ELA06
|
PAŠTETOV KRUH če bi bila jaz na tvojem mestu, ne bi tako hitro obsojala druge oz. kakšno stvar bi tudi SAMA temeljito prebrala. Če je to tvoje pisanje sprožila moja tema konec dojenja- začetek spanja, potem si vse skupaj še enkrat preberi!!!!! Jaz nisem nikoli omenila, da BOM nehala dojit zato ker si želim spat!!! Zapisala sem, da imam malo mleka, glede na to, da se dojiva samo še zvečer / ponoči. Naslednja stvar, ki ti jo očitno moram razložit je tudi ta, da mi gre ta mamica na živce, zato ker mi očita to dojenje, kot nepotrebno razvado otroka! Kao, kaj pa je treba otroka toliko časa dojit. DA PA TI MENE OZ KATEROKOLI DRUGO MAMO OBTOŽUJEŠ, DA JE SLABA MAMA NA OSNOVI ene teme JE PA ZELO NESRAMNO OD TEBE. Ti mene ali ostalih ne poznaš in moreš nobene obsojat!!! Prav tako, kot jaz ne bom napisala, da si ti slaba mama, ker tvoj otrok gleda tv. Kaj naj jaz iz tega sklepam, da daš otroku gledat TV samo zato, da imaš mir pred njim, za izgovor pa navajaš, da otrok rabi svoj prostor? OPROSTI ampak jaz razumem ta forum kot sredstvo, da včasih potožiš, ko si preobremenjen z vsem v življenju, pa da ti kdo napiše kako vzpodbudno besedo, pa dobiš kak nasvet, pa se potolažiš, da bo čez čas bolje! Da boš pa izvedela še kaj o meni ti lahko povem pa sledeče: Poročila sem se iz ljubezni in ne zato, ker bi bila noseča, za otroka sva se z možem odločila skupaj, moj otrok mi pomeni vse, da kuham ji kosilo, berem ji knjige, prosti čas posvetim njej, hodim z njo na sprehod, itd. Če te pa zanima če imam včasih slab dan in imam vsega dovolj? DA , ker sem mama, ker sem žena, ker sem hči, ker sem sestra, ker sem teta, ker sem prijateljica, ker sem hodim v službo, skrbim za gospodinjstvo,..... Upam, da me razumeš......