skačica
|
čer! Pa ve niste normalne, kok ste pa čvekaste . Me ni blo cel dan doma, zdele pa rabla dobre pol ure, da sem vse skup prebrala. Ajoj. Zjutraj sva imele ob 8.15 FT, Iza je pridno telovadila, FT-ka jo je pohvalila, da že zelo lepo čiča, se opira na rokice....da bi pa plazila pa še ne kaže hudega interesa, ona bi šla kar na nogice. Pol sva šle pa k moji sestri, ki ima enomesečnega otročka pol pa še k moji mami, od tam pa po moža v službo, ker je prodal svoj avto in je zdej nekaj dni brez preden dobi drugega. Pol smo šli pa v BC rezervirat stajico in v H&M po nogavičke in rokavičke za Izo. Zvečer sva imela na obisku še brata in njegovo punco, jedli smo tatarca in peciva tko da k... pa taka dieta . Tinaaja, sem ti odgovorila. Jutri pa gremo v LJ, ker ima sodelavec RD in nas vabi na pico. kati- klicala v BC, zahtevala, da naročijo pinki vrečo in je rekla, da ni problema, ni pa nič povedala kok časa je za čakat, le da je cena od 40 eurov naprej, odvisno al je kratka al dolga , skratka me bo poklicala, ko bo prišla. Upam, da ne drug let marca, ko bo že vročina sekala. Tinaaja- spider je super voziček, res fajn za vozit pa še barva seka. Vsak ga opazi , res smo zadovoljni z njim, sicer pa za marelo ni poceni. Kolesa se dobr obnesejo, ni problemov, le širina me malo j...(pri zadnjih kolesih se moram še navadit). Kati, men se zdi, da je malo širši kot zapp.Glede torbe se pa pozanimaj in me obvesti, morda bi jo pa tudi jaz imela, moj nahrbtnik je počil po šivu . Sicer je pa tud tale Boogaboo al kako že, zelo hud, huda je tud cena, če se voziček tretira kot marela. sezam- čestitke malemu za prvi zobek . Suuuuuuuuuper. Sicer pa kaj ste že še čvekale? Nekaj o sexu.....bom preskočila pri nas kadar je Istenič pa pršut na mizi je tud sex ....se hecam Pa o porodniški- sem danes suvereno v city centru držala zaprto denarnico, čeprav me je mikalo, da si kaj kupim. Če ne danes pa jutri Sicer sem pa danes moža prepričevala, da bi bilo zelo lepo, če bi me kdaj malo presenetil, ko pride domov. Kak parfumček nov si želim pa še kako malenkost....upam, da se ga je prijelo Sicer pa tud jaz ne bi imela nič proti, če bi bila porodniška vsake 14 dni. Tinaaja, o kakšni božičnici ti govoriš Pri nas je božičnica kar dosti odvisna od prisotnosti delavca v službi čez leto, no jaz sem bila letos zelo malo v službi, oziroma sploh nisem bila, le dva meseca bolniške se šteje in to bo ena revščina od božičnice . Sicer smo dobivali do sedaj res lepo, sicer so najprej jamrali, da ne vejo ali bi nam jo dali ali ne potem so se pa omehčali in nakazali res lepe vsote. Grem spat.
|