Anonimen
|
Kako sem vesela da smo se tudi o čustvih malo pogovorile in se odprle. Včasih se mi zdi kot da sem edina ki se počuti totalno nemočno, neprivlačno in nesposobno. Tako sem vesela da obstaja ta forum, da vidim da vse plavamo v istem zosu . Skoraj ne mine dan da ne potočim kako solzo. Pa je to ali zato ker Žan tako zelo joče da mu solze tečejo zraven in ne vem kako naj mu pomagam in mu vzamem bolečino in se mi srce trga zraven. Bodisi zato ker ujamem svojo podobo v ogledalu in vidim mami frizuro (hudo neurejen masten čop), očala na nosu (drugače obvezno leče), pobruhana trenerka, podočnjaki in vse odvečne kile. Pol se pa slečem pa dlake, mrežaste gate s smrdljivim vložkom in seksi modrc za dojenje z premočenimi blazinicami noter. Moj parfum pa je Eau de late . Če se me mož dotakne me joški bolijo, rana po CR boli in se mu samo izvijam in stokam zraven. On mene za seks sprašuje, jaz pa se sprašujem ali je res tako potreben, ker si ne morem mislit da bi mu lahko bila privlačna. Pa pravi da sem zelo, da si me želi....meni pa gre že spet na jok . Pa na jok mi gre ravno ob tem, ko mi hoče mož malo prevzet Žana in mi reče naj si grem jaz malo spočit, pol pa se grem vležt in me pride vsakih 5 min vprašat zakaj tako joka, kdaj bo nehal, ali naj ga previje, ali naj mu da čaj, ali je mogoče lačen......in jaz naj ob tem počivam? Še več energije mi požre ker mi gre na živce, raje vstanem in ga prevzamem in joka pri meni. Sem si pa tudi sama kriva, ker sem že celo življenje takšna da najraje naredim vse na svetu sama. Nikoli ne naredijo drugi dovolj dobro. Pa ko me mož vpraša zvečer če ga on malo nosi mu raje rečem naj gre spat, ker mora zgodaj zjutraj vstat in it delat za cel dan in vem da je tudi utrujen.....Raje sama trpim, ker vem da je res zelo grozno poslušat ure in ure otrokovega kričanja, zdi se mi da samo mama lahko to prenese (komajda, priznam, da sem si tudi že dala zamaške proti hrupu v ušesa) in da vsek drug (tudi oče) res živčnega fasa zraven. Pa človek se res nemočnega počuti zraven. Pa ponoči se mi meša, ko itak moram jaz vstat, zakaj bi njega dvigala, če lahko dojim samo jaz. In se mi pol zdi bedasto da zbujam še njega zato, da bi pol pri njemu kupčka podrl. In tako po eno uro traja nočno vstajanje, tako da se včasih bojim da bom res kar na kavču z njim vred v naročju zaspala in ga še spustila iz rok...... Se mi je že zgodilo, da sem bila tako izčrpana da sem mu rit pozabla namazat in se čez pol ure spomnila, da se mu ga ni ljublo preoblečt v pižamo in je v trenerkici spal. Eh, še sebe kdaj nisem preoblekla in sem kar v trenerki spat šla in naslednji dan še cel dan v tistem okoli lazla. Hvala bogu da je folk res štekal da hočem mir in res nihče ni prišel na obisk, ker bi se mi še srtgalo..... Ampak danes je nov dan in uživajmo ga, Žan sedaj spi že 1 uro v ležalniku. Mogoče pa bo danes lepši dan za vse nas. Eno za vse nas mamice in najtežjo službo od vseh .
|