tejčica
|
Dons ste mi pa dale večernega branja... IZVIRNO SPOROČILO: draja Moram pojamrat, drugače ne morem normalno funkcionirat čez dan Ti kr pojamrej. Ane kolk paše. Jest mam včasih filing da sam jamram kle gor. Sibil, super da je Patrik bolje. Upam da se ostali ne nalezete. Včeraj smo bile pa v Kapitaniji. Pikca, sej mene je tut mal stranskih učinkov tele Mirene strah. Sam kera zadeva jih pa nima. Še največje ima nekontracepcija. O kakšnih BC kuponih ve to??? Dajadada, upam da je Nejc že boljši. IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Ole majole, kili kili,... jaka zaka,joko ama bum,bum,bum Jest tut znam, jest tut znam! IZVIRNO SPOROČILO: pocka thaiss, tejčica - za spanje, ampak po mojem jima je Taja včeraj kaj prišepnila Pol bo pa treba bl pogost kofetkat. Malecka_mateja, Tjaša je pa res kar pogosto bolna. Eno za malo pupiko, pa še eno zate. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja tinaaja za tvojega dragega, ki se spozna na vozičke ja no tole gre both ways.. jaz se tud skoraj spoznam na nikkone, pentaxe,... Meaa, bravo za zobarja. Heroj si , jest pa prpa. A šoping je pol biu? IZVIRNO SPOROČILO: sezam tejčica - za Vida. Vidim, da imava mi2 kar dosti enakih stvari Imamo tudi tako trenirko. Pa celo danes oblečeno Ja, pa res. Enak vozek, enake cunje, visoke sedežne...da nimava slučajno istega moža??? Pa za velko pupo Ano. Tinaaja, pridna si z miganjem. 4x na teden!?! Jest mam muskelfiber sam da pomislim na to. Uf... IZVIRNO SPOROČILO: draja Pocka Taja in Živa se morata nujno kmalu dobiti na kavici, da ji Taja razloži kako se spi, ker očitno ji gre to dobro od rok oz. ust. Draja, kaaaj se gužvaš. Počaki da Taja najprej Primorčke v red spravi. IZVIRNO SPOROČILO: Naomi ...sem se dons spomnla da OBALKE niste OBALKE ampak OBALANKE ane? ( ne bom nikol pozabla kako me je en tip 1x zlooooooo nazaj popravu, da na nasem primorju zivijo OBALANI in OBALANKE-----> sem raj kr sla, se na en per Obalanke??? Res da nisem Obalka po originalu, Obalanka pa še manj. Je un moral imet kar gajbo pira v riti. Lblančanke, a v torek slučajno sem dol pridete gužvo delat? Dejte bit mal bol konkretne, ne sam namigvat neki. IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Je pa danes dobila samo mleko,namesto kakava,ker mi je prej sok po tleh polila in je pol v postli rekla-to je pa kazen . Faca mala. IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A tejčica-Vid je pravi kjutek.Daj povej a ste zadnjič v Merkurju pol zadel kakšen bonus??? Ceeeelih 5%. No, sej glede na končni znesek je bilo tut to kar nekaj. Dskubin, Vid se Diti zahvaljuje za torto. Ker ste pa vse že spat spokale, jo bosta pa s soslavljenčkom Žigom kar sama popapcala. Kaki - na ta sadež pa jaz čist pozabim. Ga ne maram in se sploh ne spomnim da bi mu ga dala. Pa par dreves imamo. IZVIRNO SPOROČILO: erna14 tejcica-lustn tamal,sem opazila da ti na puzli ze eno oko manjka mi imamo tud podobne tezave skoz iscem tele delcke od puzl Manjkajo ja, se jih še nisem spravla zlepit. Sam za te manjkajoče pa ni ne Taja ne Vid kriv. Sem po dolgem času vrečko od sesalca zamenjala in ko sem sesala puzle je par končkov kar not potegnil. Bi bil res že skrajni čas da grem po tist mekol, o katerem je bila zadnjič debata, kupit in vse zlepim. Pa eno za Žiga, da bo hitro bolje. Žabika, pridna si s tekom. A ti pol z vozkom prilaufaš v torek k nam? IZVIRNO SPOROČILO: dskubin [Draja, če boš obakrat uspešna, bi lahko prišla taisto razložit tudi Diti. Če slučajno utihne v avtu, takoj Draža sprašujem, kaj počne. On pa: "v stolčku je". "Ja, ma kaj dela?" "Sedi." "Dobro, dobro, samo da sedi:" Ma mali je zaaaakon!!! Skačica, upam da Iza že spi. Thaiss, a prideš v šolo citiranja? Dost me mate. Nočko!
|