ninocka
|
No, zdej mam pa cajt, da mal "popucam" za nazaj Nayya, a ti pa kr mene sanjaš Sej so ble kr fajn sanje, sploh ko sva dnar zadele Ko bi se vsaj uresničile Glede orhidej pa jst isto delam kot Scuba, pa nimam jih v zemlji, ampak v lubju. Pa tud, ko mi odcveti, pa samo listi ostanejo, jih kr še mam, ker pol vsake tolk časa kr požene nova vejica s cvetovi. Hrana - jst bi tud kr neki skoz žvečla...pa seveda samo sladko al pa redilno. Zadnjič mi je ful sir Brie zapasal (vem, da ga ne smem jest v nosečnosti) in bakerollsi - česen in sem zvečer zmazala celo vrečko teh hrskov + brie. Moj kr ni mogu verjet Murenček, lepo da sta doma pa veliko cartanja Alina_alin, jst sem tud skoz govorila, samo da ne bo 1.11. datum Je sestra mela eno sošolko v OŠ, k je bla rojena na ta datum, pa je bla mal bolj plaha in tiha punca, pa bolj bolehna in bleda in je sestra pol skoz govorila, da se ji takoj vid, da je bla rojena na dan mrtvih Železove tablete - men je tud rekla, da lahko med obrokom vzamem, ker so tolk močne in očitno povzročajo slabost... Mamathea, ja sej men je tud samo razdalja iz Lj do SG porodnišnice muči zarad obiskov. Pa ne sekiri se zaradi kil, ostali so vedno ful pametni...Sem bla včeraj v službi in sem se pogovarjala s sodelavko (prvič sva ble istočasno noseči, sva mal obujali spomine), ki so ji šli kg ful gor (4 kg/mesec) in jo je dala G na dieto. In se je en mesec ful mučla z raznimi zdravimi obroki, nič škorba...in na naslednjem tehtanju je bla spet 4 kg težja Zdej, ko jo vidiš, ne bi nikol reku, da je rodila, ker je tolk suhcena Naročanje in pregledi - raj ne komentiram - jst vmes enkrat nisem mela pregleda 8 tednov Neki je, kako bi mogli oni delat, neki je pa, kako dejansko delajo... barika, jst tud ful zatekam. Gležnjev sploh nimam več, da niti ne govorim, kako se mi zareže elastika od nogavic v noge (zgledajo pol kot kakšne klobase). Skoz govorim, da sem taka kot kit s slonjimi nogami...ojoj, kje so moji gležnji Pesti na roki pa itak ne morem že neki časa stisnit Nicolina, jst mam tud samo rešetke in bom šla kupit še eno dilo (najtanjšo in najcenejšo možno). Čez bom dala latofleks, tko da na dili ne bo nobene teže, bo samo angelcare postavljen. Ker v navodilih piše na ravnem ležišču in grem raj kupit, kot pa da bi do česa prišlo (bognedaj da bi) in mi pol zataji. naraščaj, jst sem hodila v labaratorij ponavadi dopoldne, če sem mela pregled popoldan oz. 1 dan prej, če je bil pregled dopoldan. za toxo pa kakšen teden pred pregledom. A si si populila obrvi? A si bla že kot Jan Plestenjak Jst sem si jih tud zadnjič, se moram pa v petek naročit še k kozmetičarki na depilacijo in brazilsko. Sem taka kot medvedek Upam samo, da me tam na mizi ne zvije jooly, jst tud nisem najbolj spretna z rožami Konstantno jih pozabljam zalivat (tud do 3 tedne), ampak vedno pa kupim take, ki so ful neobčutljive. Eno leto, ko sva šla z mojim na dopust in mi je tašča hodila mačke hrant, mi je tud vmes rože zalivala in jih je zalivala tko, kot se za rože spodobi. Ko sem prišla po 2 tednih domov, jih je bla pa večina crknjenih in je zgnila, ker so verjetno doživele šok ob taki količini vode... Ona jih je verjetno v teh 2 tednih lih tolkrat zalila kot jst v celem letu Velika britanija, ful zanimivo tole z varovalom za dojenčke...Sem takoj mojmu povedala, kako mate to porihtano pri vas in je celo z zanimanjem poslušal Nana liza, jst imam v ponedeljek priprava ne CR, pa upam da bo po pripravah sledil kr porod in me ne bojo za par dni odmov pošiljali. Danes sem napolnila 38 tednov, torej bom naslednji teden 39, tko da upam, da v ponedeljek ali torek rodim. Baje je pa to neke vrste pregled (kri, pritisk, voda...) - neki v tem stilu. Kanarka, super glede pomoči...ko bi bli pri nam vsaj četrtino tolk radodarni ... smo pa baje top država za met porodniško (najdaljša + možnost podaljšanja za 3 mesece, pa še skoz plačana). Kolk časa traja pa v španiji? Postojna, joj, tole pa ni blo res zame primerno za videt in slišat...pa 5 dni preden grem tja...mi je zelo hudo za mlado mamico in njeno družino ter sinčka moram pa skomentirat tud prispevek, ki je pa grozen in se vidi, da dela samo neko senzacijo in si višajo gledanost, za družino in njihovo tragedijo jim pa dol visi... Jst se počutim OK, danes sem zjutraj zaspala nazaj in se zbudila šele ob 11h, pol pa na hitrco v našo mini trgovino po kruh in mleko, pol je bil pa že cajt, da sem šla na govorilne in po tamalega. Dan sem spet preživela pri mojih. Sej bi bla raje doma, ampak Evan bi se skoz neki igral in skakal po meni, pa igra se z avtočki in vlakci (vse na tleh), jst pa tega res nisem več sposobna, ker sem kot želva - vsedem se še, vstanem pa ful težko. Jutr grem pogledat v Tuš za ene brisačke in čeveljčke, če se mi bo dalo. Mi je pa mami dala še 2 dekici za malega (sej ne, da jih imam samo enih 10 še od Evana), potem eno pregrinjalo in pa brisačo. Zdej grem pa gledat zakon in red, pa pojest kakšno mandarino in pa kruh in nutelo...joj, jst pa moj apetit...me tolaži, da nisem edina Žirafa, ne veš kako mi je hudo, ko sem prebrala za malo Sofijo...skoz sem držala pesti in upala na najboljše, saj se je mala pikica izkazala za resnično pravo borko...žal mi je, da se je tako izteklo in upam, da boste našli moč, da bost tragedijo premagali...pa ne pozabite na malo Isabello, saj je tudi ona izgubila sestrico, ki jo je čuvala, božala, crkljala, dokler sta bili v trebuščku... Katka, še vedno močno stiskamo pesti za malo Klaro in vsak dan čakam na dobre novice