|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.10.2007 13:00:30   
skačica
sem še nekaj napisala pa me je ven vrglouser posted image .

Punce, ne vem kok naj pomanjšam slikce, da bo na forumu mala slikca pol pa s klikom večjauser posted image . Mi kar velko ven vrže. Bi morala drugo kodo skopirat? Inštrukcije, prosim.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11926
9.10.2007 13:29:57   
Dajadada
Skačica, prilepi kodo s predogledom. Hud vozekuser posted image  in "bučni" mož al kako bi se mu reklouser posted image .

Žabika, jaz si pumpam mleko 2 x čez dan, da dobim 100 ml za večerno kašico. Vmes imam mleko v hladilniku in ga vedno pogrejem, preden ga uporabim. Tudi jaz nisem bila zihr, če je to dobro, ampak kako pa naj ga drugače shranjujem in grejemuser posted image  Moram pa še tvojo princesko pohvalit. Blagor žigatu k je tako fejst punco dobiluser posted image .

Naomi, kdor čaka dočaka, potrpežljivost je lepa čednost...Zihr je še kakšn rek, ampak mi zdele ne pade na pamet. Saj sem vedela, da bomo slej ko prej vidl fotke. A Vid ga pa kar veselo sračka? Kaj pa če mu daš za jest kaj kar naj bi zapiralo?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11927
9.10.2007 14:18:02   
pocka
ojla

najprej da pohvalim fotke Naomi lepe lepe slikce,se vidi,da ste uživali, mi pa take gušte delaš, skačica, lepe slikce Ize in Vala pa bučkota seveda.user posted image user posted image
tinaaja - WB, smo te pogrešali (mah saj že veš). A vi tudi letite v London, user posted image . Glede kart pa j... ga, Murphy tudi vam nagaja.user posted image
dskubin - ne vem kaj ti svetovat, mene bi kap ruknila. Na tvojem mestu bi šla do zdravnice.
sezam - pozdravite se user posted image user posted image user posted image
polenta - jaz jo skuham na vodi, ponavadi jo pa kar med zelenjavo, ki jo kuham stresem pa minut pred koncem, pa je fajn za zgostit
anja - čestitke za zobek user posted image
tejčica - javiii seee, kako si preživela poseg ????
lejci - zanimiv voziček, mi je všeč

Sem končno našla kombinacijo, ki jo mala zmaže ful z veseljem, je sicer malo čudna,ampak važno da pali, skuham por, koromač, bučko in malo riža.user posted image
Uf, jutri me pa čaka izpit v LJ, me kar mine, ko samo pomislim. Pa ob 5.30 moramo že od domauser posted image . Da ne omenjam koliko sem se učila, skoraj nič, par uric vsega skupaj, a izpit pa fuuulll hud. Spet bo šlo 200 € v ničuser posted image . Moram pol še mali spakirat potovalko,  bom morala spakirat pol omare, kot ste mi svetovale zadnjič, ker je tako vreme butasto. Kaj za ob 7 zjutraj bi rabila bundico ali je flis dovolj? user posted image Ja, kompliciram saj vem.

Uživajte, se je mala zbudila....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11928
9.10.2007 14:25:21   
Lejci
Pocka - a koromač se samo skuha? Kot npr. cvetača al kej podobnega? Ker mi smo ga kupili, zdej pa ne vem kaj delat z njim. Vso srečo na izpitu, jaz bi sicer oblekla bundico, odvisno tudi od tega ali gre samo v avto in nazaj v prostor, pol ne bi pretiravala z oblačenjem. Itak je ponavadi bodi + majca + še nekaj... pa še z dekico jo lahko pokriješ.

A ma katera izkušnje s kupovanjem preko eBay-a? Našla sem ta voziček ful ceneje (iz UK), pa me zanima, če se to da plačat tudi po povzetju, ali samo preko neta? Js sm čist nova pri vsem tem... 

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11929
9.10.2007 14:39:45   
tejčica
Čau čvekice.

Še sem živa!user posted image   Včeraj edino kar sem čutila je bila lokalna, potem pa itak da nič več. Jao, jao, kakšna prpa sem jest.user posted image  Edino kar me šivi malo"zategjejo". Ampak ne morem pa razumet, da sem bila v bolnici 3 ure zato, da sem bila na mizi 10 minut! Te naročijo na uro, 5x opozorijo da nikar zamudit, pol pa čaaaaaakaš, pa čaaaaakaš...

Ko sem končala sem šibala samo domov po bukve in drito na predavanje. Presenečenje pa me je čakalo potem doma, ker mali ob devetih še ni spal. Je bilo potrebno še mamičino uspavanje.user posted image  No, ko je mularija končno spala se je pa mami odločila da se tudi naspi. Tako sem bila malo čez deseto že v postelji in je RR odpadel. Se ne spomnim kdaj se mi je to zadnjič zgodilo, bo pa treba definitivno večkrat ponovit, ker res paše spat več kot 4-5ur.

Mali sedaj vleče že dobro uro user posted image  in upam da bo še malo, da grem jaz malo vaše čvekanje za nazaj prečekirat.

Aja, še današnji slavčljenčki...

Katja (Urla), user posted image  za 8 mesecev in Domen (Karina), user posted image  za 7 mesecev.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11930
9.10.2007 14:48:05   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

Pocka - a koromač se samo skuha? Kot npr. cvetača al kej podobnega? Ker mi smo ga kupili, zdej pa ne vem kaj delat z njim.

Ja, ga narežem na kockice in ga skuham zraven ostale zelenjave.

tejčica - user posted image user posted image user posted image ,da je to mimo, zdaj pa pridno študiraj user posted image user posted image user posted image . Si mi pa dala mislit s temi znamenji, jaz jih imam tudi ene par za odstranit pa se ne spravim gor. Sem tudi jaz taka ppprrrrppaaaaaa.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11931
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 15:01:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11932
9.10.2007 15:03:23   
tejčica
Lejci, pojma nimam o eBay-u.
Pocka, user posted image  za najdeno kombinacijo. Pa srečno jutri na izpitu.user posted image
Skačica, user posted image  slikice.

Sezam, user posted image  da se čimprej poštimaš.

Anja, user posted image  zobatemu Boru.
Tinaaja, WB! user posted image user posted image user posted image

Dskubin, ajoj!!!user posted image Meni pade na pamet edino sprožiti bruhanje. Pa upam da je Draž dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Thaiss, kolk dolžin pa Matia že preplava?user posted image

Žabika, res super da imate tako pozorno P.

Naomi, luštne slikice. Uživači na kvadrat!
Kati, user posted image  Žigu za plazenje.

Slumpo, čudno, čudno tole. Res držim pesti, da se tole preneha user posted image user posted image user posted image  al pa da se user posted image  ulije.
Pikca, user posted image  za jernejev tek.

Draja, Amy, upam da bo današnja noč boljša. 

Obalke, kofetkanje ta teden??? Jaz imam čas!!!!! Ampak res.user posted image
No ekola, uspela na hitro, ampak res na hitro prebrat. Mali pa še vedno pančka.user posted image Upam da spet dobiva stari ritem nazaj, ker to kar je bilo zadnji teden, deset dni je bilo malo preveč noro.

Počakam da se mali zbudi, poje kosilo in pol šibava še midva oljke pobirat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11933
9.10.2007 15:09:14   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Tejčica - samo da si še živauser posted image Sem mislila, da je že kaj narobe ker se nisi nič oglasilauser posted image

user posted image user posted image user posted image  No, sej v čakalnici mi je tako srce razbijalo, norelo, da sem mislila da bo infarkt.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11934
9.10.2007 15:31:30   
tinaaja
kok pa je buggster v emporiumu? grem danes pogledat itak tja user posted image ze dolg nisem vozicka kupila... moj pravi, da enga prodat, ce hocem druzga kupit.. pa gracotu nic ne fali, ampak bi mal menjala..

tejcica - jaz si moram it odstranit hemangion in piko, pa se na spravim na polikliniko, ker je teba cakat za pregled, da te sploh narocijo.. kako naj z brino cakam 3 ure tam user posted image

sezam - 31 kapljice (od Justa) tudi pij. topel caj, limona + med + 4 kapljice.. pri meni je  bilo neverjetno cez noc izboljsanje user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11935
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 15:35:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11936
9.10.2007 15:38:19   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tejcica - jaz si moram it odstranit hemangion in piko, pa se na spravim na polikliniko, ker je teba cakat za pregled, da te sploh narocijo.. kako naj z brino cakam 3 ure tam user posted image

Uf, to je pa tut noro. Meni je osebna dr. dala napotnico, naročila sem se preko telefona in to je to. Je pa ena ki je bila včeraj pred mano včeraj mislila da bo imela samo pregled, pa so ji kar takoj odstranli. Vsaj pri nečem tu v Iz ne komplicirajo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11937
9.10.2007 15:39:08   
tinaaja
Quinny zapp štirinozni
user posted image

user posted image

Anja, opravljam svojo obljubo :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11938
9.10.2007 15:41:13   
tinaaja
lustno, za dvojcke dveh spolov
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11939
9.10.2007 15:42:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Tinaaja - Buggster je najcenejši v Rutarju 209€. Prejšni teden jih v emporiumu sploh niso imeli.

katero barvo pa so imeli v rutarju?

v premananu sem ga vidla kak mesec nazaj.. faaak, sem se ze navlekla... danes mojga dvlecem v premaman :)) gres tja za ene hlace pogledat, ki so mi super, jih ima brina danes prvic gor

na nemskem ebayu so po 200€

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 9.10.2007 15:44:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 11940
9.10.2007 16:25:22   
thaiss

Vse  naj naj Katja
Čestitke Bor za zobeka user posted image

polenta jaz jo kar na vodi skuham oz. z zelenjavo

dskubin upam da je Draž vreduuser posted image user posted image user posted image

Lejci tak vozek sem vidla v BC, je pa fajn, ker se naklon nekoliko poleže

Tejčica me veseli da si preživela user posted image

Tinaaja dražiš z vozičkiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11941
9.10.2007 17:09:13   
erna14
tinaaja-just for you

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1177955

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11942
9.10.2007 17:17:13   
dskubin
K_a_t_i in tinaaja hvala! Smo mu hitro spirali usta, ampak je še tolk majhen, da ne zna pljuvat - kar mu daš, kar popije, namesto da bi spiral usta - najprej požre, pol pa pljune user posted image . No, upam, da bo ok, verjetno prav dosti čistila v sprani flaši ni moglo bit. Je bil pa tudi on kar šokiran, verjetno zaradi okusa (sej diši lepo, ampak okus pa ne vem kajkšen ma)

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Tole je pa grozna lekcija, na kaj vse ne pomislimo... (tudi jaz vsak dan najdem ogromno stvari, katere sem pozabila umaknit...)

Ma mi nismo nič pozabli, smo vse dali na višino (še jaz morem plezat na stol, da dosežem), ampak imamo tako radovednega otroka, da najde tam, kjer ni. To plastenko od Vanisha sem pa splaknila in dala v zaboj za reciklirat (ker ločujemo odpadke), pa še razmišljala sem, a naj dam tja, al naj vržem v smeti, no naslednjič vem, kam bo romalo - ven v kanto!

A ma katera izkušnje s kupovanjem preko eBay-a? Našla sem ta voziček ful ceneje (iz UK), pa me zanima, če se to da plačat tudi po povzetju, ali samo preko neta? Js sm čist nova pri vsem tem...

Jaz uporabljam kar dosti. Poglej sem že parim svetovala tu na rr-ju, vtipkaj v iskalnik e-bay pa poišči moj odgovor, pol pa vpraši, če kaj ne razumeš ali kar te pač konkretno zanima, magari na ZS. Ker zdej nimam časa za se razpiast tlele.

Samo na hitro. Po kosilu se je Draž ful zbruhal, smo klicali P, šli v bolnico na pediatrijo, tam so nas samo pregledali in poslali domov. Da naj pridemo nazaj, če bo še bruhal. Do zdej je spal, zdej ma pa 38,5 vročine - nimam pojma, a je v povezavi s pitjem al se je kaj prehladil glih danes user posted image . Bo še dolg dan, se mogoče zvečer še kaj javim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11943
9.10.2007 20:06:08   
erna14
pocka-zjutrej v lj fulllllllllll mraz in megla do 10-11  tako da ti kar fajn bejbija oblec ne bo dost sam jopcka sej pol se segreje sam do takrat je pa brrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11944
9.10.2007 20:06:30   
erna14
aja lahko noc

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11945
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 20:21:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11946
9.10.2007 20:34:13   
tinaaja
Tinaaja - barv je bilo 6 (se mi zdi). Spomnim se svetlo modre, rdeče, oranžne, ostale so bile pa temnejše. Pa še na blagajni dobiš 10% popusta, tako da mislim da se ti kar splača.

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10% ? za kaj? kaj posebnega?

sam, da je z lanom okuser posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 9.10.2007 20:48:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 11947
9.10.2007 20:45:01   
pocka
No tako, spakirano imamo user posted image (hvala za nasvete, bundica je že pripravljena), dete spi in jaz bom tudi šla počasi, ker je ob 4.30 aufuser posted image .

meaa - user posted image za hitro reagiranje, važno, da je Lan v redu

dskubin - pikepoke za Draža

nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11948
9.10.2007 20:48:42   
sezam
tejčica - lepo, da si se tudi ti enkrat privoščila zgodno posteljo user posted image  Glavno, da si OK opravila pri zdravniku.

pocka - srečno na izpitu user posted image

tinajaa - ja vem, da ga lahko piješ, pa si ga kar ne upam user posted image

dskubin - user posted image user posted image user posted image  ua Draža. Pa lahko še tako paziš, tile naši čmrlje že še kaj najdejo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11949
9.10.2007 20:55:52   
tinaaja
sezam, jaz sem ga kar nekaj kapljic ruknla user posted image

Aja, brina ima busko... moj je sel s psom in brino v vozu na sprehod in so se vrnili z busko user posted image Pes ga je potegnil, on je z nogo ob voz zahaklal in se je skoraj prevrnil, ga je ujel ampak je brino ven zaneslo in je oplazila z glavo po asfaltu. Nima nekaj oteceno ima pa modrico.. ne rabim govort, da me je skoraj kap.. jo se vedno cekiram, ce je vse OK, ampak ni bilo zaenkrat nobenega razloga za preplah...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?