Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 0:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozno. Iskreno sožalje vsem žalujočim!
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 1:49:13
|
|
|
|
dmavrel
|
ISKRENE SOŽALJE VSEM ŽALUJOČIM!!!
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 6:51:02
|
|
|
|
Tejcha
|
Iskreno sožalje družini, . Bodite močni, mali možic vas potrebuje!
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 7:29:26
|
|
|
|
murkica
|
Iskreno sožalje
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 7:39:09
|
|
|
|
blue sky
|
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 7:41:38
|
|
|
|
Fargesia
|
ostala sem brez besed....ISKRENO SOŽALJE...
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 7:57:05
|
|
|
|
Ozone
|
iskreno sožalje.
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pia77 ae popolnom strinjam z napisanim. Moje iskreno sožalje ob tragični izgubi maldega življenja,vsem bližnjim.
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:14:02
|
|
|
|
lunca2
|
Danes zjutraj sem videla v oddaji svet, me je zelo šokiralo. Že drugič v Postojni, ne vem kaj delajo tam. Žalostno. Iskreno sožalje svojcem
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:15:18
|
|
|
|
mojamura
|
iskreno sožalje sinku, partnerju, staršem in vsem, ki jim je bila blizu.
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:16:15
|
|
|
|
Naja31
|
Ojej, hudo, hudo. Pri meni ni več nobene dileme, ali grem spet v LJ rodit.
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:18:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Sožalje
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:22:07
|
|
|
|
melanija
|
Iskreno sožalje! Glede na to kar zadnje čase slišim o Postojni se ne čudim več. Sestra je julija rodila tam in je rekla da je katastrofa.
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 9:50:37
|
|
|
|
KIKI****
|
Tudi od mene iskreno sožalje vsem njenim najbližjim. Prav zato sem jaz na prošnjo moje ginekologinja rodila pod njenim okriljem, sja ji popolnoma zaupam in rekla bi ji lahko le hvala, ker mi je dvakrat pomagala da sem na svet porodila dva prečudovita otročka. Moji obe nsečnosti je spremljala zelo resno, imela sem izventrminske preglede, če je zaznala najmanjšo možno napako. Jaz dam njej vse točke in pohvale. Vedno si vzame čas za pogovor, nariše, pokaže iz knjig, kakorkoli. Bravo Peternelj-Marinšek Suzana
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 10:10:49
|
|
|
|
LARIKA
|
Grozljivo Iskreno sožalje družini
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 10:42:37
|
|
|
|
ta.nja
|
moje iskreno sožalje
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 11:03:53
|
|
|
|
spacey
|
Grozno. Me kar mraz obliva, ko pomislim, da bi se lahko to zgodilo meni pred 2,5 leti.. Midva bi lahko oba umrla, zaradi njihove nestrokovnosti in malomarnosti! Iskreno sožalje.
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 11:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej seveda sožalje svojcem . Vsi vemo, da se to lahko zgodi povsod. Sploh pa je porodnica umrla v KC v Ljubljani. Najprej počakajmo, da vidimo kaj je bilo narobe, predno sodimo. Porodnica, ki je nekaj časa nazaj umrla, je umrla zaradi čisto drugih stvari, ki niso povezano z nosečnostjo in porodom in nihče ni predvidel, da sploh lahko umre. Ker je umrla zaradi anevrizme!!! In bi umrla v katerikoli porodnišnici in bi lahko za vsako porodnišnico rekli SPET TA PORODNIŠNICA! Jaz vsekakor bom ostala pri svojih načelih in rodila v Postojni. Vsekakor pa ni prav, da sedaj "pljuvate" po Postojni...dejstvo je, da v vsaki porodnišnici umre enako število porodnic, samo da nekateri svojci to dajo v medije, drugi pač ne. Se pa tudi strinjam, da je za otroka in mamico, v primeru da se kaj zgodi, boljše biti v Ljubljanski porodnišnici in seveda KC. Seveda pa sočustvujem z vsemi, ki se jim je to kdaj zgodilo. IN ABSOLUTNO SE STRINJAM Z VSEM KAR JE NAPISALA PIA77. Pozdravček. Vesna
< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 24.10.2007 11:22:59 >
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 11:26:32
|
|
|
|
ally1
|
moje sožalje vsem bližnjim in družini, posebej partnerju in malčku, ki žal nikoli ne bo čutil materinega objema
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 11:27:32
|
|
|
|
renata nana
|
Iskreno sožalje družini.
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 11:28:09
|
|
|
|
tinči25
|
iskreno sožalje vsej družini...
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 11:38:21
|
|
|
|
Disney
|
Iskrene sožalje.
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 12:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vam pa takole povem.Vsaka,je hotla it roditi v Postojno.Zakaj?Ker je bla to ena modna muha pri tistih slovenskih "zvezdah"ali pač tistih,ki so mele malo več denarja.Ve se,da carskega ne naredjo kr tak,da čakajo do konca,ker je pač drag.Če si pa mal bol pr dnarju pa si ga lepo naročiš in juhu.Saj ne mečem vse v isti koš,ki ste ali pa še bote tam rodile,ampak tak je.Groza,ko prebereš kaj takega,res ubogi otrok,mož in starši.Vsem izrekam sožalje.Ob taki grozni novici si ne morem kaj ,da nebi mal pošinfala,čeprav mogoče to ne spada sem.Brez zamere,če sem katero užalila,upam pa tudi,da se vsaj katera strinja z mano.
|
|
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 12:41:22
|
|
|
|
Solzice
|
POzdravljene uporabnice in uporabniki foruma, lepo bi vas prosili, če ( nekateri )pokažete malo strpnosti oz. se vzdržite "strupenih" komentarjev vsaj do takrat, ko bo malce bolj jasno kaj se je dogajalo. Obtoževanja na podlagi ugibanj niso primerna in še posebno ne na forumu, ki je namenjen žalujočim in ki ravno zaradi podobnih - neprimernih postov izgublja svoj namen. V upanju, da razumete vas prosimo za strpnost tudi mi. Partnerju in staršem mlade mamice pa izrekamo globoko sožalje in čutimo njihovo bolečino tudi v naših srcih. Vse dobro, Solzice
|
|
RE: Ponovno umrla porodnica 24.10.2007 12:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Se popolnoma strinjam z moderatorko!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?