Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:09:52
|
|
|
|
rija
|
črno usnje
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
črno usnje A se to nosi?
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:11:38
|
|
|
|
rija
|
nimam pojma..... asociacija pač...
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zdaj se menda spet nosi usnje, sicer pa ne vem prav dobro, kar se mode tiče. Jaz nosim tisto, kar mi paše. Mogoeč bi Spliš vedela? Mislim ali njeno prvo,d rugo, tretjo ali četrto krilo?
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:12:50
|
|
|
|
Maxica
|
Ful dobre žabe. Jaz bi bila kr brez krila. Ne, res, ne vem...
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoeč bi Spliš vedela? Mislim ali njeno prvo,d rugo, tretjo ali četrto krilo? A "samo" toliko jih ima Splišni Jaz imam občutek, da jih je bistveno več.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, mič, toliko sem jih zadnjč naročila iz Neckermana, pa sem vprašala za nasvet, katero naj naročim. No, potem se slikice niso hotele popat, pa sem vseeno vprašala, za katero števlko bi se katera odločila. Se mi zdi, da je zmagala štirica. A ti pa najprej žabe kupiš, potem pa vse ostalo za zraven? Hm, zanimivo zaporedje. Po moje te žabe pašejo na črno krilo. Ker so črne. Saj vem, da je komplicirano, ampak tako pač je.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
O si faca, štiri naenkrat . Za to jaz rabim štiri sezone, če vmes nisem noseča. Žabe sem si ene lepe kupila lani in sem jih fulllllll nosila. Sem šla v krilu v prodajalno in je trgovka skoraj diplomirala, toliko mi jih je pokazala. Zdaj pa malo po netu brskam, da ne bom spet na dolgo težila.....
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful dobre žabe. Jaz bi bila kr brez krila. Saj doma sem
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:29:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
črno, gladko, brez vzorca
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 črno, gladko, brez vzorca Kakšen predlog, kje se da kaj takega videti? Da je solidne kakovosti, primerno za v službo?
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR O si faca, štiri naenkrat . Ne, saj štirih potem nisem kupila. Naročila sem jih 6 ali 7,a nekaj takega, kupila sem pa 2.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kakšen predlog, kje se da kaj takega videti? Da je solidne kakovosti, primerno za v službo? Neckerman, se mi zdi, da št. 3.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Blagor se vam, ki imate tako lepe noge, da lahko krilo oblečete. Mič, jaz bi na take žabe oblekla črno krilo do sredine stegen. Lahko usnje, lahko kakšen tvid, navaden bombaž... samo jeans mi nekak ne gre zraven, pa magari črn.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, saj štirih potem nisem kupila. Naročila sem jih 6 ali 7,a nekaj takega, kupila sem pa 2. Torej.jih naročiš in vrneš, kar ti ni všeč? In to gre ali kaj komplicirajo?
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 črno, gladko, brez vzorca Aja, to sem pa pozabla poudarit. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se pa potem tu zraven obuje? In kaj na čez obleče? Mislim, jakna, plašč?
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:32:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: jana73 črno, gladko, brez vzorca Kakšen predlog, kje se da kaj takega videti? Da je solidne kakovosti, primerno za v službo? v moji omari drugače pa npr. Vero moda, Mango, Promod, ...
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Blagor se vam, ki imate tako lepe noge, da lahko krilo oblečete. Ko imaš lepe žabe, imaš tudi nekaj več motiva za ne jest
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, saj štirih potem nisem kupila. Naročila sem jih 6 ali 7,a nekaj takega, kupila sem pa 2. Torej.jih naročiš in vrneš, kar ti ni všeč? In to gre ali kaj komplicirajo? Ja, zdaj lahko, ko so mi potem poslali vip kartico. Ko sem ta krilla naročila, pa te VIP kartice še nisem imela in sem si 8 (ja, osem jih je bilo, zdaj sem se spomnila), razdelila na 8 obrokov. Sem ralunala, da bom potem samo eno vzela in tisti obrok pač takoj ob prevzemu plačala. No, potem sem dve, tako da mi morajo zdaj eno položnico še poslati. Moja mama pa naroči preko telefona in je vprašala, če lahko tako naredi, da pač plača tisto, kar bo vzela, in so rekli, da ni problema, da bodo poslali prazno popložnico. In so jo. Pa nima VIP kartice. Pokliči in vprašaj. Je pa fino to. Zdaj sem ravno naročila ene 8 zgornjih delov. No, poslali so mi samo dva, ker ostalih ni, in nisem ob prevzemu nič plačala. Zdaj mi nista všeč in ju bom samo lepo poslala nazaj.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Spliš, pa številke iz Nekermana so iste, kot jih drugače nosiš? Mislim, ti je prav, kar naroččiš? Ker jaz imam tudi katalog, pa gledam, samo ne vem, če bi se odločila.
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Albina, jaz imam zdaj črno usnjeno jakno, čisto navadno, na suknjič narejeno. Potem pa zraven obuješ ali črne salonarčke ali balerinke, ali pa škornje. Jaz jih še sedaj kupujem. Bi pa imela eno tako črno jakno iz volnenega blaga, iz H&M, sem jih videla za 60 evrov, se mi zdi. Pa nimam denarja,
|
|
|
|
RE: Kakšno krilo na te žabe? 21.10.2007 16:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Blagor se vam, ki imate tako lepe noge, da lahko krilo oblečete. Ko imaš lepe žabe, imaš tudi nekaj več motiva za ne jest Verjamem. Samo jaz imam tako mišičaste noge, da jih ne upam pokazat.
|
|
|
Izbira bankekrtkovaKatero banko bi izbral?NKBM (
19%)
A Banka (
12%)
SKB (
13%)
NLB (
42%)
Unicredit (
15%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!