Anonimen
|
Pozdravljene, da se javim. Včeraj sva imela 1. posvetovalnico. Malček je O.K. in Sandra za seznamček - velik 56 cm in teža 4.630g Dobila sva AD3 kapljice in ravnokar sem mu dala 1. kapljico. Komarčkov čajek prej + kapljica po žlički + komarčkov čajek za na vrh. Midva bova kar nekaj dni ostala na 1 kapljici, če ne bo reakcije bo dobil 2. Upam, da se ne bo spremenil v , ker do sedaj ni bilo krčev. Včeraj na sprehodu mi je bil prvič pol ure buden, sem že začela pripravljat dudo in čajek in ju sploh ni hotel . Lepo je gledal po zraku (odkrila sem mu strehico), kako so se mimo premikala drevesa in ljudje,.... Mislim, da do sedaj še ni bil buden v vozićku, le kaj je razmišljal. Oči je imel, ko dolarje. IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71 Hvala vsem . Saj naš načeloma tud spi, oz ga vožnja v vozičku pomirja, super nasvet je kumiove kaplice to bo to thx Duška. Največji problem je, če ga začne zvijat sredi sprehoda vsa jaz mislim, da ga zvija Glede na to da mu je toplo ne prevroče(upam), leži rahlo na boku kot doma in do trenutka joka spi kot polhek, niti lajež našega ljubega ga ne zmoti. Sem pa jaz res malo bolj živčna če sem sama na sprehodu voziček, ki misli da je svet njegov in da drugi psi sploh ne smejo obstajat , tako, da je kar veselo ampak se učimo in navajmo. Hvala še 1x za vaše izkušnje. Zvezda71 - v vsakem primeru pa je kuminov sirup proti napenjenju - torej ubiješ dve muhi na en mah!! IZVIRNO SPOROČILO: srček Lemvrica, moja tašča pride danes iz Tunizije kjer je bila na dopustu in jaz še dobivam pike po telesu. Odkar imam Žana mi gre tako na jetra da me želodec boli vsakič ko se na vratih pojavi. Ker pojma nima o otrocih, še prijet ga ne zna in meni gredo mravljinci po telesu. SE PODPIŠEM!!!!! Na srečo je naš Matija tako priden (zlato mamino dete), da navadno spi. Star je 4 tedne in še ga ni imela na rokah!!!! IZVIRNO SPOROČILO: helenav Je to normalno da toliko spi????????? Pa še nekaj..danes ponoči ko je bila lačna ni spraševala po hrani z jokom, temveč je samo nekaj jamrala in hlastala, ter si lizala rokice.....ko semjo dvignila je seveda takoj zagrabla in lepo jedla. Dvignila pa sem jo ker sem sklepala da je lačna, ker so tri ure šle mimo. Jo morda ne bi smela dvignit?? Je bolje da čakam na jok? Ker je zahiranček imam še vedno v glavi iz bolnice..naj je na 3 ure..nejo pustit spat dlje..itd....Pomoč??? Naš Matija skoraj ves čas spi. hranimo ga 1x na noč. Npr. včeraj je dobil svojo zizo + dodatek ob 21.00 (pred tem smo ga skopali) in je zaspal. Jamrat je začel ob 03,27 (se ne zbudi kot pišeš sama) Jaz ga vzamem iz posteljice, podojim (se ne zbudi!), ne podirava kupčka in ga takoj odložim nazaj v posteljico in kar spi dalje. Mogoče misli, da je hrano sanjal. Zjutraj ob sedmih pa ga je ati prinesel v najino posteljo, ker je spet jamral in je na zizi spet zaspal. Zaspanec pač. ZATO BODI SREČNA, DA TAKO SPI!!! Ne zakompliciraj si življenja. Danes ob 1h ponoči je moja sestrična rodila deklico Saro. Veliko in težko kot moj Matija 4.010g in 53 cm. No 10g težjo. Očitno imamo velike dojenčke v genih. JOJ MISLIM, DA SEM DANES PRETIRAVALA!
|