Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 15:04:28
|
|
|
|
PBJ
|
Ja, rumenjakov mehurček je dober znak! Želim, da jutri dobiš še kakšne spodbudne informacije, julija pa rokah držiš tako zlato dete, kot je tvoja hčerkica (zmeraj jo občudujem, ko vidim tvoje poste;)). LP in naj vse dobro!!:rozica:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 15:16:31
|
|
|
|
Taša
|
Isto je bilo pri meni, le da sem jaz ležala 4 dni v bolnici in so me spustili ko so videli rumenjakov mehurček-to je dober znak, vendar sem šla po enem po parih dneh svojemu ginek. ki še ni videl srčka, naročil me je čez en teden, in ta teden je bil zame najbolj mučen teden, no evo pa se je videl srček, sedaj pa je ta srček že star 5 mesecev. Sem pa skoz jedla dabroston do 12. t. Zato Erdbeere si na zelo dobri poti veliko sreče in ena :rozica: in :angel:, ki bo čuval tebe in tvojo pikico.
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 15:30:01
|
|
|
|
Joni
|
Držim pesti, da ostaneš noseča!:rozica::rozica::rozica: Ne izpusti pikice!:angel: Joni:nosecka:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 15:37:38
|
|
|
|
pravljica
|
jst mam tudi jutri kontrolo...UZ...da vidim da je vse ok...spet držim pesti za obe :miska:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 16:00:39
|
|
|
|
mehurčica
|
Še naprej držimo pesti! Resnično upam, da bo vse vredu. Pa sporoči, takoj ko boš lahko, kako je!:)
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 16:08:50
|
|
|
|
Gina
|
Drzi se, punca! Mislimo nate in stiskamo pesti.:)
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 16:13:27
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Erdbeere, tudi jaz ti želim, da bi vama z :duda: uspelo, ker potem bi najina :duda: skupaj rasla in bi obe julija zibali. Držim pesti za nas vse. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 16:15:19
|
|
|
|
cat
|
Tudi jaz držim pesti zate:miska: in za tvojo :duda:! In če punce pravijo (jaz o tem ne vem dosti), da če se vidi rumenjak, da je to dober znak, potem bo sigurno vse uredu! :muca:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 17:05:17
|
|
|
|
barby*
|
Tud mi držimo pesti:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 17:33:45
|
|
|
|
beba76
|
Držimo pesti in želimo vse najboljše!!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 19:29:02
|
|
|
|
Pia73
|
Pridružujem se dobrim željam,... :rozica::rozica::rozica: Lp pia73 :metulj:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 20:30:56
|
|
|
|
Janeja
|
Erdbeere, zelo dobro poznam tvojo zaskrbljenost in močno držim pesti, da boš jutri dobila dobre novice. Jaz sem krvavela v obeh nosečnostih. Prvič sem bila 2x v bolnici, danes pa sem drugič noseča - 13 tednov - in sem že 4x krvavela, nazadnje prejšnji teden. Hvala Bogu in vsem :angel: ki me čuvajo, saj je za enkrat še vse uredu (potrjeno na UZ pri moji G in prejšnji teden na NS). Ne izgubi upanja, čeprav vem, da je zelo težko ostati optimist! Naj tudi tebi stojijo ob strani vsi :angel::angel::angel::angel: Jutri pa le sporoči dobre novice. LP :nosecka: Janeja
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 20:49:37
|
|
|
|
BONI*
|
Tudi jaz se pridružujem vsem lepim žželjam in držim pesti, da bo vse OK! Lp, Boni
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 21:11:41
|
|
|
|
Dolina
|
Midva tud še stiskava pesti za tebe in tvojo pikico. :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 21:42:21
|
|
|
|
spacey
|
Pri nas doma pa držimo pesti in tačke...
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 21:56:23
|
|
|
|
SU
|
Še jaz se pridružujem dobrim željam :angel:! Želim veliko optimizma, sreče in zdravja! :angel: Drži se! LP, Saša
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 22:20:42
|
|
|
|
ZARA
|
erdberre...sem ti rekla,da se bo detk pravilno odlocil... vse naj naj...:rozica:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 7.12.2004 22:44:22
|
|
|
|
kepica
|
Čeprav se malokrat oglasim pa mimo tvojega posta nisem mogla.Z Nejcem drživa pesti,da bi tvoji pikici uspelo. lp Kepica
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 8.12.2004 7:41:15
|
|
|
|
mei
|
srečno!! vsi držimo pesti zate in tvojo pikico
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 8.12.2004 7:49:13
|
|
|
|
SILVA
|
Mislimo nate9nebesain držimo pestke:angel:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 8.12.2004 9:08:42
|
|
|
|
Grascakinja
|
Se pridružujem vsem dobrim mislim!!!!:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 8.12.2004 9:27:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Tudi jaz držim pesti :miska::miska::miska:. Lp Lunca
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 8.12.2004 11:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti!
|
|
|
|
da vam malce poročam kaj se dogaja 8.12.2004 12:14:20
|
|
|
|
Soncnica
|
Super Erdbeere! Samo, da je vse OK s tabo in s :duda:!:bravo::bravo: lp Sončnica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
KOLEDARLelly28 RRKje kupite stenski koledar?naredimo ga sami (
17%)
kupimo v trgovini (
17%)
dobimo reklamnega od podjetja (
58%)
dobimo gar za da (
8%)
Število vseh glasov: 12Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!