|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
25.10.2007 14:02:08   
metir
user posted image erin bo pa drug mesecuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.10.2007 14:03:45   
Erin
talika, naredi ga pa upam da si vsaj tvoja user posted image premisli, meni je "potrkala" že 24 ur nazaj potem pa do danes malce prej nič, potem pa...poplavaaaaaaauser posted image
Držim pesti in ti pošiljam user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.10.2007 14:04:56   
Erin
hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.10.2007 14:08:03   
~Biba~
Erin user posted image user posted image user posted image ..verjetno pa so ti usojeni levčkiuser posted image

Vse se nam dogaja z nekim razlogom...čeprav ga včasih ne moremo in ne moremo razumetiuser posted image

..uff komaj zdaj sem videla da se je okrog mene začel seznam barvat..na žalost moder...
kak že gre? ššššc šččččc šššššccccc bejž fkraj od mene. user posted image ...pa en indijanski ples zraven.user posted image .ššššc ššššccc

user posted image

< Sporočilo je popravil kleja -- 25.10.2007 14:12:33 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.10.2007 14:09:24   
talika81
erin, hvala za želje ...
mislim, da pri men ne bo nič drugače kot prejšnji mesec. po kapljicah 2-3 dni, pol pa konc.
ker ko sem nehala s KT, sem imela 2 meseca tako močno M že od prvega dneva, da nisi mogel zgrešit te tečke. user posted image
sedaj pa, ko poskušava, pa je M tako šibka oziroma krvavitve so občasno. user posted image  user posted image

ah, verjetno se ti bom kar pridružla v novembru. bo pa zopet pestro in veselo, kajne? user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.10.2007 14:33:47   
sonček33
erin objem zate...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.10.2007 14:45:07   
K_a_t_j_a
Talika81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da uspe v novembru in da boma julija skupaj vozičkale po Konjicah. user posted image

Ostale, ki ne čakate na user posted image pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.10.2007 14:51:17   
talika81
k_a_t_j_a, ja, jaz tud upam, da obema uspe v novembru in bomo potem lahko naslednje leto avgusta se vozičkale po Konjicah.user posted image
glede na to, kako dolgo se že nekatere trudite za user posted image , sem v bistvu jaz novinka, saj sem bila "šele" v drugem krogu.
ampak kot pravijo, v tretje baje gre rado, a ne?user posted image  no, upamo, da ta rek res drži.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.10.2007 14:57:35   
K_a_t_j_a
Sem brala, da te tečka nekaj zafrkava, mogoče bo pa vseeno user posted image . Kakorkoli že bo, jaz držim pesti, da boš čimprej user posted image !
Erin zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.10.2007 15:02:20   
talika81
ma, ja. točno tako kot prejšnji mesec. test je bil prejšnji mesec močno negativen. sploh ni dvoma o tem.

sem se odločila, da ga (testa) jutri vendarle ne bom delala. brezveze zapravlat, če vem, da bo ponovno -.

eh, saj bo. vsem bo enkrat uspelo in bomo zagledale en velik user posted image , a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.10.2007 15:42:17   
mojca345
Živ žav !

Hvala za kavico....user posted image  Men se je danes zjutraj usula user posted image . Bolj na šibko, ampak je kri. Sicer še edno skoz hodim na wc-ja ful, ampak če je kri je kri. ni tuki nobene bebike, na žalost.user posted image

Služba me je že čist ob živce spravila. ravn domov prišla. zdele pa en tušek.

Se čujemo punce.... držte se.....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.10.2007 15:49:35   
murkica
Za vse, ki ste jo dobile vam pošiljam user posted image . Res mi je žal!

Upam, da ne pride naslednji mesec in da boste vse postale nove nosečke. user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.10.2007 15:52:51   
talika81
nič, jaz se počasi odpravljam domov ... komaj čakam, da grem domov. grem piškote pečt. bo vsaj glede tega malo veselja in radosti.
moj user posted image  pa pride šele zvečćer domov user posted image , tak da me bo lahko šele pol potolažu.user posted image

mejte se in če bom mela zvečer kaj cajta, se vam še oglasim. drugače pa jutri. user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.10.2007 15:56:05   
spelka12
KAHLO user posted image user posted image user posted image  ne morem verjeti. Pa tako si se veselila svoje pikice. user posted image user posted image user posted image  naj jo čuvajo.
Erin neeeeeeeeeeeeee. Pa kaj si metlo zlomila a kaj. Mogoče pa rabiš eno, da ti pokaže kako pravilno delaš šcšcšcšcšcšcšcšcšcšc. Punca november bo najinuser posted image .
Ostalim novim nosečkam user posted image user posted image user posted image .
Vse, ki ste jo dobile pa V NAPAAAD.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.10.2007 15:58:15   
Erin
mojca345 - user posted image user posted image user posted image drži se ter optimistično in pogumno v nov boj

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.10.2007 15:59:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Erin neeeeeeeeeeeeee. Pa kaj si metlo zlomila a kaj. Mogoče pa rabiš eno, da ti pokaže kako pravilno delaš šcšcšcšcšcšcšcšcšcšc. Punca november bo najinuser posted image .
Ostalim novim nosečkam user posted image user posted image user posted image .
Vse, ki ste jo dobile pa V NAPAAAD.

nisem je polomila, mogoče sem se le premalokrat na štilček usedla...user posted image gremo v november,to bo roza mesec!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.10.2007 16:04:24   
nineva
Žal mi je za vse, ki vas je user posted image user posted image user posted image  obiskala. hudič naj jo vzame.
Saj bo.

MOJE ŠE NI!
Skor me je panika delat jutri test, ker je bil včeraj CB  negativen. ( mogoč sem preveč lulala)

Se mi pa zdi, da mam vse znake, al pa že mal haluciniram.

Prvič odkar jo imam po porodu zamuja, prvič v cca. 3 letih. ( al pa prej nisem sledila).

Le kaj bi bilo to??????????????? Upam ,da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.10.2007 16:16:10   
Anonimen
Le kaj bi bilo to??????????????? Upam ,da user posted image user posted image user posted image user posted image

U, ti pa velik upaš....kar na štiri hkrati ciljaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate. Če ne user posted image user posted image user posted image user posted image , bo pa vsaj user posted image . user posted image

LP, Petra

(odgovor članu nineva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.10.2007 16:30:57   
nineva
Eh ne štirikrat - en user posted image  bo čist ok!
Je pa želja tak močna, da bi lah na računalnik odtipkala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako kot menim vse na tem forumu.
LP
NINEVA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.10.2007 16:31:24   
Zvezdica
Erin in vse, ki nam ni ratalo, bomo imele pa levčke in bomo julijke.
Enga malega levčka že imam in si želim še enega.

Objemčki za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.10.2007 16:45:01   
sun71
Moje mnenje, jst bolj prisegam na CB.

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.10.2007 16:48:12   
sun71
talika 81 - sočustvujem, ampak mislim, da nas bo v novemberskem boju veliko skupaj... tko da takrat pa sigurno definitivna zmaga. Jst sem sicer danes zasledila eno malenkost rjavega izcedka... amppak še vseeno mal upam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.10.2007 16:53:11   
sun71
nineva - hvala za nasvet s tamponom. sem jst že takoj začutla, da ste tle same fajn in pametne punceuser posted image

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.10.2007 16:54:24   
ataner
Neža7 - žal mi je. Kako daleč sem? Danes je 7T!
Erin - pogum! Potem pa je drug teden ne bomo pričakovali!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.10.2007 16:55:41   
Erin
Kje je naša Špelka? Špelaaaaaaaaaaaaaaaa!! Kako je danes šlo?? Držim pesti!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!