|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  345 346 [347] 348 349   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
7.10.2007 19:53:34   
NinaŠ
Zakaj je Muser posted image v bolnici????

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1925134&mpage=1&key=

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8651
7.10.2007 19:54:39   
NinaŠ
že cel dan sestavljamo spalnico....

...zvečer boste izmozgani padli v posteljo.... ...in si končno kvalitetno odpočili user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8652
7.10.2007 20:10:36   
tincci
O matr user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8653
7.10.2007 23:02:49   
Urša
Paštetka, držim pesti, da je vse vredu!user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8654
8.10.2007 7:54:48   
*bubi*
No upam, da je ne boš spoznala

Mislim, da sem jo že. user posted image  Samo mi smo 24 ur zraven bubija. Je pa bila včeraj čez dan ena zelo prijazna sestra user posted image

Nič, moram delat, še dobro, da je user posted image  danes fraj. Upam, da gre danes domov, mene že vse boli od tistega ležalnika user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8655
8.10.2007 15:05:09   
*bubi*
Mi smo doma user posted image  Dokazana 2 virusa (2 okužbi), en od tega gripa (influenca tip B)!!! Očitno že prihaja user posted image  Upam, da je bilo to bolj izjemoma in da ne bo skoz tako burno reagiral na okužbe.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8656
8.10.2007 16:53:22   
petarda
Sem vesela, da boš v svoji postelji spala, Primož pa tudi v SVOJIuser posted image

Drgač se pa mamo takole user posted image user posted image , glavo mi bo razneslo

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8657
8.10.2007 18:25:33   
NinaŠ
Super bubi, da sta doma user posted image

Zdaj pa hitro recepte kaj pomaga proti suhem kašlju user posted image . Tina prav pridno kašlja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8658
8.10.2007 18:36:54   
ada2
sem zdaj govorila s Paštetko in vas vse pozdravlja

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8659
8.10.2007 20:58:42   
sharpy
Bubi sem vesela, da ste spet doma in upam, da bo bubi kmalu v redu.

Markec je pa tudi nekaj prehlajen, upam, da bo kmalu ok.

Ada, če boš še kaj slišala paštetko, jo lepo pozdravi user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8660
8.10.2007 20:59:22   
sharpy
Nina, mene je naslednji dan še malo bolel trebuh,....zdaj sem pa že čisto v redu user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8661
8.10.2007 21:50:56   
til
OJOJOJJOJOJJOOJOJOO! Paštetka čimprej pridite domov in upam, močno upam, da je z Mašo vse v najlepšem redu!!!!!!!!

Tudi tebi bubi želim da se čimprej pozdraviš!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8662
8.10.2007 21:53:12   
til
Punce moje pozdravljene!

Kot vidite nimam nobenega pravega časa da bi se usedla za računalnik in malo poklepetala z vami tu in tam malo počekiram kaj ste napisale za kaj več pa nimam časa!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 8663
8.10.2007 22:01:24   
til
Tudi Tilen nekaj smrka ampak zaenkrat je samo to no tu pa tam malo zakašlja.
Govori k pr norcihuser posted image  pol ga itak ne razumemo ker tako na hitro pove da se še sam komaj dohaja user posted image . Najbolj pa je dobr ko jaz skoraj vedno pozabim njegove nogavičke v sobi in ko ga tuširam ali kopam se vedno derem mojmu Buco prnes mi ene zokne. In itak se začne Tilen isto dret Buco pjnes zoke. Ali pa ko sesam sem mu včeraj rekla če mi gre pomagat pa je rekel Tilen noce magat mamiciuser posted image . Mislem da bo cel fotruser posted image .

No to je bolj nakratko in na hitro od nas upam, da se čimprej oglasim in vas še malo preberem za nazaj.

Čao!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 8664
9.10.2007 7:57:42   
NinaŠ
Dobro jutro!

Til, lepo da se še oglasiš user posted image . Prideš v soboto na srečanje v Ormož?

Jaz imam službo popoldne, potem pa še eno večerjo - tako da bo user posted image prvič prisiljem oba drobižka spat spokat user posted image - sicer me nič drugega ne skrbi kot to, da brez mamice ne bosta hotela zaspati user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 8665
9.10.2007 8:06:03   
petarda
tako da bo prvič prisiljem oba drobižka spat spokat

skrajni čas user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa dobro jutro!user posted image

Til....PRIDI NA SREČANJE!!!user posted image

Pri nas pa še vedno norišnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8666
9.10.2007 8:36:14   
NinaŠ
Pri nas pa še vedno norišnica

kakšna norišnica user posted image ?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8667
9.10.2007 10:47:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pri nas pa še vedno norišnica

kakšna norišnica user posted image ?

služba, drugače smo OKuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8668
9.10.2007 12:07:51   
Anonimen
Živjo pupe in vsi novemberčki mali. Vidim, da ste neki bolančakni, zato vem pošiljam malo sončka in hitro ozdravitevuser posted image .

Prenašam vam novičke od paštete: danes ob 4.07 je spet za trenutek nehala dihat in je bila brez pulza. ZDaj je ok, v četrtek se selive v kliničnega v LJ. Nihče ne ve zakaj in kako je to možno. Psihično sem v ****u in sem ponoči skoraj skup zlezla. Pozdrav mojim novemberkamuser posted image user posted image user posted image

Toliko, da vam sporočim kako sta pašteta in Muser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8669
9.10.2007 12:41:44   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image  Muser posted image   
Paštetka, Spaštetek, Muser posted image  in Mišek bodite močni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8670
9.10.2007 13:50:54   
Anonimen
Slikice male maše so v mojem albumu, če jih hočete videt. slikano včeraj, ko je že vse kazalo, da bo ok.

pozdravček od paštete in Muser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8671
9.10.2007 19:00:29   
ada2
pozdravljene!

govorila sem s paštetko,... vidim, da vam je že Mišek napisala kako jeuser posted image ....glede na stanje ima željo, da bi srečanje prestavile, ker bi vas tudi ona rada videla, pa žal ne bo mogla priti.
jaz sem za. sicer sem se že vse zmenila glede najema prostora in dostave hrane, a bom šla odpovedat, če se strinjate. seveda pa če katera hoče lahko kljub vsemu pride v soboto v Prlekijo, mi smo doma in fraj, pa vas popeljemo malo naokrog.

naknaden datum za srečanje bi pa določili ko se Paštetka in Muser posted image  vrneta iz LJ.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8672
9.10.2007 20:28:40   
til
Joj Mašika hitro se pozdravi . Na slikicah pa je tak dobrovoljček kot da bi bilo vse v najlepšem redu. Resnično upam, da bosta hitro doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kar se srečanja tiče a pridete cela družina al same z otročki user posted image  nisem nikjer zasledila kako pa kaj ker me je včeraj novica o Bubiju in Maši tako zmešala da sem šla takoj k Tilnu in ga malo pocrkljala.

Zaradi mene lahko prestavite srečanje po mojem bi bilo tako še najbolj prav, pa se mogoče res tudi jaz oglasim.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8673
9.10.2007 20:30:09   
ada2
Kar se srečanja tiče a pridete cela družina al same z otročki

cela družina

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 8674
9.10.2007 21:01:55   
amy26
ojoj paštetauser posted image  kako lahko do tega pride, želim vam da bi bili čimbolj močni pa da čimprej pridete domovuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  345 346 [347] 348 349   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  345 346 [347] 348 349   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?