|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svetujte................
19.10.2007 15:59:19   
Anonimen
Nimam moči ne volje,da opišem kako debilnega imam fanta s katerim sem že sedem let pri svojih 22 letih. Živiva skupaj skoraj eno leto in delam pri njegovem očetu tudi že deset mesecev. In vsak dan bolj in bolj razmišljam kako bi popokala kufre in odšla,ker tako ne morem več živeti in ga prenašati in ko njemu to omenim reče ja pejt oz. ko se skregava ali če kej ne naredim za njega reče "če ti kej ne paše pejt", in ko jst hočem iti me prosi naj ostanem......in kako me ma rad..........user posted image in bla bla.... Mislm da me ima rad oz. prej navada,da je z mano,ker če bi me mel ne bi manipuliru z mano. Da nebom preveč nakladala me zanima vaše mnenje. Če odidem od njega ali naj tudi službo pustim,ker tudi on dela pri očetu..........user posted image in potem bi se srečevala,kar mi lih ni ok.???
Hvala user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svetujte................
19.10.2007 16:00:50   
daddy
Da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 16:01:09   
pety78
Aha.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 16:03:32   
Anonimen
Sej si si že odgovorila. Če nisi srečna. Spokaj. Čisto preprosto.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2007 16:04:59   
Anonimen
Zberi moči in pojdi, ne pusti se več manipulirati. In tudi službo zamenjaj.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 16:08:03   
Anonimen
za moje pojme je slabic,dokler ne reces da bos sla je frajer ,ko pa hoces it je pa full meden ,PUSTI GA KER BOS LAHKO Z NJEM IMELA SE FULL PROBLEMOV,imam obcutek da te ze zdaj izsiljuje ,kaj se bo zgodilo ce bos sla ,pa te bo izsiljeval z samomorom  ,kaj bo pa potem?                               taksno je moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 16:11:04   
Felicity
Pusti ga, pejdi stran ... službo boš že dobila kje drugje.

Saj si še rosno mlada... vse je še pred tabo.

Srečno & uživaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 16:11:27   
baguSka
Itak. Kaj ti ni jasno!? In to cimprej. Odpoved. Obema!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 16:44:18   
mami_miki
vprašaj se, kaj boš izgubila, če greš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 17:14:29   
Anonimen
Adijo.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 17:36:16   
dojenček
Čim prej odidi!!!!!!!!!
Tudi sama sem to vse dala skozi, ko nisem vedela kaj naj storimuser posted image .Ko sem končno zbrala pogum, sem izvedela, da sem noseča. Sedaj imava tri lete starega user posted image otroka živimo skupaj, vendar pa se kar naprej nekaj prerekava, vendar ne pred otrokom, vsaj to ima poštimano v glavi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2007 17:44:10   
Anonimen
Najprej zamenjaj službo, da boš preskrbljena, pol pa še desca.

(odgovor članu dojenček)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2007 17:45:58   
mama54
vprašaj se, kaj boš izgubila, če greš...

To bi  tudi njega vprašala prvič,ko bi ti rekel,da naj spokaš in greš.In ali misli,da si ga dobila na loteriji.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2007 17:49:13   
Jutra
Naredi konec na celi črtiuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2007 18:08:56   
Naja30
Tudi službo zamenjaj, ja, če misliš it stran od fanta.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2007 18:19:58   
srki
Če veš, da to ni to, da nisi srečna, da se ne da nič rešit, potem pojdi. Bolje sedaj, kot kasneje. Seveda bi na tvojem mestu zamenjala tudi službo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2007 18:25:08   
Čupka
Mene pa je zelo zmotilo to, kako začneš svoj post :

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nimam moči ne volje,da opišem kako debilnega imam fanta s katerim sem že sedem let pri svojih 22 letih.

Ko sta končno zaživela skupaj, se je pač pokazalo, da je to vse kaj drugega, kot 6 let zmenkov,... Očitno imaš težave s tem predvsem ti. Ker nisi opisala "kako debilnega" fanta imaš, pač ne moremo sodit ne tebe ne njega.
Očitno nisi zadovoljna. S tem ko vztrajaš v zvezi ne delaš usluge ne njemu, ne sebi. V tebi raste gnev, on ja pa verjetno vsak dan bolj nesrečen, ker to čuti.
Odidi od njega in pusti službo pri njegovem očetu in naredi tako vsem uslugo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2007 18:39:53   
Anonimen
Si še premlada, da bi tkole živela. Celo življenje je še pred tabo.
Premisli vso zadevo, ti sama najbolje veš kako in kaj je med vama in se sama odloči, kaj boš storila.
A si res želiš takole prihodnost?

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2007 18:55:40   
caillou
Ja pejt, samo prej si novo službo zrihtej.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2007 19:01:20   
Anonimen
No bom pa še na hitro napisala kako "debilnega fanta imam"!
V sedmih letih sva bila skupaj en vikend na morju, za novo leto sva bila samo dvakrat skupaj..........njegov izgovor: 'sej bova hodila na stara leta,imava še čas,zdej bi jst užival še s prjatli'user posted image . Doma da ne govorim.......čisto vse sama naredim........če hočem imet večerjo in pospravljen,tko k je treba imam zelo malo prostega časa oz. sem zelo zmatrana ob koncu dneva...... na to pravi: 'sej itak nč ne delaš v službi,sam sediš od česa si zmatrana? kaj ti manjka,sej maš vse........ sej živiš pri meni,normalno da boš vse to delala.......' ZA BRUHAT VEM!user posted image in še dosti tega...........
Najbrž boste rekle kaj čakam........
Lansko leto sem en mesec živela pri njemu in sm hitr popokala in šla..........
Po parih mesecih me je moj "dragi" z solzami v očeh prosil naj se vrnem in da se sploh  ni zavedu ker bedak je in da ve da je vsega on kriv in.....bla bla da se bo spremenil ne za 100% ampak za 500%...........res je bil kao drgačen,dokler se nisem spet preselila in ko je vidu da me ima............je egoist spet začel uvajat spet svoje fore.............
No zdej me je pa sram  mojih in njegovih,da bi kr tako malo letala s kufri okol k ena kura................
Čakam na trenutek ko mi bo vseeno za celi svet kaj si bo mislu in bom spokala stran od družine k mi para živce!!!!!!!
Vse mi dajo in so zelo dobri,če njih vprašaš............samo spoštovanja in ljubezni ki jo dajem jst pa nikoli nebojo dali............ker je v igri samo denar........
Moja tašča pravi 'počakaj,ko bo otrok bo vse drugače'! BABA NEUMNA K BI RADA VSE VEDLA IN SEVEDA SVOJEMU SINU ŽELI NAJBOLJE OZ. NAJBOLŠO SLUŽKINJO,KAR JE ONA SVOJEMU MOŽU IN SVOJIM SINČKOM.........
No mislim da je dost.............user posted image
hvala in lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2007 19:08:44   
Anonimen
7 let user posted image  ne vem kdo je bl trapastuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2007 19:12:41   
Anonimen
No zdej me je pa sram mojih in njegovih,da bi kr tako malo letala s kufri okol k ena kura................

To ni razlog za sram. Tvoji si verjetno želijo da je njihova hči srečna, njegovim pa nisi dolžna polagati računov. Sram te bo lahko če boš ostala z takim smrkavcem in po možnosti z njim imela še oteroke.

Kot je napisala pikec, najdi si drugo službo, pol pa spakiraj in pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2007 19:14:28   
Anonimen
Anonimna bejži stran, teci kolikor te noge nesejo.
Neeeeee ustvari si družine z njim,
DENAR ni vse.

22.let si stara, predvidevam da je to tvoja 1.ljubezen user posted image user posted image  oz.tvoj prvi "resen" fant.

Ja, ko bodo otroci bo drugače. Kako drugače??? Samo še slabše je lahko......
user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako so mislili v starih cajtih.....

Zaradi službe se ne sekiraj, sigurno jo boš dobila.

Torej daj odpoved obema - službi in fantu, ki ga oposuješ.

Le pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2007 19:40:06   
Anonimen
Kaj še čakaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2007 21:06:56   
Anonimen
    go           

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?