|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.10.2007 21:10:48   
Freycha
uf.... bo oblečen ko mali buda user posted image  kaj bi ti rada, da bodo drugi mislili, da ima več kil?user posted image  (btw glih danes mi je učiteljica nemščine rekla: ja kako je pa suhauser posted image  jo bom tut začela na veliko oblačitiuser posted image )

Če bi se mogla jutri sprehajati po mrazu bi jo imela oblečeno v body, pa eno tako puhasto jaknico, ki pa ni fuull debela, pa žabice (štrample) in tanke nogavičke čez ter žametne hlače. Pa dekico čez, pa če bi fejst pihalo, bi dala bombažno kapico (ampak ne tiste, za kopanje - tako za kao jesen), sicer tudi tega ne. Ne smeš pozabiti, da se v košari naredi full dobra mikroklima, da noter praktično ne piha in da jim zna hitro vroče postati.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
19.10.2007 21:12:34   
baja*
ejvo še mene.

Kapica, kaj pa mi te spet ni pasalo? Meni vse paše!user posted image
madejka sem šla še enkrat gledat slike od Maja pa sta si res z Renejem na enih malo podobna. Oba mata take lušne debele ličke...user posted image
yudit a ti tud kruh pečeš? V ta novi kuhnji bo šele fajn, a?user posted image
freycha uživajte jutri v LJ!user posted image  A si se že pozdravla?

Jaz bom pa jutri tortoooo jedlauser posted image . Od svakinje dvojčka praznujeta prvi rojstni danuser posted image . Sam to mi je že zdaj malo bed, ker bo ful folka tam in ga bo Rene nastradal, ko bo polno fac v njega bulilo pa si ga iz rok na roke podajalo...user posted image  Upam, da ne bo preveč tečn zaradi tega....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
19.10.2007 21:13:00   
yudit
Saj pravim ta G je bila kot od boga dana tisti dan v porodno, drugače če nje nebi bilo bi jaz še kaki dan ležala v porodni in čakala da se me spomnijo user posted image aja dr Mujezinovič   tud on je res meni bil dober tak da vsaka im čast..

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
19.10.2007 21:13:02   
Anonimen
joj, zdaj tu ful modrujem in  tuhtam kaj mu jutri nataknit.... na koncu bo pa sonce in spljoh ne bo tak mrzlo....

mah, preveč ga itaq ne morem oblečt, ker ga pol v lupinico ne spravim. user posted image  Bom ga oblekla kot čebulo in ga bom po potrebi lupla ven....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
19.10.2007 21:14:40   
siskamiska
Kapica tiste parcele nimava namena prodati, saj je to najino poročno darilo en drugemu. Sva si rekla da edino takrat, če bi nam res škrtnilo, drugače pa ne. Parcela je pa ful velika (4123 kvadratov).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
19.10.2007 21:15:04   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Meni je bla tvoja G, ko sem bila pred porodom v P res fajna. Edina si je vzela malo več časa, da mi je kaj razložla. Ampak je včasih taka zmedica mala...

je fajn ja. Samo groba zna biti. Mislim, pregleda te ko kos mesa... ampak glede na to, kak stručko je, tut to preživim. Zmedeno pa res govori, sicer ima pa full dobro glavo poštimano. Pa tako tiho govori, da je včasih sploh ne slišiš. Pa ker je non stop malo v svojem svetu, jo včasih težko razumeš, kaj ti hoče povedati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
19.10.2007 21:17:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Meni je bla tvoja G, ko sem bila pred porodom v P res fajna. Edina si je vzela malo več časa, da mi je kaj razložla. Ampak je včasih taka zmedica mala...

je fajn ja. Samo groba zna biti. Mislim, pregleda te ko kos mesa... ampak glede na to, kak stručko je, tut to preživim. Zmedeno pa res govori, sicer ima pa full dobro glavo poštimano. Pa tako tiho govori, da je včasih sploh ne slišiš. Pa ker je non stop malo v svojem svetu, jo včasih težko razumeš, kaj ti hoče povedati.

uffff... na srečo me ni pregledovala.... kakšna je bila pa jakost govorjenja, tega se pa ne spomnim...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
19.10.2007 21:18:25   
Anonimen
Punce, če mi katera zna odgovoriti na tole vprašanje:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1975427

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
19.10.2007 21:19:27   
yudit
ja baja*, sem si pripravila da ga zakuham, zdaj pa res grem malo  dat spat pa mal zlikat , baja*-pojej še kaki kos za mene, a Rene je taki zlati  da sigurno nebojo mimo njega šli, ja pa fajn ga obleci da mu nebo mrzlouser posted image   saj veš kaj mislim s temuser posted image , bojo vprašanja letela kot iz rukava ne da, z strani mislim... ja pri meni je včeraj tista polnjena paprika  pognala zvijanje in meni in mojem in moji zlati Lei da je od zjutraj od 5 do pol sedmih se zvijala. in to so bile  baja* PAPRIKE, a vešuser posted image lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
19.10.2007 21:19:55   
baja*
zvesta jaz sem danes popoldan, ko je blo tud kr mrzlo malega za sprehod oblekla: body z dolgimi, tanka majčka in jopca, podložena s flisom (ona črtasta iz Kika, če slučajno veš), štramplčke, tanke nogavičke in hlače ter copatke. Kape mu nisem dala gor, je pa mel kapucouser posted image . Pa nisem ga mela v košari, ampak v športnem, zato sem ga še s tako srednje debelo dekico pokrila.

yudit veš da se bom kaj oglasilauser posted image . Ampak čez vikend ne, ker bo gužva, tam v pon,tor enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
19.10.2007 21:20:34   
Freycha
baja mah mene še vedno zebe - samo me zebe le zvečer, zato mislim, da je od utrujenosti. Sem pa pojačala radiatorje, da bodo bolj greli, ker me res zebe.......
dragi, ker vem, da tole bereš - sorry, sej smo zdej na cenejšem plinu...... ampak mene res zebe user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
19.10.2007 21:21:08   
siskamiska
Zvesta žal ti ne znam pomagat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.10.2007 21:21:54   
baja*

ti je Meta lepo povedla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.10.2007 21:23:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ti je Meta lepo povedla user posted image user posted image user posted image user posted image

ja... jaz trotla pa na roke preračunavam... mar bi že prej gospodinjstvo osnovala user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.10.2007 21:24:22   
baja*
no zvesta zdaj pa zares, v naši bajti sta že odkar pomnim prijavlena 2 gospodinjstva, sam člani se skoz menjujej(m)ouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.10.2007 21:28:57   
Freycha
Baja, zdej sem razmišljala, ko sem brala tvoj podpis, da se pri tretjem otroku ne boš tako hvalila, kot se pri prvem, da ga zibate user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.10.2007 21:30:58   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

Rene je taki zlati  da sigurno nebojo mimo njega šli, ja pa fajn ga obleci da mu nebo mrzlouser posted image   saj veš kaj mislim s temuser posted image , bojo vprašanja letela kot iz rukava ne da, z strani mislim... ja pri meni je včeraj tista polnjena paprika  pognala zvijanje in meni in mojem in moji zlati Lei da je od zjutraj od 5 do pol sedmih se zvijala. in to so bile  baja* PAPRIKE, a vešuser posted image lp 

Jezus seveda, še dobro da si me spomnila. Bom raje kr kombinezon iz omare vzela pa bouser posted image , pa čeprav bomo v hiši mu bom za vsak slučaj še rokavičke gor dala pa kapo in podkapouser posted image . Pa šal!user posted image

E bogi, a kar vsi ste čutli posledice tiste paprikeuser posted image . Drugič raje juhco iz vrečke skuhaj, bo manj škodeuser posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
19.10.2007 21:31:57   
yudit
baja* lepo se imej na rd pa uživaj, mi dve grema se mal cartat ker mala noče spat crtala bi se ok lahko noč pa lepo čvekajte....ja  me veseli da sma se spoznale  ker jaz itak nimam neki bistriških deklinuser posted image za frendicee bay

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
19.10.2007 21:32:33   
Freycha
punce, ne me kregat... ampak kako se napopa slikica?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
19.10.2007 21:34:29   
Anonimen
Freycha.... slikca mora bit objavljena na spletu in jo pol lahko kopiraš in prilepiš...

Če pa hočeš slikco, ki ni na spletu, pa grem jaz na www.slikomat.com (se mi zdi, da je com ali je pa si), pa pol tam izbereš sliko, veliksot in kodo skopiraš v odgovor.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4745
19.10.2007 21:35:45   
baja*

Baja, zdej sem razmišljala, ko sem brala tvoj podpis, da se pri tretjem otroku ne boš tako hvalila, kot se pri prvem, da ga zibate user posted image

Freycha, pri tretjem?user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, to je bila začetna vznesenostuser posted image . Zdaj bi pa včasih najraje tiste smajlije na koncu spremenila v :(( user posted image  user posted image   npr. takrat, ko ga že kako uro zibamo po rokahuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
19.10.2007 21:36:58   
Freycha
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
19.10.2007 21:37:30   
Freycha
evo, tko pa moja pipika že sedi user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
19.10.2007 21:38:33   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Freycha, pri tretjem?user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, to je bila začetna vznesenostuser posted image . Zdaj bi pa včasih najraje tiste smajlije na koncu spremenila v :(( user posted image  user posted image   npr. takrat, ko ga že kako uro zibamo po rokahuser posted image

aaa si na isto prišla, kot jaz. Sem tut kake dva meseca nazaj govorila - ah, takoj še enega... zdje pa se z najdražjim pogovarjava, če bi samo pri enem ostala user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
19.10.2007 21:38:36   
baja*
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaka frajerkauser posted image  prav čiča žeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?