Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:22:59
|
|
|
|
beyba
|
Joj punce sem tolk živčna.... Mam danes po 12h razgovor za službo, pa se je zdej mal zakompliciral pa sploh ne vem.......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:23:04
|
|
|
|
pikapoka2
|
pikica36,
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:24:14
|
|
|
|
marjana.r
|
beyba srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:25:00
|
|
|
|
talika81
|
pikica36, se čisto strinjam z erin .... če se boš malo oddaljila od nas ali ne, misli ne boš mogla spremenit .. tako pač je, če si zeliš in zarad tega nonstop misliš na to. sicer pa ti želim, da bi se ti res kmalu uresničila želja po .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:25:26
|
|
|
|
pikapoka2
|
beyba, ti samo lepo pazi na svojo pikico. In veliko sreče na razgovoru. Res se ti je malo zakompliciralo, pa nič zato...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:27:26
|
|
|
|
beyba
|
Sej kos sem se prijavila za službo 1 mesec pa pol nazaj nisem še bla, zdej pa vem 1 teden, pane vem anaj povem a zamolčim?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:36:27
|
|
|
|
talika81
|
beyba, jaz ne bi nič povedala. a maš to za določen al nedoločen čas? erin, ti maš pa enake težave kot jaz - jaz sem tud mela včeraj popoldan močne bolečine tam spodaj, pa ne vem, kaj me je bolelp al mehur al maternica. v glavnem je tud men pasalo, da sem bila čimbolj skrčena, zaspala sem komaj. O naj bi bila mimo, naj bi jo imela prejšnji teden. tak da ne vem. dans teh bolečin skoraj ni več - tu pa tam je še, vendar v zelo balgi obliki. so me pa danes malo začele bolet joške in spet mam tisti kovinski okus v ustih, zdi pa se mi tudi, da mam vročino. tak da sploh ne vem, kaj naj si mislim. do je še več kot en teden (ne pričakujem je 25.10.), tak da bomo vidli, kaj naj bi to pomenilo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:44:05
|
|
|
|
beyba
|
To v kateri sem trenutno je za določen čas do konca decembra, potem pa je vprašanje al bodo podaljšal a ne.... Tista na razgovor katere pa grem je pa na začetku za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:45:41
|
|
|
|
marjana.r
|
no tudi meni se bolečine nadaljujejo. še posebno, ko pridem iz wc-ja me vse tam dol boli, kar mislim, da je sigurno kako vnetje mehurja. sam vseeno mi je čudno, ker glih tak me je zadnjič bolelo. no bomo počakali vikend pa da vidimo kaj se bo zgodilo. en dan me več boli en dan manj...in to od ovulacije naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:48:30
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Talika mogoče se pa poznama al boma pa celo vozičke furale skupaj po Konjicah, ko bo prišla pa Najsi v Konjice se nama bo pa še ona pridružla. Jaz sem danes zjutraj naredila test, ampak je še zaenkrat -.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:50:33
|
|
|
|
talika81
|
ja, k_a_t_j_a, točno tako. očitno bo še zelo pestro naslednje poletje po konjicah. pa nisi mogoče prehitro nardila test? keri dan ciklusa pa maš? nosečnost bi ti kvečjemu pokazalo po 25. dnevu ciklusa.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 10:59:16
|
|
|
|
Erin
|
Beyba - vso srečo na razgovoru....pa nič od govorit...kot da še nič ne veš...islim da boš drugače avtomatsko izpadla... držim pesti pa poročaj kako je bilo... talika - jaz sem tudi imela O prejšnji teden, datum ko M ne pričakujem pa mi je koledar na fertilityfriend spremenil na 26 (prej sem imela 24), mogoče zato ker sem ilea O namesto 14-ega 16 dan... Včasih mene še špikne samo ne tako močno kot prejšnji dan..prsi nimam napihnjene, trebuh je tudi splahnel, včeraj zvečer sem tudi jaz bila vročična... upajva na naboljše, kajne--> ..
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:01:24
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Danes je 28. dan ciklusa, sam mam ta zmešane in dolge cikluse, prvi po prenehanju KT je bil dolg 36 dni, drugi pa 48 dni, zdaj pa upam da je ne bo 9 mesecev. P.s. Punce na čvekanje v tri dni je objavljena zelo žalostna novica umrl je TOŠE PROESKI .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:07:30
|
|
|
|
talika81
|
sem ravnokar slišala po radiu. pa ni več še enega lepega in dobrega pevca. erin, ja upajmo na najboljše. no, jaz pa je ne pričakujem 25., tako da bova nekje enake termine trepetale. k_a_t_j_a, upajmo še vedno, da bo in ne . dokler je ni, je upanje. mogoče si pa res nardila prehitro test, pa je bil zato -. kdaj si mela pa O?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:11:18
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Ja sem menda res naredila prehitr test, prejšni teden sem imela bolj tako vlječljivo sluz pa špikanje spodaj, namen ga imam spet naredi po 23, ko bo 36 dni. Za vse, ki se vam je prikazala pa
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:17:47
|
|
|
|
shelly
|
Ojla! Se nekaj časa nisem javila, je bil tak lep sonček čez vikend da je bilo treba iskoristit Iskrene čestitke vsem novim srečkam Jaz sem pa danes ful zaspana, ker nisem nič spala ponoči, so me tako bradavice bolele-prav nenavadno me je še pižama motila, bi se najraje kar slekla pa nek čuden okus se mi spet pojavlja, ne kovinski ampak tako zanič grenko-kisel da je za bruhat K_a_t_j_a držim pesti da bo !!!! Si pa isti letnik kot jaz sem videla, samo da imam jaz zdaj oktobra roj dan lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:34:59
|
|
|
|
talika81
|
očitno je dost punc na forumu, ki ima oktobra rojstni dan. jaz ga mam namreč tud
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:41:12
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a ... zelo žalostna novica umrl je TOŠE PROESKI .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:41:17
|
|
|
|
Eva2008
|
Naj me katera zbudi. Zjutraj sva z možekom naredila test CB in pokazal se je debel +. Sploh ne morem dojeti. Uspelo nama je. Tako sva srečna, da ni besed. Ko sva videla + sva se samo objela in zajokala. Srečka sem. Ko bi se vsak srečno končalo in ne tako kot prvič, ko sem imela SS v 16t. Sem optimist in verjamem, da bom čez 9 mesecev že imela pri sebi. Sem že klicala G, ki je moja prijateljica in imam že 29.10 pregled. JUPI. Ostalim pa veliko sreče, da boste srečne, kot sva danes midva. Znakov pa še nimam nobenih.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:44:31
|
|
|
|
Taula
|
ČESTITKE
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:44:48
|
|
|
|
talika81
|
kanta, želim ti, da bi tokrat bilo vse vredu in bi res čez držala svojega v naročju.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:46:50
|
|
|
|
Eva2008
|
Hvala. Tudi jaz upam, da bo tako. Še ne verjamem čisto. Srečna sem pa tako, da ne najdem besed za to srečo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:48:08
|
|
|
|
~Biba~
|
fragola in kanta tiste ki pa se selite med novembrske nepričakujoče pa en velik
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 11:53:51
|
|
|
|
najsi
|
JEEEEEEEEEEE ČESTITKE vsem novim nosečkam, še več takšnih rabimo P.S. Katja če ti čist po renici povem, da zdele nebi vedla kera je tale Lidija, če bi jo vidla, sm pa 100% da bi jo poznala. Sm namreč skregana z priimki in imeni, obraze si pa ful zapomnim. Maš pa brzdej na isti dan ko ena naša študentka Mateja iz Tepanja
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 12:14:52
|
|
|
|
marjana.r
|
kanta čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?