|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
23.10.2007 9:08:15   
bačko
Lep pozdrav!
Nekaj časa nisem bila nič na netu in nisem vas nič brala in tudi nisem pisala.Sploh nimam časa.Če nisva z Žano vzunaj se pa igrave.Ko pa zaspi pa jaz kaj pospravim ali pa grem tudi jaz počivati.Jutri imave prvo cepljenje.Upam da ne bo preveč jokala.
Zelo mi je žal ker ne vem kako ste ostale in vaši otroci.Toliko ste napisale da se mi ne da brati.Upam da ste vse zdrave in da so vaši otroci zdravi in veseli.
Žana zdaj ponoči spi od 22 ure pa tam do ene 6 ure.Potem pa če je sreča zaspi še nazaj drugače pa vstaneva in se igramo ali pa sprehajamo po stanovanju in raziskujeva.Je kar pridna.Najbolj smešna mi je ko se krega ker ni po njeno.Danes gremo k možu v službo da neseva Žano pokazati.Je mož 3 dni na dopustu.Prav paše da je doma.
Še enkrat se naj vam opravičim ker nisem nič brala za nazaj.
Bodite pridne!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.10.2007 9:43:39   
siskamiska
corfu moje sožalje

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.10.2007 9:45:13   
SANEK1
Dobro jutro user posted image !
Rumba ful dobra fora user posted image user posted image user posted image user posted image !
Corfu, moje sožalje.
Zvesta, Frexcha in Yankee v petek je spet polna luna. Mogoče pa je to krivo user posted image user posted image user posted image

danes pa je kljub temu, da je tako sranje od vremena za nas eden od najlepših dni. Na današnji dan, točno pred enim letom, sva zvedela da sem user posted image . Joj, kak sem nostalgična... Res lepi spomini user posted image user posted image user posted image .

Zdaj popijem user posted image , pol pa grem user posted image  ( pa ne to kar ve mislite user posted image  ). Dol sem si potegnila ene vaje. Prvič po enem letu, no skoraj, germ spet malo telovadeit.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.10.2007 9:49:07   
Freycha
jaz sem pa 3 novembra delala test, ki je bil pozitiven user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.10.2007 9:50:21   
Freycha
jaz sem pa izvedela, da imajo TNZ (trebuh, noge, zadnjica) aerobiko na prvi (ali drugi?user posted image ) gimnaziji v MB in bom šla tja migat..... pa novembra začnem z Dito hoditi na plavanje z dojenčki user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.10.2007 9:54:35   
corfu
Punce hvala za izrečeno sožalje.

Zdaj imam pa eno vprašanje za vse tiste, ki smo zaključile z proizvodnjo otrokuser posted image , boste potem stvari prodale (oblačila, ležalnik, blazino, odejo, kovtrčke, prevleke, hojice, stajice, grelnike, sterilizatorje in goro oblačil, kengerujčke, voziček, lupinico, avtosedež....?) Jaz ne mislim za nobenga šparatuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.10.2007 9:57:27   
SANEK1
Freycha, kam greta na Fontano user posted image  Jaz tudi razmišljam o plavanju, ker  ga vsi ful hvalijo. Si se že kaj pozanimala, kak dolgo traja, kolko stane...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.10.2007 9:57:48   
corfu
Midve bova pa hodili na plavanje drugo leto spomladi, bom imela jaz več od tega in Manca, no to je saj moje mnenje in izkušnje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.10.2007 10:02:38   
Ajvy
Corfu, moje sožalje za strica...user posted image

A une ta najgrše ta rjave velike dude tud noče...Rumba ma ene kapljice sladke-vpraši njo kaj je to za ena mamljiva zadeva...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.10.2007 10:10:07   
rumba
Jutro!
corfu, moje sožalje! Glede prsta: jaz sem sprobala vse od A do Ž, pa brez uspeha. Mi je P nekoč rekla, da pravega paličarja ne bom navadila na dudo in konec. Seveda sem upala, da to ni res, doma imam dude vseh znamk, oblik... Hana pa še sedaj veselo sesa palec. Pa mazala s tisto svinjarijo, meni je prav grozna, ni mi šla dol niti po parih pomivanjih posode, Hana pa stavi prst v usta, se pritoži, da peče (ne peče, ona tako rečeuser posted image ) in prst takoj spet v usta. Ni problema.user posted image  Zobe ima rahlo krive, nebo pa deformirano, saj palec tišči na nebo. Ja, sigurno bo rabila aparat, ampak, saj to je sedaj že moderno in ga ima mnogo otrok. Pa da ne bom samo o slabostih: prst ima tudi nekaj prednosti: vedno se je znala sama uspavati in potolažiti, saj je tolažilka vedno pri roki.user posted image  Pa pozabiti je tudi ni mogoče.user posted image  Skratka, poskusi jo odvaditi (nogavička na rokico, vztrajno vleči prst iz ust, poteguj rokavčke čez zapestje, poskusi vse vrste dud...), a ne se preveč jezit, če pač ne rata. Res je, da pravega paličarja pač ne gre odvaditi. Sekiranje nič ne pomaga. Jaz sedaj samo upam, da ga do šole sama opusti.
Kar se tiče cotik, opreme... še nisem razmišljala, kam z njo. Pa imam doma že tono otroških čevljev, ki tudi ne vem, kam z njimi.... ja, hrček sem, vem.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.10.2007 10:11:27   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A une ta najgrše ta rjave velike dude tud noče...Rumba ma ene kapljice sladke-vpraši njo kaj je to za ena mamljiva zadeva...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako se fajn sliši, kaj?
Ja, za polizat so že, za dudo povleči pa NE.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.10.2007 10:14:37   
Anonimen
kristina saj ji ponujam desno, pa noče, čisto se razjeziuser posted image edino ponoči brez problema zagrabi, pa ko jo na finto vržem, ko mi na levi zadrema in jo na hitro na desno prestavimuser posted image no, baje so mamice, k uspešno sam iz ene joške dojijouser posted image nimaš kaj....

corfu sožalje user posted image
kar se dude tiče pojma nimam, ker tud jaz se s tem ubadamuser posted image je čisto znorela na prste, še ko zizo vleče si prst zravno tlačiuser posted image dude niti pod razno, ji parkrat probam vtaknit, pa se histerično dere pol....

sanek jaz sem zvedla da sem noseča po dveh mescih, ko se mi je čudno zdelo k sem se tak zredila in trebuh mi je tud ful že zrastuuser posted image

evo, kavico pijem, pa gibanico jemuser posted image jutri mamo cepljenjeuser posted image ne vem zaka me tak skrbi no....

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
23.10.2007 10:18:08   
rumba
Jaz sem pa delala test 11. novembra, dan po izostanku M. Se mi je mudilo.user posted image  Hja, a nas malo nostalgija daje???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.10.2007 10:18:17   
Anonimen
rumba jaz če ji rokav potegnem čez roko, pa čez rokav vleče....pa ni nujno da sam palc, tud ostale prste, al pa si jih kar več naenkrat stlačiuser posted image najboljša je, ko sklene roke, kot pri molitvi in oba palca vtakne v ustauser posted image samo je pa res, da ponoči ko spi, pa ne vleče, samo čez dan, ko je budnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
23.10.2007 10:20:41   
rumba
ulla80, a si predstavljaš, da ko bo Ula dobila pikico, se vstraši in ji grejo vsi lasje po konci.user posted image  Po moje zdravnico kar pobere.user posted image user posted image user posted image  Jao, lubika tvoja mi kar ne gre iz glave s to svojo lepo čupico.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.10.2007 10:22:43   
rumba
Ulla80,  ogoče pa pri Uli sploh ne bo šlo za sesanje palčka, pač pa da samo tlači rokice in prste v usta, kar je normalen del razvoja.user posted image Pa se tudi uspava s palcem, pa tolaži? Ja, Hana je imela (no, še ima) moker cel rokav.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.10.2007 10:27:19   
kapica
Jutro punce!
Ste spet naklofale od vceraj, da se nisem prebrala, samo bi rada malo potozlauser posted image .

Ker smo imeli spet eno tako ****user posted image  noc, da se mi zdi da sploh nisem nic spala. Dino se je praskal po obrazeku, zgleda da ga je srbelo, danes zjutraj se mi zdi, da so njegovi izpuscaji se slabse postali. Tako da gremo ob dvanajstih k zdravniku, da naj nam dajo nekaj kar pomaga.

Sem cist zmozgana, zmatrana, dino se mi prav smili....

user posted image user posted image user posted image user posted image  bi se se sama najraje jokala.

Pa se moz me je razpuser posted image ....

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.10.2007 10:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz sem pa delala test 11. novembra, dan po izostanku M. Se mi je mudilo.user posted image  Hja, a nas malo nostalgija daje???user posted image user posted image user posted image

tudi za nas je bilo martinovo tako poseben dan user posted image user posted image

corfu, sožalje za strica...

freycha, sanek... tudi midva bi rada hodla na plavanje.... se še nisem nič pozanimala... a vedve že vse vesta?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
23.10.2007 10:31:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jutro punce!
Ste spet naklofale od vceraj, da se nisem prebrala, samo bi rada malo potozlauser posted image .

Ker smo imeli spet eno tako ****user posted image  noc, da se mi zdi da sploh nisem nic spala. Dino se je praskal po obrazeku, zgleda da ga je srbelo, danes zjutraj se mi zdi, da so njegovi izpuscaji se slabse postali. Tako da gremo ob dvanajstih k zdravniku, da naj nam dajo nekaj kar pomaga.

Sem cist zmozgana, zmatrana, dino se mi prav smili....

user posted image user posted image user posted image user posted image  bi se se sama najraje jokala.

Pa se moz me je razpuser posted image ....

kapica... joj... žal mi je za vašo slabo noč.... še bolj hudo pa za praskajočega Dinota.... Prav da ga pelješ k zdravniku..

Pa ne joči... Dinotu bodo pomagali, z možem se bosta pobotala, pa naspala se boš in bo vse boljše....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
23.10.2007 10:34:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, kam greta na Fontano user posted image  Jaz tudi razmišljam o plavanju, ker  ga vsi ful hvalijo. Si se že kaj pozanimala, kak dolgo traja, kolko stane...

ja, na fontano greva ja user posted image user posted image

poglej in preberi si link: http://www.plavanje-dojenckov.com/

corfu, a ni to že malo "pozno" če greš spomladi? Al je pri 4. mesecih še prezgodaj? Malo več mi prosim o tem napiši....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.10.2007 10:36:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

ulla80, a si predstavljaš, da ko bo Ula dobila pikico, se vstraši in ji grejo vsi lasje po konci.user posted image  Po moje zdravnico kar pobere.user posted image user posted image user posted image  Jao, lubika tvoja mi kar ne gre iz glave s to svojo lepo čupico.

evo sam zateuser posted image za med leningrajske kavbojeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
23.10.2007 10:38:14   
Freycha
aja, da se pohvalim oz. Dito: DITI JE DANES NA TEHTNICI POKAZALO TOČNO 6 KG!!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.10.2007 10:40:49   
corfu
user posted image Kapica!

Saj bo boljše! Pa javi, kaj sta zvedela!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.10.2007 10:41:43   
Freycha
Kapica, bom držala pesti, da bo vse ok pri Puser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.10.2007 10:43:02   
Anonimen
Freycha, hvala za povezavo.... Jaz sem iskala na spletni strani Fontane, pa nič tam ne piše....

Se moram pa spomnit, pa v četrtek na NFTH vprašat, če nama sploh priporoča plavanje. Ker sme nekje brala, da se otrokom z ekstenzijskim vzorcem odsvetuje, ker plavanje še vzpodbuja zvijanje nazaj.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?