|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
8.10.2007 10:30:40   
LadyB
user posted image skoda jutr lih nemorm, jst grem pomoje v sredo. No sej pa drugič

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
8.10.2007 10:33:30   
Jumpy
Sem mislila it v milerja, pol pa v Zaro. Lahko se dobimo v kakem lokalu blizu tržnice. Ne vem kje je Orehek. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
8.10.2007 10:35:37   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Sem mislila it v milerja, pol pa v Zaro. Lahko se dobimo v kakem lokalu blizu tržnice. Ne vem kje je Orehek. user posted image

Orehek je točno tam... Nasproti hale A, pri tržnici... Slaščičarna in pekarna Orehek... Ne moreš falit...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
8.10.2007 10:36:55   
Jumpy
A, ja Pajac, user posted image  za prvi nasmeh. Kolk je to luštno, a ne?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.10.2007 10:38:27   
Antigona
No, jst grem zdej mal ven na zrak...

Jumpy dej mi pošlji na ZS tvojo telefonsko, ti potem odgovorim in pošljem še svojo. Za vsak slučaj če bi se sfalile, oz. bo katera zamujala. Kar sploh ni nič neobičajnega pri teh malih vražičkih ki imajo itak čist svoj tempo user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
8.10.2007 10:47:21   
Jumpy
Antigona, sem ti že poslala. Jaz tudi odhajam, me kliče dolžnost. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.10.2007 10:55:39   
abc100
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

A kera pozna ta izdelek?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.10.2007 11:09:27   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Moj user posted image pa že dva dni ni kakal. A mu dam kakšn čajček da ga požene?? Sm slišala da kao sladkana kamilica pomaga user posted image user posted image , sam sladkala pa  res lih nebi.

Mu je moj user posted image   na prst zanč dal za polizat mletga sladkorja , kok sm bla jezna, če dobr da mu ni cele čokolade v usta stlaču. Uf ta moj user posted image , pa je res vcasih smešen. Sam mali je pa tko polizal cukr, pa učke so se mu tko razširile, kot da je zadel na loteriji user posted image .

Moj se pa sam iz hrbta na bok obrača. Ja pa morm se pohvalt da se že fajn smejčka, končnooo.

ne nič mu ni treba dajat.za dojene otroke  ni panike  če se pokakajo  na en teden.naša že skoz kaka  na dva-tri dni.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.10.2007 13:02:35   
Rožica*
Živjo!

Še en nasvet potrebujem.

Kašne čajčke dajete svojemu otroku?
Jaz ga sicer dojim, vendar tudi po 7 dni ne kaka, zato bi mu dobro prišlo malo tekočine, je rekla zdravnica. Kuhala sem mu čajček iz vrečke, pa ga ni želel piti, seveda brez sladkorja, pa prekuhano vodo po žlički.  nič od tega ne želi piti.
Včeraj pa sem kupila Hipp instant Komarčkov čaj in ga pije kot da bi bil največja dobrota na tem svetu.
Seveda mu nebi rada dajala tega ker je malo sladkan.
Kakšnega mnenja ste ve glede tega čaj.
Ga dajete vašim sončkom?

LP, hvala.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.10.2007 13:03:54   
Sisy
Tut midva z Mony prideva jutr u BTC tko da se vidmo user posted image

Naša ima pa že par dni drisko, kaka tako obarvano vodo in to ful zeleno al pa rjavkasto-zeleno user posted image  Pa kaka tako pogosto da je groza,kr slišiš kako se ji iz ritke ulije...Tko da previjem tut po trikrat v eni uri...tko da grem dons k pediatrinji...madona mam filing kt da sam okol dohtarjev hodmo user posted image  ampak me skrbi da ni kakšn rota virus al pa kej podobnga,upam da ne...Pajac sej res, ti si iz stroke..A se ti sanja kaj bi loh to blo?user posted image  

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.10.2007 13:05:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Živjo!
Včeraj pa sem kupila Hipp instant Komarčkov čaj in ga pije kot da bi bil največja dobrota na tem svetu.

tut jst naši tega dajem pa še tega ne pije z nekim anvdušenjem...glih tok da si ustka zmoči user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.10.2007 13:06:03   
pajac
jaz sem mojemu poskušala dati komarčkov iz vrečke pa ga noče (edino enkrat, ko je imel krče in ni "razmišljal" s čem se tolaži) prav tako noče vode... Tako da mu ne dajam. Sem pa zadnjič slišala, da naj bi komarčkov čaj v večjih količinah povzročal krče.. Ne vem pa če to res drži.
Probaj preverit če imajo v lekarni dekstrozo pa malo posladkaj, je boljša kot beli sladkor...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.10.2007 13:09:52   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Pajac sej res, ti si iz stroke..A se ti sanja kaj bi loh to blo?user posted image  

Lahko bi bil rota ali kaki drugi virus (če ga je imela priložnost kje stakniti - paziti je potrebno na higijeno rok!!! Pa ne pozabit na kljuke in pipe - razmisli s katero roko ji umivaš ritko in nato s katero roko odpreš pipo ter s katero jo spet zapreš?  A s tisto prej "umazano"? Nato s čisto umito roko spet primeš ventil pipe?? Ponavadi ljudje na to ne pomislijo....) samo to lahko ugotoviš le z pregledom blata... Bistveno je da je vnos tekočine večji kot izguba, tako da, če se fajn doji, je živahna, je jeziček vlažen, oči niso vdrte, koža taka sveža, fontanela ni vdrta ni panike...
Vseeno pa pojdi zdravniku naj jo on pogleda in oceni ali je dehidrirana... Pa naj pije!

< Sporočilo je popravil pajac -- 8.10.2007 13:13:16 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.10.2007 13:11:15   
pajac

Pa kaka tako pogosto da je groza,kr slišiš kako se ji iz ritke ulije...Tko da previjem tut po trikrat v eni uri...

pa to je vsako uro ali parkrat na dan... pa koliko je tega v plenički???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.10.2007 15:42:28   
LadyB
sm sla prej z malim mal vn, pa sm ga dala v kengurujcek, pa me je en stari ustavil in  me nahruril da je se premejhen za kenguru user posted image user posted image , mi je čist zamoril, sm mu rekla da se briga zase. Mislim da zdj pa res niso vec tok majhni za kengurujčka, moj full uziva v njem pa se fajn ga uspava. Sm si misnla da sigurno v njihovih časih so mel kakšne lesene, kjer bedak.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.10.2007 15:45:01   
tonja
Pozdravček še od mene!

Smo včeraj prišli iz vikend počitnic.
Lovro je spal celo pot tja gor in nazaj dol. V eno smer je skoraj 3 ure pa je skoz spal, tako da se nismo nič ustavljali in se dojili ali pa sprehajali, kakor sva imela v planu.
Vse stvari smo skoraj stlačili v avto pa še prenosno posteljico mu je kupil stric, tako da smo imeli za nazaj še en kos več prtljage, aja pa še po plenice sva šla v Avstrijo, kjer so malo cenejše.

Drugače pa ga je babi čist rezervirala zase, tako da sem ga jaz imela samo takrat ko sem ga podojila.
Smo bili pa še na eni zabavi pa je reku moj user posted image  da bi blo faj da mu vgradiva gps- da bova vedela, kje je.

Na zabavi so bili tudi tri majhne punčke in so prišle zraven, ko sem ga dojila. Jaz ga dojim samo na eni dojki pa ga previjem in ga dam nazaj na isto dojko, pa mi reče ena tamala zakaj imaš pa tisto zizo user posted image

Ritma mu nismo nič zmešali, še vedno veliko spi - podnevi in ponoči.

1. mesec - 4610 g , 55 cm.

Boga Paštetka - dobro da nisem imela časa, da bi se dobili, kakor sva se dogovarjali. Bi ji sam težila. Srečno mali Maši user posted image

No toliko na kratko.....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.10.2007 16:35:36   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pajac sej res, ti si iz stroke..A se ti sanja kaj bi loh to blo?user posted image  

Lahko bi bil rota ali kaki drugi virus (če ga je imela priložnost kje stakniti - paziti je potrebno na higijeno rok!!! Pa ne pozabit na kljuke in pipe - razmisli s katero roko ji umivaš ritko in nato s katero roko odpreš pipo ter s katero jo spet zapreš?  A s tisto prej "umazano"? Nato s čisto umito roko spet primeš ventil pipe?? Ponavadi ljudje na to ne pomislijo....) samo to lahko ugotoviš le z pregledom blata... Bistveno je da je vnos tekočine večji kot izguba, tako da, če se fajn doji, je živahna, je jeziček vlažen, oči niso vdrte, koža taka sveža, fontanela ni vdrta ni panike...
Vseeno pa pojdi zdravniku naj jo on pogleda in oceni ali je dehidrirana... Pa naj pije!

Res nisem zdravnica, ampak Sisy prepričana sem da to ni rota virus, ker potem ti pri tako malem otroku ne bi tipkala ns RR ampak bila v par urah že z njo na infuziji v bolnišnici. In tudi ne vem kje bi lahkos taknila ta virus, doma tudi nimate še enga otročka, ki bi ji to prinesel.

Tudi vsa ta procedura glede umivanja in pip je bolj za bolnišnične oskrbe kot domači dom, kjer ste vsi prekuženi z domačimi virusi in bakterijami.

Če mene vprašaš imam malamalo driske zaradi dolgotrajnega prehčada (kolikor vem si pisala da ima zamašen nosek) in pri tako malih se velikokrat to povezuje. ja pa še to pri rota virusu je povišana temperatura imn otroček zgleda zelo prizadet.

Dekstroza. saharoza, fruktoza, laktoza- bolje nič .Če pa otroček ne kaka pa je najbolje laktoza in ga požene. Ampak glede nato da vas večina doji pri dojenem ni nobene panike tudi do 10 dni.

< Sporočilo je popravil saskija -- 8.10.2007 16:36:02 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.10.2007 18:28:00   
Sisy
Pajac in Saksija-hvala za odgovore...

Sem bila pri pediatrinji,Saro je pregledala in tako kot si ti napisala Saksija-je rekla, da glede na to da je ful živahna in lepo zgleda da kaj hudega ne more bit...Da gre verjetno za drisko ki je posledica krčev,da naj veliko pije,se mogoče tut več doji pa če bo slabše naj pridem nazaj...Sem dojela da ni nič hujšega,aja pa da mormo še naprej Sab simplex dajat.

Smo se pa danes tehtali in merili in je naša princeska v 1 mesecu dobila kilo dvesto user posted image  tko da imamo sedaj pri skoraj 2 mesecih 5300 g in 57 cmuser posted image

Mi je pediarinja rekla da glede na to da fajn težo pridobiva da verjetno res ni nič hujšega.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.10.2007 18:43:11   
Petjana

sm sla prej z malim mal vn, pa sm ga dala v kengurujcek, pa me je en stari ustavil in  me nahruril da je se premejhen za kenguru user posted image user posted image , mi je čist zamoril, sm mu rekla da se briga zase. Mislim da zdj pa res niso vec tok majhni za kengurujčka, moj full uziva v njem pa se fajn ga uspava. Sm si misnla da sigurno v njihovih časih so mel kakšne lesene, kjer bedak.

baje res  ni dobr dokler sami ne držijo glave

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.10.2007 18:49:38   
LadyB

sm sla prej z malim mal vn, pa sm ga dala v kengurujcek, pa me je en stari ustavil in me nahruril da je se premejhen za kenguru , mi je čist zamoril, sm mu rekla da se briga zase. Mislim da zdj pa res niso vec tok majhni za kengurujčka, moj full uziva v njem pa se fajn ga uspava. Sm si misnla da sigurno v njihovih časih so mel kakšne lesene, kjer bedak.

baje res ni dobr dokler sami ne držijo glave
IZVIRNO SPOROČILO: janana

baje res  ni dobr dokler sami ne držijo glave

Ja sj to sm tud slišala da nni dobr, sam sm bla jezna ker je full glas povzdvignil, pa me je kr presenetil da me kr en v sred dneva nahrul. Ah zdj je ze pozablejn, sam bova kr hodila z vozickom raj še vn

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.10.2007 18:52:05   
Petjana
mene tud pojezi če se  kdo  vtika vame.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.10.2007 19:02:22   
birdy
Ja sj to sm tud slišala da nni dobr, sam sm bla jezna ker je full glas povzdvignil, pa me je kr presenetil da me kr en v sred dneva nahrul. Ah zdj je ze pozablejn, sam bova kr hodila z vozickom raj še vn

Ta stari so včas tok "pametni". Bi jim najraj neki nazaj povedu. Mi smo šli enkrat ven na sejem. Bli smo z vozičkom približno 10 minut stran od doma. Tamala je v vozičku neki protestirala(beri:jokala) pa jo je moj dav v roke v un položaj kužka. Tamala je bla seveda kr blažena od sreče k se je nosila v njenmu najlubšmu položaju. Pol pa pride mem ena tastara pša jo slišm k reče: kaj delajo z bogim otrokom. Pa sem se raj zadržala kkšne besede ker moj lubi jo hvalabogu ni slišu. Če bi pa jo, bi bla pa še ena tastara več s kero bi se skregu.
Pa drgač je ta kuža položaj zlo dober in cenjen pri pediatrih. Nam je tud u razvojni rekla, da je to dober način nošnje. pol pa ena tastara k je mela otroke 60 let nazaj misl kok ma ona vse prov. Matr, pa sej je žvela takrat k še tega niso vedl da čiki niso dobri za zdravje.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.10.2007 19:23:07   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ta stari so včas tok "pametni". Bi jim najraj neki nazaj povedu. Mi smo šli enkrat ven na sejem. Bli smo z vozičkom približno 10 minut stran od doma. Tamala je v vozičku neki protestirala(beri:jokala) pa jo je moj dav v roke v un položaj kužka. Tamala je bla seveda kr blažena od sreče k se je nosila v njenmu najlubšmu položaju. Pol pa pride mem ena tastara pša jo slišm k reče: kaj delajo z bogim otrokom. Pa sem se raj zadržala kkšne besede ker moj lubi jo hvalabogu ni slišu. Če bi pa jo, bi bla pa še ena tastara več s kero bi se skregu.
Pa drgač je ta kuža položaj zlo dober in cenjen pri pediatrih. Nam je tud u razvojni rekla, da je to dober način nošnje. pol pa ena tastara k je mela otroke 60 let nazaj misl kok ma ona vse prov. Matr, pa sej je žvela takrat k še tega niso vedl da čiki niso dobri za zdravje.user posted image

ko smo bili prejšni teden na morju in so tamalo  matrali  krči  sem jo po umagu  nosila  tud  v tem  kuža položaju,pa ne vpraši kako  me je  folk  gledal.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.10.2007 19:59:41   
pajac
Sisy me veseli, da ta mali ni nič hujšega... v vsakem primeru je fajn, da otroka vidi zdravnik...
Kar se pa tiče rota virusov vseeno moram pripomniti, da lahko poteka okužba bolj blago in zaradi tega ni treba leteti takoj zdravniku, ker zdravljenje je itak: piti, piti piti, le če ne gre pa infuzija... Če pa nekdo reče da se vsako uro trikrat vlije iz otroka to res ni slišati fajn... Po toči je pozno zvoniti...
Staknemo virus tudi v trgovskih centrih v previjalnicah, ker niso vsi starši tako vestni, da bi z bolnim otrokom ostali doma... In tako se med drugim prenaša tako rota virus kot tudi ostali virusi, ki povzročajo drisko. Glede umivanja rok pa tisti poostreni režim higijene velja tudi za doma ne samo za bolnico, seveda govorim o domu, kjer imajo drisko doma...

Čuj, a ti si zadovoljna z neckermanovim modrcem za dojenje. Jaz si moram kupiti še enega pa mi je tisti iz kataloga všeč sam ne vem če je ok.. ti pa ga že maš če se prav spomnim...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.10.2007 20:03:57   
pajac
Jaz tudi Petra nosim v kuža položaju skoz (posebej glede na to kako "rad" se vozi z vozičkom), pač tako najraje leži.. mi pa še nihče nič ni rekel... Pa tudi če bi, kot je rekla Lady B naj skrbijo zase..
Kengurujčka pa še nisem skup sestavila user posted image user posted image , je pa od Tomy-ja in je od 0+

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?