|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.10.2007 22:28:17   
Anonimen
Jaz pridem pa kasnije nazaj. Mali se ful dere, možek mora pa Špelo dat spat, tko da moram jst nosača špilat. Mi ne dovol več sedet, lump mali.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.10.2007 22:28:31   
Anonimen
Ullaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.10.2007 22:29:14   
kapica
Aha, ste ze v pogonu, cvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ste se o urejanju albumov pogovarjale. Jaz sem tud dobila enega za dojencka, pa ga rihtam. Najprej sem mislila da je to brezveze, ampak ko sem zacela, pa sem videla, d aje prav zabavno. Vceraj sem pred kopanjem se odtiske nogic in rokic lovila, je bilo zabavno, sva bila oba z Dinom pobarvana.
Sedaj sem pa dve uri slike zbirala za razvijat od zadnjih treh mesecev. Ma kak hitor mine, grooza, kak je bil majhen, sedaj pa ze takoo velikuser posted image .

Pa avatarje menjavate, jaz ga morem tud, sam bom mogla spet rumbo prosit za pomoc, da mi pomanjsa slikico.

Tega sploh nisem vedla, da se da slike prej neta dat razvituser posted image .

Zvesta, ma ves da je on tud zivcen no, pa oba sta mal napeta, tako da teh dni sedaj ne zares jematuser posted image .
A ti lahko kdo drug pomaga pri organizaciji jutri?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.10.2007 22:29:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Jaz sem pa sedaj izvedela, da so odprli temo in objavili moj blog. Super res. user posted image  user posted image  user posted image

Kako jih zanimam, kot da sem slavna user posted image user posted image user posted image

Sam jim je res dolgcajt, ej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.10.2007 22:30:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Jaz sem pa sedaj izvedela, da so odprli temo in objavili moj blog. Super res. user posted image  user posted image  user posted image

Kako jih zanimam, kot da sem slavna user posted image user posted image user posted image

Sam jim je res dolgcajt, ej.user posted image

Kje pa je tema?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.10.2007 22:32:03   
Freycha
nič, zdej se grem pa res delat, da spim... mogoče mi celo uspe user posted image

nič babike, fajn bodite, lahko noč in se jutri popoldan kaj beremo. Zjutraj šibam spet na prevez prsta, potem pa na dalensko po gumeuser posted image

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.10.2007 22:32:09   
Anonimen
Baje je moderator brisal... Ma, mene briga, jaz sem le tukaj, pa naj delajo kar čejo, jih ne **** ni 0,1 posto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
11.10.2007 22:33:02   
kapica
Freycha, dino je tud malo sitkan danes, ampak sedaj ze spi. Mogoce je res nekaj v luftu.
Madejka, na ja, saj smo kr spali no, ampak ne tako kot bi jaz zelelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.10.2007 22:36:35   
madejka
Naš se že tud trudi zaspat, pa tak sopiha zraven ko da bi moral maraton tečtuser posted image Ati študira, jaz sem pa spet tu... kar zasvoji te tale RR čvekuser posted image
Sicer zgleda da hodite dans hitro spat...user posted image No mogče mi pa še rata kaj druga delat ko tu plozat po tipkahuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.10.2007 22:37:20   
kapica
Evo, sedaj je se filma konec, sem gledala "Kaj zenske hocejo", pa bom pocasi tud odpeketala. Ce mi uspe do enajstih zaspat, bom spala ene tri urce do prve budnice. Uh ja, ze komaj cakam, ko je pa takoo fajn.

Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.10.2007 22:38:49   
kapica
Sicer zgleda da hodite dans hitro spat... No mogče mi pa še rata kaj druga delat ko tu plozat po tipkah

Ja, mogoce v miru kaj za sebe naredit, al ap mozeka zmotit in se malo pocartat. Saj lahko tud malo pozneje studirauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.10.2007 22:44:56   
madejka
Kapica njet gouser posted image Nič ne bo s cartanjem... mi še kaj nardi, če ga zdaj motimuser posted image Naj bo vsaj en pridn... jaz itak nič intelektualnega ne delam več odkar sem zanoslauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.10.2007 22:45:45   
Anonimen
Jaz sem pa še vedno nočni ( p )tiček user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.10.2007 22:48:09   
madejka
Jeee Yenkeeuser posted image user posted image
Zdaj bi tud jaz rabla dieto...sem pa taaak lačna pa se mi ne da vstatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.10.2007 22:49:48   
Anonimen
user posted image mala je kot ris, tule se mi reži kt taka mala opicauser posted image ne misli zaspatuser posted image

yankee kako temo touser posted image

ma nism nč kej brala, vse finte probujem, da bi jo uspavala, pa nč ne pali....eh ja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.10.2007 22:52:25   
Anonimen
Jaz pa tako pogrešm brce v buščeku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.10.2007 22:54:22   
Anonimen
Joj, Madejka, lenoba user posted image  user posted image  user posted image

Ulla, ma eni so odprli neko temo, pa objavili moj blog naslov. Me tak mrzijo, da jim rečem moji oboževalci user posted image
Jaz malega skopam, pa ultra nahranim, da je koma. Probaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.10.2007 22:56:38   
kapica
Ah punce, dajte no, zte dni govorite kako bi se bile nosecke, zato ko ste pozabile na vse nevsecnostiuser posted image .
Kako nas je kriz bolel, kako smo bile zavaljene, nismo niti prtov na nogah videle, komaj smo vstale in se vlegle v posteljo same, povsod je tiscalo, zatekale smo in te zadeve. Ponoci nismo vec dobro spale, ko je vse bolelo...

No kr , spomnite se malo, pol pa se enkrat povejte ce bi ble rade nosecke spetuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.10.2007 22:57:22   
Anonimen
ka hudiča si pa ušpilala da te majo tak radiuser posted image

joj ka sm zaspanauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.10.2007 22:58:14   
kapica
Zdaj bi tud jaz rabla dieto...sem pa taaak lačna pa se mi ne da vstat

Thja, punca, te ze nisi dovolj lacna. Jaz sem si pravkar bananasplit naredila. Mnjamiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.10.2007 22:59:52   
kapica
Ulla, a pravis da si zaspana? Kaj ap pol delas tu goruser posted image user posted image user posted image ?
Yankee, jaz sploh nic ne vem o kaksni zuadevi, ko sem na RR, sem sam tu pri Julijkah, za kaj drugega mi zmanjka casa.

Nic, grem jaz zares...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.10.2007 23:01:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ka hudiča si pa ušpilala da te majo tak radiuser posted image

joj ka sm zaspanauser posted image user posted image

Ker sem brez dlake na jeziku, sem za njih bitch. Ma, dobro, se že spreminjam, ker je to nekaj najgršega baje.

Jaz sem tudi. Pa se mi ne da kompa ugasnit in se uležt user posted image user posted image user posted image

Kapica, jaz bi bila spet nosečka, nisem imela kaj dosti problemov, razen tega, da sem dobila neko bolezen, za katero se še zdravim, drugače pa vse bp. Joj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.10.2007 23:02:44   
Anonimen
Nogavico sem nekje izgubila user posted image  user posted image  user posted image

Kapica,  noro in razgrajačko noč ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.10.2007 23:03:53   
rumba
user posted image
V bistvu sem vam prišla samo lahko noč napisat. Sem crknjena kot 100user posted image .
Aja, kapica, ti mi kar pošlji slikico in ti jo pomanjša, kot zadnjič.user posted image
user posted image  ajde, lahko noč!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.10.2007 23:08:04   
Anonimen
Lepo noč, Rumba.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!