|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anita hvala!
8.12.2004 20:09:49   
Pia73
Moram se še takole javno zahvalit naši dragi Anitki!!! :bravo::bravo::bravo:

Danes sem po pošti prejela miklavževo darilo; in sicer MM štumfe! :bravo::bravo::bravo:

Prišle so ravno na pravi dan, ko mi je že tako zelo lepo,....:bravo::bravo::bravo:

:rozica: Anitka draga moja :rozica: , najlepša ti hvala. In prosim te ostani takšna kot si! :)

LP hvaležna Pia73 :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Anita hvala!
8.12.2004 20:12:43   
pika74
Ja, jaz sem tud hotla odpret temo in se ji zahvalt:bravo::bravo::bravo::bravo:. Sam sm se mal bala, da me bojo zbrisal 8)8).
Tudi jaz sem namreč dobila MM štumfke in to RDEČE, ki so moja najljubša barva:bravo::bravo::bravo: - kako si vedla, da so mi te najbolj všeč:):):).

Anitka, ti si res en :angel::angel:.

HVALA ANITKA:rozica::rozica::rozica:

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Anita hvala!
8.12.2004 20:14:13   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)- JAZ MAM TUD RDEČE :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Anita hvala!
8.12.2004 20:15:31   
pika74
Ti šiška - spet mava neki skupnga. :)-:)-:)- Če že nisva noge skup držale dons u luft, sva pa vsaj štumfe enake doble:)-:)-:)- po Anitkini zaslugi:angel:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Anita hvala!
8.12.2004 20:21:07   
Pia73
Je, nekaj nad nama, ha,.... :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Anita hvala!
8.12.2004 20:23:00   
pika74
ej, sam neki, kdaj pa gremo na večerjo? Jst sm že ful sestradana:)-:)-:)-:)-. Sej vem, da smo se zmenl, da takrat, ko bova obe oz. vse tri:nosecka:. Sam a teb kej zvezde oz. luna prau, kdaj bova še midve z Anitko :nosecka:, da gremo pol večerjat?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Anita hvala!
8.12.2004 20:26:05   
Pia73
men je :fis: ika napovedlala, da bom zanosila pozimi, pa se mi zdi, da je rekla še za Anito pa Bambi, :zmeden: sem malo pozabila,.... Luna pa nič ne pove,...:)-:)-:)-

Jaz tudi že komaj čakam na tole večerjo,... Upam, da bosta pohitele,...:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Anita hvala!
8.12.2004 20:26:50   
Pia73
Spet je "najina debata" Upam, da ni vesneRR na RR, da ne pritisne magičnega gumba,...:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Anita hvala!
8.12.2004 20:40:45   
pika74
:zmeden2::zmeden2: ZARE ni nikjer, da bi dala glas:zmeden2::zmeden2: :)-:)-:)-sm jo povsod iskala.

Glih zele sm z Anitko govorla in je rekla, da vse lepo pozdravlja in da tud ona komi čaka na večerjo:)-:)-.

P.S.

Tud ona ima RDEČE MM štumfke:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Anita hvala!
8.12.2004 20:47:49   
Pia73
Kje pa je Anitka, da ne more na RR? Vidim, da si veliko bolj prijazna kot dopoldne,....:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Anita hvala!
8.12.2004 20:48:45   
pika74
a res:)-:)-:)- - najbrž zato, k sm se mal spucala že v službi. Sm enga deca tko preklela, da se je kr kadil:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Anita hvala!
8.12.2004 20:51:32   
emaa
Nč več debata dveh, a mata MM štumfe obute?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Anita hvala!
8.12.2004 20:51:54   
Pia73
Jaz pa sedaj delam za dva,...je sodelavka bolana,... kot, da bi vedli, da sva dva oz. mislim, da sva dve,... DVE TAKI BABI,....:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Anita hvala!
8.12.2004 20:52:36   
Pia73
emamair ti si zakon,...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz sem bosa, ker nam kurjo, ko :hudicek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Anita hvala!
8.12.2004 20:53:18   
pika74
jst mam sive z rumenim Twitijem :)-:)-:)- tardeče MM šparam za nedelo za kmaš:)-:)-:)-:)- - mi bo fajn šlo zravn tardeče France:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Anita hvala!
8.12.2004 20:54:17   
emaa
Pr nas ni sile, je hišni termostat v najini etaži, pa grejeva, da je nama toplo. Čeprav se moja mami prtož, da kurmo, ko norci (mena ni kej), vsi ostali dva puloverja, ona bi pa kopalke oblekla, če se ji ne bi začel zarad tega smejat. :)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Anita hvala!
8.12.2004 20:55:43   
Pia73
:)-:)-:)-:)- Ej zdaj bom pa še jaz mogla na kako srečanje priti,...

emamair, pol pa lahko tašči za božička kopalke kupte,...:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Anita hvala!
8.12.2004 20:56:19   
Pia73
Sorry ne tašči, mami,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Anita hvala!
8.12.2004 20:58:08   
emaa
Moževi tašči ja, moji pa bognedaj, ona bi mela pa štumfe na elektriko, sam da bi ji blo dost toplo. Lih študiram, da je pr nas nekam tiho, moj bratec je že davno tega iskal hrano pri nama in govoril, da sem najboljša sestrca, zdej pa ne duha ne sluha, razen od lige prvakov, k je prlepla moža pred TV.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Anita hvala!
8.12.2004 21:01:52   
Pia73
Pri meni sta tudi oba moška pred TV. Mali (4 leta) še kar ne spi,....:zmeden2: Pa ravno sedaj pravi, da navija za modre,...:)-

Ej, pol pa mami kupte kopalke, tašči pa el. nogavice,...:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Anita hvala!
8.12.2004 21:04:03   
emaa
Tega darila pa mislim, da bi bla vesela. Se tko nasmejim poleti, ko je zunaj 35 stopinj, tašča pa dolgi rokavi (obvezno spodnja majica), štrample (če se prav spominim, najlonke) pod hlačami. Naslednji isto vreme, pa se ona odloč, da je napočil čas za poletno garderobo in je v kopalkah in imitira čevap.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Anita hvala!
8.12.2004 21:10:45   
Pia73
Tebi pa ni dolgčas ob taki familiji,.... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Anita hvala!
8.12.2004 21:13:28   
emaa
Mal heca more bit, se včasih ko zabavam ob tašči, je pa fajn, ko sem o navadla, da ji direkt povem, če me kej mot (velja tudi obratno), vsaj ni tiste nepotrebne hinavščine. Sicer moja tašča prav, da če bi blo sam poletje se ona ne bi prtoževala, pa še na kurjavi bi prihranila. Je pa sama, je moj tast (takrat še nisva bila poročena) že tri leta pokojni.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Anita hvala!
8.12.2004 21:14:46   
Pia73
Moja tašča je tudi super. Dobra kot duša. Res. Sem lahko vesela! Kako je to pomembno, kajne?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Anita hvala!
8.12.2004 21:18:24   
emaa
Je, ja. Midve sva pa ultra mobilne, par tem naenkrat. Pr nama bojo mogle bit babice fejst, ker dedkov ne bo. En je mrtev, moj oče si tega imena ne zaluže, pijancu v roke otroka ne bom dajala. On ima otroke samo takrat, ko se je treba z nami pohvaliti. Je pa ena stvar fajn, pr nas ne bo problema glede nazivov babic, moja mama bo Nan - valežansko ime za babico, njegova pa je lahko karkoli, pa bo verjetno babi.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?