dskubin
|
K_a_t_i in tinaaja hvala! Smo mu hitro spirali usta, ampak je še tolk majhen, da ne zna pljuvat - kar mu daš, kar popije, namesto da bi spiral usta - najprej požre, pol pa pljune . No, upam, da bo ok, verjetno prav dosti čistila v sprani flaši ni moglo bit. Je bil pa tudi on kar šokiran, verjetno zaradi okusa (sej diši lepo, ampak okus pa ne vem kajkšen ma) IZVIRNO SPOROČILO: Lejci Tole je pa grozna lekcija, na kaj vse ne pomislimo... (tudi jaz vsak dan najdem ogromno stvari, katere sem pozabila umaknit...) Ma mi nismo nič pozabli, smo vse dali na višino (še jaz morem plezat na stol, da dosežem), ampak imamo tako radovednega otroka, da najde tam, kjer ni. To plastenko od Vanisha sem pa splaknila in dala v zaboj za reciklirat (ker ločujemo odpadke), pa še razmišljala sem, a naj dam tja, al naj vržem v smeti, no naslednjič vem, kam bo romalo - ven v kanto! A ma katera izkušnje s kupovanjem preko eBay-a? Našla sem ta voziček ful ceneje (iz UK), pa me zanima, če se to da plačat tudi po povzetju, ali samo preko neta? Js sm čist nova pri vsem tem... Jaz uporabljam kar dosti. Poglej sem že parim svetovala tu na rr-ju, vtipkaj v iskalnik e-bay pa poišči moj odgovor, pol pa vpraši, če kaj ne razumeš ali kar te pač konkretno zanima, magari na ZS. Ker zdej nimam časa za se razpiast tlele. Samo na hitro. Po kosilu se je Draž ful zbruhal, smo klicali P, šli v bolnico na pediatrijo, tam so nas samo pregledali in poslali domov. Da naj pridemo nazaj, če bo še bruhal. Do zdej je spal, zdej ma pa 38,5 vročine - nimam pojma, a je v povezavi s pitjem al se je kaj prehladil glih danes . Bo še dolg dan, se mogoče zvečer še kaj javim.
|