Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 14:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
A je za vas to normalno? Da si tolko trgovine nabijejo "Normalno" ni. Ampak dokler smo pripravljeni plačat, bo tako .
|
|
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 14:56:41
|
|
|
|
muha1
|
mičRR čisto prav imaš, ampak, da je razlika 40eu, pa mi je tumač Pa še nekaj, katero otroško kuhinjo priporočate? Mislim, da je pomembna višina kuhinje, da se lahko otrok normalno igra. Vaše izkušnje?
|
|
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 14:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res je ogromno, sploh v %. Izkušenj nimam. Če bi kupovala, bi Mičico kar s seboj vzela, da vidim, kaj ji je všeč.
|
|
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 14:59:01
|
|
|
|
rija
|
taka je tudi v tojsu 100 eur....a si ziher, da je tista iz kvele čisto ista? naš ma pri babici tefalovo, sicer manjšo od te....doma pa eno leseno....
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 15:08:56
|
|
|
|
muha1
|
Ja, rija je ista, tudi vsi podatki štimajo!
|
|
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 15:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa hitro naroči, preden jih zmanjka
|
|
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 21.10.2007 15:45:03
|
|
|
|
rija
|
no, kar sem prej hotela napisat je, da je ta malo manjša tefalova stala 26 eur...pa je tudi z vso elektroniko.... sicer pa jo res naroči v quellle....
|
|
RE: Razlike v ceni: otroška kuhinja 23.10.2007 21:07:21
|
|
|
|
kaya2007
|
jah, ne vem kako si lahko privoščijo...meni se je isto zgodilo ko sem kupovala stol za hranjenje. Je bil v rutarju tudi kakšnih 40€ dražji (popolnoma isti chicco stol), še dobro da sem opazila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?