|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.10.2007 21:54:42   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
A greš na Ljubljanski? Prav tavelik?

Glede na to, da je moja tekaška zgodovina dolga šele 3 mesece, grem za začetek kar prav na ta malega.

Kok računaš, da boš mela cajt?

Važno je sodelovati Kati!!!

kati a gres jutr z ruzakom ured se laufat??, da bos zabiko prehtela user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12251
12.10.2007 21:56:05   
Naomi
aja, jest pa kr enamami pogresam...a je kej napisala, da je ne bo neki cajta, pa sem spregledala...al kaj...kje jeeeeeeee? user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12252
12.10.2007 21:58:06   
A-N-J-A
A je kera primorka letnik77?Jaz sem mela par sošolcev s primorske.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12253
12.10.2007 21:58:46   
K_a_t_i
Ah, dej no Naomi! To vprašanje je moj postavu... K je reku, da mogoče bi pa tud on šel, da mrbit bi pa Žabiko prehitel. Jst sem rekla, da ni šans, on pa nazaj - no ja, noge mam daljše! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12254
12.10.2007 21:59:29   
pocka
thaiss - prvega citiraj kot ponavadi, pol pa vsakega naslednjega spet posebej odpri (citiraj), pa skopiraj v ta prvi post. Ma spet sem zablodla, nevem če si me kaj razumela zdaj.user posted image Je že pozno, boljše, da grem spat.

erna - fajn žuraj danes user posted image , mogoče bo pa baba kaj manj cvilila, ko se ji malo glasilke ogrejejouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12255
12.10.2007 21:59:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

A kakega Boškota?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12256
12.10.2007 22:00:05   
A-N-J-A
Tud jaz sem se ravno dons na krenomami spomnila.Pa Sonchka tud ni več.No saj za njo sem najbrž jaz kriva k sem jezik stegnila.Mam kar slabo vestuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12257
12.10.2007 22:00:53   
Naomi

Ah, dej no Naomi! To vprašanje je moj postavu... K je reku, da mogoče bi pa tud on šel, da mrbit bi pa Žabiko prehitel. Jst sem rekla, da ni šans, on pa nazaj - no ja, noge mam daljše! user posted image

kati midve greva loh spodbujat, ti pa loh se mal kikirikas zravn...pomoje bi bla zabika 1.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12258
12.10.2007 22:01:16   
A-N-J-A

A kakega Boškota?

Neee,a je zobotehnik???

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12259
12.10.2007 22:02:49   
A-N-J-A
kati tebe sem pa neki vprašala prejle,kaj se zdaj izmikašuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12260
12.10.2007 22:03:07   
Naomi

A kakega Boškota?

anja u kerga si bla pa zalublena..k jih je blo toooooooook na nasi soli tipckov...zihr u Senka, laboranta ane user posted image user posted image

Neee,a je zobotehnik???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12261
12.10.2007 22:03:44   
Naomi
je***** pa povrsnost, no razberi anja user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12262
12.10.2007 22:05:24   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

A kakega Boškota?

anja u kerga si bla pa zalublena..k jih je blo toooooooook na nasi soli tipckov...zihr u Senka, laboranta ane user posted image user posted image

Neee,a je zobotehnik???

Prvič slišm.Drgač pa to ne morm na forumu okol govort.
Je blo pa par fantinov v mene zalublenih.So mi rože nosil,mene je blo pa tok sram k sem jih pol dam prneslauser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12263
12.10.2007 22:05:58   
K_a_t_i

Ja ne vem zate, sam jst sem se une brunarce u Bizoviku že daaaaaaaaaavno naveličala user posted image . Pomojem bi pa tud bor-ovci boljš na primorskem uspeval. Sej veš - svež zrak pa manj šmrklja.

Aha, zobotehnik. Koker sem jst zastopla en od tavečjih gavnerjev - skupi s sošolcem Tergijem iz Savinjske (oba v internatu). Ampak ok no... Sej, ti si se verjeten s tapridnimi družla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12264
12.10.2007 22:07:38   
Žabika

kati midve greva loh spodbujat, ti pa loh se mal kikirikas zravn...pomoje bi bla zabika 1.user posted image

Kati: samo za tvojega: 10,5 km, 70 min. Je pa res, da vsak teden mal povišam cifro (ta drugo). Bi moralo bit kontra, ampak kaj čem. Bi pa rabla enga zajca.

krenamami: prejsnji teden nas je za nedeljo vabila v Ljubljano in ker ni bilo odziva, se kr nič ne javi. No po moje je ful pridna in piše nalogo!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12265
12.10.2007 22:07:44   
Naomi

A kakega Boškota?

Neee,a je zobotehnik???

Prvič slišm.Drgač pa to ne morm na forumu okol govort.
Je blo pa par fantinov v mene zalublenih.So mi rože nosil,mene je blo pa tok sram k sem jih pol dam prneslauser posted image .

keri so pa bli vate? user posted image ...mogoc se kerga spomnm...a farmacevtov pa nis nc marala? user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12266
12.10.2007 22:08:43   
Naomi

Ja ne vem zate, sam jst sem se une brunarce u Bizoviku že daaaaaaaaaavno naveličala user posted image . Pomojem bi pa tud bor-ovci boljš na primorskem uspeval. Sej veš - svež zrak pa manj šmrklja.

Aha, zobotehnik. Koker sem jst zastopla en od tavečjih gavnerjev - skupi s sošolcem Tergijem iz Savinjske (oba v internatu). Ampak ok no... Sej, ti si se verjeten s tapridnimi družla user posted image .

Tergi ja :>>>>>

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12267
12.10.2007 22:10:03   
A-N-J-A
Kati kdaj si bla pa ti nazadnje v brunarci???
a pol pravš da bi Bor-ovci dobr vplival na našo punčkouser posted image .Veš kaj je šit,k mam jaz še enga gavnerja doma k me vsak jutr vpraša:mami pol pideš mene iskat???Ja pol jo pa pridem kaj pa čem.
Drgač pa une tvoje fante nobenga ne poznam.Jaz sem bla že takrat v mojga G tok zalublena da sem sam njega vidlauser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12268
12.10.2007 22:14:31   
A-N-J-A
naomi-Ti veš da se zdele tud enga farmacevta ne spomnem.A keri so bli vame???Sami zobotehniki.En moj sošolc,en starejši zob.in en mlajši.Za te vemuser posted image .
Joj sem se zdele še enga Mijota z OŠ spomnila,ga je en tko čez jedilnico vleku pa se dru:Anja lej tale je vate zalublen.Uf sem bla rdeča.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12269
12.10.2007 22:14:59   
dskubin
Ja pol jo pa pridem kaj pa čem.

Pa s sabo prpel!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12270
12.10.2007 22:16:17   
Naomi
anja, pa tis bla hot stuff user posted image user posted image ...no, sej si se ane user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12271
12.10.2007 22:16:44   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
A greš na Ljubljanski? Prav tavelik?

Glede na to, da je moja tekaška zgodovina dolga šele 3 mesece, grem za začetek kar prav na ta malega.

Kok računaš, da boš mela cajt?

Važno je sodelovati Kati!!!

user posted image user posted image user posted image tko kot moski recejo - vazna je tehnika user posted image user posted image user posted image A bo pod 1 uro?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 12272
12.10.2007 22:17:11   
K_a_t_i
Jaz sem bla že takrat v mojga G tok zalublena da sem sam njega vidlauser posted image .

Ma sramota, da se ne spomneš niti sošolcev user posted image ! Tale G sem pa prebrala kot tvoj ginekolog, da nav pomote user posted image .

Punce, jst grem spat. K se mi zdi, da tele debate niso več za na tale forum Bomo spet kregane!!!! AJAJAJ.

Draja, a kej zamujamo na kmetiji? So že movzli krave user posted image ? K sem jst eno ene 20 let nazaj probala, sem sestrični direkt v učk špricenla mlek. No, še prej sem ji pa skor vime odtrgala (kravi, da ne bo pomote)... Joj, kok so bli to dobri časi user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12273
12.10.2007 22:18:36   
A-N-J-A

anja, pa tis bla hot stuff user posted image user posted image ...no, sej si se ane user posted image

Včas že včas,zdaj sem pa k ena kremšnitauser posted image .Morm se mal k seb spravt,da bo spet kdo za mano pogleduuser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12274
12.10.2007 22:19:56   
Naomi

Včas že včas,zdaj sem pa k ena kremšnitauser posted image .Morm se mal k seb spravt,da bo spet kdo za mano pogleduuser posted image .

a ves kako je ena moja frendica rekla...'' moza mam, dva otroka tut, vec pa ne rabm bit lepa'' user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?