|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.10.2007 21:35:27   
tejčica
Tam enkrat za pol deseto. A v Kapitaniji al kje drugje?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12026
10.10.2007 21:36:08   
Žabika
Hvala za nasvete. Je pa Hana danes zvečer pojedla 100ml rižolinka, ampak sem se jaz odstranila iz stanovanja. Ne vem ali je bil to pravi razlog, ali pa kaj drugega. Bila je pa tudi zelo lačna že, pa joškice ni blo, da bi jo vohala.

Še enkrat vas prosim, za opis kakca, po zaužitju določene hrane! Vem, da ste že napisale, ampak ... pozabila sem, ker me takrat ni zanimalo.

No, kdo in kje ste kofetkale danes?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12027
10.10.2007 21:41:29   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Tam enkrat za pol deseto. A v Kapitaniji al kje drugje?

gremo raje nekam na sončka, v Kapetaniji ga ni user posted image   Te zvrcnem zjutraj!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12028
10.10.2007 21:47:07   
tejčica
Ok!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12029
10.10.2007 21:49:16   
thaiss
Pridna Hana za obilno večerjo!!!
Žabika o kakici jaz nebi vedla kej preveč, važno da kakamouser posted image  
Odkar je na GH Matia kaka 3x dnevno, in to različno včasih mehko svetle barve drugič trdo temno pa naslednjič zeleno...

aja, kafetkale smo Pod vodo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12030
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 21:49:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12031
10.10.2007 21:53:32   
thaiss
Meaa jaz kuhano zelenjavo, nespasirano zmrzem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12032
10.10.2007 21:58:22   
Naomi
meaa...jest pa tut spasirano dam u avent lonckih zmrznt..ce je rizek ga tut zrav zmrznem pa polento tut...krompircka pa ne...pa kjer ma mesk not tut...pa za zdej ni blo nobenih problemov...oziroma, ce se vec nakuha pol tocn tko kukr tisti dan je, dam zrznt ostalo...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12033
10.10.2007 22:03:48   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Žabika - kakec: banana - temno rjav z nitkami, korenček - živo oranžen, špinača,brokoli - temno zelen, skuta - tak...skutast, mazljiv malo svetlejši, bučka,cvetača - rumeno rjav, sveže sadje - neizmerno smrdeč, kuhano sadje - skoraj nesmrdeč, riž, riževi rezanci - nespremenjen, poletna - nespremenjen z dodatki temnosive polente. Tako je pri nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tem opisom zdejle sem se pa zdejle prav fino nasmejala. Od skute pa polente sta mi najboljša.user posted image user posted image  Moji opisi se s svetlo oz temno končajo. Smrdljivi so pa itak vsi.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12034
10.10.2007 22:03:53   
Anonimen
cer cveke

nas skrat se ima vedno drisko,zdaj se mi zdi,da ga ze dosti bolj opazno zvija preden se pokaka in dost jokca...pa se rdece pikice smo dobili,najprej po obrazu,zdaj pa so se razsirile ze na vso telo user posted image se sreca,da smo jutri ze tako zmenjeni z P ,da se pridemo pokazat...GH zdaj zacel popolnoma zavracat...nic vec noce na zlicko niti rizolinota zvecer ne pa ga je imel najrajsi...danes sem mu spet linux mesala s cajckom in mu ga dala po brizgalki....user posted image

povejte mamice z vec otrockia je kaj lazje pri ta drugem??pri prvem je vse prvic..prva bolezne..prva buska...ma tak mi je zal ,d anisem dohtar,da bi mu lahk bolj pomagalauser posted image

tejcica user posted image za pregled...pa probi pocivat malo..al pa vsaj takoj spat zvecer z malima
pocka user posted image user posted image user posted image za izpit
skacica jat sem tud s to poletno od droge probala...sicer je pa itak vse ven pospukaluser posted image
Taya user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12035
10.10.2007 22:08:35   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA
tejcica user posted image za pregled...pa probi pocivat malo..al pa vsaj takoj spat zvecer z malima

Ne morem spat ker mam na RR-u za viset.user posted image  No, vsaj tazadnjo imam parkirano.user posted image  Mam prošnjo za zaposlitev za napisat pa se mine da sivih celic vklopit. Bom raje še tuki mal čvekala.

Pa user posted image user posted image user posted image  za Taia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12036
10.10.2007 22:17:34   
Anonimen
user posted image user posted image Tole je najbolj podobno kar lahko napišem... Jure je za pop****user posted image !!! Že tri dni je toooolk tečn, da ga sploh ne dohajam več! Noče bit ne pri moru, ne v vozu, sam po naročju, zdejle je spal malo več kot pol urce, pa se je vmes trikrat zbudil, sedaj pa z možem gledata TV in pišeta maile. Ne vem ali so zgornji zobki - videt ni nič...user posted image

Draja, kolk sem ti fouš za prespano noč! Recept prosim... Pa bravo za Živo!user posted image

Tinaaja, WB! Sem te že kar precej pogrešala.user posted image Sem te še hotela vprašat, če Brini že kaj rastejo zg. zobki? Če se kaj njej vidi, ker sta spodnje dobila istočasno... pa da vidim, če ej ta tečnoba zarad zobkov al lune?!

Za vse bolančkane...user posted image user posted image user posted image

Za vse slavljence...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela80, mogoče pa vaša vadi za redovni poklic.user posted image user posted image user posted image

Žabika - če ga kdo kaj serje je pa to Jure - in to tudi pri hrani! user posted image Edino kar spavimo v rit je rižolino. Res sprobala sem že čisto vse... Ampak, on ne bi banane, ne bi sadja - ne kuhanega, ne surovega, ne bi zelenjave - brokoli, cvetačo, bučke, korenček... vse je bljak. Sem poskusila soliti, sladkati, dodati moje mleko, adaptirano, kislo smetano, sladko smetano,... Se gremo zravn klovna... pazim, da ni preveč zaspan, da ni prelačen,... ne mara niti Frutkov in podobnih zadev... samo rižolino - kakršenkoli! Ampak rižolino za malico, kosilo, večejo??? No, pol mu pa vtaknem moj prst v usta, ker jih drži čisto skupaj, ko zagleda žlico... in ko dobim notr prst hitro porinem še žličko in s spačenim obrazom vsaj tako poje kakšno žličko ali dve. Včasih ga tudi tako hecam, da mu hočem dat kao čaja, pa mu namesto cuclja na hitro vtaknem v usta žlico. Ali pa poskusim žlico rižolinota, žlico kosila, pa dva žlici rižolinota, žlico kosila, ampak pol me kmalu poštudira, da ga nategujem in zapre usta. In tudi če joka, joka z zaprtimi usti!user posted image

Tko, zdaj grem pa jest, ker sem danes sam malo kosila pojedla, ker... nimam pojma. Sej pač dogajalo, pa ni blo časa.user posted image

Nočko!

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12037
10.10.2007 22:34:22   
Pikca
čer,

tejčica, jaz sem tudi ful produktivna na RR, kadar se pripravljam, da bom kaj resnega na računalniku delalauser posted image , pol se pa ponavad kakšen otrok zbudi...

pocka, cestitke za izpit!!!

leina, bogi Taiuser posted image  pa enouser posted image . Mah nič ni kaj lažje pri drugem, se isto sekiraš...

meaa, res dobri opisiuser posted image

dskubin, samo da Draž nima zastrupitve, vseen boljš anginauser posted image

taya85, user posted image za Linino nogico

jjasna, sočustvujem.... sej se bo tud Jurček unesel...enkrat...najbržuser posted image . A si probala v rižolino kaj vmešat? Mogoče najprej čisto malo, pa potem zmeraj malo več sadja ali zelenjave? Tko bom jaz probala.

naš Jernej je danes pikico junaško prenesel, zaenkrat ni videt reakcije.  Popoldne je pojedel celo bananouser posted image (to je sicer edino sadje, ki ga je).  Šele zdej vidim, kako luštno je hranit otroka, ki dejansko odpira ustauser posted image . Imamo že 3 jedi, ki jih rad je - rižolino, banano in polento (za silo gre tud krompir). Zdaj sem še za črpanje mleka dobila "grif" in mi gre dost hitreje.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12038
10.10.2007 22:38:20   
Pikca
jaz grem tudi jest, ni še blo časa za večerjo... dober tek jjasnauser posted image

pa nočko!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12039
10.10.2007 22:41:19   
cv105
čer

jjasna: sej ne bom našga preveč hvalila, ker ma svoje momente ampak tako kot se ti zdaj z Juretom matraš, sem se jaz z našim dokler sva joškala ... te razumem in upam, da ga čimprej mine ... user posted image

žabika: user posted image  Hana

meaa: user posted image  Lan ... dej sporoč, še ko bo kakšno mastno prjavu user posted image

vozički: kwa mate spet eno manijo z vozički ... jest še tega nimam cajta spucat ... je čist zašpehan ... pa vreče še zmeri nisem nabavla ... moram jutr ...

evo, zdaj pa mene neki luna mrka ... sva se prej z mojim počla ... čist brez veze ...  ko ga jaz prosim, da pride prej domu ni možno ... ko ga pa kdo drug pa brez problema prifrli ... porkamadona ... pol ma pa surlo do tal in pravi, da mu slabo vest zbujam ... ja, hudiča ... no, je že bolš ... sam mal je treba pojamrat ...

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12040
10.10.2007 22:47:59   
Anonimen
Pikca, če zanešam rižolino + še nekaj mora biti tisto nekaj tako malo, da se ne čuti nič. In to je zelo malo.user posted image

cv105
- glede joškanja - no, ni nam bilo in ni čisto lahko! Najprej sem si 3 tedne izključno črpala mleko in ga dajala Juretu, ker sam ni hotel zizat, ko sva to prebrodila in je začel sam pit, je pa zahteval čisto tišino, da sva sama kadar ziza in da leživa... Tko, da če smo kam šli sem si mogla prej načrpat mleko, drugače ni šlo! Ampak vseeno veliko bolje kot pa stalno črpanje...

Sej za drugega otroka sem naročila eno pridno, pridno punčko...user posted image (p.s.: sam naročila, ni še nioč na poti - očiju bi se zmešalo!user posted image )

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 12041
10.10.2007 22:51:00   
skačica
Čer!

meaa- sem prebrala tvoje opise kakcev in moram reči, da se naši mal razlikujejo v niansahuser posted image . Mah, jaz sem sam danes opazila, da je bilo zeleno, ker je včeraj jedla špinačo.

pocka- čestitam za izpituser posted image . Zdej si pa le odpočij.

tejčica- res malo počivaj, očitno si preutrujena od vseh teh kolobocij glede selitve pa 2 otročka. Daj malo na off.

jjasna- sem se nasmejala vašem načinu hranjenjauser posted image , čepreav verjamem pa da tebi ni smešno.

Izo smo okopali, zdaj že spančka. Je bila pa potem, ko sem jo obrisala in oblekla v pižamico tako naspidirana in nasmejana in nič se ji ni mudilo spat.
Ta otrok se več ali manj skoz smejčka in to vsakemu, ki ji nameni kakšno besedo. Le nekaterih moških se boji in plane v neutolažljiv jok, zato tudi ne maram, da jo preveč drugi vlačijo po rokah. Še najboljše volje je pri meni in možu. Pa moževo svakinjo ima rada.

Grem spat, jutri imava ob 8.15 FT.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12042
11.10.2007 7:34:59   
tejčica
Ana & Majita, user posted image  za 8 mesecev.
Lan & Meaa in Lilu & Mooneve, user posted image  za 7 mesecev.

Kdaj bo moj otrok spet  spal celo noč????? Ne verjamem več da so to zobki, ne more to tolko časa trajat. Vsako noč vstanem ene 5x, da malega nazaj uspavam. Napenja ga ne nič, ne vem kaj je to.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12043
11.10.2007 7:39:41   
draja
Jutro!

Jjasna glede recepta za prespano noč raje ne mene spraševat, ker današnja je bila katastrofa - med 23:30 in 4:30 se je zbujala na cca. 15 do 45 minut in vsakič zahtevala da jo dvignem ali še bolje dam na zizouser posted image user posted image user posted image . Ob 6:30 je bila pa itak že vsa naspidirana in vriskajoča na trebuščku. Madona, včasih je po taki usrani noči vsaj do 8-ih potegnila, zdaj pa že dva dni ob 6:30 vstajamo. Ko bodo uro zamenjali bo to sredi nočiuser posted image .

Pa danes ima mami rojstni dan in ji pride en kup ljudi domov voščit ona pa ne more nič sama pripravit ali pospravit tako da moram malo vskočit. Bom šla kar po par kosov tortic, ker niti slučajno nimam ne volje ne energije še kaj peči. Da ne komentiram, da tudi darila še nimam zanjo, ker enostavno nisem utegnila kaj primernega kupit. Danes bodo tako samo kakšne rožice, jutri pa upam, da mi uspe skočit do Mercator centra.

Igranje na trebuščku Živa je srečna samo na trebuščku!!!!! Pa naj bo to v stajici, igralnici na tleh ali v postelji se je sposobna zamotit tudi pol ure ali celo uro, če jo pustimo da se igra na trebuščku. Tko da jaz je ne bom več silila na hrbet in skoz zraven visela, ker pol se ne bo več znala sama tako lepo igrati in zabavati kot se zdaj. Jaz mislim da tako katastrofalno narobe za njen razvoj to ne more bit. Ji gre pa premikanje na trebušku vedno bolje in se "bojim", da se bomo plazili prej kot sedeli. Za sedenje namreč ne kaže nobenih interesovuser posted image  mi je pa tudi ne silimo.

Pocka čestitke za izpit!!!!!!!

Pocka, Thaiss lepo, da sta nas prišli malo v našo megleno kotlino obiskat. Kar tako naprej - čim večkrat!
Skačica user posted image  za nasmejano Izo!!!

Lina, Bor, Tai, Draž in vsi ostali bubicani en kup user posted image user posted image user posted image  za vas, da boste čim prej zdravi!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12044
11.10.2007 7:40:44   
tinaaja
Jutro ....

kako ste kaj punce, kako so kaj otrocki, a so ta bolanckani kaj boje? Upam, da bo danasnji dan prinesel vsem nekaj lepega, zdravilnega predvsem pa veliko nasmehov na obraz.
Nasa pika se zvira na tleh in se igra z daljincem user posted image Jaz se pripravljam psihicno na pucanje nosa ali po domace mesarsko klanje user posted image , ker je to eno najhujsih opravil za brino user posted image

Thaiss - a je matia kaj sanjal? brino namrec user posted image user posted image user posted image

Erna, a Ziga se spi, a gres v CP danes user posted image user posted image

Draja - noc? Upam,d akmal dobite rezultate..

Tejcica - kako kaj studentka?

Skacica - ves kaj sem pa jaz vceraj jedla... Macdonalds in tok je pasal.. Sploh ne vem, kdaj sem ga nazadnje user posted image A si ti kaj bolj pridna?

Jjasna, Brina se slini, vcasih kar tece dol, ampak vidit ni pa nic posebnega. Pa grize itak kot grizli adams, ziza pa kot zizi adams user posted image user posted image user posted image MAl jureta pripelji k brini, da se pogovorita, da ga tkole ne more vec srackat. Pravijo, da je mlaj mel nekaj pri volji nasih ta malcokov. Nas je spustil na sreco user posted image

Ela, a ste vi vaso ze na kahlico navajal,a vam se siba?

bis spaeter, brina klice...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12045
11.10.2007 7:42:36   
draja
user posted image Čestitke Lan, Lilu in Ana za 7 mesecev!!!user posted image

Tejčica sočustvujem s tabo. Tudi naše ni danes nič napenjalo in tudi zobki mislim, da še niso. Mene tudi najbolj muči vprašanej ZAKAJ?????? ne spimo!!! zakaj user posted image  je včeraj lahko mirno prespala noč, danes pa katastrofa!?!?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12046
11.10.2007 7:47:35   
draja
Tinaaja tko se zmenimo - Brina razloži Živi kako se ponoči lepo spi, Živa pa nauči Brino kako je pucanje noska zabavno opravilo. In pol bomo vsi skupaj en big happy familiyuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12047
11.10.2007 7:51:00   
Žabika
meaa: hvala za podroben opis kakcev.

jjasna: ojoj, ti ti lumpek Jure. Upam, da bo kmalu kaj bolje. In seveda že zdaj veliko sreče z drugim otročkom.

draja: ne vem, če je kakšna ful panika, če je otrok veliko na trebuščku, res pa je, da je dobro, da se položaj večkrat menja. Ampak mislim, da če se vsakič med previjanjem malo dalj časa z njo na hrbtu poigraš je čist ok. To so res faze v razvoju.

Pri Hani je pa očitova bogata večerja pomagala in je spala brez enega zbujanja spet celo noč - 11,5 ur. Potem je na hitrco pojedla in že spi dalje. Se je pa zvečer obrnila na trebušček in zdele zjutraj je bila še vedno v tem položaju, ampak obrnjena za 180 stopinj.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12048
11.10.2007 7:55:14   
thaiss
user posted image  

Tejčica temo o (ne)spanju bomo na kafetku danes obdelale!!!! Naša noč je bla podobna kot pri Draji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj
ANA-Majita za 8 mesecev.
LAN-Meaa in LILU-Mooneve za 7 mesecev

user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12049
11.10.2007 7:57:44   
tinaaja
deal, sam  brina ne prespi noci. ni ok grozno kot pri nnekaterih. zbudi se pred polnocjo, ko je vcasih lahko nazaj uspavam z nosenjem, vcasih ziza. pol pa ce je dobra noc nekje med 3 in 4 , drugace med 1-2, ko jo pa jaz vuzamem k sebi.. tko da sebi delam medvedjo uslugo na dolgi rok user posted image user posted image ampak sem pa naspana. po tem ko je pri meni pa itak ne spim trdno, ker je on and off v bubislandu.

uuuu, jutri startam z aerobiko, se ze vidim v soboto, da hodit ne bom mogla, ker grem na bodypump user posted image user posted image user posted image zaenkrat upam,da  mi rata it 3x na teden user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?