Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 11:47:40
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Sm jst vedla da ne more bit vse tko črno kot ste včer pisale!!! Se še spomnš kaj sm ti rekla!?!?! Če je taprava?!? No to normalno ni. Tko da zdej lako čakaš.. Tko k me k še vedno nismo dobile M. Pa pa, pozdravčki, Tadeja.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 11:50:46
|
|
|
|
pupika
|
Kaj pa če je bila to taprava ampak jo je bilo samo malo? Sedaj pa res ne vem kaj naj si mislim.Najbolj so me pa zbegale prsi, ker so še vedno tako napete, in pa na vsake tolko časa tudi boleče.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 11:51:25
|
|
|
|
baguSka
|
Pupika vidš, to so znaki za ketere sm ti govorila da nič več ni za verjet.. Ne testom, ne M, ne glavobolom, ne slabostim, ne bolečim prsim.. Jst čist ničemur več ne verjamem in bom samo še čakal kaj bo.. No še nekaj dni - ne vem točno kok, potem bomo pa videli.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 11:52:54
|
|
|
|
baguSka
|
Glede M pa tkole: v vseh 15-ih letih odkar jo mam še nism mela primera da bo je mela tako kot si ti opisala. No za druge sicer ne vem..
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 11:55:39
|
|
|
|
pupika
|
Ja, tudi jaz nobenim znakom več ne verjamem, ampak zakaj se nam potlej to dogaja. Mislim tole nas pa res ubija in nas krepko vleče za lase. Me pa vse srečne in jim verjamemo. Res mi pa ni jasno, zakaj mi je zamujala tolko, no in potem se prikaže,ampak zgolj blago. No saj bi še verjela, čebi se mi prikazala točno v takimali obliki, ker potem pravijo, da je to vgnezditvena krvavitev. Jaz pa sem jo dobila z zamudo. Kako pa je kaj s tabo baguska, si že poskusila z testi? Jaz tako močno držim pesti zate.:kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 11:58:02
|
|
|
|
pupika
|
Joj pa še tole mi je malo sumljivo, ker sem še vedno tako zaspana kot prej ob 9 zvečer mi že vleče oči skupaj in komaj zdržim še pokonci kako uro.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:13:37
|
|
|
|
baguSka
|
Ne nism več delala testov. Sej pravm da ničemur več ne verjamem sploh! Zbrala sm tok volje in poguma, da sm se odločla še čakat, sej vidm kaj se z vami dogaja. Ne bi rada bla na vašem mestu. Mene sicer že od četrtka po jajčnikih pa ledvicah full zvija tko kot da bom M glihkar dobila, pa je ni in ni. Slabo mi je tud skoz in full se čudn počutm, ampak sm si včeri zvečer merla telesno temperaturo in jo mam 37,1, tko da spet mislm da mi je slabo le zarad tega. Sej pravm. Nč več se ne obremenjujem in bom poskusla še neki časa zdržat, vsaj do petka, saj imamo v nedeljo prvo srečanje najinih staršev in glede na to da hočjo vsi naenkrat zvedt, jim bom pač mogla takrat. Drugače ne gre. Potem bo spet trajala celo večnost da se spet skupaj dobimo, saj so moji cca 200 km daleč stran. Verjetno šele na najini poroki ki bo maja. No ja pustimo se še malo čakati.. Pa hvala za pesti :)!
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:15:10
|
|
|
|
baguSka
|
SEVEDA JIH TUD JST ŠE VEDNO DRŽIM ZATE!! TUD VČERI JIH NISM PRENEHALA STISKAT!
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:18:48
|
|
|
|
dory
|
Pri meni je blo isto..pa sem mislila takrat da je bla menstruacija..no dones je rezultat na slikci :) drzim pesti :)
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:22:20
|
|
|
|
pupika
|
Čuj baguska odkod pa si ti. Zanimivo, tudi moji starši so oddaljeni približno 160 km. Samo jaz imam eno dobro stran, ker imajo vikend tu blizu, (okoli 60km razdalje)in se potem tudi pri nas kdaj oglasita, vendar zelo poredko. O pa še poroka naslednje leto, to pa je zelo lep dogodek, midva sva bila potem še par masecev čist notri in bi se kar še enkrat poročila, tako lepo je.Mine pa res zelo hitro, skoraj prehitro. :miska::miska:
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:23:31
|
|
|
|
baguSka
|
TEJA! LEP REZULTAT! :bravo: TAK ZLO SIMPATIČN! :) No vidš Pupika sm ti rekla!
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:24:41
|
|
|
|
pupika
|
Teja, kaj si ti tudi dobila M, no naj bi to bila z presejšnjo zamudo? Imaš pa zelo lepega sinčka, če se ne motim je Maj, kajne.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:26:43
|
|
|
|
dory
|
Pupika tocno tako se je dogajalo z mano kot sedaj s tabo...zamuda,pa dva dni sibkih krvavitev,pa napete prsi in konstantna zaspanost...jaz optimist pa se vedno mislila,da je vse pod kontrolo...cel mesec nisem vedla,da sem noseca ;)
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:30:48
|
|
|
|
pupika
|
Spet sem dobila malo upanja, samo pa ne upam, kaj preveč pričakovati, da ne bom potem spet zelo razočarana. Bom jutri zjutraj naredila test pa bomo vidli, kaj bo pokazalo, saj sedaj bi pa že moral pokazati, če je kaj na tem. Teja in Baguska hvala vama. Joj Baguska, če bi želela videt moje slike iz poroke, ti lahko pošljem geslo. Ker vem, kako sem bila jaz takrat vesela vsake slikice, ki sem jo dobila od kakšne punce. LP, :rozica::rozica:
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 12:32:28
|
|
|
|
baguSka
|
Pupika, jst sm sicer ljubljančanka in tud moji starši so uradno.. Življenski spleti pa so ju odnesli na morje, kjer sta skoraj že 10 let. Jst pa sm tud pred dobrim letom spoznala najbolj čudovitga sončka na svetu. Ker pa je on z Jesenic in ker pač moj srčk vleče k njemu, sm se takoj preselila k njemu. Torej že dobro leto živim na Jesenicah. Tko. Mogoče se enkrat ali dvakrat na leto zgodi da prideta mau do LJ, drugače pa ko je le možno mi hodimo na obisk k njima. Sploh poleti! Ja poroka.. Načrtujeva čisto preprosto s čimmanj stroškov, saj ne dava veliko na ta dogodek. Raje bova dala za poročno potovanje, saj meniva da je to najin dogodek in ne od drugih. Seveda bova najbližje povabila, a le na kosilo. Ne misliva delat kakšnih posebnih žurk, naročat ansamblov ali kaj pdb. Hvala bogu da imava glede tega iste želje. Edino kar si bova privoščila, bo poroka na prostem!
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 14:05:51
|
|
|
|
natja_
|
živjo, da še jaz povem mojo izkušnjo. že v avgustu sem imela :hudicek: samo tri dni (tretji dan zelo malo), pa sem ostala NEnosečka. Prejšnji mesec sem jo imela dva dni normalne, pa mislim, da bom še vedno NEnosečka, čeprav imam občutek, da se mi v trebuhu nekaj dogaja, ker me skoz nekaj špika in peče, pa tud na avtobusu mi je preklemano slabo, tako, da sem danes mogla nekaj postaj celo prej izstopiti....:zmeden: Moram pa povedat, da sem imela vedno M do 6 dni. Pupika, upam, da je to to, kar želiš da je in upam, da tudi jaz ta mesec ("trudiva" se od julija) ugledam :roza: črtici... lp, natja :miska:
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 14:14:23
|
|
|
|
pupika
|
Natja_ držim pesti zate in da se bo tebi tudi nasmehnila sreča in da boš kmalu ugledala :roza::modri:.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 17:28:13
|
|
|
|
spella
|
Jaz pa mislim, da Miklavž vseeno ni bil letos tako brez srca, sam mal skrivnosten, da boste pol lahko še bolj vesele. Pa ne nas pusti predolg čakat, ker ta firbec je huda reč. Držim pesti :bravo::bravo::bravo: Špela
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 17:35:03
|
|
|
|
spella
|
Baguska, upam da boš imela za poroko več sreče z vremenom ko jaz. Poročila sem se na prostem maja letos pa je lilo kot iz škafa. Saj nimam nič proti dežju, sam ne morem verjet, da je bilo letos konec maja tud tako mraz. Poroka pa je bila kljub temu FUUUUULLLL LEPA!!! če pa bi bil še sonček, bi bila pa že kičasta. Letos so bile vse sobotne poroke vremensko gledano zelo slabe. Upam, da nasledneje leto ne bodo. Želim vama topel sanjski dan. Špela
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 18:54:49
|
|
|
|
baguSka
|
Hvala spella! Res si želim sončn dan, ampak tud če bo džk ne bo panike. Prvič zato ker pravijo da to prinaša srečo, drugič pa zato, ker imajo tam kjer se bova poročila zraven še vilo in se bova lahko poročila kar notri. Pozdravček, Tadeja.
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 18:57:34
|
|
|
|
Teya
|
ej, baguska....a ni tud nizka vročina en od možnih znakov nosečnosti?
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 18:59:46
|
|
|
|
baguSka
|
pojma nimam! sam jst mam visoko! a pol ne bo nč?:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 19:05:06
|
|
|
|
Teya
|
napisala si, da maš 37,1.......čak...bom probala dobit link, koder je blo to omenjeno....
|
|
|
|
Kaj naj bi to pomenilo? 7.12.2004 19:06:06
|
|
|
|
baguSka
|
Ok. Hvala ti. Da vidmo zdej kako in kaj. Čist sm že zmedena.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?