Anonimen
|
Tole je najbolj podobno kar lahko napišem... Jure je za pop**** !!! Že tri dni je toooolk tečn, da ga sploh ne dohajam več! Noče bit ne pri moru, ne v vozu, sam po naročju, zdejle je spal malo več kot pol urce, pa se je vmes trikrat zbudil, sedaj pa z možem gledata TV in pišeta maile. Ne vem ali so zgornji zobki - videt ni nič... Draja, kolk sem ti fouš za prespano noč! Recept prosim... Pa bravo za Živo! Tinaaja, WB! Sem te že kar precej pogrešala. Sem te še hotela vprašat, če Brini že kaj rastejo zg. zobki? Če se kaj njej vidi, ker sta spodnje dobila istočasno... pa da vidim, če ej ta tečnoba zarad zobkov al lune?! Za vse bolančkane... Za vse slavljence... Ela80, mogoče pa vaša vadi za redovni poklic. Žabika - če ga kdo kaj serje je pa to Jure - in to tudi pri hrani! Edino kar spavimo v rit je rižolino. Res sprobala sem že čisto vse... Ampak, on ne bi banane, ne bi sadja - ne kuhanega, ne surovega, ne bi zelenjave - brokoli, cvetačo, bučke, korenček... vse je bljak. Sem poskusila soliti, sladkati, dodati moje mleko, adaptirano, kislo smetano, sladko smetano,... Se gremo zravn klovna... pazim, da ni preveč zaspan, da ni prelačen,... ne mara niti Frutkov in podobnih zadev... samo rižolino - kakršenkoli! Ampak rižolino za malico, kosilo, večejo??? No, pol mu pa vtaknem moj prst v usta, ker jih drži čisto skupaj, ko zagleda žlico... in ko dobim notr prst hitro porinem še žličko in s spačenim obrazom vsaj tako poje kakšno žličko ali dve. Včasih ga tudi tako hecam, da mu hočem dat kao čaja, pa mu namesto cuclja na hitro vtaknem v usta žlico. Ali pa poskusim žlico rižolinota, žlico kosila, pa dva žlici rižolinota, žlico kosila, ampak pol me kmalu poštudira, da ga nategujem in zapre usta. In tudi če joka, joka z zaprtimi usti! Tko, zdaj grem pa jest, ker sem danes sam malo kosila pojedla, ker... nimam pojma. Sej pač dogajalo, pa ni blo časa. Nočko!
|