|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šele zdej...
8.12.2004 20:40:11   
baguSka
...je pršlo za mano! Jokam ko hudič! Pa mogoče niti ne tok zarad M, ampak zato, ker vas tkole berm kok se matrate in zdej postalo strah še mene. Začela sm si postavlat vprašanja kot so:..kaj pa če mene tud vse to čaka? Vem da sm še zgodnja da bi lahko tkole razmišljala, glede na to da sva z mojim lubijom šele začetnika na tem področju. Ampak ceu kup enih stvari mi hod po glavi.. Od tega da sta mi že dva zdravnika rekla da sm fuuuull plodna in da nej pazm če nočm prehitr zanost, do tega da je tud moj lubi v prejšnji vezi že imeu eno pikico, ki pa v tistmu trenutku ni bila zaželjena.. Bojim se torej tud to, da z lubijom nisva na tem področju ustvarjena en za drugega.. Pa še to! Jst sicer nikol še nism bla in tud ne nameravam it h kšni šlogarci al kej tazga, ampak pred časom je bla moja tašča in nama je napovedala :duda:, dons je bla pa spet in mi noče povedat kaj ji je rekla oz. ji je kukr rekla da nč posebnega ne vid na tem področju, ampak jst ji kr nekako ne verjamem. Jst mislm da mi le noče povedat. Sej vem pretiravam. Ampak zdej je šele za mano pršlo v nasprotju od zjutri k sm vm povedala 'veselo novičko'. Sej sm vesela da bom še z vami, ampar prou nč vesela ker ne vem kaj vse me čaka.. Lahko da bo že nalsednji mesec, lahko pa da ne bo nikoli!
Grem zdej naprej u pouštr jokat da se še mau spraznm, čeprou čutm da sm se že kr dost zdele k vm tole pišm.
Full sm vs vzljubila in komi čakam da bomo vse :nosecka: čimprej!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šele zdej...
8.12.2004 20:45:19   
tinkamiška
Baguska, men gre mal na smeh, pa ne narobe razumet, si tak luškan vse v eni sapi povedala. Ti se kr mal zjoč, pol bo pa že boljš in ko Franca gre, hitro:sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo ratalo, boš vidla!
Veš, pa po moje te še tale Franca mal zdeluje, si mi čit podobna, kadar je pri meni na obisku.;)

Drži se,
Tinka

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šele zdej...
8.12.2004 20:45:43   
pika74
baguska - ti kr fajn :((:((:((:(( - men je to mirka zadnč rekla in mi je pomagal. Bolj ko sm :((:((:((, boljš mi je blo. Odpri ventile, daj tega vraga ven iz sebe.

A veš kako pravjo glede prdecou:

Nemoj nikad nikad da zadržiš to u sebi. Jer onda to pravi samo sranje i onda to ide u glavu i onda imaš to sranje u glavi. Zato nemoj nikad nikad da zadržiš to u sebi.

Mogoče ne paše glih zravn, pa mogoče nism glih najbolj originaln napisala. Sam punca, ne tiščat not tega. Dej ven, pa boš vidla, da bo svet lepši.

Pa zobe na sončenje prosim 8)8).

Fosilka na kvadrat - Pika74
:metulj:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šele zdej...
8.12.2004 20:45:44   
Pia73
baguska, sorry ampak ti pa res pretiravaš!!! Punca vzami se v roke, do enega leta absolutno ni panike! Pa saj si te :duda: ne more zbrati, če si že sedaj čista razvalina,...

Pa srečno!!! :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Šele zdej...
8.12.2004 20:56:03   
baguSka
No razvalina res nism no, sej je vse vse uredu.. K bo tale M mau popustila bo že dobr in bom tud 8) pokazala sončku al pa oblačkom sej ni važn.. Sej vem da zdele ne smem delat panike, sam so pršle urice krize in moram rečt da že zdej k sm se mau odprla in vm napisala se takoj laži počutm.. Jutr bo pa že dobr! Sej tok se poznam, sam sm bla res v trenutku k sm mogla enmu povedat kaj me daje!
Hvala ker me razumete..
Pa moram rečt da ste me med souzami že tud mau nasmejale!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Šele zdej...
8.12.2004 20:57:28   
pika74
A si odprla ventile al si prdnla:)-:)-:)-? Keru ti je zdej pomagal?8)8)8)8)8)8)

Ker čene, ti bomo še kej napisale, da izženemo hudiča ven:)-:)-:)-.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Šele zdej...
8.12.2004 20:58:57   
Pia73
baguska tak se govori,...veš me fosilke smo kar vajene, da nas katera malo na realna tla postavi,... Pa se potem res vprašaš,...menda res pretiravam,... vsaka od nas je imela take krize ampak samo z optimizmom se da zmagati: VERJAMI MI!!!

Upam, da nisem bila preostra,....:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Lp Pia73 :metulj:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Šele zdej...
8.12.2004 20:59:04   
baguSka
Ti si tista pika74, ki me je takoj razvedrila! :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Šele zdej...
8.12.2004 20:59:50   
Pia73
Ej zdaj se bom pa za vsak, ko bom prdnila na piko74 spomnila,.... :)-:)-:)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Šele zdej...
8.12.2004 21:00:59   
baguSka
Ne Pia73 hvala tud teb ker si me postavla na bolj realna tla! Mogoče sm prou to rabla!?!
Res hvala! Pustila bom času čas, kar bo pa bo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Šele zdej...
8.12.2004 21:01:55   
pika74
:)-:)-:)-:)-:)-:)- sam da ni to zdej nova senzacija na RR - za senzacijo z MM štumfi:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sam ne mi po pošti prdecev pošiljat - pliiiiz, k ne vem, če mam kšno gasmasko pr rok:)-:)-:)-:)- šal ma pa preveč luknj:)-:)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Šele zdej...
8.12.2004 21:03:45   
cmokec
Baguska, ti kar jokaj, bo kmalu bolje. Že ko bo čas za O, boš z optimizmom :sloncek::sloncek:.

Kar se pa tiče črnih misli, jih pusti ob strani. Vse težave in preizkušnje, ki so vpisane na forumu, so le odraz izkušenj, občutkov in iskrenih mnenj, ki jih veteranke in ostale sotrpinke delijo z nami, da bi nam bilo lažje.
Vsaka stvar ima več zornih kotov in sam se odločiš, katerega si izbereš. Jaz osebno sem jim zato zelo hvaležna, saj se zaupajo in svetujejo nekomu, ki ga sploh ne poznajo. Napisane besede niso okužba, ki bi okužile tebe s podobno situacijo, so le rana za naše male duše in ponujen robček za naše jokajoče učke.

Zato glavo pokonci, punce vzemi za vzgled optimizma in ne za strah pred tvojo prihodnostjo.

iskreno ti želim, da čimpreje zagledaš :modri::roza:, zato ti pošiljam šopek :rozica::rozica::rozica: za tolažbo in :pujs: za plodne :sloncek::sloncek:

cmokec

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Šele zdej...
8.12.2004 21:03:53   
baguSka
:)-:):)-:) No zdej se pa že smejm! Najprej me razvedrite ve, potem pa še moj lubi k mi je napisu da bo še prehitr pršlo in da nej se kr potolažm. Vsaj je on je optimističn! :):bravo: No pa sej sm jst tud.
Za pukce se pa strinjam ja!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Šele zdej...
8.12.2004 21:05:38   
baguSka
Hvala cmokec!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Šele zdej...
8.12.2004 21:09:01   
Pia73
ej, cmokec sedaj sem se pa jaz skoraj razjokala ob tvojem postu,...Kako lepo,...:rozica::rozica::rozica:

Ja,ja Pika74 :)-:)-:)- si mi dala idejo :)-:)-:)- sedaj se pa kar priprav,...:)-:)-:)- ne boš samo štumfov po pošti dobivala,...:)-:)-:)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Šele zdej...
8.12.2004 21:09:50   
Pia73
Ja, baguska tudi meni je kdaj pomagalo, da so me punce postavile na relana tla,...

Saj bo, le pogumno,...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Šele zdej...
9.12.2004 11:46:48   
spella
Baguska, naj te potolažim, da nisi samo ti taka, ki tako razmišljaš. Ampak vedno smo mislile, da otroka pa ja ni težko naredit (enkrat:sloncek::sloncek::sloncek:, brez kontracepcije, pol bo pa kr piršev). Sam pol je pa kr kriza, ko vidiš tist flek na hlačah, pa rečeš: to ne more bit res. Da se men lahko zgodi kaj takega. Pa saj sem še tako mlada. A, zdaj bom pa med tistimi, ki sploh ne morjo imeti otrok. Pa vse je tako lahko zgledal.

Pol pa prideš na ta forum in te punce postavijo na realna tla. Pa saj tako je boljš, tako vsaj veš, da s tabo ni nič narobe. Jaz mislim, da je najbolj, da se s temi pikicami nič ne obremenjujemo, ko bo pa bo.

Mal še pojokej, pol si pa tako zorganiziraj dan, da sploh ne boš imela časa mislt na to, al si noseča a ne. Moj lubi prav, kolk maste ve ženske preveč časa.
Saj ma prav, po eni starni, bi nam bila tako marsikatera solzica prikrajšana, po drugi strani pa je tako luštna ta neučakanost (saj veste, ko se pripravljaš, da greš na dopust je najbolj fajn, ko pa si že na dopustu, sam še razmišljaš, kaj vse boš moral naredit doma, ko prideš domov).

LP in ne se sekirat preveč, ker smo čist na istem (jaz sicer še čakam na naslednjiu teden, ampak sem že prepričana da bo :hudicek: prišla tud mene mal pogledat- tolk, da ne bom česa prikrajšana:)-:)-:)-)
Špela

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Šele zdej...
9.12.2004 11:50:10   
baguSka
Špela hvala ti in držim pestke tud zate!! :miska:
Ja tud jst pravm da blagor se nam da imamo vsaj moške ki nas mau nazaj držijo! Ne predstavljam si da bi še oni z nami jokali?!:zmeden2: :)-
Pozdravček,
Tadeja.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Šele zdej...
9.12.2004 12:01:51   
spella
Ja, res je moj moški so superca, sam sej veš kakšne smo, vedno naredimo po svoje (ker smo me bolj pametne ne, kaj pa oni vejo kako se me počutmo). Res bi jih morale malo bolj resno jemat.

A, si se že potolažla?

Mislm , da bova morale v akcijo tud čez teden. Si bomo moral kr čas vzet, veš? Mislim, da drugače nama ne bo ratalo, če bova :sloncek::sloncek::sloncek:, samo, kadar bova imeli čas, ker tega je vedno premalo. Sva pa istem. Sam moj možek tolk dela (non stop 17h na dan - vse dni v tednu), da ga komej spravm v posteljo, za dopust pa tudi nima časa.
Kaj naj pa pol jaz naredim??? Pravi, da mora zdaj tolk delat, ker pol ko bo prišel otrok ne bo imel več časa. To je čist res, ampak najprej ga mora naredit ne??? Tudi on je mislu, oh sej to ni pa nič takega.
Ta mesec bo pa po moje kar malo šokiran, ko nč ne bo.
Tako, da bova morala pripravit drugačno taktiko:).

LP Špela

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Šele zdej...
9.12.2004 12:07:43   
baguSka
Ja očitno se bova res mogle mau bl potrudt da bomo svoje moške spraule v svoj objem s kšno novo taktiko :)- ! In potem ko bojo dobili :sloncek:, ne bojo več tok :zaspan:, ampak bojo večkrat :kuza: k nam u posteljo! :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Šele zdej...
9.12.2004 12:16:13   
spella
Se popolnoma strinjam ja. Sam ti greš vsaj smučat, če sem prov prebrala. Pa ne bosta sama v sobi???
Pol je pa najbolj, da skočita kakšno urco prej iz smučišča (reči frendom, da te ful boli glava in da ne moreš več, tvoj dragi naj gre pa iz solidarnosti s tabo, da ti bo čajček skuhal;)

LP Špela:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Šele zdej...
9.12.2004 12:19:17   
spella
A, sem te zamenjala s Teyo??? :(:(:(
Midve bova morali obrat kakšno drugo taktiko :)-. Ko se kakšne spomnem, ti jo sporočim.

LP Špela

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Šele zdej...
9.12.2004 12:39:05   
baguSka
Nisi me zamenjala! Tud jst grem smučat za novo leto in res ne bomo sami u sobi.. Ampak se bova že nekako znajdla da bova mau na 'hitrco' :sloncek::sloncek::sloncek:! No upam da nama bo uspel. Čist tko na pamet sm si računala da mam glih tm nekje okol O! No sej bova itak že prej, pa tud tm upam da ne spustiva!?! :bravo:
Ti kr sporoč! Moj je namreč šofer pa ga med tednom itak ni, med vikendom je pa preveč zmatran. Sej mu verjamem, ampak vseen bova mogla mau večkrat :sloncek:! Sicer je pa tud moj lubi reku, da ko bo :duda:, da bo nehu vozt, do takrat pa bova veselo šparala! :bravo:
Lp,
Tadeja.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Šele zdej...
9.12.2004 12:51:07   
spella
Mi je kr mal odleglo, da se nism zmotila.

Moj dragi je pa v bistvu skoz doma (dopoldne na faksu), popoldne pa služba (računalničar) preko študentskega servisa, kjer te itaq vsi izkoriščajo 100 na uro. Spat hodi okoli 3h zjutraj, tako, da se mi lohk sam smeje, ko jaz ogrog njega naga skačem.

Glede smučanja, pa tako kot sem že Pii 74 rekla naj se obvezno ogreje, da je ne bo pol treba čakat (da gremo skupaj na forum :nosecka:), saj veš da se :sloncek::sloncek::sloncek: ves v gibsu in povojih ne da. Tako, da pazi nase!!!!

LP Špela

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Šele zdej...
9.12.2004 12:55:00   
baguSka
Se bom ogrevala :)! Jst pa sploh še mau bl, ker sm v smučanju tud šele začetnica tko kr pr delanju :duda:! :)-:)-:)-:)-:)-:)- No sicer bi pa mogoče šele gips pomagu pr pikicah, bi ble vsaj pr mer pa še kej druzga bi misnle zravn! :)-:)-
Vsekakor se bom pa raj pazla!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.