|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
21.10.2007 21:25:15   
thaiss
erna jaz bi jutri sokecauser posted image
...pa šibaj hitro k dragemu da ne bo od določasja začel štrkat po tv-ju in našu fuzbal!!
Nočka erna pa lubija Žigcu user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.10.2007 21:33:40   
Dajadada
Thaiss, jaz bi vas z veseljem spoznala, sam ne vem kam naj možeka ta cajt pošljem...mal po štacunahuser posted image user posted image user posted image  .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.10.2007 21:41:05   
Pikca
se me je tko oklenila, da sem se komaj pobrala ven iz sobe, ker mi je bilo tok hudo
poznam to... naš tamal tak žalosten pogled dobi, da mu moram it nujno še enga lupčka dat

pravljice - Živi sem jih šele pred pol leta začela brat, prej sem jih morala pripovedovat... tudi zdaj branje skoz prekinja in sprašuje... pol moram kake odseke 2x prebrat... pri nas to sploh ni za pred spanjem, ker ona čist not pade. Jernej pa zraven posluša in mi knjigo iz rok vlečeuser posted image . Se pa že zanima za kake bolj enostavne slikce in ful posluša, ko mu kaj razlagam.

volitve - sva morala Živi razlagat, zakaj smo morali označit tiste listke, ki jih je potem ona v ta velik hranilnik vrgla in kaj bojo zdaj naredili z njimiuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.10.2007 21:42:44   
Pikca
Je ne smeš obleči, je ne smeš sleči, ne smeš dat gor slinčka, seveda tudi ne dol slinčka. Začne od jeze kar pihat, kričat, se metat nazaj, po novem med jezo tudi brrrrrrrrr dela z usti. Je tolk alergična na oblačenje in slačenje, da s ezačne razburjat že samo če položim prst na ramo kjer so običajno gumbki od bodya
tukaj je pa Jernej čist istiuser posted image , se vidi, da sta rojena na isti dan. Al pa če mu kdo kaj vzame iz rok, čist znori.

Žabika - pocajtaj seuser posted image , upam, da je le virus in da bo čimprej mimo!

Barči, res ornk dec Žan, sploh ni suhec! Pa enouser posted image  za Nejo, da se čimprej navadi na vrtec... pri nas gre na bolje, ta vikend je prvič doma pela eno pesmico iz vrtcauser posted image .

vms, tudi jaz držim pestke, da se ti že ta mesec uresniči želja

debata o odstavljanju... ne se zdej prestrašit, od Alice sinček in naša Živa sta res ekstra primerka, pri večini gre lažje.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.10.2007 21:51:05   
cv105
cv105 ti vedno pozabim povedat, da mi je ful fajn, ko si zdaj več prisotna na RR in da te rada berem, ker si ful faca

draja: user posted image  ... sam zdaj pa res enkrat prideva v LJ, da se spoznamo user posted image  ...Živa je pa brihtna punca user posted image  ... ful so luštni mulčki, ker se jih da vse sorte naučit ... zdej vse ponavljajo za nami, kasneje bodo pa večinoma neumnosti pobirali user posted image
thaiss: user posted image  za moža ... a maš lepo jakno ?

sladkor: mesece nazaj smo aptamil sladkali, pa ni bilo nevemkakšnega učinka ... tako, da ... zdaj nič več

Nočko, me čaka moj, moram izpolniti zakonske dolžnosti, hehe

go, pocka, go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žabika: user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

V glavnem, mi smo v eni hudi fazi, k tamal kuj joka, k me ne vidi , al pa če ga hočem drugmu dat v naročje, se kar h meni stisne. Pri Neji ni blo te krize.

barči78: mi smo tudi v tej fazi ... pravijo, da traja mesec ali dva user posted image user posted image  ampak ga navajamo, kaj pomeni, če mami reče papa in gre skozi vrata (npr v trgovino) ... da potem potrka in pride nazaj user posted image

volitve - sva morala Živi razlagat, zakaj smo morali označit tiste listke, ki jih je potem ona v ta velik hranilnik vrgla in kaj bojo zdaj naredili z njimi

Pikca: zgodaj jo zanima politika, punco vašo user posted image

tukaj je pa Jernej čist isti , se vidi, da sta rojena na isti dan. Al pa če mu kdo kaj vzame iz rok, čist znori.

Naš Maks ne razume, da je treba stvari med sabo delit !! V petek je bla tu njegova sestrična (marčevka) in se na puzlih ene petnajst min igrata vsak s svojimi igračami ... v isti sekundi pa sta oba planila na ISTO kocko ... sledilo dretje, kot bi jih blo deset na kupu ... in mulo točno ve, kaj je njegovo ... enga mobitela do petka ni šmirglal, pa ga ima že lep čas ... kaj še bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.10.2007 22:01:10   
tinaaja
Pikca, mojemu sem pravila o Alice in je odlocno nasprotoval temu, da bi dojila tok casa user posted image user posted image user posted image Ce bi mene prej vprasal, bi rekla max do 1 leta, zdaj se pa ne upam vec tega trdit. ceprav bi mi kar pasalo, da bi se pocasi umirilo. ampak dokler imamo imunoglobuline nizke, mi ni panike. naj ziza otrok.. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.10.2007 22:04:54   
cv105
rumenjak: nam je P rekla, da okrog 8. meseca in zelo postopoma ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.10.2007 22:08:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
thaiss: user posted image  za moža ... a maš lepo jakno ?

mah, za šetat po Izoli in Kopru bo!! Je bolj športna, kakšne bolj fine imam, sam lih še ta se mi je manjkalauser posted image

dajadada dragega bomo v kako štacuno poslale, me pa bomo z mulčki kofetkaleuser posted image

go, pocka, go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.10.2007 6:47:28   
amy26
Jah, nič, jih morava mal skupaj dati, da se kaj naučita ena od druge. Se že dolgo nista videli ne?

Draja, sem za in to čimprejuser posted image
Živa pa res obvlada, bo lahko še Elo kaj naučila, ona bo pa njo sedeti, ker Ela bi zadnje čase skos sedela, pa obožuje poskakovati z nogicami seveda če jo držiš, pa takrat se na ves glas smeji

Žabika zate user posted image  da se čimprej pocajtaš

Je že Ela pokonc, jo je treba podojiti pol pa upam da bo odspala še eno rundo, to so željeuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 309
22.10.2007 7:24:37   
A-N-J-A
Jaz sem pokonc že od 6 30,ko se je Ela zbudila  in se je moj odloču da jo prinese v spalnico,tko da je zbudila Bora.Onadva sta pol nazaj zaspala,midva z Borom pa seveda neuser posted image .

Je pa ena novost pri nas.Prej je Bor spal 3x na dan po min. 1h.Zdaj pa spi 1x na dan po 1h do 2huser posted image .Saj drugače ni tečen,sam meni mal časa primankuje.

Zdaj grem pa kofe spit pa toast pojestuser posted image .

A se te teden kaj dobimo???Če bo tak vreme lahko v koloseju,da damo našeuser posted image tam na blazine sedet.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 310
22.10.2007 7:52:54   
thaiss
Dobro jutro user posted image
naša noč user posted image  ob 6.30 pa konec spanja!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 311
22.10.2007 8:00:25   
erna14
jutro

nasa noc super,vstali ob 6.30user posted image  sva ze oba pozajtrkovala,kakala sva pridnauser posted image user posted image user posted image
thaiss-a ti bi sokca,ja nc v avto pa prid na sokcauser posted image sej vem da bi ti rada da jaz k teb pridm na sokca sej sm oblubla da bom prsla kmaluuser posted image
cv105-ja jaz sem tud vesela da si tud ti mal vec med nami te tud tako kot draja rada beremuser posted image user posted image user posted image
sladkor-jaz mu nikamor ne dodajam sam edin k pije hipp cajcke pa je ze notr sladkor,tako dauser posted image user posted image

vidm da nobena ni za sokca dons edino thaiss,pa nc user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 22.10.2007 8:02:05 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.10.2007 8:03:58   
tinaaja
jutro user posted image mi smo tudi ze dobro uro pokonc..

thaiss uzivej ta teden

zanimivost - volilni rezultati po mestih http://www.rtvslo.si/volitve07/rezultati
jelincic je raztur naredil, zame najvecje presenecenje, po drugi strani pa ... spet ne.. koncno je zanimivo ratal.

bravo erna za kakic user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 313
22.10.2007 8:06:57   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

zanimivost - volilni rezultati po mestih http://www.rtvslo.si/volitve07/rezultati
jelincic je raztur naredil, zame najvecje presenecenje, po drugi strani pa ... spet ne.. koncno je zanimivo ratal.

ja jaz sem bla tud kar presenecena nad rezultati nisem pricakvala da bo jelincic dobu tok glasov,midva sva pozabla it volt,bova sla na drugi krog sicer pa tako slabsega predsednika k ga mamo ze skor ne mormo imetuser posted image

hrana-sem pozabla vprasat nas tamal je vceri jedu kolerabo,koren,krompircek,cvetaco,brokoli z zacimbami potrsilj,bazilika in malo timiana in kislo smetano sej ni nc narobe ce sem dala not mal teh zacimb al jih se ni uredu dajatuser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 22.10.2007 8:07:05 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 314
22.10.2007 8:08:25   
tejčica
Svit (Naomi), user posted image  za 7 mesecev.

Vidim da ste zvečer prinesle notri dnevni mrk. Jaz raje nisem prišla na RR, ker mi pol čas čist uide. Že tako sem šla spat ob enih, ker sem se učila. Auf sem pa imela malo čez pet ko je mali flašo zahteval, pol se mi pa itak komaj splača zaspat nazaj, ker ob šestih budilka prav nemarno tuli.

Amy, Vidu je tudi nekaj najbolj zabavnega ko ga držimo in on veselo poskakuje, se odriva. Smeh na kubik.user posted image

Thaiss, lepo te tvoj razvaja. Ta teden pa uživajte v troje. Pa še eno user posted image  za botrčka, da bo šlo hitro na bolje.

Rumenjak - Vid je včeraj jedel za kosilo govejo juhico, korenčka in gresove knedle, torej tudi jajčka. Je imel to že parkrat na jedilniku in ni bilo nobenih težav.

Volitve - Tudi naša Taja je šla včeraj volti.user posted image  Je šla z babico in dedijem. Ji je bilo zanimivo, ker so šli v njen vrtec. In pol ona razlaga in razlaga...jaz pa čepke za ušesa iščem.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
Naš Maks ne razume, da je treba stvari med sabo delit !! V petek je bla tu njegova sestrična (marčevka) in se na puzlih ene petnajst min igrata vsak s svojimi igračami ... v isti sekundi pa sta oba planila na ISTO kocko ... sledilo dretje, kot bi jih blo deset na kupu ... in mulo točno ve, kaj je njegovo ... enga mobitela do petka ni šmirglal, pa ga ima že lep čas ... kaj še bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Počaki da še malo zraste in bo še huje. Dobra tolažba, kaj?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

pravljice - ... pri nas to sploh ni za pred spanjem, ker ona čist not pade. 

Tajo pravljica tudi čist zbirhta. Ona se v pravljico tako vživi, da ni šans da jo to uspava. Je pa kljub temu to že par let del večernega rituala pri nas. Če ji rečeš da zvečer ne bo pravljice, je zanjo to največja kazen. Običajno ji jo jaz ali pa moj prebereva v postelji, ona vmes sprašuje mogoče in nemogoče stvari in potem gre še sama enkrat ali dvakrat čez knjigico. Res jih ima rada.

Dajadada, saj tvoj lahko pride zraven. Bo otročke čuval, da bomo me v miru kofetkale.user posted image

Erna, držim pesti, da vama čimprej rata uresničit selitev na Dolenjsko.

Vms, tebe je pa tako lepo brat. Se mi zdiš tako umirjena in to pri treh otrocih. Pa user posted image  da čimprej zagledaš user posted image .

Barči, Žan je pravi srček. Pa čisto nič "švoh" ne zgleda. Je kar luštno dojenčkasto zalit.user posted image
Žabika, user posted image  da se hitro pozdraviš in user posted image  Hani za meska.

Pocka, a je že nov član na poti?

Tinaaja, vidim da te je listje spravilo v dobro voljo.user posted image

Anja, jaz sem pa tkoooo vesela da mi 1x na dan zaspi za več kot eno uro. Je bilo obdobje ko je spal samo 2-3x po 15 min. Takrat šele časa primanjkuje.
No, naš otrok še ne ploska, ne maha pa-pa... se pa po novem plazimo.user posted image  In to tudi naprej.user posted image  Ga je prav luštno gledat, ko se maje po prostoru. In najraje jo mahne proti stolom ali pa mali mizici in bi vse cajtnge ven zvlekel. Toooooo se mi pa glih ne dopade preveč.

Na Obali še vedno burja vleče za znort. Me sploh nič ne vleče ven, ma bo treba it. Pridejo spet okna do konca štimat. Zadnjič so ZA ČUDA vse lahko dal not aaaaaaaaampak: rolete so preširoke in ne grejo gor, pol kljuk manjkaj, vrata so brez ključavnice. Pa kje user posted image  smo mi najdli to user posted image  firmo???

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 315
22.10.2007 8:10:42   
pocka
jutro

mi smo naspani, Taja gre zadnje dni spat ob 19, ima pa navado, da ob 23 že zizamo, pol okoli 3 spet akcija, pa sem se navadila, da jo probam samo malo pobožat po glavi ni zaspi nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Je pa ena novost pri nas.Prej je Bor spal 3x na dan po min. 1h.Zdaj pa spi 1x na dan po 1h do 2h .Saj drugače ni tečen,sam meni mal časa primankuje.

predstavljaj si pol mene, ko mi Taja spi samo po kosilu pol urce in to je to, no pa včasih na sprehodu (bolj poredko), doma je razsul user posted image

vms - držimo pesti, da čimprej zagledaš user posted image

žabika - user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš, pa bravo za Hano, je že prava jedka

tejčica - kje siii?

erna - pri nas je tudi podoben ritual zvečer, izjema so večeri, ko gre moj v nočno, pol pa na RR visimuser posted image user posted image

dajadada - tvojga pošlji v trgovino al pa naj gre ribe lovit ta cajt user posted image user posted image

cv105 - a vaš ma pa kr mobitel že, pravi poslovnež user posted image user posted image

sladkor - ji ga ne dajem

olivno olje - jaz vsak dan, ko kuham kosilo za Tajo, popražim zelenjavo na malo olivnega olja, je to v redu? Mislim, je dobro, da to delam vsak dan ali bi bilo boljše bolj poredko?

pravljice - sem ji parkrat probala kaj prebrat, pa ji je glavna preokupacija to, da vleče in žveči knjigo, posluša pa ne, bom čez čas spet probala, mogoče bi pa bilo boljše pripovedovanje, samo se moram prej kako pravljico naučit user posted image user posted image

A mate že kaj snega? Tu je tako bljak vreme, piha kot noro, ...še dobro, da je danes moj doma, ker bo dolg dan. Ni za it iz hiše. Ta teden bo huda, ker je moja mami šla na toplo in bova s Tajo veliko same doma, bodo dolgi dnevi, ker je tako grdo vreme.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 316
22.10.2007 8:12:06   
tinaaja
erna, disavnice naj bi lahko ze od zecetka uporabljali. jaz jih ne, ker sama nisem fan teh zadev

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 317
22.10.2007 8:13:02   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image  vid za plazenje

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
22.10.2007 8:16:46   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
tejčica - kje siii?

tuuuuuuukiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
Nč panike, ni me še burja odnesla. Me je en mal vornh preveč.user posted image Ti se maš pa za bat, ja.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
22.10.2007 8:18:59   
pocka
aaa, evo te...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Pridejo spet okna do konca štimat. Zadnjič so ZA ČUDA vse lahko dal not aaaaaaaaampak: rolete so preširoke in ne grejo gor, pol kljuk manjkaj, vrata so brez ključavnice. Pa kje user posted image  smo mi najdli to user posted image  firmo???

da nimate isto kot mi, je tip tudi pripeljal nova okan in je narobe rolete zmeru, so bile kar 5 cm preširoke, mislim budale...
Ah Tejčica, še malo potrpi, pol boste pa uživali v novi hiški. Nas to še enkrat vse čaka, ko se bomo selili.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
22.10.2007 8:20:09   
erna14
draja-kje si,dons si mal zatajilauser posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
22.10.2007 8:20:58   
tejčica
olivno olje - jaz ga tudi uporabljam za malega. Zelenjavo mu vedno pražim na olivcu, pa tudi ko kuham zelenjavo ga vedno dam mal notr.

Erna, te začimbe (dišavnice) kar uporabljaj, s poprom pa še mal počaki.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
22.10.2007 8:21:06   
blanči
Dobro jutro!

Kavico smo že spili, ko je šel ati v službo, Anja pa zdaj spi.

Malo ste obujale spomine in naj se vam še jaz pridružim:

Anja stara 3 dni
user posted image

in Anja stara skoraj 7 mesecev:
user posted image

in še ena s Tijo od Majcike:
user posted image

No zdaj pa smo se zbudili tako, da šibam.

Se slišmo.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 323
22.10.2007 8:32:46   
Lejci
Svit user posted image  za 7 mesecev user posted image

Začimbe-  ja z uporabljam poleg teh še origano in lovorjev list.

Volitve, spomnila sem se ob 7 zvečer, ko smo tv prižgal user posted image  Jah, se pozna, da je bil oči doma in nam je preveč lepo v teh zelo redkih trenutkuh, ko smo skupaj.

Rumenjak meni P ni nič svetoval, nimam pojma, bom počakala do 8. mesca.

Sem pa ji začela dajat skutko, a je res treba uvajat meso pred mlečnimi izdelki?

Sladkor - ne dajem nikamor, edino v keksih, ki jih zdej 2 dni dobiva po 1 na dan, je pač že not.

Naša še vedno bojkotira hrano, poje manj kot deci, pa še to se 45 minut matramo. Edino zvečer kašico zmaže k keks user posted image . Ne vem, kaj jo je pičl zdej.

Pravljice - to je pri nas znak za začetek divjanja user posted image

Tkole pa ji dogaja na kahli user posted image
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.10.2007 8:57:59   
pocka
Vid bravooo za plazenje

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
tejčica - kje siii?

tuuuuuuukiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
Nč panike, ni me še burja odnesla. Me je en mal vornh preveč.user posted image Ti se maš pa za bat, ja.

sej mam par kamnov v žepihuser posted image user posted image user posted image

pa svit čestitke za 7 mesecev

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......