Anonimen
|
Ne, vem no...ampak zadnje čase je vse več tega, da mislim, da imajo otroke zato, ker jih pač imajo ali z njimi koga lovijo...(ok, pustmo to zadnje je že druga tema), ter da se mora otrok prilagajati njim, njihovim potrebam. Berem, da pač,ene nehajo dojiti, ker bodo potem lahko končno celo noč spale . Halooooooooooo. Ne vem, ampak ko kaj takega berem me razkuri 100/uro in bi prišla najraje k tej mamici in ji v faco zabrisala par besed. Pa zakaj se odločate za otroke, če še niste zrele? Meni je to namreč znak nezrelosti, neinteligentnosti in egoističnosti. Pa kako za vraga se lahko samo tako odločite in otroku vzamete vstran tisto, kar je zanj najbolj primerno, zdavo, tisto kar je njegovo. Ne govorim o tistih mamicah, ki pač niso mogle dojiti, ampak o tistih, ki se odločijo za prekinitev dojenja zato, ker je soseda pač rekla, da pa ona njega ne doji in zato spi cele noči. Ali pa, da se že vnaprej odločijo, da pa ne bodo dajale otroku AD3 kapljic, ker sestričninega napenjajo, da ga ne dvignejo iz vozička, ko joka od krčev, ker itak nič ne pomaga, in bo samo razvajen, da ga ne mislijo cele dneve v prvih par meseci samo nositi in želijo imeti kot po navadi zase čas,... kuhanje, uvajanje??? Kja je to? Frutek in gremo... ...v glavnem se obnašajo kot ene nezrele najstnice, ki bi imele otroka zato, da bi se malo igrale (ali pa še to ne ), da bi ga pač imele, ker bga ima tudi prijateljica in je tak cart, ...., ko pa začne jokati ali bi ga bilo potrebno potolažiti, pa bi ga dale pa stran. Jaz ne spim že 2 leti. pa kaj? Sem pa imela zato čast, da sem jih lahko rodila, hvala bogu so živi in zdravi in mi to pomeni več kot vse neprespane in v strahu trepetajoče noči. To so moji otroci, nepopisani listi, ki bodo v življenje zakorakali tako, kot jih bom jaz pripravila.
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 17.10.2007 9:49:37 >
|