Pajaca
|
HOJLA! Ste me pogrešale???? Mela sem tako gužvo, da sem bolj malo na rr pokukala, pa na tole temo mi sploh ni ratal prit. Pol pa pridem pa kr neko nadaljevanje.... no ja tud prav. Uglavnem moj most je končan!!! Včeraj sem ga spakirala v mapco in sedaj čakam na revizijo, da popravim kar bo pač treba. Kr neki! Tko da danes grem k zdravnici, naj me da na bolniško, ker se mi bo zrolal. Zredila sem se ko pujsek, kar pomeni da sem živčna in moram mal odspat. Učenja mam pa tud en kup. Za 2 predmeta imam skupaj ene 150 strani za se naučit, za 2 pa moram še izpiske narest. Kriza bo. Pajacek pa raste. Vsak dan več pove. Klepetav je še pa še. Zdaj praktično pove vse, če ne zna pa že nekak. Pa ratal je mal jokast, kr neki užaljenost špila pa jokca. Smotko. Hladilnik itak že dolgo odpre, Pajacka ga ne more, še jaz ga težko. Tko, da si tud sam postreže s hrano če ma čas, itak imamo omarco s sladkarijami čist pri tleh, da ni panike. Pa še zbirčen je ratal. Sploh za oblečt, ma to mora bit vse po njegovem. Sam bo zbral vse. Mi je naročil, naj mu kupim pulover z Pujem.... on vsem medvedom reče Pu, tko da ni kaj bo treba v nabavo. Pa ja zanč sem mu tlačla gor ene Pajackine žabice, za probat številko, se je kregal name, da to niso njegove, da so te za Pajacko, ker imajo rožice gor, tko da sem pol najdla ene temno plave za probat. Res je ratal že tak, da točno ve kaj je za babe. No zdaj pa moram še v nabavo in žabe kupit, dokler mi ne pove, da sam punčke žabe nosijo. Kahlca je pa pri nas tako, da ko se polula hoče na kahlo. Mal ga še tajming jebe, a bo že. Je pa zato Pajacka že 3 tedne suha ponoči, samo pred spanjem jo moram na kahlo fliknt. Imamo pa še en problem in sicer Pajacka hodi na telovadbo in Pajacek bi tudi hodil. sam je telovadba taka da pustiš tam otroka. Pa ne vem, če bi njega tam pustila, če bom pa zraven, pa Pajacka ne bo hotla telovadit. Tko da moram klicat vaditeljico, če bi lahko probala v petek pustit še Pajacka tam, pa da me pokliče če ne bo šlo, al pa če v garderobi počakam. To je to, hitro javljanje iz službe. Zdaj grem pa probat skenirat moje slike s Peruja.... da jih imam na računalniku, če bodo lepe seveda.... Uživite, pa držte pesti, da dobim danes 14 dni bolniške, da se poberem in kaj naučim.
|