|
RE: no aprilke 2005, kako? 22.10.2007 10:10:25
|
|
|
|
Naja31
|
Evo punce, da se še jaz malo javim. Mi smo vsi ok, hitro trkam ob les. Meni trebušček pridno raste, še vedno ne vem kaj bomo imeli, jaz navijam za še enega fantka, ampak v bistvu mi je vseeno. Imena smo izbrali, upam, da bo dogovor obveljal, saj ima moj mož navadi, da se potem premisli in trdi, da nisva nič zmenjena . Če bo fantek, naj bi bil Aleksander, če bo punčka naj bi bila Ana. Jaz sem že pri Marku najprej hotla, da bi bil Aleksander, pa je bil moj mož full proti. In mi je takrat obljubil, da bo naslednji, če bo sin, Aleksander, verjetno prepričan, da se to ne bo zgodilo. No, zdaj je naprej trdil, da tega ni obljubil, ampak se je že omehčal. Marku je pa tudi všeč , čeprav je njemu "dojenček v trebuščku" trenutno zelo abstrakten pojem. Pa tudi jaz mu ne razlagm preveč, ker vidim, da itak ne dojame. Marko je trenutno zdrav . 14 dni nazaj je imel 3 dni vročine, ravno ko sem jaz morala na službeno pot. Mislim,da je bilo meni bolj hudo, kot njemu, ker sem morala iti. Pa smo preživeli. Prehlajen je sicer že lep čas, ampak se mi zdi, da gre na bolje. Smo pa spet "uvedli" pucanje noska s špricanjem fiziološke v nosek, ki smo za nekaj časa opustili, ker je Marko ob tem tako kričal in brcal, da ga nisva mogla obvladati. No, in potem je vmes imel enkrat vnet ušesek zaradi noska, tako da zdaj ni izbire: nos je treba spucat, on se brani in dere, midva ga drživa. Ma, šele potem vidim kaj za ena svinjarija pride ven iz noska, tega nikakor ne moreš ven spraviti samo s pihanjem. Se mi zdi, da imamo srečo, ker ni nič bolj bolan zaradi vrtca. Do zdaj je manjkal samo zaradi te vročine, kar se mi zdi super, glede na to, da so kakšni otroci pa skoraj vsak drugi teden doma. No, upam, da nas ne bo doletelo kaj hujšega. V vrctu se ima super, čeprav vsako jutro razlaga, da ne gre v vrtec. Zjutraj ne joka več, ampak je pa skoraj vedno na robu solza. Pa se potem zelo hitro pomiri in se ima noro fajn. Pa same neumnosti domov prinaša. Zdaj ima navado, da nam govori "bejž stran", pa "ti smrdiš". Ma, mi je prav nerodno včasih. Včeraj je moji babici, stari 85 let govoril, da smrdi, pa zadnjič moji tašči, da smrdi , da je pokakana. Vsak dan se znova čudim kako zelo je napredoval kar se tiče samostojnosti. Sam se sleče, sam bi se oblekel, sam da čevlje dol, jih pospravi na svoje mesto, ... Če ne bi šel v vrtec, mi sploh ne bi vedeli, da bi to moral že znati. Tudi s spanjem ni nobenih težav, saj v vrctu spi manj, in potem zvečer samo dol pade, emd vikendom pa midva obvezno spiva po kosilu 2-3 ure, tako da se še jaz naspim. Plenička je pozabljena,razen za spanje. Če bi vedela, da bo tako preprosto, bi se za to že prej odločila. Je pa res, da še vedno s sabo nosim rezervene spodnje hlačke in hlače, ker nikoli ne veš kje mu bo ušlo. Pa ne, da mu uide, ker dobro ve, da mora povedati, ampak včasih kar ne pove. Joj, zdaj sem ga pa samo hvalila. Ga moram hitro še kaj pokritizirati . Je pa očitno zdaj bolj "oči, oči" faza, mene 3 dni ni bilo in sem postala nepomebna. Skoz sprašuje kje je oči in kdaj pride in če je zvečer mož doma, ga mora oči dati spati. Jaz zadnjič po dveh letih in pol ob 20h nisem vedela kaj naj počnem, ker je mož dal Marka spati. Nas je tudi ta zima nekoliko presenetila. Marko sploh nima nobene bombažne kapice. Sem včeraj iz omare ven vlekla vonene kape in šale, in na srečo so Marku še prav. Žabice ima še od lanskega leta, sem mu kupila full prevelike, tako da bodo letos še ok, ampak saj zdaj še ni čas za žabice. Edino kakšne malo bolj močne čevlje rabi, kar greva danes popoldan kupiti. No, zdaj sem se pa malo preveč razpisala. tina, kako pa ta teden delaš? lepo se imejte, naja
|
|
|