spella
|
Baguska, naj te potolažim, da nisi samo ti taka, ki tako razmišljaš. Ampak vedno smo mislile, da otroka pa ja ni težko naredit (enkrat:sloncek::sloncek::sloncek:, brez kontracepcije, pol bo pa kr piršev). Sam pol je pa kr kriza, ko vidiš tist flek na hlačah, pa rečeš: to ne more bit res. Da se men lahko zgodi kaj takega. Pa saj sem še tako mlada. A, zdaj bom pa med tistimi, ki sploh ne morjo imeti otrok. Pa vse je tako lahko zgledal. Pol pa prideš na ta forum in te punce postavijo na realna tla. Pa saj tako je boljš, tako vsaj veš, da s tabo ni nič narobe. Jaz mislim, da je najbolj, da se s temi pikicami nič ne obremenjujemo, ko bo pa bo. Mal še pojokej, pol si pa tako zorganiziraj dan, da sploh ne boš imela časa mislt na to, al si noseča a ne. Moj lubi prav, kolk maste ve ženske preveč časa. Saj ma prav, po eni starni, bi nam bila tako marsikatera solzica prikrajšana, po drugi strani pa je tako luštna ta neučakanost (saj veste, ko se pripravljaš, da greš na dopust je najbolj fajn, ko pa si že na dopustu, sam še razmišljaš, kaj vse boš moral naredit doma, ko prideš domov). LP in ne se sekirat preveč, ker smo čist na istem (jaz sicer še čakam na naslednjiu teden, ampak sem že prepričana da bo :hudicek: prišla tud mene mal pogledat- tolk, da ne bom česa prikrajšana:)-:)-:)-) Špela
|