Anonimen
|
Pozdravljene, tud jaz sem se opogumila. da se mal vklopim v debato. Mislim, da bo kr držala trditev ene od mojih predhodnjic, DA NIKOLI NISMO ZADOVOLJNE .Sama imam že kar dosti izkušenj, pa nisem še tako stara(34). Imam dva otroka (15 in 3) , sem ločena oziroma, torej z dvema partnerjema ki sta si popolnoma različna-JAZ PA IMAM VELIKOKRAT ISTI OBČUTEK, DA SEM SAMA ZA VSE. Prvi "zakon" je bil totalni polom.Že od začetka ni štimalo nič, jaz mlada, naivna sem verjela (tako kot veliko žensk), da ga bo otrok oddaljil od družbe in nenehnega lutanja po gostilnah.Tako sem bila vedno sama , za vse, od doma je odhajal od 7.00 prišel mogoče domov na kosilo ob 16 in šel nazaj v "službo".Velikokrat oziroma skoraj vedno prihajal domov pozno zvečer pijan . Po desetih letih mojega idiotizma(ne morem se opisati drugače, ker so bili tudi večerni izpadi,pa iz hiše naju je vrgel z dojenčico staro 1,5 let, pa sosedje so klicali policijo...)sem končno zbrala moč in naredila temu konec. Seveda sem si prisegla da bova z hčerjo same, ker jaz pač ne rabim nikogar... Čez dve leti sem spoznala sedanjega ZLATEGA moža. Ob petih zjutraj gre v službo, po službi mogoče kdaj s sodelavci na kavo, potem pa domov in je do naslednjega jutra doma.Tega se zavedam a mu to žal premalokrat pokažem. Sedaj živim na manjši kmetiji, ravno toliki, da vsako popoldne nekaj delamo.Ko sem rodila sem bila vsa srečna saj je ves čas čepel pri meni(in to nam je ženskam zelo všeč, pa če priznamo naglas ali pa ne -tako je ).Celo nosečnost mi je govoril, kako sem lepa ko imam tako velik trebuh, jaz pa sem skoraj bruhala ko sem se pogledala v ogledalo(prvi "mož" me je vedno poniževal, da kakšna sem da bi me lažje preskočil kot šel okrog mene- in to mi je pustilo velike psihične posledice, njegove grde besede so se mi za vedno tisnile v spomin, zaradi česar trpim še danes ). Potem pa je prišla pomlad in pričelo se je delo zunaj in midva z malim pač nisva mogla bit toliko zunaj kot mož, tko da se je pričelo dogajat podobno kot pri tebi. Jaz sama z otrokom notri , mož,tašča in tast pa zunaj.Potem pa je meni en večer počil film in sem pač mogla to povedat na najbolj krut način "SAJ SEM TKO VEDNO SAMA ZA VSE, PA MALI JE NAVIT KOT URA, JAZ DA TO NE MOREM VEČ...KOT PIKA NA I PA SEM MOGLA DODATI, DA BI BLO BOLJŠE DA SE NEBI NIKOLI POROČIL Z MANO , KER JE TKO MAMINA MAZA IN MENE TKO NE RABI ZA DRUGA KOT ZA POSTLO" Takoj mi je bilo žal,ampak sem mogla povedat. On sploh ni nič komentiral, pač pa je prišla hči , ki sploh ni njegova hči in je čist znorela nad mano. Da kaj mi je, da njen oče ni nikoli nič naredil,pa cele dneve v gostilni sedel, pa mu nisem tega nikoli rekla, da naj ga pustim pri miru, da mi bo že ona pomagala če kaj rabim. No sedaj je mali že kar veliki, pa lahko gre na traktor, pa v gozd...z njim,jaz pa spet isto JAZ UBOGA REVA PA SAMA , zdaj še brez malega, . ker sta nora en na drugega in sta ves čas skupaj. In zdaj so naštudirali (hčerka, mož in mali ) da bi imeli dojenčka. Mene pa kar zmrazi, ko se spomnim na to , da bom spet samo oziroma pretežno v hiši (imela sem isti občutek kot ti da sem skrajno nekoristna, ker samo otroka čuvam), a je to veliko delo in prepričana sem da tudi tvoj mož zna to cenit. Saj vidiš koliko nesreč se zgodi, ko otroke samo malo spustiš iz oči, pa že padejo po stopnicah,al skočjo na cesto. Mislim, da bi vama(tako kot je nama)koristil kak večer da bi bila sama , da gresta mal na relaksacijo(savno, masažo) al pa v kino in se posvetita drug drugemu(varstvo očitno imaš -taščo).Da malo obudita staro strast, ki je potonila nekje v vama, ker pač mladi starši imamo veliko obveznosti na svoje intimno življenje pa čisto pozabimo. Veliko uspeha in spomni se kako si ga včasih zapeljevala in to naredi še enkrat, pa dvakrat pa trikrat-MORA TI USPET!!!!! BODI MALO POREDNA
|