Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Tašonka a tko je to z mlekom 1 in 2?? tega pa nisem vedla, mi je pa ful čudno zakaj potem pediatri rečejo da če je otrok lače preveč po 1 da greš postopoma na 2-jko? Res sem presenečena. Joj sem se zdele spomnila da mam eno 2 -jko doma, grem primerjat. No sem nazaj in sem ugotovila da ima Aptamil 1 in 2 v 100 ml 67 kcal, tko da je samo možno da je 2-jka kao bolj nasitna, pa kalorično bolj "prazna". Ker otrok se na začetku bolj redi kot pa pol. Priznam, da preverjala nisem, mi je pa bilo to rečeno pri Špeli, ko sem že hotla preidet na dvojko, pa mi je bilo rečeno, da se na dvojko preide šele, ko se že dodaja tudi gosta hrana, ker je dvojka kao manj kalorična. No, očitno ni, če si preverila, samo v nečem verjetno je štos. Mogoče res v sestavi vitaminov in ostalega. Skratka, rečeno mi je blo, da se dvojka daje, ko se otroku dodaja tudi gosta hrana. Huh, zaenkrat danes res fajn kaže, samo da ne bo zdej kažin, k sem se pohvalila. Trenutno mi oba spita! Pa sej ne bom imela dolgo miru, ker Jure bo kmalu lačen in se bo zbudil, potem se bo pa verjetno takoj za njim še Špela, ker bo Jure tulil. Ampak imam pa vsaj zdaj kakih 10, 15 minut miru. Me pa tud to pokonc drži, da danes dragi pride že nekje med 18h in 19h, tako da si bom potem lahko malo oddahnila. Madejka, si se mogoče spomnila brata kaj vprašat za Lost? Jaz pa ne vem, kaj naj Špeli skuham danes. Jaz imam sadni dan (jao, jutri pa prvega vodnega , boga jaz) in moram samo zanjo nekaj pripravit. Pomoje bom samo kakšno juhico, pa ji bom en jajček not vmešala, da bo bolj gosto.
|