|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zapiranje vrat
13.10.2007 22:29:37   
najina pikica*
....user posted image  user posted image  user posted image ....prov iz srca sm se nasmejala,kako si napisala,....
sm pa začela študirat hm pri nas so durh marš odprta,da jih bom začela zapirat,da se navjo povesla,user posted image ....samo obstaja bojazen da bom pol jst mela  kontra problem od tvojga "stara kva spet zaperaš te vrata,odpri jih!" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
14.10.2007 0:10:00   
ronja
user posted image Hehehehhe, mene si tudi nasmejala! Krasen stil maš!

No, pri nama praktično ne zapirava vrat - sploh! Razen vhodnih, seveda - pa še te je enkrat mami predlagala, da bi jih pa kar odprta pustila - pa živimo v bloku, skoz nekdo hodi mimo in mamo psa (ja, moja mami je kaliber zase...). no, to ni šlo skozi, ostali vrat pa ne zapirava, razen kadar mala zvečer zaspi in se seveda bojiva ko user posted image   križa, da bi jo zbudila s kakim filmom ali "čim drugim", kar se pač spraviva počet potem...
Je pa tudi res, da so večinoma povešena in jih je težko zapretuser posted image , čisto resno! Tak da mogoče ma konec koncev celo pravuser posted image . Ampak resno, reci mu, da ti častiš nove pante in montažo vrat, ko se bo to zgodilo, pa je. Če je pa kak fengšujfanatik, potem pa mu reci, da se mu neg. energija nabira, če se jezi, pa da potem še dobro, če jih pustiš odprta, da gre ta energija lahko venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
14.10.2007 0:16:11   
ronja
Aja, edino kopalnico zapreva potem, ko je kdo bil not dlje časa in lubi me vedno opozori, da zdaj nekaj časa ni varno not hodit (nima okna, ma pa ventilator - hvalabogu sva bilat tok pametna, da sva ga dala not) - zadnjič je celo listek gor napopal: "opasno za život", mi je blo tok hecno, da ga nisem dol vzela in še zdaj gor visi in se vsi obiski sprašujejo, kaj mava not, heheuser posted image  no, saj zadnjič sva res mela dve jegulji v bani - ampak to je že druga zgodba - mogoče bi pa tvojemu to pomagalo, da mu eno tako jeguljo vržeš not, ko se kopa, pa seveda dobro zapreš vrata za sabo,hehe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
14.10.2007 0:40:11   
piščanc
o smešno. pri nas so vsa vrata konstantno odprta. mož se je pa že malo navadil. teži edino še za prižgane luči, pa še to samo ob slabih dnevih.

hehe, da se povešajo, če so odprta, to pa še nisem slišala user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
14.10.2007 11:01:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

A., a si to ti? user posted image  user posted image

Na, še jamrat ne morem, ne da bi me takoj pogruntali, kdo je ta godrnjač user posted image

Pa res je že dolgo, odkar sem zadnjič komu kaj potožila.

V bistvu sploh ni fora samo v vratah...fora je v perfekcionizmu, ki mi ne da več dihat.

Sej sem si sama kriva...kot sem si postlala tko bom pa spala...al bom pa postlo zamenjala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
14.10.2007 11:10:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

A., a si to ti? user posted image  user posted image

Na, še jamrat ne morem, ne da bi me takoj pogruntali, kdo je ta godrnjač user posted image

Pa res je že dolgo, odkar sem zadnjič komu kaj potožila.

V bistvu sploh ni fora samo v vratah...fora je v perfekcionizmu, ki mi ne da več dihat.

Sej sem si sama kriva...kot sem si postlala tko bom pa spala...al bom pa postlo zamenjala user posted image

Saj sva se že pogovarjali o tej zadevi, se spomniš? Ignore, kolikor se le da, dajmu prav, da se počuti razumljenega, misli si pa svoje. Jaz jih itak vsako jutro kasiram, kr neki, ker je pač treba nov dan začeti z nerganjem user posted image  Pa kako more tak folk sploh obstajat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
14.10.2007 11:16:35   
Anonimen
Ne morem več al bina,  res ne. Nimam več moči, ne energije, tut pozitivnost in smeh mi ne pomagata več.
nič ne naredim prav, ampk res nič. še stuširat se ne znam prav user posted image .

ne bom zdej o tem, ker se nimam namena obremenjevat še z tem, da veste kdo sem in da ah brez veze...

se je jutri šiht, pa se bo svet spet vrtel na prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
14.10.2007 11:17:36   
Anonimen

V bistvu sploh ni fora samo v vratah...

Joj oprosti, sem se zdele spomnila na pesem od Fredija Milerja:

"... škripa kot stare vrate" user posted image

Sicer pa - back to business - tvoj optimizem in smisel za humor te bosta rešila. No pa sploh ne vem, kdo si user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
14.10.2007 12:05:05   
Anonimen

Ne morem več al bina,  res ne. Nimam več moči, ne energije, tut pozitivnost in smeh mi ne pomagata več.
nič ne naredim prav, ampk res nič. še stuširat se ne znam prav user posted image .

ne bom zdej o tem, ker se nimam namena obremenjevat še z tem, da veste kdo sem in da ah brez veze...

Aha, mi je kapnilo katera si, pa saj nima veze. Itak da si taki folk mora pumpat ego na tak način da te dol tiši. To ti samo pove, da si ti ta pametna in samozavestna on pa user posted image  Jaz vem da se bo v tvoje dobro izšlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
14.10.2007 12:12:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Itak da si taki folk mora pumpat ego na tak način da te dol tiši. To ti samo pove, da si ti ta pametna in samozavestna on pa user posted image  Jaz vem da se bo v tvoje dobro izšlo.

Ja, če ne more sebe "dokazat", mora tebe tunkat. Grda oblika manipulacije.

Ne daj se, A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
14.10.2007 14:45:35   
Anonimen

Itak, da zmoreš, bebika, če jaz, boš tudi ti. Junci blesavi. Me pa prav zanima, kakobi recimo moj pa tovj skupaj funkcionirala? Kdo bi koga tunkal in ali bi kdo donehal in tako? Mislim, po moje bi se poklala taprvo minuto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
14.10.2007 21:20:37   
Anonimen
Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
14.10.2007 21:27:43   
sazi
z namenom, da če jih ne pol se s časoma povesijo in se ne dajo več zapret.

nisem brala cele debate - je malo dolga

ampak pri nas v stanovanju imamo VEDNO VSA VRATA na STEŽAJ odprta - razen, ko gre mali soat, njegova vrata zaprem, pa jih spet odprem, ko grem spat jaz
v hiši bomo verjetno (vsaj pozimi) vrata malo bolj zapirali, ampak ne zato, da se ne bi povešala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
14.10.2007 22:41:19   
Anonimen
oh, a nimajo vsi moški kakih takih neumnih for, da nas dol tlačijo in si s tem bildajo ego?  user posted image ker moj je tud takuser posted image sam da moj je še najbolj pameten zraven in nepogrešljiv povsod razen doma user posted image pa ga nič ne moti, dokler je zmatran, ko pa je mal spočit, pa je cel pain in the ass user posted image  user posted image ima čas, da išče in najde moje napake. ah ja, jaz imam še tok pozitivnosti v sebi, da mislim, da ga bom še spremenila user posted image  user posted image user posted image ker nekaj napredka je že user posted image on je pa še mlad, niti 30 jih nima in po šestih letih je že kar nekaj stvari šlo na boljše user posted image user posted image user posted image

p.s. prosim, da me ne postavite na realna tla! user posted image

p.s. 2: naša vrata v kopalanici so se povesila, in to po 20 letih uporabe v bloku, kjer se kopalnica ogreva praktično 3/4 leta. tako da je po mojem mnenju kriva toplota. pa jih je takrat oče dol snel in  nekaj popravil, pa je.user posted image je pa pol kljuka začela zafrkavat user posted image te pa še ni 100% popravil. user posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
15.10.2007 13:11:02   
s.
''Brez veze. Se grem delat, da sem likalnik user posted image ...bom položila desko in par cot user posted image ...jebela cesta se bo kar kadilo, tok bom vroča user posted image ! ''

TRESNI user posted image   Z VRATAMI, AL PA LIKALNIKOM- KAR TI PAČ PRIDE POD ROKO, KO BO MEL TRENUTEK GODRNJANJA!

jaz bi se enkrat za foro vsedla, ko bi bil on v najevečjem efektu in se samo 1x fejst zadrla: zdaj pa res nič ne bo tako, kot bi moglo bit. Še manj- sploh ne bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
15.10.2007 14:11:22   
piščanc
ne bit žalostna, sej nas ima veliko doma perfekcioniste (ok mil izraz). jaz sem se naučila ignorirati, on je pa tudi malo omilil svoje želje. še posebej, ker kar fejst skočim v zrak, če sem slabe volje.

je pa res, da iste stvari, ki mi gredo na živce, pri njemu včasih tudi podpiram. se mu pa na veliko izgobam, če je tečen, ker tega sploh ne prenašam in pol se sam grdo gledava. če je tečen ga pusti in pojdi ven. se bo že unesel.

pa veliko sreče in mirnih živcev.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 91
15.10.2007 17:30:20   
mika

Sej sem si sama kriva...kot sem si postlala tko bom pa spala...al bom pa postlo zamenjala

preden boš posteljo zamenjalauser posted image , bi mu za  vsako perfekcioništično sranje, naredila, ravno to kar ga moti.
- primer za vrata...kadar jamra bi odprla še druga vrata, pol bi gnjavil, bi odprla še tretja vrata, pol bi spet gnjavil in bi rekla...no izberi si katera  naslednja, a odprem vhodna?
- za prah: bi pihnila, da bi se dvignil, če bi še jamral bi mu rekla, naj si izbere mesto kjer spet pihnem al si bom pa sama izbrala.....itd
sigurno bi nenormalno popizdil,bi mu pa rekla, da bolj bo pizdil slabše bo. 

vsakič ko ugodiš njegovim fintam, vsakič je močnejši in te bolj najeda. ko mu boš pokazala, da te njegovo jamranje ne gane, bo odnehal.

ps....tvojemu pisanju sem se tud jaz nasmejala.
aja, punce, vse ki imate povešena vrata, se da popravit. sicer ne vem kakšna imate, naša imajo vijak, ki ga zategneš, drugače pa pokličite mizarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
15.10.2007 18:00:46   
Anonimen
Strokovni odgovor mojega AJeTo mojstra, kdaj se vrata povesijo:
- če se kdo obeša nanje
- če panti niso dobro vstavljeni
- zaradi izsušitve lesa
- če so vrata pretežka
- če se jih PREVEČ odpira in zapira

Veliko sreče z argumenti anonimna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
15.10.2007 18:59:02   
kalbo
Ma ja, da se bodo povesila...ha ha!user posted image user posted image user posted image

Kaj naj bi jih pa v zaprtem stanju držalo pokonci? Ravno tako jih držijo panti, kot v odprtem stanju. Lohk tvojmu trapcu poveš, da mamo pri nas vsa vrata na stežaj odprta, razen una u WCju pa vhodna, pa ravno ta dvoja so se povesilauser posted image . Če se pa  vrata povesijo, se jih pa enostavno s tremi potezami naštela. Če hočeš mu demonstriram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
15.10.2007 19:01:03   
Anonimen

No zdej mi pa vi povejte, kok od vas VEDNO zapre vrata ( ne vhodna, ostale prostore mislim), z namenom, da če jih ne pol se s časoma povesijo in se ne dajo več zapret.

user posted image Zaradi tega nikoli, jih pa v kopalnico zapiram zato, da mi tamala ne hodi štrfnarit tja. Pa tud to se mi kdaj zgodi, da jih ne zaprem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
15.10.2007 19:01:56   
Anonimen
Aja, pa kljub temu, da jih v bistvu striktno zapiramo, so vseeno povešena. Stara 2 leti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
15.10.2007 22:40:04   
mami_miki
Mogoče pa si gresta že malo na živce in potem gre vseeeee na živce,,,samo iščemo razloge, kje bi to pokazali...ko sem bila z bivšim sem skoz iskala nekaj, da bi se skregala, ker sem imela obdobje, ko mi je šlo vseeeeeee na njem na živce....še zakašljal ni prav...mogoče se morta kaj pomenit...

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
16.10.2007 19:07:29   
Jutra
Anonimna, a tvoj mož tudi redoljubno zapira WC pokrov? Ker če ne, mu vrni milo za žajfo.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
18.10.2007 16:09:27   
žirafica
Sorry, si me malo nasmejala.user posted image
Od takih malenkosti se lahko partnerja po več letih skorak požreta. Me spomni na film Vojna zakoncev Rose. Sprva so bile čisto nedolžne stvariuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
18.10.2007 23:31:09   
baguSka
kok od vas VEDNO zapre vrata

Pr nama tud ce jih nebi blo... vedno je vse odprto. No, razn ko greva srat, da se pac v miru podelava.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?