kaj pa krvni test? Ok zdej pa šibammmmmm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 8:47:58
|
|
|
|
matt
|
Dobro jutro čvekice! žal mi je za vse, ki se vam je ulila .......Pošiljam objemčke... Punce včeraj sem razmišljala in bi rada vaše mnenje... mene M zeza zadnje 3 mesece - moji ciklusi (24 dni, 41 dni, danes 34 dan, pa še ni duha ne sluha...) prej vsa leta pa sem imela na 28 dni - vedno. No in o razmišljamo ravno zadnje mesece, ki so tudi brez večjih stresov (prej so bili skozi), no in zato sem začela jesti folno - TIFOL, ... No vprašanje, ki se mi zastavlja, ali bi bla lahko zmeda ciklusov od folne??? Kaj mislite, da se moje telo tako odziva nanj? pa zredila sem se tud, čeprav mislim, da ne jem nič več kot prej. No, tudi KT - Cilest, sem v pubrteti, prenehala jemati po 3 meseceh, ker sem bla skoz nervozna...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 8:49:51
|
|
|
|
matt
|
pa še hvala za vaše odgovore pa, pa....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 8:55:14
|
|
|
|
nineva
|
Jutro! kavica za vse. Dela ponovno test in sicer tega iz DM- First C. , ponovno negativen. Sem pa bla 5 min nazaj na WC, pa se mi zdi da moja pride. Sicer je sam sluz rjavo roza obarvana, tak da še vedno upam, da to ni , čeprav ????????????????? jaz mam upanje, da sem zanosila čist na koncu cikla okrog 20.10. po takšnem izračunu bi bla dans vnezditvena. Brala sem tudi, da če je velik napor se kljub nosečnosti pojavi rjavkast izcedek. No jaz sem zdaj ful prišibala v službo, ker sem hotla v laboratorijo dat kri, pa v centru MB ne jemljejo samoplačniško. Še vedno sem optimist, dokler ni puni šus to ni nič.......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 8:59:29
|
|
|
|
talika81
|
nineva, dokler se ne ulije, je še vedno upanje ... držim pesti, da ne bi bila in da bi zagledala en velik . pa še nekaj za srečo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 9:00:21
|
|
|
|
nineva
|
Matt - men prvič od kar pomnem zamuja, testi negativni, res pa da sem tudi jaz začela z Tifolom in lahk, da sem si pobrklala vse skup in mi zamuja zaradi tega. Punce glavo gor Jaz še vedno ŠŠŠŠCCCCCCC
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 26.10.2007 9:04:31
|
|
|
|
talika81
|
ne vem, če bi folna kislina lahko kaj vplivala ne cikluse. jaz jemlem elevit in imam redno M na 28 dni. je pa res, da imam redne M že od vsega začetka, torej od takrat ko sem jo prvič dobila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
ime za fantka3Sonček3po pravici :)
BRUNO moj bodoči fantkda (
12%)
ne (
88%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!