|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
18.10.2007 13:09:15   
NalLa
Punce kdaj ste dobile davčno številko? Naš je star dobre 3 tedne in je še nimamo. A bi mogla sama kam poklicat, da bi jo poslali. Rojstni list pa je že zdavnaj prišel.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.10.2007 13:16:19   
Naty 76
NalLa ne skrbi, pri nas je prišla davčna kakih 14 dni za rojstnim listom.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.10.2007 13:34:55   
Rožica*
davčna po 1. mesecu

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.10.2007 13:34:57   
Anonimen
Mož je šel naslednji dan po tem ko smo prejeli rojstni list na davčno in jo je dobil  5 minutah. Rabiš pa s sebij rojstni list in en osebno dokument. Tako smo tudi že zrihtali starševskega in otroške, sem ravno včeraj dobila odločbo in dobimo najvišje otroškeuser posted image . No, saj ne vem kaj je tu za ploskat, ker to pomeni da imamo tudi zanič dohodkeuser posted image .

Lina, ni več potrebno nič potrjevat v službi, samo prepišeš podatke.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
18.10.2007 13:36:18   
NalLa
hvala punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
18.10.2007 13:40:28   
lemavrica
Dones se mi bo pa zmešalo. pol ure miru, pol ure joka. Me zanima kaj bo ponoči, upam da bo spal. Pa sploh ne vem zakaj joka.
Mi še vedno nismo dobili davčne. Moram jutri poklicati kaj mečkajo toliko časa.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.10.2007 13:57:12   
Rožica*
Srček kolk pa je najvišji otr.dodatek?

Tudi mene zanima koliko bomo dobili? Upam da najvišje, ker sem brezposelna, sicer nisva prijavljena v skupno gospodinjstvo, pa je rekla svetovalka na centru, da se upošteva dohodek obeh v kolikor mislim funkcionirat kot družina (če bo očka skrbel za user posted image )  da ni važno če ne živimo skupaj..... Še nisem uredila, se mi pa že kar malo mudi, da bom dobila še za nazaj.

Se pa vedno spomnim nase, ko berem tvoje poste  Srček. Tudi pri meni je cel projekt za v trgovino. Treba se je peljat z avtom in preden natovorim voziček,... Da o taščinih obiskih ne govorim. Ko bi mogla počivat pa navadno nji prenašam....
Imam občutek, da ne morem nikamor sama in se bojim da se bo jokal ko user posted image , vsaj vse moje predhodne izkušnje so bile takšne.
Vendar sem se odločila, da je tudi to treba vpeljat v naše življenje in da ni user posted image  da ne zmorem sama z enim dojenčkom v trgovino.
POizkusila sva že dvakrat in v drugo je bilo že bolje. Se mi je pa prvič zelo jokal v jajčki in ker nisem mogla obstati je po kilometru utihnil in se izgleda spirjaznil da me ne bo nazaj in da mu bom samo govorila.

Me pa zanima kako ostale opravljate takšna vsakdanja opravila?
VOŽNJA V AVTU: če se peljeta sama so pridni v jajčki, kako ste jih navadili?
NAKUPI: gresta z vozičkom v trgovino (pri nas je tako ozka da ne morem z njim not, da bi ga pa kar pustila tam pa tudi ne morem),
kako tiščite še nakupovalni voziček, košaro (sem ga včeraj kar v jajčki dala v nakup. voziček, pa potem nisem imela kam zložiti špecarijeuser posted image )

Že res da sem ga lahko lepo previla in na dojila, hvala bogu saj se morava peljati 30- 45 minut da prideva do tja in je vsekakor potreben en podoj preden se vrneva domov.
Pa me je v nakup. središču pritisnilo še na WC user posted image  Kako pa to izpeljati?????
JAZ IMAM OBČUTEK KOT DA NE MOREM NIKAMOR SAMA Z user posted image  user posted image

Saj vem da se moramo navadititudi na takšne situacije in tudi vem, da bo s časom bolje, mogoče pa dobim kakšen koristen nasvet tudi od vas.

lp.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 18.10.2007 13:58:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
18.10.2007 13:58:42   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Eno vprašanje. To sem že večkrat hotela vprašat, pa potem vedno pozabim.

user posted image  Je katera od doječih mamic že jedla suho salamo?

Mene strašno mika, pa ne upam.user posted image

ja jaz

SO BILE TEŽAVE??? KRČI???

ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.10.2007 14:04:59   
lemavrica
Se še nisem spravla ven sama z user posted image , saj še po stopnicah ne moremuser posted image . Voziček imava kar ves čas v prtljažniku avta, ker si ga ne upam puščat spodaj v bloku. V avtu je načeloma priden, sicer začne jokat ampak kmalu gotovi da je brez veze. Do sedaj smo bili 2x v Sparu, prvič je spal, drugič je pa na blagajni že vklopil sireno, tako da smo se hitro pobrali domov. Shrano je tako da imam ves čas flaško, vodo v termoski in Novolac s seboj in mu lahko pripravim če je treba ampak ponavadi se natempiram da ko poje gremo ven in imam cca.3h čas za opravke.
Za otroški dodatek pa tud mene zanima koliko bomo dobili glede na to da je samo mož zaposlen.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.10.2007 14:08:08   
sandra85
helena bodi vesela, da ti klara spiuser posted image sej pa je zaj vlka punca že, ko spijo-rastejoiuser posted image

duska user posted image user posted image user posted image za tvojo sestrično in malo korenjakinjo...nisem jedla suhe salame, ker je ne maramuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.10.2007 14:12:12   
sandra85
ROŽICA  VSI KOŠKI IMAJO SPODAJ UNE LUKNJE, DA GA LAHKO DAŠ NA VOZIČEK (NE V VOZIČEK) user posted image
ODPREŠ UNO, KJER SEDIJO ŽE MAL VEČJIuser posted image IN DAŠ KOŠEK GORuser posted image

MI VEDNO TAK NAREDIMO

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.10.2007 14:12:59   
nana 27
123a, bom kar svoj odgovor Tianni kopirala user posted image : ..kruh, slivovo marmelado, pa vse vrste zelenjavnih juh (brez čebule, stročnic - vse hrane, ki me napenja), ješprenjevo juho, goveje juhice, enolončnice, polento, jabolčni kompot, čežana.. Namesto mleka lahko piješ riževo mleko z dodatkom kalcija (kupi v DM-ju), ampak ne pretiravat ali pa ovseno mleko (sojinega raje ne - je lahko alergeno).
Mogoče še tu dobiš kakšno idejo za svoj jedilnik:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572108

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1571989 Lina31, glede dodatka moraš sama prepisat, ampak je pa ful butast obrazec in še bolj navodila user posted image  Rožica, jast ga tudi ne znam delat - tickerja pa bi rabila tak hiter tečaj za telebane.  Drugače pa bo res tole vedenje vremensko pogojeno. Leamavrica, he he..verjetno niso zobki. Takrat so še bolj sitni in vidiš sivomodro črtico na dlesnih pa slinijo se kot nori. Ponavadi so ene par mesecev sitni, nato pa čez noč ven pokuka prvi zobek. Pri nas se je par mesecev zelo slinil. Zobek je dobil šele sredi 7. meseca.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.10.2007 14:15:37   
Ninica
Pozdravček vsem skupaj!

Javljam vam mere iz prvega sistematskega pregleda. Naša punčka se lepo redi. Glede na to, da je imela odpustno težo v porodnišnici 3130g se je lepo poredila (se pa samo dojive). No in mere so: 53 cm in 4250 g.

lep pozdrav!

LP, Ninica

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.10.2007 14:23:57   
Anonimen
Rožica, najvišji dodatek je okoli 95 evrov.
Točno vem o čemu govoriš, jaz nisem šla še nikamor sama. Vedno me je peljal mož ali mama. V trgovini sem bla 1x z mamo in se je drl kot bi ga iz kože dajali, ampak je bil že zelo lačen. Drugič je ostal zunaj z možem. Kako bom kaj sama naredila sploh ne vem, naslednji teden imam prvi pregled in še to ne vem kako bom sama izvedla, me je že vnaprej groza. In tudi pojma nimam kam naj ga dam če grem sama, v naročju ga ne morem imet, v vozičku tudi ne ker ne vem kako zraven porivat voziček od trgovine....jajčka zasede cel voziček......Verjetno si bom morala kupit kenguruja, drugo mi ne bo preostalo. Pol pa bo revež tam noter spal.
Na srečo pa jaz nimam tako daleč do trgovine, ker od Strunjana do Portoroža ni tako daleč in do sedaj še nisem dojila nikjer drugje kot doma. Ampak se bom še tudi tega morala naučit......joj, biti mama je cela komplikacija.....V avtu pa spi ko bubica. Kam ga bom dala ko grem na prvi pregled h G pa se mi še manj sanja......

Pa včeraj sem dobila vabilo za srečanje mature po 10 letih prvič in sem kar jokala, ker seveda ne bom mogla it. Sem namreč iz MB in tja res ne morem z user posted image in pol še na srečanje. Pa tako zelo si jih želim videt, ker sem se imela mega v srednji, pa tudi ne vidim več nikogar ker sem se tako daleč odselilauser posted image . Mož je rekel da bi se dalo izvest, jaz pa kr malo dvomim.....

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
18.10.2007 14:26:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ROŽICA  VSI KOŠKI IMAJO SPODAJ UNE LUKNJE, DA GA LAHKO DAŠ NA VOZIČEK (NE V VOZIČEK) user posted image
ODPREŠ UNO, KJER SEDIJO ŽE MAL VEČJIuser posted image IN DAŠ KOŠEK GORuser posted image

MI VEDNO TAK NAREDIMO

Ajauser posted image . Kaj se ne bom še naučila.....

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
18.10.2007 14:42:33   
jst86
ojla
srček ko sem imela jst pregled pri G,je bla ena z user posted image  tam.če nimaš varstva ga s sabo vzemi pa bo. jst bi ga če mi ga nebi imela kdo za čuvat.
kaj pa če bi mamo prosila da ga pride čuvat za en dan da bi ti lahko šla na obletnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.10.2007 14:52:18   
helenav
se vidi da se vreme spreminja..moja od 12 ure joče in potolaži jo joška....sploh ne vem več kolikokrat sem jo podojila...vem, samo da vsakič ko poje rečem..sedaj ti pa dve ure ne dam..pa je že čez 20 minut priklopljena..in dejansko ful vleče..ni le golo vlečenje in cartanje????????????????? bo eksplodirala

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.10.2007 15:02:34   
Anonimen
Hmm, Žan očitno ne trza na spremembo vremena, po hranjenju ob 12h sem ga še zbujenega dala v posteljico in je sam zaspal in spi že 3 ure, tako da zgleda da ga bom morala spet budit.

Jst, a mama da pride iz MB Žana čuvat v Strunjan in jaz iz Strunjana v MB na obletnicouser posted image . Šlo bi tako da ga pustim pri mami in grem na obletnico. Samo je vseeno daleč 300km z user posted image za en dan.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
18.10.2007 15:04:49   
cuma
Čau punce!

duska: čestitke za nečakinjo!!!

srček: po moje bo G prav vesela, če ji prineseš pokazat Žana user posted image ! Jaz se sploh še nisem naročila ... user posted image

nana: kako je z majo? Je nosek še poln? Mi še vedno črpamo .... v nedogled traja user posted image Kako je Miha?

Rožica: na wc je najlažje it v kak špar ali večji mercator, kjer imajo wc za invalide - greš lahko z vozičkom notri, drugače pa si gaparkiraš pred vhod in pustiš pač vrata odprta.... saj ne pride noben špegat, če vidi, da imaš otroka pred vrati ... Tako pač jaz naredim. Ni pa povsod možno, ker so wcji ponekod tako majhni in ozki, da z vozičkom ne moreš noter.

Mi smo danes imeli prvo posvetovalnico: Tinkara ima 4900g in je dolga 63cm user posted image  .... ni čudno, da moram že zamenjat pol garderobe v predalniku user posted image .

Trenutno pri nas vsi spijo ... Ema je tudi imela danes sistematski in cepljenje, tako da upam, da ne bo reakcije .... Gremo pa jutri za en teden na štajersko k babici in dedku, da bosta razvajala Emo, jaz pa bom v miru Tinkaro rihtala.
Lepo se imejte!

Cuma 

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.10.2007 15:34:45   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

MI VEDNO TAK NAREDIMO

Ajauser posted image . Kaj se ne bom še naučila.....

kaj tega ni nobena vedela user posted image
kaj dajate vse košek v nakupovalni vozičekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.10.2007 15:44:52   
sandra85
nefretiti....ta varuška ki jo imaš zaj-je vredu? tut piska v primeu, če user posted image neha dihat?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.10.2007 15:45:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

-če je dojka na dotik mehka in mlahava, kaj to pomeni, da je zelo malo mleka not?

Daleč od tega, da ne bi bilo zaradi tega dovolj mleka.

Sandra, nekaj mi moraš razložit, veš kaj? Saj veš.user posted image  

za avatar?user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.10.2007 16:12:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce kdaj ste dobile davčno številko? Naš je star dobre 3 tedne in je še nimamo. A bi mogla sama kam poklicat, da bi jo poslali. Rojstni list pa je že zdavnaj prišel.

Mi davčne tudi še nismo dobili, pa je star 4. tedne.

Srček - ČESTITKE ZA OTROŠKE!!

Meni jih bodo mogoče tudi malo dvignili, za dva otroka sem sedaj dobivala 100 EUR.

[Me pa zanima kako ostale opravljate takšna vsakdanja opravila?

VOŽNJA V AVTU: sama ga še nisem vozila,ker imamo en avto. Jaz v vsakem primeru sedim spredaj, če vozimo samo Matijo ali vse tri. V vsakem primeru funkcionira, ker imamo zaspanca.
NAKUPI: gresta z vozičkom v trgovino (kako tiščite še nakupovalni voziček, košaro : Sama grem navadno po manjše nakupe in mu stvari nalagam v voziček okrog njega, pa na strehico,...v soboto, ko gremo v šoping pa ga dam z jajčko v nakupovalni voziček, moj user posted image  pa za nakup vzame drugi voziček.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
18.10.2007 16:14:56   
Anonimen
Sandra kako ti je uspelo, da se slikice menjavajo?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
18.10.2007 16:18:43   
taja83
hvala punce, vidim, da ste vse enakega mnenja. Meni pa so rekli da si moram po podoju mleko čisto še ven izčrpat ker lahko drugače mastitis dobim, ker ne sme mleko not zastajat. da pa bi dva podoja enega za drugim uporabila isto dojko pa ni možno ker bi mi drugo ta čas že razneslo, ker že če spi 4 ure, mam tko trdo pa vročo da komaj čakam, da se zbudi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......