|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  491 492 [493] 494 495   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.10.2007 22:38:05   
tinaaja
Draja, a Živo kej za lička ščipajo? Men gre to tooooooook na jetra

no tukaj mi je spet pokrou dvignilo .. se sprehajam po pst in stoji mamica z ene 2 leti straim fantkom in debatira z eno mamco. Mami rece, lej dojencka in mali cist podivjan zalafua proti vozicku in tok da ni skocu not... Se nagne k brini in z rokami povsod po njej. mene je skoraj kap user posted image mat pa prica in nezainteresirano pride pocasi po sina, seveda ko sem jaz ga prijela in rekla "ne"... user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12301
12.10.2007 22:38:29   
Žabika
Kati: a bi ti rada sama pila kufe, k me ob 10h na štart pošiljaš?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12302
12.10.2007 22:40:04   
A-N-J-A
no tukaj mi je spet pokrou dvignilo .. se sprehajam po pst in stoji mamica z ene 2 leti straim fantkom in debatira z eno mamco. Mami rece, lej dojencka in mali cist podivjan zalafua proti vozicku in tok da ni skocu not... Se nagne k brini in z rokami povsod po njej. mene je skoraj kap mat pa prica in nezainteresirano pride pocasi po sina, seveda ko sem jaz ga prijela in rekla "ne"...

Joj men gre to tud tok na živce,sam jaz ne rečem ne ampak se vn vadim-sam po nogici ga božiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12303
12.10.2007 22:40:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: a bi ti rada sama pila kufe, k me ob 10h na štart pošiljaš?

ja ke s' pa to prebrala?! user posted image

Našga se tud lohk po nogicah boža user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12304
12.10.2007 22:41:22   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
a sta se sla Titota pa Jovanko

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
je bil pa moj prvi in edini

S temle se pa zgoraj omenjena ne morta pohvalit.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12305
12.10.2007 22:41:44   
A-N-J-A
Evo zdaj pa res grem,sem smotana že 4 dni ne spim pa kr gor visim.Upam da se bor ne zbudi pred 3-jo,no lohk tud ob 2huser posted image .
N O Č K A

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12306
12.10.2007 22:42:38   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

takrat se nista vedla k je blo 1. user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12307
12.10.2007 22:42:50   
tinaaja

no tukaj mi je spet pokrou dvignilo .. se sprehajam po pst in stoji mamica z ene 2 leti straim fantkom in debatira z eno mamco. Mami rece, lej dojencka in mali cist podivjan zalafua proti vozicku in tok da ni skocu not... Se nagne k brini in z rokami povsod po njej. mene je skoraj kap mat pa prica in nezainteresirano pride pocasi po sina, seveda ko sem jaz ga prijela in rekla "ne"...

Joj men gre to tud tok na živce,sam jaz ne rečem ne ampak se vn vadim-sam po nogici ga božiuser posted image

ma saj mali ni nic kriv, je zgleda ful fan dojenckov,ampak z rokami po obrazu, rokicah,  .. to mi je pa tu mac in bi mamica morala vsaj malo cuvat.

zabika, mogoce bi kati, da gres na 21km.. pol bi sla lahko v miru se na kosilo, ne sam kavo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12308
12.10.2007 22:43:19   
A-N-J-A
takrat se nista vedla k je blo 1.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12309
12.10.2007 22:44:47   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Boga Skačica, ne vem če se ji bo danes uspelo pred spanjem prebiti čez vsa ta čvekuser posted image .

a mislis, da je obupala user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12310
12.10.2007 22:44:56   
dskubin

No ja, sej če bi hotla maršala posekat, je mogoče še prepozno začela ;D

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12311
12.10.2007 22:45:13   
Naomi

takrat se nista vedla k je blo 1.
user posted image user posted image user posted image

jes tut tebe...mwaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12312
12.10.2007 22:46:20   
tejčica
Čveeeeeekeeeeee! Pa jest vas bom do jutri brala, da bom na tekočem!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12313
12.10.2007 22:46:51   
Naomi

ja, 10 let prepozn user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12314
12.10.2007 22:47:29   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

boh ne dej zadnjih 2 strani brat user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12315
12.10.2007 22:47:56   
tejčica
Kje ste pa ve zdej Titota najdle za obirat?user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12316
12.10.2007 22:48:54   
tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

boh ne dej zadnjih 2 strani brat user posted image user posted image

No, pol mi jih pa sam še ene 5 neprebranih ostane.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12317
12.10.2007 22:52:18   
dskubin

Sm glih hotla rečt, da kako, da ni nobene obalke tle. Navadno smo bl pr tapoznih (in tazgodnjih, da ne bo pomote)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12318
12.10.2007 22:54:35   
dskubin

ja, 10 let prepozn user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12319
12.10.2007 22:57:11   
tejčica

Sm glih hotla rečt, da kako, da ni nobene obalke tle. Navadno smo bl pr tapoznih (in tazgodnjih, da ne bo pomote)

Kva čem pa drucga delat tole uro. Spat? Ne, ne, zame je še dan.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12320
12.10.2007 23:07:10   
dskubin
Kva čem pa drucga delat tole uro. Spat? Ne, ne, zame je še dan.

Za mene tudi. Ma, guess what, Diti se je že zbudila za prvo nočno hranjenje. Se ne morem nikakor spravit enkrat z njo (ali vsaj z Dražem) spat, pol pa tle visim, pa vse sorte najdem še za nardit, pol mi pa vedno zmanjka noči.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12321
12.10.2007 23:10:36   
tejčica

Za mene tudi. Ma, guess what, Diti se je že zbudila za prvo nočno hranjenje. Se ne morem nikakor spravit enkrat z njo (ali vsaj z Dražem) spat, pol pa tle visim, pa vse sorte najdem še za nardit, pol mi pa vedno zmanjka noči.

Poznano, poznano. Zame je praznik če grem pred polnočjo spat. Pa sej ko je Vid lepo spal to ni bil problem, sem imela potem celih šest ur spanja. Zadnje čase pa... user posted image  Itak pa zadnjo budno uro skoraj vsak večer na RR-u visim. Moj me ne šteka.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12322
12.10.2007 23:21:23   
tejčica
In pol vse tiho je bilo. Šibam brat za nazaj. user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12323
12.10.2007 23:22:23   
skačica
pa kva je zdej to babe, se vam je čist utrgaluser posted image . Sem vas komaj uspela prebrat, so se strani sproti večale. Kaj ste hotle še dans prit na 500?user posted image   user posted image    

Evo, ura 15 čez enajst, naša Iza pa čist naspidirana. Dvakrat sem jo že nesla spat, ampak ona se ne da. Ne vem kaj ji je, pa tud čez dan ni veliko spala.
Je pa full dobre volje kot da je glihkar vstala, jaz pa napol koma.

O teku jaz ne bom razglabljala razen če se boste pogovarjale o šprintu na 60 metrov tko kot v OŠuser posted image . Jaz sem bila že po teku na 600 m čist plava v obraz, sem komaj dihala. Nisem jaz nek tekačuser posted image

Gremo v tretje v posteljo, morda jo pa le prepričam, da je mami kaput.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12324
13.10.2007 0:06:58   
tejčica
Dons ste mi pa dale večernega branja...

Moram pojamrat, drugače ne morem normalno funkcionirat čez danuser posted image

Ti kr pojamrej.user posted image Ane kolk paše.user posted image  Jest mam včasih filing da sam jamram kle gor.user posted image

Sibil, super da je Patrik bolje. Upam da se ostali ne nalezete.user posted image  Včeraj smo bile pa v Kapitaniji.

Pikca, sej mene je tut mal stranskih učinkov tele Mirene strah. Sam kera zadeva jih pa nima. Še največje ima nekontracepcija.user posted image

O kakšnih BC kuponih ve to???

Dajadada, upam da je Nejc že boljši.user posted image

Ole majole, kili kili,...

jaka zaka,joko ama bum,bum,bumuser posted image

Jest tut znam, jest tut znam!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
thaiss, tejčica - user posted image za spanje, ampak po mojem jima je Taja včeraj kaj prišepnila user posted image user posted image user posted image

Pol bo pa treba bl  pogost kofetkat.user posted image

Malecka_mateja, Tjaša je pa res kar pogosto bolna. Eno user posted image  za malo pupiko, pa še eno zate.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tinaaja za tvojega dragega, ki se spozna na vozičke

ja no tole gre both ways.. jaz se tud skoraj spoznam na nikkone, pentaxe,...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meaa, bravo za zobarja.user posted image  Heroj si user posted image , jest pa prpa.user posted image  A šoping je pol biu?

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
tejčica - user posted image user posted image  za Vida. Vidim, da imava mi2 kar dosti enakih stvari user posted image user posted image  Imamo tudi tako trenirko. Pa celo danes oblečeno user posted image  

Ja, pa res. Enak vozek, enake cunje, visoke sedežne...da nimava slučajno istega moža???user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za velko pupo Ano.

Tinaaja, pridna si z miganjem. 4x na teden!?! Jest mam muskelfiber sam da pomislim na to. Uf...user posted image

Pocka Taja in Živa se morata nujno kmalu dobiti na kavici, da ji Taja razloži kako se spi, ker očitno ji gre to dobro od rok oz. ust.

Draja, kaaaj se gužvaš. Počaki da Taja najprej Primorčke v red spravi.user posted image

...sem se dons spomnla da OBALKE niste OBALKE ampak OBALANKE ane? ( ne bom nikol pozabla kako me je en tip 1x zlooooooo nazaj popravu, da na nasem primorju zivijo OBALANI in OBALANKE-----> sem raj kr sla, se na en per user posted image user posted image

Obalanke???user posted image user posted image user posted image  Res da nisem Obalka po originalu, Obalanka pa še manj. Je un moral imet kar gajbo pira v riti.

Lblančanke, a v torek slučajno sem dol pridete gužvo delat? Dejte bit mal bol konkretne, ne sam namigvat neki.

Je pa danes dobila samo mleko,namesto kakava,ker mi je prej sok po tleh polila in je pol v postli rekla-to je pa kazenuser posted image .

user posted image  Faca mala.user posted image

tejčica-Vid je pravi kjutek.Daj povej a ste zadnjič v Merkurju pol zadel kakšen bonus???

Ceeeelih 5%.user posted image  No, sej glede na končni znesek je bilo tut to kar nekaj.

Dskubin, Vid se Diti zahvaljuje za torto. Ker ste pa vse že spat spokale, jo bosta pa s soslavljenčkom Žigom kar sama popapcala. user posted image

Kaki - na ta sadež pa jaz čist pozabim. Ga ne maram in se sploh ne spomnim da bi mu ga dala. Pa par dreves imamo.

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

tejcica-lustn tamal,sem opazila da ti na puzli ze eno oko manjkauser posted image user posted image mi imamo tud podobne tezave skoz iscem tele delcke od puzl

Manjkajo ja, se jih še nisem spravla zlepit. Sam za te manjkajoče pa ni ne Taja ne Vid kriv. Sem po dolgem času vrečko od sesalca zamenjala in ko sem sesala puzle je par končkov kar not potegnil.user posted image  Bi bil res že skrajni čas da grem po tist mekol, o katerem je bila zadnjič debata, kupit in vse zlepim. Pa eno user posted image  za Žiga, da bo hitro bolje.

Žabika, pridna si s tekom.user posted image A ti pol z vozkom prilaufaš v torek k nam?user posted image

[Draja, če boš obakrat uspešna, bi lahko prišla taisto razložit tudi Diti. Če slučajno utihne v avtu, takoj Draža sprašujem, kaj počne.
On pa: "v stolčku je".
"Ja, ma kaj dela?"
"Sedi."user posted image user posted image
"Dobro, dobro, samo da sedi:"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma mali je zaaaakon!!!user posted image

Skačica, upam da Iza že spi.

Thaiss, a prideš v šolo citiranja?user posted image

Dost me mate. Nočko!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  491 492 [493] 494 495   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  491 492 [493] 494 495   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?