dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA evo mi smo cela familija od sred septembra vsi gnili vključno z atom in babi matr vrtec. no obe tamali sta preboleli vnetje ušes, jaz eno trebušno virozo pa eno vnetje sinusov pa moj fotr ene 2x po 40 stopinj vročine pa babi in moj dec vnetje grla pa mene spet gru boli, no v glavnem se vrtimo v začaranem krogu očitno tisa nosi iz vrtca vse živo pol se pa še med sabo non stop okužujemo. trenutno smo v fazi ko tisi tečejo neomejene količine zelenga smrkla iz nosa pa men tut, pa desca gru boli, najbolje se drži tamala. zdej pa bistveno vprašanje oz dva: 1. KAJ IZ LEKARNE AL KJER KOL PROTI ZELENIM SMRKLJEM IN KAŠLJANJU? 2. KAKO NAJ SE ODČARAMO IZ ZAČARANEGA KROGA OKUŽB? hvala za nasvete! Z enakim problemom se ukvarjam sama in sem ze omenila,da mi bo sam se eden reku,da more tamal prekuzit,da pac tko je,ga bom na peso...porka madona, cel mesec smo vsi cist dead, vrocine ala 40 si babi in dedi kar podajata, tamal ima za sabo vnete usesa in grlo, kaselj starga dedca, trebusno virozo...pravkar zakljucuje z antibiotiki, zej sem na atibiotikih tudi sama....med sabo se samo se okuzujemo...ne bo mi noben reku svez zrak sadje in zelenjava...tega imamo vedno na pretek...gledamo,kaj damo v usta....veliko pijemo in vse...pa vendar....tale zacaran krog...kljub temu,da je vrtec ze velik naredu tamalmu resno razmisljam,da ga izpisem, ker vse skupaj zelo vpliva na zdravje tudi babija in dedija in sta res cist zanc... v lekarni nic ne dobis, kako se znebis prokletga zacaranga kroga pa nimam pojma...sita sem ze vsega skp... jst pijem centrum tablete, pa zjutri si nardim zvark tople vode,zlicke kisa in medu..ozemam mleko z medom ali zajbljevo mleko..tko...pa tantum verde pastile,angal s, kapljice za nos, sinupret, slezov sirup in to je to...prej sem jemala se lekadol s c vitaminom, zej mam antibiotike....brezveze...pocutm se k stara mama nooo... tamal ma pa binbija, pa pikovit,pa antibiotik...
< Sporočilo je popravil teja. -- 13.10.2007 12:27:40 >
|