katka37
|
Pozdravljene! Sem malo prej prišla iz laboratorija, spet jemanje krvi.... me že roka boli od tega špikanja nonstop. Malo popacala (že v avtu začela), zdaj pa spet visim tu. Torčica, poskusi se res pomeniti s svojim zdravnikom, sama se najbolj poznaš. Jaz sem imela tudi rahle probleme kakih 10 dni pred zanositvijo in sem se potem ful sekirala, ker sem jedla tablete za živce (pa samo kakih 5, potem sem pa šla sama sebi na jetra s temi tabletkami in sem nehala) in želodec. Me je bilo potem kar strah, da ne bi bilo z otrokom kaj narobe. Premisli, poskusi najprej mogoče s kakšno drugo metodo, če pa ne bo šlo drugače, pa tablete. Držim pesti, da ti bo kmalu boljše. Neni13, jaz sem od prejšnjega petka na bolniški, se komaj navajam, mi je kar nekako dolgčas še, še posebno zdaj, ko moram zelo paziti in počivati. Dobrodošla. Meti, super nakup. Bamby, pa daj nehaj no, hitro vitaminčke..., zelje tudi pomaga (ogromno c vitamina)-torej JOTA!!!!!!! Dolenjka, po mojem okusu bi jaz edino dodala čevlje z majhno petko. Janey, jaz pa v šoli???? V bolniški, za mene je šolsko leto končano, žal prehitro po eni strani, ful pogrešam otroke. anandrej, ojoj, pa ti to na skrivaj??? Daj jo vključi, no. Suzi, ne se sekirat, tudi meni je komaj in komaj uspelo vse prebrati, nemogoče so .
|