|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.10.2007 8:46:02   
skačica
jutro!

Mi smo dobro spali glede na to, da Iza smrka in kiha na full, ampak noska nima zamašenega, ven teče.

tinaaja- WBuser posted image . Priznam, zelo pogrešala.

žabika- sicer ne vem kako pikca kuha polento, jaz jo vmešam kar v vodico v kateri se kuha zelenjava ali pa jo posebej skuham na vodi in dodam zelenjavi in zmiksam. Za naše mleko pa ne vem, ker jaz si ga nikoli ne pumpam in ne uporabljam kasneje, ampak se samo doji.

Zdele Iza leži na trebuhu na igralni podlogi in se igra. In jaz jo gledam in se mi zdi, da je full dolga. Po moje je mal zrasla pa tud redi se. Vedno ko pridem k moji mami ona reče, da je spet zrasla in se malo poredila. Hvalabogu. Zdej pa ne vem al imamo samo tak občutek ali res ima zdele obdobje rasti.

Čakam malo sončka, da Izo peljem malo na sprehod, drugače ne bova okrog skakljale, ker je prehlajenauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11901
9.10.2007 8:46:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-kok si ti zgodnja a se ze setkas okrog ali si se vedno doma

Midva zdej greva, naju čaka vvveeeeeellliiiiiiiiiiikkkkkk ssssssoonnnnnnčeeeeeeeeeeeeeekkk!!!
Pa plavanje imava kasnejeuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11902
9.10.2007 9:12:22   
A-N-J-A
Ena pomembna novica:

MAMO ZOBEKuser posted image user posted image user posted image !

bOR JE FUL TEČKA KER JE NAHODEN(ups črke) in težko diha.Evo se je spet zbudu in jokca.Grem.Več drugičuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11903
9.10.2007 9:18:54   
draja
No tkole. Včeraj ni bilo nič od prijetnega in dolgega večera, še manj je bila noč temu podobna. Mala se je namreč kar naprej zbujala in spet je imela krče. Fuuuuul jo je napenjalo, tako da se je na koncu okrog polnoči čist zbudila in je imela svojo žurko z vriskanjem in "plazenjem" do 3-eh. Midva z možem sva ob 3-eh šele zlezla v posteljouser posted image . Ob 6:30 se je spet začela na trebuh obračat in zbujat, ob 7:30 pa itak budnica.

Amy zgleda da je bilo nekja v zraku, kar je tudi Eli nagajalo.

Tinaaja WBuser posted image user posted image , pa ne nas dražit s tako kratkim javljanjemuser posted image .

Bor čestitke za zobka!

Erna kako je pa naš Žiga?

Thaiss, Skačica uživajata na sončku. Pri nas je še vedno megla. Pa mi kar paše, ker itak še vedno spimuser posted image .

Tejčica daj javi se no, kako je bilo včeraj. Sem mislila nate!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11904
9.10.2007 9:36:52   
Pikca
jutro,

Tinaaja WBuser posted image , zdej pa še kej napiši

Žabika, polento jaz skuham na vodi, pol pa dodam malo mleka (preden mu ponudim). drugače pa tudi jaz ne vem, če se sme naše mleko kuhatuser posted image
Pa ful luštni fotki!

Naomi, hvala za zanimivo poročilo, se vidi da ste uživali! Me je kr prijel, da bi kam odpotovala. Fajn fotke. Pa res ti je podoben Svit!

Draja, škoda, da večer ni uspel tko, kot si si zamislila...

Bor, Čestitke za zobka!

Skačica, pol bo pa treba spet v šoping, ko bo Iza zdele vse preraslauser posted image

Jernej je začel lepo sam odpirat usta in včeraj zvečer je zmazal skor cel deci rižolinota! Juhej, kok sem vesela (in trkam, da ne bo spet kakšnega preobrata). Sadja sicer ne mara, je pa poleg rižolinota tudi krompir in polento. Sama "konkretna" hrana, ni vrag, da se ne bi tudi on malo porediluser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11905
9.10.2007 9:41:41   
slumpo
alooo

no pa se mi je po 100% zatišju..včiraj zopet pojavila po sprehodu krvavitev....danes sem pa klicala G in je rekla da je lahko to čisto običajno ampak naj bom pozorna za naprej...rekla je da mi lahko takole paca ker še vedno dojim prave M pa še ni...se pa kao pripravlja...SPLOH NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM...

naomi, žabika...super lepe fotke..

mi smo včiraj naročili dnevno in sedežno...zdej pa čakamo...

ma nič ne morem več pisat ker sem čisto u k...zaradi teh neumnih krvavitev...kar malo me je strah priznam...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11906
9.10.2007 9:48:17   
cv105
jutro

atija smo ob dveh ponoči poslal na sejem v AT ... nama je že dooooooooooooooooolcajt ... jutri imamo cepljenje in laboratorij ...

žabika&tinaaja: kako prideš do testiranja imunskega sistema ... na podlagi dobre volje P ali so kakšni razlogi zadaj ?

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11907
9.10.2007 9:55:27   
Pikca
Jerneja naj bi tudi jutri peljala cepit. Malo me je strah... še zmeraj malo posmrka, čeprav se mi drugače zdi zdrav.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11908
9.10.2007 9:57:09   
Žabika
cv105: Pri nas je šlo za obremenilno družinsko anamnezo - reakcija na cepivo pri mojih bratrancih. Ampak mi je P rekla, da to ni nujno, da je v povezavi z dedovanjem.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11909
9.10.2007 10:06:18   
erna14
draja-ziga je super,cakava na soncka da greva vn,drugac se je pa tud dons on ponoc prvic obrnu na trebuscka in ne vem kako mu je uspelo na tako majhnih cmuser posted image (spal je pri meni>)drugac se je ze prej obracal sam ponoc k je spa pa se nikol

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11910
9.10.2007 10:25:28   
tinaaja
Pogoji akcije SPAR-ADRIA »Kupite in poletite!«

Kupon »Kupite in poletite« velja za nakup povratne vozovnice Adria Airways na rednih linijah v Amsterdam, Copenhagen, Dunaj, Frankfurt, London, Munchen, Pariz, Prištino, Sarajevo, Skopje, Tirano, Varšavo in Zurich. Kuponi so na voljo samo na pooblaščenih prodajnih mestih v trgovinah Spar in megamarketih Interspar od 10.10. - 23.10. 2007 oz. do razprodaje zalog.

Nakup bona bo pri Spar-u vezan na višino enkratnega nakupa v katerega se nakup oz. cena bon-a ne všteva. Tako bo kupec z enkratnim nakupom:
- nad 20,00 EUR blaga v trgovinah Spar-a pridobil pravico do nakupa ene letalske vozovnice v znesku 99,00 EUR oz. enega bon-a,
- nad 40,00 EUR blaga v trgovinah Spar-a pridobil pravico do dveh letalskih vozovnic v znesku 198,00 EUR oz. dveh bon-ov,
- nad 60,00 EUR blaga v trgovinah Spar-a pridobil pravico do treh letalskih vozovnic v znesku 297,00 EUR oz. treh bon-ov,
- nad 80,00 EUR blaga v trgovinah Spar-a pridobil pravico do štirih letalskih vozovnic v znesku 396,00 EUR oz. štirih bon-ov,
- nad 100,00 EUR blaga v trgovinah Spar-a pridobil pravico do petih letalskih vozovnic v znesku 495,00 EUR oz. petih bon-ov.

upec lahko z enkratnim nakupom kupi največ pet bonov, tudi če znesek enkratnega nakupa presega 100,00 EUR. Preprodaja kuponov ni dovoljena. Kupon ni zamenljiv za gotovino. Kupon velja za potovanja pričeta v Ljubljani, datum povratka ne more biti pred datumom odhoda iz Ljubljane. Rezervacija mora biti izvršena za odhod in povratek. Letališke pristojbine in druge dajatve, ki se plačajo ob nakupu vozovnice iz redne ponudbe, so vključene v ceno. Na akcijsko ceno ni dodatnih popustov za otroke. Otroci do napolnjenega 12 leta starosti lahko potujejo samo v spremstvu odrasle osebe. Otroci, mlajši od 2 let, ne potrebujejo lastnega sedeža. Potovanje je možno z doplačilom 40 EUR. Če boste potovali z dojenčkom, pokličite na plačljivo številko 090 71 78 (cena za minuto opravljene storitve je 0,3938 EUR) in uredili vam bomo vse potrebno.
Rezervacija razpoložljivih letov s Sparovim kuponom je možna samo preko spleta najkasneje 7 dni pred nameravanim odhodom iz Ljubljane. Število letov za posamezno destinacijo in število sedežev na posameznem letu je omejeno. Preglednica razpoložljivih sedežev po destinacijah, datumih in letih je objavljena na spletni strani.
Izbirate lahko med razpoložljivimi leti v času od 17.oktobra do 13.decembra 2007 ter od 8.januarja do 29.marca 2008 (29.marec je zadnji možni datum povratka). Svoje sedeže lahko rezervirate preko spletne strani od 10.oktobra do najkasneje 20.novembra 2007. Kupon mora biti izkoriščen zgolj na navedenih terminih in za zgoraj navedene destinacije, ko je dejanski prevoznik Adria Airways. Rezervacije ni možno spreminjati na drugo ime, druge datume, druge lete ali destinacije, potuje lahko le oseba navedena v vozovnici. Ob rezervaciji je potrebno navesti elektronski naslov na katerega boste dobili obvestilo o izvršeni rezervaciji ter elektronsko vozovnico. Če obvestila ne prejmete v določenem roku, vas prosimo, da pokličete plačljivo številko 090 71 78, cena za minuto opravljene storitve je 0,3938 EUR. Kupec lahko kupon izkoristi tudi za potovanje samo v eno smer z začetkom potovanja v Ljubljani, vendar pri tem zapade celotna vrednost kupona. Rezervacija mora biti izvršena za odhod in povratek, vkolikor se potnik ne pojavi na odletu iz Ljubljane, bo stornirana celotna rezervacija. Kupon velja za enkratno rezervacijo poletov, vozovnice naknadno ni možno spreminjati, za neizkoriščene vozovnice in/ali kupone ni refundacije. Hkrati lahko rezervirate največ 5 sedežev za posamezni let (če so na voljo). Z enim kuponom je možno rezervirati samo eno povratno vozovnico.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11911
9.10.2007 10:49:58   
K_a_t_i
DOBRO jutroooo!

Se pridružujem Draji in Amy - NOČNA ŽURKAAAAAA, IHAAAAAAAHA! Ziher je bil tok razburjen od prvih "korakov", da je moral med pol 2 in 4 še enkrat vse povedat kako je blo. Je že zaspal 4krat nazaj pa jovo na novo. Je morala mami lepo zraven počakat, da je orenk zasanjal, pol je pa komiral do 7:20.

Ohoho, Tinaaja nas že nekam pošilja user posted image . Ja, tud men Naomi lušte dela user posted image .

Opa, pol se Bor po novem še lepše smeje user posted image . Ahahah. Mi gre kr na smeh, ko se ga spomnem.

Kostanj - jst bi tud... Pa včeri sem okol tržnice bandala, bi lohka par pesti domov nesla...

Naomi, a Svit še vedno pančaaaaaaaaa? Vaju že mal pogrešamo.

Žabika, mam rešitev za jakno - v mrzlih zimskih dneh ostaneš doma! user posted image  Ja, polento tud mi kr na vodi - oz jo vržem kako žlico kr not h bučkam, da se zgosti. Podobni so še ajdovi žganci.

No, tok zaenkrat. Pa, pa punce.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11912
9.10.2007 10:52:49   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image jaz sem ravno prejsnji teden kupila pri adrii karto za london in sem sla zdaj gledat in valda bo ravno tista, ki sem jo kupila v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image da ne omnjam,da  tko al tko kupujeva v sparu in bi dobila te proklete bone... ma tok raje te € na oxford streetu pustilaaaaaa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11913
9.10.2007 11:01:09   
dskubin
joj punce, k mate vse naštudirano - dejte mi povedat, kaj narediš pri zastrupitvi. Namreč zdej sem totalno v šoku (še dobro, da je moj doma, ampak je on še slabši k jaz), ker je Draž v smeteh našu prazno plastenko od Vanisha in nagnil. Sicer sem jaz natočila vodo notri (kao splaknila) in pol to vlila v stroj, smpak je voda še v flaši, se je nateklo, zdej pa ne vem kaj naj. Valda sem najprej klicala v zdravstveni, pa je rekla, da naj ga samo opazujemo, če ga bo bolel trebuh. Mater, takega straha pa še ne. Sej mam pospravljena vsa čistila na 2h metrih visoko, to sem naredila, še preden se je rodil, na kraj pameti pa mi ni padlo, da bo vzel kaj iz smeti user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11914
9.10.2007 11:03:50   
Lejci
Ojla,

Spet vas težko dohajam, tako da najprej:

Čestitke vsem za dopolnjene mesece!

Žabika Pocka in Naomi - krasne fotker!!!

LeIna - pozdravite se!

Kati, UAU, plazilec, zdej boš mela dela user posted image

Anja - čestitke za zobek!!!

Naz tudi nekaj daje, pomoje bojo zgornji ven šli.

Polenta - jaz jo tut vmešam v zelenjavo, juho, tudi sadje, če kuham kompot... res priročna za vse

A katera pozna ta voz: Roemer Britax verve??? Men je TOK huuuuud - to ste me ve napeljale, da sem marele začela gledat, prej sem vedno trdila, da bo naš freestyle zadosti. AAh...

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11915
9.10.2007 11:18:08   
K_a_t_i
Dskubin, ojojoj! user posted image  Jst bi mu pomojem dala čimprej za pit pa jest. Mogoče sicer nima veze, sam se mi zdi, da bi se kaka kapljica vanisha tako "lažje prebavila".
Na pamet mi je padel tud to, da ne bi blo slabo, če bi bruhal, sam to pa ne vem kako bi izvedla... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11916
9.10.2007 11:19:47   
tinaaja
dskubin user posted image user posted image user posted image

4. Zastrupitev odstranite iz ust vse, kar je še ostalo v njih, če je otrok pri zavesti, ga položite čez kolena, z obrazom navzdol in glavo nižje od bokov, v grlo mu vtaknite 2 prsta in migljajte z njima, da bo bruhal, po 3 min. opustite prvo pomoč in ga odpeljite v bolnišnico, s sabo vzemite, kar je zaužil (strup, tablete…) POZOR: Ne dajajte otroku nobenega sredstva za bruhanje. Ne silite otroka k bruhanju, če leži na hrbtu ali je videti omotičen, ker je velika možnost, da bo izbruhana vsebina zašla v pljuča. Na bruhanje tudi ne silite otroka, če se je zastrupil s katerimkoli gospodinjskim čistilom, vrtnarskim razpršilom, topilom za barve, bencinom ali parafinom, ker se utegne z bruhanjem še bolj ožgati. V tem primeru naj spije čimveč tekočine, usta in okolico mu očistite z mokro krpo, da se bo strup razredčil. Potem otroka takoj odpeljite v bolnišnico.

klici se v lj na urgenco, kaj narest ali izolo

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11917
9.10.2007 11:29:19   
A-N-J-A
dskubin daj mu ogle za jest(dobiš v lekarni)to veže vse strupe ,viruse....nase.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11918
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 11:42:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 11919
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 11:47:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11920
9.10.2007 11:52:13   
erna14
dskubin-naj pije cim vec vode,mleko mu ne smes dajat ker se stevilni strupi vezejo z mascobo in tako bi hitreje prodrli v crevo in kri.probaj z prsti draziti po zrelu da bruha in ga dobr opazuj drugace pa jaz bi ga peljala k zdravniku ziher je ziher.pa srecnouser posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11921
9.10.2007 12:02:48   
erna14
no punce da se boste mal nasmejale,tako izgleda ko nakupujejo ocki obleke za otroke(beri kaj pise na majici)

[/link]
[link=http://mail.google.com/mail/?realattid=0.3&attid=0.3&disp=inline&view=att&th=1158123a82cfa56f]

[/link]

[link=http://mail.google.com/mail/?realattid=0.3&attid=0.3&disp=inline&view=att&th=1158123a82cfa56f]

http://mail.google.com/mail/?realattid=0.3&attid=0.3&disp=inline&view=att&th=1158123a82cfa56f

anja-user posted image user posted image user posted image  za zobka

< Sporočilo je popravil erna14 -- 9.10.2007 12:09:22 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11922
9.10.2007 12:38:46   
sezam
Kati - user posted image user posted image  za plazenje.

Žabika, Pocka - user posted image user posted image  za vajini lepotici

naomi - user posted image user posted image  popotniki. Mali je pa užival, se mu vidi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amy26
naša se tudi najraje doji doma v ležečem položaju na spalnici,

Pri nas tudi, pa še to se mora skoz nekaj obračat, pa imet vmes pavze, ... pa itak ne sme bit zraven Ane, ker pol pa sploh ne jemo. OK se hrani le, če potem zraven zaspi user posted image user posted image

Žabika - meni je zadnjič patronažna rekla, da naj polento (ali kako drugo kašo) skuham na vodi, kar precej gosto in nato zalijem z mlekom. Ali se naše mleko skisa? user posted image  Ne vem, sam jaz ga ne upamv prav vroče zadeve vlivat user posted image

tinajaa - WB user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

erna - hvala za vprašanje user posted image . Kašelj se je malo umiril (sem si zvečer skuhala mleko z žajbljom, pa inhalirala sem olje 31 in esenco materine dušice, pa jem ricola bonbone), sem se pa zjutraj zbudila čist zabasana. Je šlo potem ene robe ven user posted image user posted image  Trenutno je kar bolj. Pa v lekarno sem si šla iskat trpotčev sirup.

Anja - user posted image user posted image  za zobek. Pri nas pa še ne duha in ne sluha o zobkih user posted image

Pikca - user posted image user posted image  za jedca Jernejčka. Držim pesti, da se ne premisli. Tudi naš je začel bolje jesti - ugotovila sem, da mu je težavo delala le zelenjavo. Včeraj je pa še to hitro zmazal. Prav paše, ko vidiš, da bo eden raje jedel, a ne?

Drugače sva bila pa mi2 tud prej pri P, ker mu teče gnojček iz očk user posted image  Sva dobila kremico in kapljice. Pa upam, da se čimoprej pozdravimo, ker tolk dolgo pa nisem navajena, da smo bolani user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11923
9.10.2007 12:47:45   
Lejci
Meaa ja ful je hud, ampak so že rabljeni po 170 eur user posted image  Ampak vseeno bom šla gledat, kakšen je "v živo" user posted image

Dskubin, joj upam da mu nič ne bo!!! Tole je pa grozna lekcija, na kaj vse ne pomislimo...  (tudi jaz vsak dan najdem ogromno stvari, katere sem pozabila umaknit...)

Sezam, upam, da mu bo čimprej pomagalo. Jaz sem ji ko je imela vnete učke, s kamilicami čistila gnoj stran. Imeli smo antibiotik, pa ni pomagal, kamilice so na koncu pozdravile učko.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11924
9.10.2007 12:52:57   
skačica
dskubin- kar nekaj nasvetov so dale punce, jaz mislim, da ni panike, glede na to, da si notri vlila vodo. Držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image  za Draža.

Iza spi, pojedla je svojo sadno malico in mrknila. Danes je tako jokava, sploh ne vem kaj ji je. Verjetno prehlad ali pa zobki, ker ji kar lije iz ust, ampak videt ni nič kaj. Upam, da kmalu pokuka kakšen na plan.

Še dobro, da sva šle prej ven na sončka, najprej v trgovino po sadje in potem še en krog s psom.
Tkole pa pozira naša Iza skupaj z Valom.user posted image

Pa še ena kako ona vedno pozira mamici, ko skače okoli s fotoaparatom.
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?