|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  479 480 [481] 482 483   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.10.2007 17:17:30   
tinaaja
Dskubin - "super" za draza user posted image Upam,d a se revcek kmal pocajta!

Zabika - Brina sicer je, ampak animacija je ponavadi ornk potrebna, da poje porcijo.
- menjanje zlice, ce ji morda ne ustreza (globina, sirina,..)
- prozorna posoda s hrano /kroznik (pri nas pali menjanje)
- itak da je najbolj zanimiv telefon med hranjenjem in ga drzim v eni roki tko da gleda gor/naravnost, z drugo pa jo pitam in je, brez animacije je zlica ne zanima
- ful je tudi ce dam telefon na zvocnik in kam klicem, tko da poslusa une tone,...
- menjam malo lezalnik, malo antilop stolcek
- definitivno solim zelenjavo, ker drugace ne je
- morda bolj redko naredis,da bolj pije kot je iz zlice
- ce je rizolino, ji notri zmesaj spasirano hrano kot dodatek, da se pocasi navaja na druge okuse
- ne sme bit prevec lacna in ne premalo (zdaj pa najdi pravi trenutek user posted image )
ziher je se kaj...

Skacica, ne znam se odlocit, a ga vzet al ne..

tejcica, upam,d a si OK

Taya, kako je Lina?

CV 105, upam,da se kmalu pocajtate!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12001
10.10.2007 17:47:23   
Taya85
Dober dan!

Mi smo iz pregleda. Je pediater rekel, da je nogica nič ne boli, da je smo občutljiva in da se boji user posted image - ne vem no, ker jo je tako stiskal za nogico in je revca toook jokala- tko da nevem po čem sklepa da je ne boli?? Tudi jaz ko se je dotaknem na tistem mestu, se začne zvijat in stokat. Vročina je zaenkrat popustila 37,4.
Poslal naju je pa tudi na pediatrično na oddelek za alergije, da jo testirajo, če je slučajno alergična na cepivo.
Če bo jutri še jokala ob dotiku jo 100% nazaj peljem.
Drugače je pa ful živahna in se smeje, se zdele z babico po tleh valjata user posted image .

Še enkrat hvala za vse user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12002
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 17:55:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12003
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 17:55:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12004
10.10.2007 18:14:02   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Taya - držim pesti da ni alergijauser posted image user posted image user posted image A to je bilo 2. ali 3. cepljenje?

2. cepljenje, po prvem ni bilo reakcije

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12005
10.10.2007 18:36:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

kati- hvala, bom jutri poklicala in upam, da bodo naročili. Kaj a si klicala prav za pinki barvo al kaj? Thanks!!!!!!!!!!!!!user posted image

A se lohk zlažem? user posted image  user posted image
Ja za pinki pa res neeeeeeeeeeeee. Ampak barve sploh nisem omenjala! Si pa lohk ziher, da bom ju3 naložila user posted image .

Mea - mamamama je lohka tud AMA AMA. No, najverjetneje pa nič od navedenega user posted image . Naš tud že vse mogoče čeblja, če je dobre volje.

Bolančkom pa hiter par pikapok!!! user posted image

Upsi.... Žiga je na hodniku. ŠIBAAAM. (prej se je zataknu med kavč in orbitrek user posted image )

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.10.2007 18:37:20 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12006
10.10.2007 18:50:21   
erna14
ojla

danes bom malo krajsa

lahko noc
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12007
10.10.2007 19:16:01   
tinaaja
Roemer king TS plus cenejsi... 170€ + postnina 10€  kot v slo.. (208-225€)
http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|agr|3|x&aid=10304

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12008
10.10.2007 19:28:33   
skačica
ok, Kati tud jaz jutri kličem. Je rekla danes prodajalka da je vprašanje, če bodo sploh še enake barve ali že nove?? Kaj a je to kar imava midve že stara kolekcijauser posted image  Pa vseeno hvalauser posted image

Na drugi temi berem nekaj o polenti. Zdej pa mene zanima ali ve dajete navadno polento od Droge, na kateri piše, da lahko vsebuje sledi glutena ali kakšno drugo, ki glutena sploh ne vsebujeuser posted image . Jaz kar to navadno, zdej pa ne vem al je ok ali ni.

Mojedva sta šla na obisk k mojemu svaku, kar sama, se počasi že vračata. Jaz sem ves ta čas čepela na računalniku namesto, da bi počivala. No, sicer mi pa tud za rač. ni hudo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12009
10.10.2007 19:35:22   
pocka
ojla, danes bom tudi jaz bolj kratka, z branjem sem par strani zadaj, utrujena sem kot user posted image ...bla bla
Mi smo nazaj iz LJ, izpit sem naredila!!!user posted image Končno! Hvala za dobre želje, očitno je pomagalo.user posted image

thaiss - sorry nisem videla, da si me spraševala včeraj kaj obleči user posted image . Ste vi tudi padli v tisto 8 km kolono za domov?user posted image Mater sem klela. Smo rabili skoraj 3 ure iz LJ do doma.

Punce lepo je bilo danes počvekati z vami, sem bila prav vesela, da sem vas spoznala.

Naomi- midve s Thaiss sva resno vzele tvoje povabilo, tebe pa od nikoder user posted image user posted image user posted image

Nočko, bom jutri pokomentirala, ko pridem malo k sebo, ker zdaj samo še postlo vidim.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12010
10.10.2007 19:47:45   
thaiss
Naomi hvala za kavo user posted image  user posted image  user posted image  sem bla ob 13h Pod vodo tebe pa od nikoder, lepouser posted image

Pocka grave una kolona, no lih tri ure se nismo vozle ampak je bila dolga pot!!!
user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke za opravljen izpit, sej sem ti rekla da bo user posted image  user posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12011
10.10.2007 20:18:31   
malička
oj da se še mi javimo, novega ni nič kaj dosti, zobkov še nimamo, smo pa dodali nekaj novih fotkicuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12012
10.10.2007 20:24:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
ali ve dajete navadno polento od Droge, na kateri piše, da lahko vsebuje sledi glutena

Ja itak, prav to! Sicer pa - če jo je že jedla in ni bilo nič, potem je tako ali tako ok! Moja p. je itak rekla od 6m lahko gluten. Torej?
No, verjeten nimava kolekcije 2008, sam men je čist vseen k mi je barva všeč pa zaenkrat sem FUL zadovoljna!

Pocka, cestitke!!! & Thaiss - men je pa žal, da se nismo dobile user posted image . Bom Naomi mal okregala - neč ne vem o tem, da ste se pod vodo zmenile... Me smo do popoldne vandrale po stari Ljubljani. V takem lepem vremenu pa res ne bomo otročke not držale user posted image .

No, zdej pa ne vem kaj naj delam... Moj je še na odbojki, Žiga pa že pol ure spi. Kar naj tko ostane!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12013
10.10.2007 20:30:17   
malička
ne gre in ne gre mi narediti avatarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12014
10.10.2007 20:33:12   
K_a_t_i
malička - FUUUL pomanjšaj slikco

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 12015
10.10.2007 20:46:01   
malička
kati ma sem probala samo potem mi sliko ful spačiuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12016
10.10.2007 20:48:54   
Naomi
tinaaja, sicer hvala za cp, sam jest mam ze dan prej mal splaniran k grem u LJ...tko da...thaiss in pocka, ja po vojni je vsak heroj user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12017
10.10.2007 20:50:48   
Naomi
Bom Naomi mal okregala - neč ne vem o tem, da ste se pod vodo zmenile...

tis zvedla lih takrat k jest, tko da sam tih bod, babura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12018
10.10.2007 21:04:07   
dskubin
Roemer king TS plus cenejsi...

al pa tu, smo mi naročili za Draža pred 1 letom in pol (sm pa že pozabla, kolk je bla poštnina, ampak se je ful splačalo) http://cgi.ebay.co.uk/ROMER-KING-TS-PLUS-TRENDLINE-BENNO-2007-NEU-GARANTIE_W0QQitemZ280159916410QQihZ018QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Zdej so pa itak sigurno 4x na leto v BC a akciji, pa se mi zdi, da pride glih nekam tolko stat :). Bi se pa sigurno splačalo, če bi en iz Nemčije to prpelju.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12019
10.10.2007 21:06:33   
Naomi
uf, se 19...sitnooo user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12020
10.10.2007 21:07:34   
thaiss
obalke a bo jutri katera po Kopru da se mi pridruži na kafetku?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12021
10.10.2007 21:09:47   
tejčica
No, jaz sem bila zaradi krvavega izcedka pri G. Me je pregledal in ni nič takega narobe. Samo hormončki so mi baje malo ponagajali.user posted image  Dobila sem kapljice za krčenje maternice in dan, dva naj bi počivala. Kot da je to izvedljivo.user posted image  Se mi je pa izcedek sedaj po pregledu kar fejst pojačal.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12022
10.10.2007 21:09:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Roemer king TS plus cenejsi...

al pa tu, smo mi naročili za Draža pred 1 letom in pol (sm pa že pozabla, kolk je bla poštnina, ampak se je ful splačalo) http://cgi.ebay.co.uk/ROMER-KING-TS-PLUS-TRENDLINE-BENNO-2007-NEU-GARANTIE_W0QQitemZ280159916410QQihZ018QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Zdej so pa itak sigurno 4x na leto v BC a akciji, pa se mi zdi, da pride glih nekam tolko stat :). Bi se pa sigurno splačalo, če bi en iz Nemčije to prpelju.

se tole je treba dodat na temo Romerjev
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1936291

da ne bomo obtozene zavajanja... garancija je zmeraj dvorezen mec, ce narocas v tujini..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12023
10.10.2007 21:13:12   
tejčica
Thaiss, jaz pridem v center jutri.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12024
10.10.2007 21:29:23   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, jaz pridem v center jutri.

user posted image user posted image user posted image  alora se lahko dobimo na kafetku, kdaj približno boš dol???

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  479 480 [481] 482 483   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  479 480 [481] 482 483   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?